Sziasztok lányok!
Látom mindenki megvan,akik a végéhez közelednek,azoknak kitartás.
Szia VBEA! Milyen a jóga? én még nem bírtam elkezdeni,mert ahhoz apának kéne Mandulát oviba vinni,azt meg még nem merem.
Ez a hét kis sírással kezdődött,ráeszmélt szegény gyerek,hogy ez mostmár mindig így lesz és próbálkozik,hogy mi lenne,ha nem menne oviba.Erős vagyok és kitartó,de azért,mikor otthagyom az oviban, a kocsiban én is bőgök egy kicsit
Sajna meg kell tanulniuk leválni,minél később,annál nehezebben kezelik ezt a problémát.A 2 és 3 év közötti gyerekek oldják meg a legjobban,úgyhogy bízom benne,hogy pár hét és elmúlik a nyafi.
JUBE!
A hasfájás témához nem tudok új tippet adni.Ha a szélcső a megoldás,használd nyugodtan,nem szokik hozzá,szerintem.Majd,ha már nem kell nem használod.A 4 óránkénti evésen nem kéne változtatni,önmagában ez nem ok a hasfájásra. tippem szerint inkább mohó a drága Panni

és a sok levegő a hibás.Vagy a fene tudja.Kitartás, kitartás,nem sokára elmúlik.
Szia ANDRY! drága jó dokink nyaralt ezidáig, vagy legalábbis augsztus utolsó hetét a tengeren töltötte.jövő héten lesz vele randim..kezdem megszeretni:-))
A
hálapénzről csak annyi a véleményem,hogy mi,emberek szoktattuk hozzá az orvosokat..már akit lehet. Apám szívsebésze egy vasat nem fogadott el például,pedig úgy műtötte apám szívét,hogy nem merték leállítani,mert féltek,hogy nem indul újra,tehát mozgott a szíve,miközben operálta le róla az odatapadt ereket.. Van ember,aki pénz nélkül is becsületesen végzi a munkáját és van,aki pénzzel sem.
Én megint csak a társadalom hozzáállását firtatom.Mi magyarok,sajnos,akármennyi pénzt fizetnénk be tb-re, akármilyen magas színvonalú ellátást kaphatnánk,soha nem leszünk mentalitásban és agyban olyan,mondjuk,mint egy svájci,egy német,vagy eg svéd,norvég,dán stb.
Hogy hollandiában belgiumban laptopja van a nővéreknek,betáplálva az összes adat a betegekről? tényleg,de itthon lába kélne az első alkalommal.Azt gondolom,hogy addig,amig az állam gépeit,berendezéseit, minden szívfájdalom nélkül használják magán betegek ellátására,úgy hogy közben pénzt kérnek érte,mintha magánpraxisban lenne..addig nincs miről beszélni.
Addig,amig nem érezzük sajátunknak a közvagyont,legyen az egészségügyi berendezés,játszótér, park stb.addig történhet itt bármi..
Addig amíg egy katasztrófa során(aug.20-ra gondolok) fosztogatni kezdik az emberek egy része a kirakodó árus portékáit,ahelyett,hogy segítene neki összeszedni,mert épp elég veszteség az neki,hogy nem tudott eladni,addig nincs miről beszélni. Ez már nem a szegénység, vagy a nélkülözés számlájára írható,hisz régen is volt szegénység,de volt becsület is..Azt hiszem, valahol itt kell keresni a lényeget.
Bocsánat lányok,a hálapénztől egy kicsit elkanyarodtam,de nem gondoljátok,hogy van valami összefüggés? vagy csak az én agyam ilyen gáz?
Még mindig nem tudok képet feltenni,bár ha jól emlékszem veronika leírta,hogyan kell.
próbálkozom.
szép napot mindenkinek!
durca