A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

sziazstok :)

most csak 1 sorra

sam
nagyon -nagyon sok boldog névnapot kívánok :)
roz23

Sam, Boldog Névnapot!

Dettus, én sem emlékeztem már, h milyen átaludni az éjjelt, de ma megtörtént, ráadásul én sem ébredeztem óránként, h mi van már (megjegyzem 16 hónap alatt ez volt a 4.átaludt éjszaka, és számomra az első...)Szóval fel a fejjel!
Építkezés: szülés előtt egy héttel kezdték építeni a szomszéd házat, az kész lett tavasszal, de akkor újra belelendültek a hátsó szomszédék...ilyen ez, amíg be nem épül mindenhol.

Akkor holnap du Arborétum jó mindenkinek? vagy legalábbis minél többünknek!

Kép
seriff

csajok már annyiszor akartam kérdezni 5. kaptam emilt hogy privim jött de az üzit nem találom ki volt az üziküldö ?? megismételné de inkább már emilben ide ugy sme jön meg az üzi
roz23

Sam,

boldog névnapot!
Kép

Kép

Kép
kobudo

Sam, boldog névnapot kívánunk mi is! :)

[b]SOS![/b]
nem tud vki K.méten hol lehet hidegtálakat rendelni?????
birolili

Sziasztok!

Sam,
boldogságos névnapot Neked!! :D

Lili,
én sajna nem.

Holnapi talira mi is szívesen mennénk, még nem tudom...

Roz, Seriff,
mamit tegnap óta itthon van. Rengeteget alszik, meg egy kicsit meg van kavarodva. Nagyon-nagyon gyenge :(

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Lili,
még nem rendeltem, de mintha a Lucullus nevűtől lehetne rendelni. Régen a Szórakaténusz mellett, a 17 emeletes (vagy hány :)) ház hátsó oldalán voltak. Esetleg a Nagykőrösi utcán a szendvicsesnél? Állítólag nagyon finomak!

Kép

Kép
kobudo

Lili,

Salátabár,a ...utca (ezeket az utcaneveket mindig elfelejtem :) )
A Malom oldalával szemben lévő utca, a körútról ami nyilik.
Ha érdekel megkérdezem majd a férjem, ő tudja milyen utca

Rohanok...Kissárkány beteg! :(

KépKép
KépKép
nana09

sziazstok

Sam boldog névnapot!

Érdeklődve olvasom a hozzátáplálásos dolgokat...Mi a véleményetek a joghurt, Danonino, túró rudi és egyéb finomságokról? Ezeket lehet adni a gyerkőcöknek?
quill

lina

most olvastam a Kavalkád kérdést a
cime csillag utca.
nemis tudom hoyg irjam le .. :D
szóval a Lengyel piac hátsó bejáratával szenbenlévő utca ahol régen az Adu üzlet is volt annak az utcának a közpe felé. Ha esetleg igy nem tudod . Akkor ugy irom ahogy jöttök hozzánk mentek tovább a mezei utcán ,Petőfinyomda . Kenyér gyár Tej gyár (Talán Róbert K. körút Ennek az utcának az elajénn van a fortuna autó kersekedés a rendőrségi lőtér a birizdó...) ott már egy nagy sárga táblán lesz kitéve kavalkád _) remélem megtalálod
roz23

Lina
de igazán csak női ffi rucéért érdemes kiemnni gyerek ruhák nincsenek (legalábbis tegnap nem voltak de kb még vagy 500 doboz vár kicsomagolásra hoyg abban volt e nem tudom ) Női rucik visszont nagggggyyon sok van 1400 f tól ői falmerek és 600 ft tól felsők ja és rengetegen vannak
roz23

Köszönöm lányok.....
Már megrendeltem a Holló Lakodalmas háztól. 1200/fő és van rajta minden.
birolili

Syg,
a zakuszka nagyon finom lett, holnap viszek ki kóstolót, meg a receptet is. Mikor jöttök ki? Gondolom Ti is csak 4 után.

Quill,
a joghurt 10 hós kortól javasolt, de szvsz jobb, ha a natúr joghurtot turmixolod idénygyömivel. Édesíteni banánnal vagy saját meggysziruppal szoktam. Túró rudit sem adok 2 éves korig. A desszert egy alma, vagy banán.

