Nekunk is Samsung!
Mar nem fogok vele foglalkozni, mert elmentem az ugyved baratunkhoz, aki ir egy ugyvedi felszolitast es ha nem tortenik semmi, akkor perelunk.
Vettunk nemegesz egy eve egy samsung amerikai hutot, 265 ezerert. Jeg es vizadagolos. Nagyon szuper!
Egyik nap juliusban elrolmlott, termeszetesen szombaton.
Ugye hetvegen nincs szerviz. Igy hetfon telefon, szerda delutan jott ki a szervizes.
Goze nem volt, hogy mi a baja. Darabokra szedte a hutot, en meg majd meg orultem, hogy ezt a mereg draga hutot, igy szetszedi.
A vegen annyit csinalt, hogy belul a levego keringtetesenel a lefagyast hajszaritoval olvasztotta egy orat, majd osszerakta es elment. A huto 1,5 hetig ismet mukodott, majd megint elromlott, de ekkor mar ugy kerregett, hogy nem lehetett megmaradni mellette a lakasban. Szervizt ismet hivtam, megint 3 nap mire jotte. Szitu ugyan az, csak most a szerelo a fel hutot megrendelte alkatresznek, mert nem tudta, hogy mi a rossz.
Eltelt a torvenyben meghatarozott 15 nap, ami utan cserelni kene, de az alkatresz meg mindig nem volt meg. Hivtam a szervizt, hogy nem kerem a javitast, cseret szeretnek. Azok elkuldte, hogy mit akarok en, szo nem lehet csererol.
Hivom a samsungot, vevoszolgalat. Ott nem tudnak segiteni hivjam a szervizet. Szerviz, hivjam a Samsungot.
Na bepipultam es megfenyegettem a Samsungot, hogy megjelentetem a napilapokban a hirdetest, hogy milyenek. Ekkor mondtak, hogy visszahivnak.
Vissza is hivott egy pasas, hogy jo kicserelik, vigyem be a szervizbe a papirokat. Masnap apukam be is vitte. 2-3 napot mondtak. Azota tobb, mint egy het eltelt. Csereutalvany sehol. Huto meg itt foglalja a helyet.
Penteken ment egy telefon a Samsungnak. Ott a ferfi csak annyit mondott nekem, hogy mit rinyalok, neki is ket hutoje van vegyek en is kettot, hogy ilyenkor ne romoljon meg az etel.
Hat azt hittem lehidalok.
Mondtam is neki, hogy akkor bizti jol megfizeti a Samsung, mert mi nem engedhetjuk meg magunknak, hogy egy 265 ezer ft-os huto melle vegyek meg. Ja es ezekszerint ennyire lehet megbizni a samsung minosegbe.
Az ugyved mar a penzt keri a levelben, a tonkre ment etelek arat, a telefonszamlat, es a sajat ugyvedi dijat, amit nekem ugy sem kell kifizetni, mert egy jo baratom.
Hutonk meg mindig nincs, igy forr az agyarm, mert tegnap is megbudosodott a husleves amit foztem mert 16 fok van a hutoben.
Lanyok bocsi az off-ert, de mar nagyon kikivankozott belolem.
Magi

esküvő.