Sziasztok,
Betevedek neha pedig szerintem mar nem emlekeztek ram, ami az en hibam is, hiszen teljesen elszakadtam innen.Pedig sokszor olvaslak am titeket de irni nem igazan tudok, egyreszt mert nem tudok hozzaszolni hazai dolgokhoz (kulfoldon elek) masreszt meg a munka es a ket gyerek teljesen elveszi az idom.
De tenyleg olvaslak neha titeket. Igy gratula a masodik babas anyukaknak, ugyesek vagytok es fokepp batrak

de tenyleg gratulalok!
Amiert irok, ha nem zavar titeket, az az utazasi tema.
And
Ne felj nekivagni az utnak. Az en masodszulottemnel hisztisebb gyerekkel ritkan talalkoztam meg

, de tenyleg ot percig nem marad nyugodtan megis hazamentem vele, amikor 10 honapos volt. Ket repulo plussz 4 oras ut vagyis egesz nap lekotve, bar en egy hetre mentem. De az en hisztis gyerekem csak a vegere gurult be, ami talan ertheto es rendezett egy kis cirkuszt.
Lefoglaljak magukat, hiszen rengeteg a latnivalo, ujdonsag es erdekli oket nagyon. Az ut legnagyobb reszet meg ataludta.
Neked meg meg rovidebb is az ut. Vigyel neki olyan dolgokat, amivel lefoglalja magat, szines ujsag, konyv, nyamiznivalo(ha mar eszik ilyeneket) de meglatod lefoglalja majd a nyuzsges ami korulveszi.
Megann,
Hat, ez huzosabb, ezt neked kell latnod. De en ugy tudom, hogy csak egy eves korig nincs helyjegy, egy eves kortol 75%-ot terit az AIR FRANCE es harom eves kortol mar csak 50%-ot. Vagyis egy eves lanyodnak mar elvileg kell jegy igy helye is lesz. Hosszutavu gepeken pedig az ulesek donthetoek es ha szerencsetek van es nincs tele a gep kereshetsz olyan helyet, ahol le tudod fektetni Lenat. Szerintem kerdezz ra erre a helyjegyre!
Cleo
Parizs!! Most voltunk es decemberben megyunk ujra, 1 oras repulout tolunk vagy hat ora kocsival.
Milyen alkalombol jottok? En imadom bar a forgalom az
Totka,
Ha mar irok kihasznalom az alkalmat es megsugom, hogy en Mezokovacshazan eltem es dolgoztam mielott kikerultem Franciaorszagba. Szoval ismerem a kornyeket. Milyen kicsi a vilag. Nagyon szep a csaladod es szimpatikus vagy irasaid alapjan. Nagyon jok a kepek a lagzirol.
Rolunk akkor, ha valakit erdekel,
Fiam mar 13 honapos, egyedul jar mar ket honapja, mindket nyelven beszel egy par szot-lampa, baba, maci, tejcsi, mama,papa, ha kerem hozza a dolgokat amiket ismer, mutogatja a kepeket a konyvben, amiket ismer. Es mint a nagy megerti amit mondok mindket nyelven. Persze itt a buszke anyuka beszelt, nezzetek el
Mindent eszik, mint mi, darabosat is mar ket honapja es egy nagyevo.
Itt nalunk vannak folyekony "croissance"-nak nevezett folyekony tejek, 1-3 eves korig es nagyon izlik neki. Megszenvedtem a tapszerrel, de ez nagyon megy most neki.
Hat ennyit tomoren, bocs meg1x ha betolakodtam.
Aniko