Kép

Kép
kobudo

Szia Dettus!
Tennék én képet Annáról,gőzöm sincs hogy kell.Én az ilyenekhez nagyon gyengusz vaok.Majd megkérem egyetlen kedvesem,hátha segít.

Boldog névnapot sam! Mária?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

[co
Jó babatalit nektek,az idő gyönyörű.lor=blue][/color]

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny holnap lesz, de gyertek Ti is! Meg Cukkerék is! Hmm?

Kép
seriff

Sziasztok!

Sam, boldog névnapot!
Majd eszik újra, sztem ne aggódj!

Quill,
ezekre azt mondtam, h nem fog kapni. Aztán mégis :oops: . A túró Rudiról eleinte leszedtem a csokit és csak nagyon ritkán kapott, nem is érdekelte. Most már kérné, amikor meglátja és nem engedi levenni róla a csokit. De azért túl gyakran nem kaphat és ha nem látja meg a boltban nem is veszek, h ne tudja kérni.
Joghurtot natúran nem eszi meg, ha én keverek bele gyümit, akkor kiröhög, h mit akarok én azzal. A gyümölcs(?)joghurtot nagy ritkán megeszi.
Ennyit arról, mit szeretne az ember adni a gyerekének és mit nem. A csokis tallért is a Déditől kapja mindig, kezdjek el vitatkozni vele, h ne vegyen neki? Nehéz ez a kajálás dolog, nem tudom, miért gondolják, h mindenféle nasival kell tömni a gyereket :( .

Kob,
nem tudom, mikor megyünk, Leona mostanában nagyon nem akar aludni. Tegnap séta közben a karomban, ma az autóban 20-30 percet, szval nem tudom, mi lesz holnap.

Hát még csak a kopácsolás mögöttünk! De mellettünk meg döngölik a földet a teniszpályához, remeg az egész ház.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Roz,
köszi szépen, így már meg fogom találni, max. egy térképről kinézem, hogy hol van az az utca. Amúgy főleg gyerekholmi miatt mentem volna. Igaz ma beújítottam Lilinek egy-két nadrágot, játszósokat akartam venni, amiben itthon mászkálhat, mert hiába porszívó, felmosás, olyan koszos tud lenni. A volt Centrumba ma jöttek nagyon jó szabadidőgatyák, vékony is, meleg is, na meg végre kaptam kantáros farmert.

Syg,
egy kérdés: Lili néha úgy áll fel, hogy nem előre állnak a lábfejei, hanem még az oldalnál is hátrébb, gyakorlatilag olyan 110 fok körül a rendeshez képest. Nem gond ez? Vagy a laza csípőhöz laza boka párosul????????

Quill,
Lili Nestlés bébijoghurtot eszik, azt nagyon szereti. A túrót valamiért nem. Lehet, hogy azért mert én sem? A túrórudi sem érdekelte túlságosan, rázta tőle a hideg.
Persze a Smectától meg ordított, mikor elvettem anno, ki érti ezt az ízlést. A gyógyszereket is símán zokszó nélkül beveszi.

Lili,
én tudtam volna hidegtálast, aki csak "hobby"-ból vállal ilyeneket, de ezek szerint már tárgytalan.

Jaj, még egy kérés: Ha valakinek van Pempers-es vonalkódja, és nem gyűjtitek, kérhetnék? Már alig hiányzik ahhoz, amit szeretnék Lilinek. Köszi előre is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sam,
Boldog nevnapot
mvirag

Mi sajnos nem tudunk ott lenni a talin....vszínű, hogy nem, inkább így írom....mostanában apa rengeteget dolgozik, és nem vszínű, hogy hazaér addigra, na meg angolom is lenne fél 6-tól, és körülményes megoldanom, hogy apa tudjon vigyázni Zsófira, mert hogy jut ki az arborétumhoz, ha én elviszem az autót.......szval még nagyon úgy néz ki, hogy nem tudunk kimenni.... :( de próbálkozunk. :)
birolili

Lina!
A vonalkód kellene? Vagy a figura? Nekem most van asszem egy darab de ha kell gyűjtöm neked.

