Kicsit el vagyok havazva ezeken a napokon a meló miatt,na meg ugye délután a két gyerek
Takido
Akkor megnyugodtam,én nem láttam rajta a színkódot,de ezek szt rajta van...
Az egyik leírás szt eredetileg mindegyik Anchorban van megadva...Szt ez is az,bár látom,hogy nincs rajta...
egyébkén t közben rájöttem,hogy Áfonyának szántam a színkódos dolgot,mert asszem az övén nincs rajta az egyik...
Jó munkát
Ez a játszóház már nagyon régóta működik,szt nagyon színvonalas is...majd kipróbáljtáok,ha eljön az ideje
hát enm csodálom,ha abból a kaordból már nem is mertek vért venni
Angel
Hajrá fagyibabák,akkor is nemsokára
Tudom,hogy szar az üresjárat,de semmi nincs veszve
Ismered Icsilyát,neki az első lombik simán ment,most meg a tesóért nem sikerült...Tehát bmi lehet
Áfonya
Nem vagy fárasztó...
MP-ből gondoltál egyszerűbbet,vagy csak úgy szimplán egyszerűbbet?Mert neki is vannak egész egyszerű mintái,amik kivarrva kb 10X10 centisek....
Én is aszondom,fel a fejjel,de ha nyávoghatnékod van,csak tedd meg itt
Enikő édes lehetett az ovinál
Tontica
Jobbulást
Rate aranyos az ágyon
Bali
nem tudom,hogy aktuális-e még,de személy szt én használtam ilyen orrszívót,konkrétan a Pesztonkát és nekünk nem jött be.Szt fele annyit nem szed ki,mint a porszívós orrzsívó.Mi most is azt használjuk.és bár brutálnak néz ki és a gyerek nem szereti,ha lefogják(bár van olyan ismerősöm,akinél a gyerek már magának csinálja
Neked meg drukk a finish-hez
Okr
Látom,nagyon odavagy
UH-sztori
Moni
Ez még bíztató....
Athiz
Üdv itthon
Bmikor lesz az elválás,számíts rá,hogy nehéz lesz.Én 1 évesen hagytam otthon mamával Bulcsút is,az első hét nagyon kemény volt...most uezt érzem..Közben rájöttem,nem azért,mert korán volt.Bmikor szakadtok el egymástól,az fáj...
Ancsa
Köszönöm,már egész jól belejöttem
Nagyon szép a nagyfiad a képeken!
Hogy hogy ilyen későn ment oviba?
Bulcsú egyébként uilyen,ő is nagyon kimutatja,amit érez.Persze tőlünk is ezt látja...
Kokusz
Drukk megy,hogy ne kelljen átélni egyiket sem
Egy jó poén itthonról:
még múlt héten,amikor éppen itthon voltam,ültem a szg előtt.Nem vettem észre,hogy Villő elkezdte szopogatni a fényképezőgép csatlakozóját,ami ugye a szg-be volt dugva...
Egyszer csak kiírta a gép a következőt:
ön egy ismeretlen USB eszközt csatlakoztatott a szg-hez....a szg nem tudja felismerni....
na,eldugulok

Az utsó már itthoni Szent Henyelde.