A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
rika07

Kriszta!
Mennyi idő alatt ment le rólad ez a rengeteg kiló??? :shock:
Rólam sajna szülés óta csak 10 kg ment le. Mi a titkod? Sokan fizetnének érte az tuti :lol: :lol:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Hű lányok,Barnival mindketten betegek lettünk,a manón 2 nap alatt végigment(szerintem a rengeteg szopi miatt) :D ,na de én.....
Szombaton bementünk az ügyeletre mert homlok,és arcüreg gyulladásom lett(na de hogy??),hát az-az orvos:::: :evil: :evil:

Mondtam neki ,hogy szoptatok,olyan gyógyszert írjon fel,amivel tudok szoptatni,erre ő azt mondta hogy azok annyira nem hatásossak,és hagyjam abba a szoptatást!!!! :evil: :evil:
Mintha egy gyerektől ,el lehetne venni a cicit egyik napról a másikra!!
Főleg a Barnitól ,aki naponta még mindig 6-7 szopizik........... :D
Hát nem váltottam ki,és felhívtam a gyerekorvosunkat,aki kiakadt mint 1 kakukkos óra,és ajánlott másik gyógyszert,ami bevállt!!

Zsuzsi,leghamarabb 2 hét múlva tudunk menni úszni,te mivel szoktál járni kocsival,busszal,gyalog??
Mikor teszel fel képeket?? :)

Barnabást a múlthéten mértük és 9080gr és 70cm!! :lol:
Főlül pedig most jönn a 4 foga!! :D

Kriszta,te tényleg mit csináltál hogy ennyit fogytál???

Vivinek és Dénesnek jobbulást kívánok!!! :D

Enikő ,köszi a dícséretet a fiamról!! :D :D
Barbiról tudsz valamit?? :)

Rika,nekem se megy le az a fránya 42-es alá a méretem...........

Norus,a Barni se nem kúszik-mászik,csak megy!
Szeritem sem egyfomán műkődnek a gyerekek!!

Kép
bibi226

Bea!
Az Aventos cumisüves mikrózható. Nekünk ilyenek vannak és birják a strapát. A tápszerről én sem tudok túl sokat. Akkor szoktam csinálni Kittinek ha megyünk sétálni,mert volt már rá alkalom hogy elindultunk és fél óra múlva rájött hogy éhes. Szóval van hogy 2 órát is sétáltatjuk a tápszert és utána gond nélkül,szinte hidegen is benyomja. Nem lett töle soha semmi baja. Nyilván nem ez van ráirva a használati utasitásra:oops: ,de nem buggyan meg olyan könnyen.

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Üdv!

Rika, mini másod nagyon édi a sapkás képen.

Betegnek kitartást, és mielőbbi gyógyulást!

Nóra, épp ma olvastam, hogy 13-14-15-én lesz megint szuperturi. Az elsőn gyerekrucik, a másik kettőn felnőtt és cipővásár.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Jó reggelt!

A szoptatás vitt le nagyon sokat.Amikor bementem a klinikára már 76 kg. voltam.Az orvosom szerint a gyors anyagcsere is okozhat gyors fogyást.Éppen ezért megyek januárban plasztikai sebészhez,mert a csípőmnél megereszkedett a kötőszövet.

Később még jövök,elugrok a cserepesre. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Cseppek!
Mész szerdán a szülésfelkészítőre?
3-tól van, ugye?
Valószínű én is arra megyek, mert 14-én, amikor a másik kezdődik, pont akkor kell mennem a dokihoz és ctg-re.

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Csibe!
Igen, megyek holnap délután háromra. Ott találkozunk. Ismertetőjelem: a férjemmel leszek :).

Cseppek
cseppek

sziasztok!

Köszi Exi :).

Bea!
Mikrózható az Anent cumi. Én egyszer melegítve még odaadom a tápszert eddig nem volt ez gáz. Szerintem min. 2 óráig biztos eláll kint szobahömérsékleten (bár ezt én még nem próbáltam). Az anyatej állítolag 2 órát állhat kint.

Csibe!
Még 30 nap a nagytalálkozásig :) Név már van? (lehet már irtad)

Kriszta!
Plasztikai sebész, hűű de félnék! Bátor vagy!