Ma nagyon kiakadtam, és nem tudom mit tegyek.
2 éve voltunk Hévizen nyaralni barátokkal. Keszthelyre átmentünk és amikor parkoltunk nem vettünk jegyet és bünti lett a vége.
Na miki csomag hurráááá másnap összedobtuk a pénzt és befizettem.
Erre ma 2 év után kaptunk egy ajánlott levelet, hogy akkor nem fizettünk és most 8 napon belül kamat+ kezelési költs.+eljárási illeték=13478Ft fizessem be.
Kerestem a csekket de sajna n incs meg. Hogy bizonyítsam be hogy akkor befizettem? Nem akarom lenyelni a dolgot hiszen akkor elismerem, hogy hibáztam ami nem igaz. És azért ez nem kis összeg... :cry: :(

Kép

Kép
samchee

Sam,
csekken fizetted be? Akkor a postán nyoma kell, hogy legyen, könyvelik a csekkeket, szerintem akkor már skannelték is.

A vonalkód kellene. 4-est használ még Hanna? Mert csak a 3-as meg a 4-es és a JP vagy a 64 db-os jó. Előre is köszi!!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Olvasni most fogok, de először is köszönjük szépen a köszöntéseket!

Roz

Adridnak utólag is nagyon sok Boldog Névnapot kívánok!

Kép

Kép
cukkermáz

Balim

Szegény Eszter, ez szörnyű.

Hogy alakul ki ez a betegség?

Syg

Már én is hallottam ortopéd orvostól, h nem is olyan jók a Siesta cipők.

Lili

Köszi a cipőt, végülis nem használtuk (csak kimostam), mert kicsi lett Adrira. Felvette a régit, azt hittem, h már jobban kinőtte. Meg apától kapott egy kis cipőt névnapjára. Hogyan tudnám eljuttatni neked?

Az a baj ezzel a kajás dolgokkal, h én nem vagyok ilyen házitündér. Ki tud ennyi mindent elkészíteni otthon? Én a gyümi pépeket, desszertet magam készítem, de ebédet azt az üvegeset eszi. Bár én is meglepődtem mikor láttam túrós recepteket neten már ennyi idős korra.

Ma már sokkal jobban vagyok, de tegnap lázam is volt. Nem tudom, h mi lehetett ez. Allergiára el kezdtem szedni a Corizoliát és talán attól? Na de láz is? Tanácstalan voltam, h szabad -e ilyenkor lázzal szoptatni, meg vettem be rubophent is, de végülis szoptattam.

Adri most már nagyon ügyesen odamászik mindenhez. Nem is kell játék, jó a lemezjátszó gombja, a fiók gombja, a papucs stb. A páfrányt is gyorsan eltettem, mert megtépte. A tisztaság miatt már nem aggódok annyira, mint Bencénél.
Alvás nálunk is katasztrófa, általában óránként kel, de volt fél óra is. Olyan hajnal 4 körültől alszik. Ma is negyed 11-ig.

Hétvégén esküvőben voltunk Debrecenbe. Nagyon jól sikerült. Adri egy kis angyal volt végig, de 10-kor mikor felvették hangosabbra a zenét eljüttünk. Bence még maradt egy kicsit, mert nagyon jól érezte magát. Sok vele hasonló korú fiú volt. Végig szaladgáltak.

Nana

Jók lettek a bodik? Meg vagy velük elégedve? Ne haragudj, h nem tudtalak rendesen vendégül látni, de ezer dolgunk volt a lagzi miatt.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Cukker,
Jó hogy jöttél végre!!! :) Tegnap este már sms-t akartam írni, hogy mi lehet veletek? Csak nem 3 napos lagzi volt? :wink: :lol:

Ahogy sejtettem a 74 már hosszában feszül, na mindegy. :( Mostanában minden vásárlást elbénázok. :(
Viszont az anyaga...hát nem olyan mint régen, ami tegnap volt rajta (először) nyúlt össze-vissza! :(

Adri baba jól van? Nagyon kis tündér ahogy "dagaszt".
Bocs hogy Boti kicsit megrémisztette szegényt.

Oh köszönöm, nekem igy is tökéletes volt a vendéglátás, legalább kimozdultam és Boti mikor hazajöttünk 1 perc alatt elaludt!!! :) :) :)

Mondjuk a szokásos Sírás adag azért nálatok ill. hazáig megvolt. :wink:

Kissárkány reggeliért kiált!!!

Késöbb jövök

KépKép
KépKép
nana09

Nana

Gyertek el máskor is, főleg, ha most jön a rossz idő. Legyen kivel dumálni.

Feszül? :( Nekem tökéletesek. Az anyaga tényleg nem olyan, mint a legutóbbi rendelésben. Kíváncsi lennék, h a boltban milyen. Nekem azért így is jobban megéri, mint boltban 1400-és 1500-ért. Ha gondolod átveszek egy szép világoskéket, nagyon jól áll neki a farmer nacijához. Nekem azért nem nyúlt ki. Az egyikben volt a lagzin, nagyon csini volt. Debrecenben voltunk lagzin, így két napos volt. :)

Amiért főleg feljöttem a netre. Lányok!
Adri is beteg lett. Remélem csak megfázás és nem vírus. Talán a lagziban fáztunk meg, mert az ajtó közelében ültünk. Egész éjjel az orrát szívtam, szopizni sem tudott. De nem is termelődött a fáradtság miatt. Mit adjak neki? Anyatejet öntöttem az orrába. Van vmi homeós gyógyszer? Ha nem lesz lázas, nem akarom dokihoz vinni. A kedélye jó, és most alszik is, mert kidugult az orra.
Köszönöm

Talira mi biztos nem megyünk.

Kép

Kép
cukkermáz

Lina!
A postai dologgal csak az a gond, hogy azt még Hévízen fizettük be. Megpróbálok ma telefonon valamit elintézni hátha...

Nekünk a pampers az 4-es de Lets Go! És 36 darabos. Ez is jó??

Cukker gyógyulást nektek gyorsat!!!

Ja és amit tegnap este elfelejtettem, pedig ez volt a fő ok amiért írni kezdtem. KÖSZÖNÖM SZÉPEN A NÉVNAPI KÖSZÖNTÉSEKET!!!!

Kép

Kép
samchee

Sam,
sajnos a Lets go nem jó :( Pedig én is váltani akarok rá, éjszakára már azt is kapja Lili, mert képtelen vagyok este már mikor fáradt ráadni a rendeset.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Cukker, Fluimare(vagy Sterimar, de az kicsit bruátlisabb)orrspary mindkét orrlyukba 1-1, 5 perc után pedig porszívózni.HA nem lázas, ennyit tudsz tenni, van egy homeos orrspray:Euphorbium compositum.

Lina, azért sztem ne add fel ilyen könnyen a sima pampers-t,mert a lets go nem túl gazdaságos.Hidd el,menni fog, Hannának is volt egy időszaka,mikor menekült, mindig mindkétféle pelust odakészítettem,és ha nyugi volt, sima, ha kalimpált ezerrel.ill. elmászott/szaladt akkor lets go, de gyorsan leszokott róla.

Kép
seriff

Cukker, Zsófi is elkapott vmit...most vírusos a levegő....mi sem megyünk így tuti a talira. Holnap a szülinapján az Állatkertbe szerettünk volna felmenni, de nem tudom, hogy így felmenjünk-e.....Én Fluimart vettem neki, és jó, jön belőle rendesen.
birolili

Lili, az attól függ, hogy van, milyen a kedve,lázas-e,stb. Jobbulást!

Cukker,Nektek is!

Kép
seriff

Mi függ ettől Ser? Az hogy felmenjünk-e az állatkertbe? Jó a kedve, nincs láza. :)

Milyen volt a tali? Sokan voltatok?

Roz, holnap?
birolili

Lili,
A tali jo volt egyre aranyosabbak a gyerekek ahogy nyilik az ertelmuk :lol: Minden gyerek megtalalta a maga szorakozasat, volta ki homokozott masok hintaztak, mint Hanna es Leona, es Roz vagany gyerekei (meg Akos is :lol: ) maszokaztak. Nana Botondja is olyan nyugodt volt :), szerintem jol erezte magat.
Bálcsi korbemaszta pillanatok alatt az egesz jatszoteret, furge mint a csik... Mesi hihetetlenul baratsagos kislany. es Lina Lilije is olyan ugyesen bekapcsolodik a jatekba. Beni meg hazafele is mondta, hogy Lili, meg Me (Mesi).
Sbea Lillaja pedig magas, nagyon nyugodt lany lett, igazik kislany, szoszke hajjal, nem baba tobbe :wink:
Doraval is megismerkedtem.
Most csak roviden ennyit majd jonnek a tobbiek is meselni... Nem tudom fotozott -e valaki :?:
Mi viszonylag koran eljottunk, mert tegnap oltast kaptak es kicsit faradtnak lattam oket.
mvirag

Lina,
Persze elfelejtettem a jatekbolt nevet :oops: Csak arra emlekszem, hogy Toys valami Elkuldened a website-ot
mvirag

Mvirag,
www.toysrus.at , ez kimondottan játékbolt, egy kis sarka bababolt, vagy van a www.babyone.at, ez inkább bababolt, de vannak benne játékok is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Seriff,
hát tudom én azt, ezért van éjszakára lets go, amúgy meg a síma. Nappal ráérek szórakozni, de este fürdés után annyira fáradt, vagy annyira élénk, hogy nem akarom még ezzel is húzni az időt. Ma hamarabb fürödtünk, mondván majd játszik még utána, de ne legyen fáradt, hát most meg az izgágaságával nem bírtunk.

Tegnap kaptam anyutól babahoroszkóp könyvet. Annyira nem hiszek az ilyesmiben, de elég találó, amit leírnak a Nyilas babákról. Még születése előtt is olvastam ilyeneket, mondtam is, hogy azért inkább mégis vagány Nyilasom legyen, mint Bak, bár az nyugisabb, ha lehet hinni benne :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Mi is menni akartunk a talira. Végre először úgy indultunk el hogy van időnk. De háromnegyedkor még senkit nem láttam, csak két apukát, aki messziről nem volt ismerős.
Gondoltam elmegyünk Bogiért és majd vissza felé bejövünk. Erre vinni kellett ovi után Bogit logopédushoz. Még jó, hogy időben szóltak az oviban...
Ma volt a logopédus az oviban és be is hívatta Bogit fél ötre.. :(

Remélem legközelebb oda is érek :)

Kép

Kép
samchee

BOLDOG SZÜLINAPOT ZSÓFINAK!!!!!!!!!!!!!!!
(Lili,igen az állatkertre gondoltam)

Sam :cry: , de ugye nincs baj Bogival? Azért ez a 4óra csak tájékoztató jellegű ,meg minden időpont,hiszen ekkorkákkal nem lehet pontosan tervezni! :wink:

Sztem is tök jó volt tegnap! Kicsit mindig sajnálomh, nem tudunk mindenkivel beszélgetni, de egyik szem a mocorgókon van :D .

Virág, a sószóró alját elhoztuk, Sygéknél van :lol: .

Kép
seriff

Sziasztok,

Zsófinak boldog szülinapot, és sok puszit!
Mentek az állatkertbe?

Sam,
ez a kötelező ovis szűrés, ugye? Volt valami eredmény?

Nagyon jó volt tegnap, de hogy 1/2 5 körül mennyien voltak (rajtunk kívül)! Bár mi is megdobtuk a népességet! :)

(Emese Kispálra "tombol" éppen, és szétszedte a hangszórót :))

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Zsófinak Nagyon Boldog ELSŐ Szülinapot!

Kob,
Nálunk KAMILLA- IMÁDAT van. :) Mindannyian (na jó Boti lehet hogy még nem) odavagyunk a kiscsajért. :lol:

Hihetetlen szövege van és az az édes kis magas hangja. :) Megállás nélkül csicsereg mint egy kismadár. :lol:

Daninál pedi felkerült "Ha nagy leszek feleségül fogom venni" listára és rögtön a 2. helyre! Mondjuk az elsőn egy ősrégi :lol: pici gyerekkori :lol: szerelem áll...

Szívesen venném ha Danusnak olyan barátnői lennének mint Kamilla, (de nem fogok ám beleszólni! :lol: :wink: )

Szóval tegnap ennyi gyönyörű, angyal kislányt látva KELL NEKÜNK EGY KISLÁNY!!! (Elárulhatnátok hogy kell!!??? :wink: )

Most rohanok...de jövök még tovább "ömlengeni" a többi babyről. :lol:

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Boldog szülinapot kívánunk mi is Zsófinak!!!

Nana,
a férjemnek tuti receptje van a lánygyártásra: én anno el sem tudtam volna képzelni, hogy fiam legyen, mikor az UH-n mondták, hogy ott a puncija, és csak közöltem, hogy persze, hogy ott van. A férjem mondta, hogy azért a következőt csináljuk úgy, hogy fiú legyen, én meg mondtam, hogy hát csinálja úgy... erre közölte, hogy úgyis rajtunk, lányokon múlik, mert ugye csak olyan sejtecskét engedünk magunkhoz, amilyen nemű gyereket szeretnénk... jó kifogás mi :D Szóval igenis kötelességem lesz fiút akarni.... :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

ZSÓFINAK BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!

KOb!Ser!

Igen ez egy kötelező ovis szűrés volt. Annyit mondott a logopédus(Lenkei Ágnes) Hogy mikor kivették az orrmandulát, akkor a szájpadláson az a záró izom vagy valami ilyesmi nem zár rendesen.
Ez az oka annak, hogy orrhangon beszél. Így hordani kell hozzá hetente többször. Így talán az az űr megszűnik és szépen fog beszélni.

Puszi

Kép

Kép
samchee

SaM!

Tényleg????????????????? Nekünk ilyet soha senki nem mondott és náluk nem volt szűrés vagy csak Danit nem szűrik mert kicsi?
Dani nagyon más hangon, sokkal csúnyábban beszél és ha jól meggondolom kb a műtét után kezdődött. :(

KépKép
KépKép
nana09

Lina,

miért? A férjednek van másik lánya is Lilin kívül?

Nana,
ez jó :) Én is elfogadnám Danit barátnak... Életben még kékebb a szeme, mint a fényképeken. Perszer tegnap kérdeztem a férjemtől, hogy játszottak-e Danival. Erre közölte, hogy igen, bár Nana Bencének szólította a kisfiát. Mondtam, az nem lehet. Na, erre próbáltuk felidézni, hogy milyen színű nadrágban voltál, és milyen színű a hajad :) Ez valahogy nem megy jól a hapsiknak :) Így keresek Rólad egy képet, hogy megtudjuk, látott-e Téged :)

Kép

Kép
kobudo

Nana,
igen, mármint azért nem szűrik, mert kicsi, a nagycsoportosoknak kötelező a szűrés.

Sam,
és egyébként imgyenes a fejlesztés, vagy fizetni kell érte? Kimegy az oviba, esetleg Nektek kell elvinni hozzájuk? Most olvasom, hogy Ti viszitek Bogit! Biztos sikeres lesz a terápia!

Kép

Kép
kobudo

Tényleg,
van valakinek infoja Balimékról? Hat a kezelés?

Kép

Kép
kobudo

Kob,
nem, nincs neki csak Lili, de ő fiút akart, tehát csak én lehetek a "hibás"... :D ...és ezt az elméletet sikerült felállítani. Mondtam is neki, hogy ha ezen múlik, akkor csak lányai lesznek. Amúgy náluk a családban főleg fiúk vannak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok lányok!

Örülök, hogy jól sikerült a tali. Képeket nem készített senki?
Én a két lánnyal egyedül nem indultam el, mert akkor rátok és a többi gyerkőcre nem tudtam volna figyelni. Kamikáze Flórám általában a veszélyesebb helyeket találja meg, legmagasabb mászóka, fa stb. :) Remélem legközelebb összejön a dolog.

Zsófinak nagyon boldog születésnapot kívánok!!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Zsófinak nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

Lili

És hogy van Zsófi? Nálunk csak egy kis megfázás van.

Sam

Én is szeretnék neked boldog névnapot kívánni, de sajnos nem tudom, h mi az igazi neved, csak láttam, h a többiek is köszönötenek.

Örülök, h jól sikerült a tali, sajnálom, h nem lehettünk ott. Sajna ma láza is volt Adrinak, vittem dokihoz, most meg alszik. A orrszívó porszívót már nem is útálja annyira. Tudjátok, hogyan könnyű egyedül kezelni? Benne ül a hordozóban. Előtte, mikor a férjem is fogta az ölében, hát volt birkózás.

Nana

Nagycsoportban szűrik és ingyenes, meg utána az is, ha járni kell. Minket is kiszűrtek az "r" miatt, de mire sorra jutottunk és menni kellett már szépen mondta. Az az érdekes, hogy mikor megtanult beszélni akkor gyönyörűen tisztán mondta, aztán az oviban elnyelte, de szerencsére kialakult. Még azzal volt gond, h hanyagul, ferdén tartva a száját beszélt.
Egy múltkori talin én is Kamillától voltam különösen elájulva. :)

Kép

Kép
cukkermáz

cukker hogy vagytok?????????

KépKép
KépKép
nana09

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: