Votiv!
Köszi a Weledás tippet! Mindent kipróbálunk!
Én láttam olyan kalapácsolós játékot a Fakopáncsban, ott nézted már??? Esetleg nézd meg a honlapjukon is!
Mi holnap kihagyjuk a kerti partit, Lindi, ne haragudj, nagyon szívesen mennénk, de Bazsó annyira beteges mostanában, hogy nem akarom egy ideig közösségbe vinni, így is magamat okolom, hogy rángatom mindenhová, és biztos azért beteg. Ma nem volt se hőemelkedés, se hasmenés, de ki tudja holnap mi lesz
Ancsi!
Örülök, hogy sikeresen átcuccoltatok! Reméle, hamarosan sikerül kipihenned magad, és hamar megszokod az új környezetet!

Nagyon fogtok hiányozni!!!
Zsanci!
Akkor leszögezhetjük, hogy aranyered volt??? Azt hittem, valami más! Bátor csaj vagy!!! És remélem, hamar rendbejösz!!!
Rylie!
BÁH= Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal
Bölcsi!
olyan rossz olvasni, amiket írtok, mert egyrészről tök egyetértek, szerintem is minél később adjuk be a gyereket, de nálunk nagyon fog hiányozni az az 50 ezer forint, ami a gyed és a gyes között van, és nem lesz más megoldás. Mondjuk én szerencsés vagyok, mert a két év után még kiadják az (akkorra már ) 3 év után járó szabimat, ami kb 90 nap lesz, így a kistesót ráérünk bőven két éves kora után beíratni, de sajnos nem nagyon lesz más lehetőségünk

És bizony a szegény emberek is szeretnének gyereket, és én megértem, hogy az anyagiak rákényszerítik a családot erre. A vajat és a kenyeret is meg kell venni...... De egy 1 éves kismanót otthagyni

El sem tudom képzelni, szegény Bazsóm mit csinálna

Az egyik ismerősöm azért adta be a gyereket, mert nem bírt vele otthon, annyira rossz volt. Hát, nem hiszem, hogy megoldódtak a problémák!!!