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok!

jégvirág: az Aventos üveg tuti mikrózható, szerintem minden cumisüveg. Egyébként Marcsi se érzékeny a hőmérsékletre, nem kell langymelegnek lennie, megissza a löttyöt. Tápszertartogatás: az utasítás szerint tilos, azonnal fel kell használni. Szerintem (mikrobiológiai gyakorlatomból merítve) 3-4 óra alatt nem lesz semmi baja, leszámítva azt, amit én tapasztaltam, hogy álltában sűrű nyunya keletkezik az alján, de megromlani biztos nem romlik meg pár óra alatt.

bibi: orvos :evil:

exdeus, köszi az infót! Közben megtudtam anyukámtól, hogy holnap lesz a nagy gyerekruhaturi! Nekem eddig sikerült jó cuccokat találnom ott jó áron.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Gyors gyógyulást minden betegnek!

Nálunk beteg az egész család :( , mi kevésbé, Dénes már péntek óta és csak keveset javult. 4 féle gyógyszert kap naponta 3-szor, már annyira unja szegénykém, ha meglát a kis műanyag fecskendővel közeledni, már szorítja össze a száját, ha mégis sikerül bevarázsolni a pofijába, akkor löki ki a nyelvével. :) Valami járvány van??? Sok a beteg...

Bibi! Mi se megyünk a betegség miatt úszni, csak jövő héten. Általában besétálunk babakocsival, ha apa is jön autóval megyünk. Nem tudom szoktatok-e kenguruzni, de oda nem javaslom, nem tudod Barnit letenni, amíg te öltözködsz!

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Bea,
én Jozsó tápiját, ha nem issza meg, a következő kajáig elteszem. Vagyis reggeltől estére, ill. estéről reggelre. De hűtőben tartva.

Zozo,
jobbulást Vivinek!

Mi is megjártuk a poklok poklát az elmúlt napokban. Kezdte Jozsó, akinek a bicikli küllője bekapta a bokáját vasárnap, ráadásul Siófokon. Szerencsére nem tört el a lába, de ma délig nem tudott ráálni, még most is sántít, de pár lépést már megtett.
Szombat éjjel (a Balcsin persze) Boldi elkezdett hányni és mára hagyta abba. Már úgy volt, hogy ha máig nem múlik el neki, be kell vinni infúzióra.
Voltunk vele hasi UH-on a hányás miatt, ahol vesetágultatot vettek észre, teljesen függetlenül a hányástól. Most ezt vizsgálgatják neki, hogy mennyire súlyos.

SZóval zajlik az élet, Jozsót szerencsére egész napra leköti Kisvakond, így tudja pihentetni a lábát.
Vendég

Köszönöm a tápis hozzászólásokat!

Minden kismanó és anyuka azonnal gyógyuljon meg!

Gréti is csupa takony...nem tudom hogy a 15 hós oltás mellékhatása (csütörtökön kapta) vagy benyalt ő is valamit, vagy mindkettő :(:(

Dancsi: Brrr....remélem hamar rendbejönnek a srácok és semmi komoly nincs Boldival....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Némi életjel, mert vagyunk ám. :D

Ezer a dolog körülöttünk. Lakás ugyebár eladva, szaladgálunk banktól bankig, tervezőtől kivitelezőig, és ha minden igaz, jövőre beköltözhetünk a tágas "villánkba" -amit most kezdenek majd alapozni-. Ha letettük a foglalót, akkor már tutibb a dolog, akkor beavatlak benneteket a részletekbe is. :) De még nem szeretném elkiabálni, remélem megértitek. :)
A köztes időt a szüleimnél fogjuk "átvészelni".

Lottika 2. hete ovizik, imádja. Reggelente száguldunk, du. meg csak akkor hozhatjuk el, ha már jáccott az udvaron a barátnőkkel. Sőt, ma félelmetes dumával állt elő. "szerelmes vagyok a Bazsiba anyi, és azt mondta ő is szeret, szoktunk puszilkodni." :lol: No, azt hiszem már lassan készíthetjük is a vasvillákat.
:lol:

Lindinek van 2 foga, 4kézláb kutyázik, nem mászik, de mindent elér. :) Tegnap meg felült 4 kézlábállásból. :)
Alapvetően a fő tápláléka a szopi, gyümit szereti, főzi nem nagyon csúszik. Iccakáink változatosak, hol átalussza, hol kel vagy 5x. No akkor vagyok zombifej. :D Egyebekben nagyon vidám, mosolygós babóka.

Zozo, Dancsi, Bea, Zsuzsi! Gyors gyógyulást a betegeknek!

Dancsi! Ht-vel hogy álltok? Mi ez a tágulat? Nem látták eddig sosem? Kezelni kell?

Kriszta! Remélem többet nem fogysz :lol:

No most ennyi.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zozo!!

Gyógyulgassatok ám.Mizu?Régen írtál/tunk.

Jégvirág!!
Nekem is pont ez volt a bajom az ínyemmel és dettó ugyanezt mondta a fogorvos. :cry: Elmagyarázta milyen fogkefét kell venni és hogy milyen technikával mossam a fogam.(persze nem úgy ahogy én)ja és vegyél a patikában egy corzodyl nevű lötyit.Íngyulladásra nagyon jó(nekem legalábbis)

Rika!
Gyula tök jó hely mi is voltunk már vagy 4x ott.Máténak nem lehet ebédet vinni csak tízórait.Hazahozom 11.30-kor.Elég nehéz, mert én viszem és mire hazaérek és épp leteszem a hátsóm,mehetek vissza.Azért közbe főzzek, meg fejjek, szoptassak stb.(bár a szopit már csak én erőltetem,mert az ifjak inkább ordítanak úgyhogy marad a fejés és a cumisüveg).Nem megyek Tápéra mostanában.

jut eszembe.:A metroban van pampers akció.:egy nagy dobozban 3csom(64 db-os)pelus +törlőkendő(2 csom)és eldobható előke:9300ft.A doboz játékok tárolására is jó,kerekei is vannak.A pelusből nem tudok pontosan hogy milyen méretek
vannak .bocsi :oops:

Na megyek aludni.Jó éjt.

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu: Köszi, aranyos vagy, nekem Corzodyl kenőcsöm van, azzal kenegetem, meg Meridol fogkrémmel mosok fogat, de jó rá a Paradontax fogkrém is. Meg 3x500 mg C vitamint kell szednem, meg még mondta a Hyperol tablettát, ezt vízben kell feloldani és öblögetni vele.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok.

Most szedtem össze a kislányunk kinőtt ruháit.Van benne bundazsák,tipegő-újjak is-,átmeneti kiskabát,sapkák,cipő,kesztyú,kenguru,pizsama, meg sokminden.Szinte nem is használtuk őket.
Ha valakit érdekel eljöhet megnézni.Biztosan megegyezünk.Igyekszem ide képeket feltenni a ruhákról.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Bea!
"kedves" volt a Z.karosi fogorvos, de bunkóóóóóó.
itt voltál vele dokinál? mit mondott?

én is járok félévente 1szer fogorvoshoz (szeretek járni, mert itt soha semmi nem fáj :lol: , mindenhez kérek érzéstelenítőt.)
voltam 2hete h. nézze meg minden oké-e, igen. nem is látszik semmi a fogamon, szombaton elkezdett fájni, hol fáj hol nem, meg harapásnál érzékeny. a röntgen sem mutat semmit, most várunk, hátha egyértelműbb lesz a helyzet.
meg rákattantam a fogfehérítésre, ez jön most.

Kriszta!
milyen magas vagy? gondolom a 43kg nagyon kevés, nem?

Dancsi!
nem semmi ami nálatok történik mostanában, szegény Jozsó, ezt hogy sikerült megcsinálni? még jó h. nem tört el a lába.
remélem Boldinál minden rendben lesz.

nem is tudtam h. el lehet tenni a tápszert ilyen hosszú időre, én meg kiöntöm :shock: fogy is rendesen :shock: .

Zita!
írok majd, te is írhatnál :lol: pár sort ha lesz ídőd, de abból kevés van, tudom.

betegeknek jobbulást.
Vendég

Sziasztok!

Rika!
Gábornak fogják a "nagylegényt" hívni! :lol:

Cseppek! (Ha még olvasod!)
Megyek a felkészítőre!Ott találkozunk!

Lányok!
Holnap megyek ctg-re+vizsgálatra és azt mondta a doki, hogy vigyek papucsot és hálóinget! :shock: Ez kell a ctg-hez?(Ja, II.kórházról van szó).

A betegeknek mielőbbi jobbulást kívánok!
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Szia Csibe!

Igen ez a 2 dolog mindig legyen nálad, ha kórházas CTG-re mész, mivel a CTG-t azt a szülőszobában csinálják meg, s ugyebár oda kinti motyóban/ruciban nem mehetsz be. Ha a párod is megy, akkor ő fog kapni "zacskópapucsot".

Üdv:

Mónika
vesm

Zozo.

Hát elég sovány a 43 kg.160 cm.-hez,mert ilyen magas vagyok.

Rengeteget is dolgozom,de ez is biztosan besegített a fogyásba.

Na megyek a dolgomra. :x :x :x :x

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Ja ,amit elfelejtettem a GYEREKNEVELÉS---MAMA_BABA ,BABÁZÓ FOLYTATÁSA--.

-oda tettem fel képeket a tengerparti nyaralásról,akit érdekel az ott megnézheti! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Zozo,
Balcsin nem volt velünk bicikliülés és a csomagtartón utazott az én határozott tiltakozáson, ordítozásom ellenére. Gondolhatod, hogy nem én vittem. :(

Ma már talpraállt, kicsit sántít, és este már cipőt is engedett húzni, picit játszóztunk is, de most nem mászott fel mindenhová, csak a pici csúszdára, meg hintázott, homokozott.

Pár nap és teljesen rendbejön.

Egy jó tanács mindenkinek: sose vigyétek a gyereket bicikliülés nélkül vagy úgy, hogy nincs beszíjazva a lába. Iszonyatos sérüléseket szerezhetnek, egy életre megsántulhatnak. Jozsó még szerencsésen megúszta. A sérülést okozó kevésbé. Egy napig ordítoztam vele. Iszonyat lelkiismeretfurdalása van most, de ez kevés. Az ilyen felelőtlenséget nem tudom megérteni.
Mindenesetre ez a családunkban egy jó lecke volt......
Vendég

Sziasztok!

Segítsetek!
Zsófinak vasat kell zsedni: Maltofer 2X4 csepp
Folsavat.
Orvos azt irta 2X1 szemet gyógyszerész azt mondta ez felnőtt adag csak felet szedjen.
Hogy adtátok be a babócáknak? Azt sem tudom, hogy kezdjek hozzá Zsófi még hál isten nem szedett gyógyszert.

Dancsi!
Én kb.3-4 éves voltam, tisztán emlékszem: anyám minden alkalommal elmondta, hogy a lábam jol tegyem szét a biciklin. Kiváncsi voltam, mi lesz ha összezárom, azt hittem megáll majd a bicikli. Hát meg is állt akkorát borultunk és az öcsém is ott volt elöl a kormányra rögzített ülésben. A szandim is elszakadt azóta is ott van a heg a lábamon és az a legérdekesebb, hogy kívül van- ugy kitekerte a bokámat a küllő. És én mulya szándékosan csináltam… Na nem mintha azóta sokkal több eszem lenne
:lol: Jobbulást!!!

Zitacicu: ez a pelenka tényleg jo már csak egy metrókártyát kell szereznem, még a honlapjukat is csak azoknak készítették akiknek van kártyájuk. Hol itt a verseny?? Ök ilyen jól állnak? Hátt...

Bea!
Ma kerestelek itt a játszon, gyógyulást nektek.

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Dancsi!
A vigyort egy sorral feljebb szántam!

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok!:)

Rika :)

Boti is szedte a Maltofert + a folsavat.
Szerintem is nagyon sok a napi 2x1 - Boti csak felet kapott naponta.
Két kiskanál között törd porrá, tegyél rá pár csepp anytejet v. tápszert, és úgy add be!
A Maltofert is keverd egy kicsit tejcsivel v. tápival, mert elég sz..r íze van! :x
Én adtam ehhez az egész cucchoz Botinak Cebion cseppeket is, mert a C vitamin segíti a vas felszívódását!

Dancsi :)
Jobbulást a fiúknak!!
Most jól összejött minden nálatok!
Megértelek az ordítozásért, tényleg nagyon veszélyes dolog, szerencse, hogy nem történt nagyobb baj!
Remélem Boldival is minden rendben!

Amúgy megvagyunk mi is, csak ritkán van időm írogatni, de azért próbálok olvasgatni!

Puszi!
Zitus

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!!

Rika: Nekem van Metró-kártyám szivesen kölcsönadom :wink:

Norus: Anyu vett Violának egy kurvajó gyerekcipőt Szabadkán. Feltöltöm kicsit az akkut és teszek fel róla képet!
Nagyon klassz harántemelős fullos, minőségi kívül belül bőr gyerekcipő!!! És olcsóbb volt kint mint itt egy ilyen....
Hja és nem a piacon vette, ugye hanem a Korzón Szabadka belvárosában egy üzletben!

Pussz
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Itt a cipi 2200 dinár volt (kb 3-al kell szorozni a forinthoz!!!!)

Kép

ceniko
Szeged

Rika,
én összetöröm a folsavat, rá a cseppeket, lefogom és belezuttyantom a szájába kiskanállal, ordít, de máshogy nem megy.

Boldi is felet kapott, meg 3*5 csepp vasat, + napi 10 csepp cebiont.

Ha eszik már a baba, akkor sztem a kajába is beleteheted, de Boldi továbbra sem fogad el semmit, csak cicit. :(
Vendég

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat próbálgatni fogom. reggeli nem gáz mert belekevertem egy egy kanál öszibarackba és nem ütköztem ellenállásba, de majd este lesz érdekes akkor tápi kap.

Boldi tudja mi a jó, majd csak megjön egyszer az étvágya.

Enikő: Áz jo lehet akkor majd szükségem lesz rá, akkor szólok, Köszi :)

KépKép

KépKép
rika07

Üdv!

Ma voltunk oltáson, Peti nagyon jól viselte. Estére lett egy kis hőemelkedése, kapott egy kúpot, most alszik.
7150 g és 65 cm. :)

Képzeljétek, fekvésből, ha megfogom a kezét, felhúzza magát, és olyan elégedett arcot vág.
Egyszer talán lesz róla kép is, de a férjem a változatosság kedvéért Pesten van, és a főnökével kötött egyezség ellenére valszeg a jövő héten is ott lesz.
Mondtam neki, hogy majdcsak egyéves lesz Peti, mire rendesen tud törődni vele. És az a szomorú, hogy én látom Petin, hogy nincs vele az apja, mivel mikor együtt vannak, valahogy nem olyan felszabadult a gyerek.

Na megyek, nem akartam negatív lenni.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Csibe!

Már kérdezni akartam tegnap is, hogy mi a véleményed a felkészitésről? Bennünk igazából vegyes érzelmeket váltott ki, de azért nem adjuk fel, megyünk a jövő szerdaira is. Te?

Gyógyulást a kis betegeknek!

Cseppek
cseppek

Sziasztok!!

Rika!!
A metróban lehet napijegyet kérni és ingyé van,de ha nem akarsz vele macerázni,akkor szívesen odadjuk mi csak szólj.Mondjuk nem tudom meddig van akció. :roll:
Vas:nekünk három hónapos korunk óta kell a vas,napi kétszer három csepp(nem tudok vmi miatt számokat írni).Nekünk fél folsavat kell adni/koponya.Én is adok hozzá cebion cseppeket és gyümilébe teszem vagy főzibe.Mindig szoktam csinálni almalevet gyümölcscentrifugával a család részére és kiveszek belőle egy picit az ikreknek is.Tej vagy tápi erre a célra nem alkalmas ,mert nehezebben szívódik fel a vas.(az okosok szerint).

Csibe!
Finisben vagy izgulsz már??? :)

Kép
Kép
zitacicu2

Rika.

Szeptember 20.-ig van a Metróban akció.Most kaptam meg az új akciós újságot az már 21-től van.Még én is megnézem a pelust.

Jön valaki a Plazaba a Sláger rádiót megkukkolni???

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Rika!

A lényeg:én fecskendőbe teszem a vasat meg a többit almalével és berakom nekik a cumit a szájukba majd melette szépen beadagolom a gyógyszert.Nagyon bevált egyáltalán nem sírnak.Képzeljétek a lánykám itt ül az ölembe és már szétrágta az újjam. :shock: Még jó hogy van itthon gumiujj. :lol: :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Cseppek!
Hát, vegyes érzéseket váltott ki belőlem!
Nem estem hanyatt tőle!Időtöltésnek viszont jó!

Zita!
Igen, finisben vagyok! :lol:
Néha elindul a zabszemeffektus!
Nagyon idegesít ez a bizonytalanság a kórházzal kapcsolatban!
Állítólag okt.1-től, mások szerint nov.1-től megszűntetik a kórházban a nőgyógyászati osztályt és átviszik a klinikára! Az egy dolog, hogy a klinkára kell menni, de pl. mi lesz a dokimmal? 9 hónap után nem akarok egy vadidegennél szülni!

Most az egy dolog, hogy kinek melyik intézmény a szimpatikus, de gondoljatok bele, hogy ha megszűnik a kettes, milyen zsúfoltság lesz a klinikán!De lehet, hogy csak én látom borúsan a helyzetet!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!
Jöttem.:)
Olvaslak benneteket.:)
Nemrég kezdtük a bölcsit Hannával.(Illetve én a sulit:))
Nem volt semmi sírás,semmi zökkenő.Szereti is a gondozónéniket.Vannak is kis 'barátok' is már.Ez mind megnyugtató.
Csak 'egy'(pár) dolgon vagyok kiakadva.
Már a második vadi új pulcsija tűnik el szőrén szálán.SadSad:(Csak nem lop vki?Már egy hete nem tudnak róla semmit.

Embarassed
A cipője orráról lejőtt a bőr.SadA pelus amit beviszünk elég szokott lenni,mégis vki másnak a pelusa van rajta nemegyszer..
A benti szokásokról se beszélt még senki.Mindig minden utólag derül ki:pl. hogy hová és hogy lehet letenni a bicikliket,v. hogy melyik bejáratot szabad használni...
Nem tudom ezeket honnan kéne tudnom...,pedig voltam szülőin,meg nyílt napon is.
Jó lenne,ha vhogy rendeződnének ezek a dolgok,és én is úgy tudnék örülni a bölcsinek,mint a lányom..Sad

Csibe!
Meghökkentő a hír a kórházról.Igaz én nem mostanában fogok szülni,de a közeljövőben(1-2 év múlva).Pedig reméltem,hogy a nőgyógyászatot is felújítják...Az elsőt ott szültem..:(:(

Enikő!
Nagyon klassz a cipő!!!!

Edit
szilde
Szeged

Sziasztok!

Dénes még mindig beteg. :( A javulás helyett egy kissé rosszabbodott a helyzet, az antibiotikumtól durva hasmenése lett, le is állították róla. Az orra még nagyon folyik. Csak kilábal lassan!

Rika! Dénes is csak fél folsavat kap naponta, 8 csepp Maltoferrt, és C-vitamint por alakban. Én az egészet feloldom egy kevés vízben (a tej gátolja a vas felszívódásást, bár gondolom pár csepp nem gáz), és beadom neki kiskanállal. Mindig megeszi.

Enikő! Boldog névnapot, amennyiben ma tartod! :lol:
Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Jó volt visszaolvasni benneteket. Az elmúlt pár héten veletek is sok minden történt.

Kriszta a fogyásodat igazán irigylem, rajtam még 3 huncut kilo van, és sehogy sem akar lemenni. :((

Cenikő!
Hogy van Apaja? Szegénykém, kijutott a rosszból nektek, te jól vagy, és a csajszikáid?

Csibe! A finishben sztem olyan jó lenni, kicsit nosztalgiáztam... Mikor én voltam a kórházban, nem kellett pelust vinni a minimanónak, de kérdezz utána, az a tuti. Ki a dokid? Lehet, hogy írtadf már, csak elkerülte a figyelmemet.

Jégvirág!
Azt hittem a múltkor téged láttaléak a Kodály téri játszin, de nem voltam benne biztos....

Zitacicu!
Hogy vagytok? Gyógytorna? A tejdolog megoldódott?

Dávidka a napokban volt egy éves, olyan jó volt felköszönteni!!! A dévényes gyógytornász csodákat művelt....

Most mindkét manócskám lebetegedett tép az ideg ezerrel, felváltva szívom az orrukat, hánynak, köhögnek, nem rózsás a helyzet. Lassan elkapom én is, mert már kezdem vacakul érezni magam, de lehet, hogy csupán a fáradtság miatt. Ja, és a vizsgám - amitől az idegbaj kerülgetett - sikerült!!!!!!!!!!!!!

Jó éjt mindenkinek, a betegeskedőknek villámgyors gyógyulást, az ünnepelteknek sok puszika: Romy

Kép

Kép
romy1

Még korábban ígértem képeket, íme a srácok!!!! Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
romy1

Sziasztok!!!
Romy: Gyönyörűek a fiaid :D És te is nagyon csini vagy, elárulod hol van rajtad az a 3 ( :lol: ) kiló felesleg? Mert jól eldugtad :)
Apa jól van, egyre jobban! :wink:

Csibe: Én is hallottam egy bennfentestől aki a kettesbe dódozik épp a szülészeten (szomszéd), hogy megszüntetik a szülészetet, meg privatizálják a kórházat! Még jó hogy most újították fel kemény milliárdokért :shock: :evil: de kinek is.......????????? :shock: :?

Mai program:
Rendezvények
Helyszín: Játékok Kertje, Szeged (volt Vidám park)
Időpont: 08:00 - 17:00

IV. Szegedi Családi Sport- és Egészségfesztivál

Az Újszegedi Liget Játékok Kertje újra várja a sportolni és kikapcsolódni vágyó szegedi és Szeged környéki családokat. A nagy népszerűségnek örvendő rendezvényen együtt sportolhatnak a családok, különleges sportokat, sportszereket próbálhatnak ki. A napközbeni vidám hanulatról gyermekkoncert gondoskodik.

Szép napot:)
E

ceniko
Szeged

Sziasztok Lányok :D

Bocsi, hogy eltüntem, de most nagy hírrel jöttem vissza: március 27-re várjuk a 3. Kismanónkat :D

Amúgy nagyon jól vagyunk, Ádi elkezdte a sulit és még hltfőn is menni szeretne, ez jó hír :)
Mincikénk végre elindult, 2 hete, mármint önállóan és továbbra is egy kis tündér:)

Juj, rögtön egy kérdés-kérés :) Ajánljatok nekem a Kilinikán szülésznőt léccike, mert nem szeretnék úgy járni, mint Dáviddal, hogy nem hitte el, hogy szülök :shock:
Ja és még valami....A 2-esben nem csináltak még Alapítványi szobát???Olyat, mint a Klinikán? Őszintén szólva szimpibb lenne ott szülnöm, de a kényelemről nem mondanék le :)

Puszóka, majd visszaolvasgatok :)

Kata, meg Ádi, meg Dávid
12+5 (Pocok)

Azért nagyon jó látni, meilyn gyönyörűek a Kismanók, mindenkinek gratula, majd én is teszek fel képet!
pankata

Visszaolvastam...
A 2-es Kh-ra vonatkozó kérdésem sztornó :(
Azért sajnálom, mert sokan dicsérték :(
pankata

Üdv!

Pankata, hatalmas gratula!!!

A kórházi megszűntetés szerintem kacsa, lehet, hogy összevonják inkább őket, de ettől függetlenül meglesz maga az intézmény, csak az egyetem szárnyai alatt. Azért ahhoz sokan születnek Szegeden, hogy csak úgy sitty-sutty bezárják, főleg, hogy most lett felújítva.

Tegnap voltunk, baba-mamatalin. Szuper volt, Peti nagyon jól viselkedett, egyszer sem zendített rá!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Rika: Zsófinak boldog névnapot :wink:

Schusy: Neked is :lol:

Ági: Privatizálni fogják a kettest aszonták (mindent eladnak ami mozdítható, ami állami tulajdonban van :cry: :shock: :evil: ) valszeg egy fizetős magánklinika lesz belőle, ahol nem lesz vizitdíj, viszont kemény tarifák lesznek, kb egy sima mezei UH-ért 10 000 ftot fogsz majd perkálni alkalmanként...... :shock: :? :evil:
De persze lehet hogy ez csak kacsa! Adja Isten, hogy neked legyen igazad!!!! :wink:

Dancsi: JObban van már a pasifront????? Boldizsárnál a veseproblémát, hogy tudják orvosolni?????? Amúgy úgy tudom elég sok kisfiú születik vesetágulattal, amit 1-2 éves korukra kinőnek.... Jozsó lábacskája????????????

Pusza

ceniko
Szeged

PAnkata!
Gratulálok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Pankata én is szívből gratulálok neked :lol: , az előbb írtam privit.

A gyengélkedő kismanóknak mihamarabbi gyógyulást kívánok!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

A II. kórház témához hozzászólva:
én a múlt héten voltam az orvosomnál vizsgálaton, és nekem is az volt az első kérdésem, hogy még novemberben lesz ugye kórház, mire eljön a "mi időnk"? Azt mondta, hogy ez a szülészet és traumatológia összevonás annak a cc. 40 emberes elbocsátásnak a szele ami szeptember elején volt. Nyugodjak meg, amig a biopoliszt nem épitik fel a városban, addig mind a két szülészeti intézmény marad. Engem időlegesen megnyugtatott, és végülis már csak 1,5 hónapot kell kibirni :). Igy most bizom a legjobbakban.

Cseppek
cseppek

Melinda,
ht-vel sehogy nem állunk továbbra sem, még egyetlenegy falat kaja sem csúszott le neki. :( Reménytelennek tartom.

És kezdek totálkáros lenni Boldizsár miatt. Olyan szinten nem marad meg mással, hogy az félelmetes. AZ apjával, meg a nagyanyjával sem. Legfeljebb 5-10 perceket, de csak ha jó passzban van. Akkor kiszúrja, hogy a mami lekoccolt, és torkaszakadtából ordít. Felveszem, nagy hüppögéseket ad elő, majd elkezd vigyorogni és teljes a boldogsága. Ha nem lát, ordít.

Ha bármi bánata van, elkezdi tépni a ruhámat, cuppog, és rajtam cumizik, éjjel megint óránként ébred. Nem eszik, csak cumizni akar. Cumizik pár percig, majd édesdeden alszik tovább.

Komolyan fontolgatom, hogy befejezem a szoptatást (bár ez nem lenne könnyű menet), mert szép és jó dolog ez, de az igény szerinti szoptatásnak is megvannak a káros mellékhatásai, legalábbis rám nézve. Vagy megéri még kínlódni vele, mert ezek a hónapok "meghálálják" magukat?

vesetágulat: nem vészes, a pisije negatív lett, havonta lesz ellenőrzés, reméljük kinövi

Jozsó jól van, már szalad, még fáj a lábikója, még csúnya lila, picit duzzadt is, de megmarad. :)

Pankata,
gratulálok a kistesóhoz!
Vendég

Sziasztok!

Voltunk a Metróban, és itt megragadnám az alkalmat és megköszönném Enikőnek mert nélküle nem jött volna létre a metró látogatásunk :lol: Tehát vettünk pelust csak 3 és 4-es van megéri, de remélem be is fog válni mert én eddig liberó párti voltam.
9400ft: 3X64 db pelus+ 12db eldobható elöke+ 2 csomag popsitörlő+ 400g Tide mosópor+ és ez mind egy nagy gurulós zöld játéktartóban.

Zitacicu: számok, nézd meg a billentyűzeten , hogy a Num Lock gomb fölött világit e a led!

Jo, hogy irtátok, hogy a tejjel rosszabbul oldódik a vas én ezt nem tudtam. Pedig ma a tápiba kevertem bele. Zsófi nehéz eset mert nem hajlandó kinyitni a száját még akkor sem ha nagyon éhes. Ha véletlen kinyitja akkor bedugom a kaját és ha izlik utána eszik szépen, de mindig gyanakvó a kanalakkal.
Zitacicu kipróblom a fecskendőt is, de Zsófi a tápszeren és a vizen kivül nem hajlandó mást meginni (már többször próbáltam)

Pankata! Gratulálok a pocaklakóhoz :wink:

Enikő!
Zsófi köszöni a köszöntőt :) ez az első névnapunk :)

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: