A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

DÓCI DÓCI!
HAPPY HAPPY!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Skacok! Tegnap voltunk ikejába, s most először kellett használni a baba-mama szobát. El voltam ájulva! :lol: Azt hittem valami olcsó bútort odadobnak, s meglepően tapasztaltam hogy akár haza is vinném olyan szép. :P S ha kifogysz a pelenkából kaphatsz?!?! Kismuculunak nagyon tetszettek a képek, nekem meg a disztingvált szopiztatási lehetőség! Bárcsak ilyen lehetőség lenne mindenütt!!! óhajtósmiley

Johi! Köszi az e-s honlapot!!! :D

Manóka! Köszi majd lemeózom. :D

Neet! Én jobban szerettem a régi profilképed. Persze ez is aranyos :lol: :P :lol: , de az annyira jól el volt kapva. :lol:

Vica! A konakionnak nagyon ramaty az íze. Megkóstoltam. :D Angi ált. a felét – hanem az egészet – mindig visszaköpi. :lol:
Köszi a drukkot! Minden a legnagyobb rendben! :P

Indi! Nincs nekem vegatadilemmám, csak páran írtak az ízesítésekről, s én tudod előretanulok :wink: , s kérdezek is

Rylie! s hová lesz a nyaralás? :P

Zsan! Hát nagyon hősnő vagy! :shock:

Votív! Gumislepedő alá beszorulni? Szabadulóművészi pályát egyengessetek a gyereknek! :wink:

Zuzi! Minden rendben? :?:

Macs! Gabi! Nagyon szépen haladtok! :D

Fibi is back! :lol: :P :lol:

Ma voltunk esküvőn. Kiscsajszi jókat nézelődött, beszélgetett. :lol: Kicsit izgultam az orgona miatt, de szeme sem rebbent. :P Ellenben fél7kor bealudt, s 8kor kelt fel 10perc cicire. :shock: Gondolom kifárasztotta a pösti levegő. :?:
Pap bácsi szövegrészlete: megpróbálom idekényszeríteni a szentlelket, hogy áldását adja a frigyre (??!!!)

Tudjátok, hogy ma van a nagynénik napja??!! :shock: annyi lükeséget ki tudnak találni??!!!

de a lényeg:
Boldog szülinapot Dócinak!!!
Kép boldog szülinapot!!!
gödibarbi

vica! csak drukkolni tudok! :oops: :? meg okosakat mondani: NYUGI!!!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Szia Lányok!

Először is boldog szülinapot Dócinak! Éljenek a 2 éves csajok! Várjuk a tortaképeket:)

Votiv! Hogy lehet a gumis lepedő alá beszorulni :shock: Ez felkeltette az érdeklődésemet:)

Neet!
Ti már most hétfőn kezditek a bölcsit? Nekünk 18-án indul a beszoktatás. Érdekes nekünk nem kell ágynemüt vinni, viszont szivacsot kell venni, amin majd fog aludni. De írok privi mailt, majd jól megcsámcsogjuk ezt a bölcsi témát:)

Zsanci!
Bármit mondasz felnézünk rád:)

Ma nálunk is folyt még az ünneplés, mert jöttek az egri rokonok 7-en, mint a gonoszok, felköszönteni a Lillust és engem. Kaptam egy gyönyörű cserepes orchideát. Egész jól sikerült és szinte minden elfogyott, ami ehető volt:)
beetrix

Dócinak nagyon sok boldogot!
Kép

Zsanci, bakker én is délután 5-kor olvastam, így én is bebuktam, de azért nyomattam én is Queent ezerrel.
Rá se merek kérdezni, hogy hol lehetett az a műtét :roll:

Fibi, szia itthon!
zanza

Vica drága,

fáj a melled? csomó(k) van(nak)/volt(ak) benne? láz? émelygés? levertség? minkét, vagy csak az egyik melled?
meleg borogatás és gyakori ciciretétel, több pozícióban, pl. hónaljtartásban, fekve és masszírozni, meg fejni! akkor is, ha fáj.. ha nem múlik doki... ne pánikolj be és drukkok ezerrel! ++++++++++++
macskanyu

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukkra van időm. Mi még mindig Szolnokon vagyunk, hétfőn megyünk haza, de a szerdára csodaszép napot mondanak, úgyhogy

Nyárbúcsúztató buli: 2006.09.13-án szerdán 15,00 órától nálunk

KépKép
KépKép
lindicita

Vica, mellgyulladásra: Bryonia 9CH 2-4x5, meg borogatas kaposztalevelbol (a lehutott, tiszta es szaraz kaposztaleveleket egy uveggel vagy egy sodrofaval meggyurni, a mellre fektetni es egy melltartoval rogziteni) - allitolag nagyon hatasos!, es persze, szoptatni, masszirozni, fejni... es pihenni meg nyugi... meg+++++++++++++++++++ neked!
recca

Vica,
én azt a "perverz" megoldást kaptam mellgyuszira védőnőtőlanno, h apuci álljon neki, és szivja ezerrel!!! :lol:
Volt akinek ez bejött!!! Jobb, mint ha a kórházba bemennél ipari szivattyúzni... :wink:

Zanza,
akkor ezt közösen buktuk, de sebaj, a 70-en ott leszünk!!!!! :wink: :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vica!
Nekem egyszer volt egy durvább mellgyuszi, ez még nagyon az elején volt, akkoriban még éjjel is 3x szopizott Gréti, és minden szopi után sírva még kb 1 órát maszíroztam és meleg vízzel borogattam, és persze szinte semmit nem aludtam, úgy fájt, de csodák csodájára a reggeli szopi és masszírka után eltünt a csomó és vele a fájdalom is.
És most jut eszembe, hogyutána délután mentem a 6 hetes kontrollra, ott megmutattam a dokinak, aki szerint a nehezén túlvoltam, de azért vésztartaléknak írt fel valami receptet, de végül nem kellett kiváltanom.

Aztán még voltak ilyen esetek, de ennyire soha nem fájt. Viszont egyszer több napos csomót még mindig nem bírtam kimasszírozni, és bementem a kórházban, ahol megmutatták, hogyan kell kézzel fejni, és úgy 2 nap után tényleg kijött.

Mondjuk nekem sokszor csomós volt, és pár hónap után gyógyszertárban vettem olyan termo tasakot, ami kör alakú és pont cicre való, sokszor szopi előtt ezt raktam a cicimre.

Remélem nem lesz semmi komoly :wink:
lindicita

Zsan! Nekünk nem jött be :oops: Az akkori helyzet komolyságát bizonyítja, hogy ilyesmire vetemedtem :oops:
lindicita

DÓCINAK BOLDOG SZÜLINAPOT!

Zanza!
Én sem tudtam a Queen buliról :cry: Pedig milyen klassz lett volna pl. együtt menni és bulizni egy jót!

Vica!
Masszírozás, meleg víz, fejés... végül is a többiek leírták. Drukk, hogy ne legyen nagyon komoly!
manoka11

Dócinak én is kivánok nagyon boldog szülinapot!!!!!

Vicának meg kitartáááás és ++++++++++!!!!!!

több nem megy ma...... jo éjszakát!
fibi

Vica,
jajj, szegény! Nekem nem gyulladt be, "csak" véraláfutásos volt, lila erekkel és fájt qrvára és sebes lett... de a megoldás ELVILEG a szoptatni, szoptatni, szoptatni, ha fáj, annál inkább. Baba a legjobb gyógymód rá, jobban szopiz, mint BÁRMELY gép!!! Sok sikert és fel ne add!!!

Beet,
válaszoltam privire (semmit se tudok még), majd hétfőtől lesz konkrét bölcsis infom, ha bárkit érdekel.

Zsan,
oh, csak nem ott??? Ahol a baba jön ki???
neet
neet

Dócinak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!! Isten éltesse őt és a családját!!! :D

Vica!
Ahogy a többiek írták!!! És kitartást!!! Nagyon gondolok Rátok!!!++++++++++

Zsanci!
Hol volt az a visszér??????? :shock: Lehet, nekem is ott van????????? :roll:

Annyira fáradt vagyok az elmúlt két héttől, hgy most nem is tudok töbet írni! Köszönöm, hogy hiányoltok, és gondoltok Ránk, majd jövök, ha egy kicsit tudok pihenni is :cry:

Puszi

Kép
Kép
zuzmo1

Zsanci, Manóka jövöre csinálhatunk mi is egy bulit, mondjuk a Lézer Színházba, mert ott mindig van Queen. :wink:

Vica, lányok már mondták a tutit! Drukk ezerrel!
zanza

Sziasztok!

Vica! A többiek már leírták, de én is megteszem. Nálam is a meleg borogatás, és a fejés jött be. Én is sokszor sírva maszíroztam.

Képzeljétek sikeres volt a cipővásárlási hadjárat. Egyetlen egy darab cipőjük volt, ami szóba jöhetett, de az hála az égnek jó volt Máté lábára!! :wink: Viszont 6,5 órát voltunk úton, és Máténak egy hangja se volt. Nagyon büszke voltam rá. 8) Az éjszakáink is rendeződni látszanak, remélem, így is maradt.

Csatolok egy képet, ha valakit érdekel. Sajna az avatar beállítás nem akar sikerülni. :(

Kép
mkatus

Macs :) Ti házatok is szépen épül! :D

Fibi :) Szia :D :D Vérzés :( Pedig úgy drukkoltam. Azért majd mesélsz bővebben, milyen volt Baján? Ölelgetős Bálintodért összeveszett a rokonság?

Barbi :) Akkor Te a "reklámszobában" szoptattál az ikeában :lol: Végülis hülyék lennének nem a legklasszabbul berendezni, hogy Te is ilyet akarj otthonra :wink:

Vica :) Sok-sok ++++ Neked! A csajok már elmondták a tutit, úgyhogy csak papagájkodni tudok: masszázs, borogatás és szopi ezerrel, ja és sok pihenés! Nekem ezek az oldalak segítettek: http://www.lll.hu/node/13 és itt leírja a kül. szoptatási pozíciókat, aszerint, hol van a csomó/piros folt: http://szoptatasert.hu/belso.php?inf=oktato_problema4

Katus :) Milyen nagyfiú már Máté!!! Örülök, hogy rendeződtek az éjszakák és gratula az új cipőhöz! :D

Zuz :) Úgy látom Rád fér egy kis ++++++++

Tegnap nagyon jó napunk volt, nemcsak szép napos, hanem itt volt egy barátnőm a kisfiával (aki szintén Bálint és alig idősebb a fiamnál), és mit játszott a két gyerkőc?: telefonosat... hát hiába, XXI. sz. gyermekei :mrgreen:
Kép
denizsa

Katus,
nagyfiad nagyon szépséges lett!!! Kész férfi!!!!!! :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Docinak soksoksok naggggyon bolllldogot!! :D :D Kisun lecci sorold el, milyen ajandekokat kapott es melyiknek mennyire orult.

Vica, en pszihes alapon hozom ossze a mastitiseket (ha laktalo emlokkel idegeskedem, akkor nem a gyomromra megy, hanem a cicimre), mar egy csomo volt es sose elzarodott tejcsatorna miatt, de azert beleugatok: forro zuhany alatt korkorosen masszirozgattam szoptatas elott es szoptatas utan meg hideggel borogattam a gyulladt reszt. es szoptatast mindig a gyulladt cicivel kell kezdeni es baba sokkal hatekonyabb, mint barmilyen fejes, es es mar nem emlekszem, hogy orranak vagy allanak kell a csomo fele lennie, lll.hu-t nezd meg es hivj fel szoptatasi tanacsadot! DE a hideg apaszt, ugyhogy azt csak ovatosan! ES inkabb feleslegesen menj be a korhazba, minthogy keson, nagy baromsag napokig egyedul otthon kinlodni magas lazzal...

Indi, voltunk ma bocikat nezni, es hivtalak, hatha ti is ott vagytok, de nem voltal elerheto.
moose

es a nagy tegnap ota tud bukfencezni!! es nem latta senkitol, teljesen egyedul talalta ki!! :shock: persze buszke vagyok ra, de a hajam egnek all tole, hogy mar megint egy ujabb balesetveszelyes izemicsodaval bovitette a repertoarjat... :?
moose

Vica, remélem azóta minden ok, és elmúlt a fájás, és nem gyulladt be a cicid! sajnos szinte mindannyian átestünk ezen :( a leggyorsabb segítség, ha bemész a kórházba a csecsemősökhöz. ügyelet/házidoki ehhez úgyse sokat konyít, ha esetleg nem múlna, akkor a nődokid is felkeresheted. de remélem, hogy már tárgytalan :)

Katus, leesett az állam!!! mekkora nagyfiad van! és milyen helyes, férfias, tökéletes... :) képet kérük mééég!

Zuzi, pihenj csak! :) de azért ugye minden ok?

Fibi, velkám hóm! vérzés :(

ne is kérdezzétek, Istók hogy került a gumis lepedő alá :lol: én csak azt láttam, amikor bementek hozzá, hogy ott van alatta :lol:

ma voltunk az Outletben, a nagyfiúknak focicsukáért, és most láttam, hogy duplájára nőtt, és rengeteg új bolt lett! aztán elmentük Árkádba H&M-be, és vettem pár pólót meg egy hálózsákot a szabadulóművésznek :) rengetegen voltak és kevés volt a méret, ami tetszett, tuti épp nem volt :? meleg cuccok meg még alig. bezzeg a kislányoknak kb 200x-os a választék, és olyan csúcsszupi ruhák vannak, hogy még én is felvenném :D

votiv 8)
votiv

Macs, alakul a házikó!!! :D de szép is ez :D

Gabi, Moose, ma este a Sporton Dallas Cowboys vs. Jacksonville Jaguars szezonnyitó meccs! remélem férjecskéitek tudják! :D

és utólag, de remélem nem utolsónak mi is még nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Dócinak!

Kép

votiv 8)
votiv

Votiv :D nana, hogy tudja, fel is vesszuk :D kinek drukkolsz?
moose

sziasztok csajok,

hát,szégyellem magam hogy ennyire hanyagollak titeket :oops: de annyira szét vagyok esve hogy komolyan nem tom más hogy csinálja :roll:
nálunk minden oké,dolgozom gyereket "nevelek" 8) építkezünk,mérgelődöm,eskövőkre megyünk,kórházba megyünk apa mamiját látogatni:(:evil:
és hát az történt hogy behalt a gépünk és annyira hogy az összes adat meg minden elveszett amit május óta írtunk :cry: :cry: és ugye nekünk galambunk van és az is a gépen így az emailcímek is :cry:
úgyhogy kérek szépen midenkit küldjön nekem mailt a gigi83kukacgalambpontnet-re hogy meglegyen az elérhetőségetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!

lindi,
te pedig egy címet is dobjál plíz ha tudnánk menni hogy hova :)

puszilok midenkit
gigi
Vendég

Lindi, :)
mi nagyon szívesen mennénk, de minden attól függ, hogy hol tart a beszoktatás a bölcsiben szerdán. És mennyire merev ez a 15 óra? Mert ha pl délre vagy 1re elegünk lesz a beszokásból, sztem félóra alatt nálad vagyunk. Hm? Az nagyon gáz? Vagy menjünk 4 kört? :lol:
Egyébként elérhetőséget tudsz írni a neet kukac freemail point hu címemre? Köszi előre is.

Gigi,
ezek szerint semmi Nagy Hír? Fentebb a címem, de jelzem, nem nagyon érek rá mostanság cseverészni, éljen az utolsó félév... :(
Olvasni mindennap olvasok, de százoldalas méleket csak elvétve tudok írni.

Babócák tündériek !!!

Vica,
helyzet ugye javult cicifronton?

Fibi,
:( Majd máskor. Még Bálint is olyan pici, lesz még időd/időtök bőven!
neet
neet

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációt. :) Sajna gyorsan telik az idő, jövő hét szombaton lesz 1 éves. :)

Vica: bízom benne, hogy jól vagy. Jelentkezz, ha tudsz! Drukkolok én is!

Velünk meg elég nagy pálfordulás történt. Kimentünk anyósomékhoz, és sose gondoltam volna, hogy ilyet fogok írni, de kezd átalakulni a viszony. Egyre közvetlenebbek, keresik az én társaságomat is. Nem tudom, hogy ez mennyire lesz tartós, de bízunk benne. Viszont, ma megint zaklatott volt Máté. A 3 éves unokatesója megint azzal szórakozott, hogy odaáll az arca elé, és beleordít, vagy vicsorog. Egy mesében látta, és azóta csinálja. Sokszor rászólt mindenki, de nem használt, aztán a férjem a sokadik rászólás után elvesztette a türelmét, és a fenekére csapott, mert Máté addigra már halálra rémült. :cry: Na, erre kiosztotta apjuk, hogy ezt nem csinálhatja, nem ütheti meg más gyerekét, majd ők nevelik. De a nagyszülők szerint is sok minden meg van nekik engedve. Meg most kezdte az ovit, gondolom, ez is belejátszik, de előtte is így viselkedett.. Na, mindegy, csak ne az én gyerekemet bántsa. Így most már kénytelenek leszünk azt csinálni, hogy akkor menni, mikor ők nincsenek ott, vagy nem sokat, és kerülni egy kicsit őket. Vagy nem is tudom... :roll: Ha már legalább a szülőkkel normalizálódik a viszony...
mkatus

Vica! Csak dobj egy ok-t! :o

Den! Értem én a píárt :wink: , de akkor is milyen jó lenne ha mindenhol ez várna. :D Barbi álomországban c. filmből hallottak idézetet. :lol:
No de komolyra fordítva az ingyipelus és ingyibébikaja nem ikejás termék! 8)
Aranyosak a telefonos Bálintok! :D

Moose! Gratula a bukfenchez! :P Elképesztő, hogy mindenre rájönnek maguktól! :lol:

Neet! Ugye nem bántottalak meg? :?

gödibarbi

Moose, a gyengébbnek drukkolok :D mint mindig :lol:
szóval a Jaguarsnak. meg azért is, mert a Cowboyshoz igazolt Terell Owens, a kis renitens pötsch wr, aki jócskán tehet arról, hogy a Philadelphia Eagles (a szívem csücske) tavaly lemaradt a Super Bowl-ról :?
de majd idén :D

votiv 8)
votiv

Moose, nagynyuszinak gratula a bukfenchez, neked meg nyugi, lesz még ennél cifrább is. :wink:

Katus, Máté hihetetlenül nagy lett, még emlékszem a kórházi képre, amit nem is olyan régen raktál be. :wink: Cipőhöz gratula.

Ma voltunk rokonéknál, ennyi gyereket! :shock: Persze Réka a közepén mindennek, pedig ő volt a legkisebb. Aztán egyik felnőtt belerakta a család kismacskáját a lány által tologatott babakocsiba, hogy hadd tologassa a macskát. Persze a négylábú megszökött. Később Réka még mindig a babakocsit tologatta, meglátta a macskát, erre mutatja neki, hogy ugorjon bele a kocsiba. :lol: Macska nem akart... :roll:
zanza

képek :D

a torta:
Kép

Dóci örül a tortának: Kép

Dóci örül annak, hogy (kis segítséggel :D) elfújta a gyertyákat:
Kép

Dóci az új pizsamájában, különös tekintettel a rózsaszín nyuszis mamuszra (most épp abban alszik :D):
Kép

Marci az apja vállán fürdés után kivan:
Kép

v
kisün

Ünnepelt, Ünnepelt testvéröccse, Ünnepelt tortája megagiga rulez, különös tekintettel a rózsaszin nyuszis mamuszra!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

ééééééééééééééééééédes a csajod, és Marci is, aki Kismaci lett fürdés után!!!! :lol:
olvadok...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
akartam már többször írni, hogy freddie emlékére hallgattam egy kis queent 5-én :)
kisün

Kisün! csak Zsanhoz tudok csatlakozni: olvadok :lol:
Nagyon szép lány a te kétévesed!!! :lol: :lol: :lol:
S a kifáradt fürdöző... :P :lol: :P
torta:nyam-nyam

jószakállt! én L

gödibarbi

Kisun, keteves es kethonapos es torta naggggyonhipppperszupppper :D :D kulonos tekintettel a rozsaszin nyuszis mamuszra :D :D rajottem, hogy nagyon jol csinaltatok, hogy hoelejiek a gyerekek, igy minden szulinapon minden epkezlab rokontol nyugodtan szamithatnak a komoly ajandekokra :D :D nekem egyik hovegi :? egyebkent ki az a hosszuorru, szoros, kis piros izemicsoda, aki segitett Docinak elfujni a gyertyakat? :D :D

Votiv, apa is ilyen gyagya, hogy mindig a gyengebbnek drukkol, hiaba magyarazom neki, hogy pedig pont forditva kene, gyozzon a jobb, az erosebb, az ugyesebb, evolucio meg minden :D :D

Barbi alomorszagban :D szerintem is tokjo az ikea, de szombaton olllllyan sokat alltunk sorba, hogy szerintem penztarak ele is kene nehany szoptatos fotel meg kisasztal ceruzakkal, mert a nagy nem birja az ilyen varakozasokat, de ekkora tomegben nincs hova elszaladni :?
moose

istenem, de boldog napra ébredtünk! már az idejét se tudom lassan, mikor volt, hogy a kiskorúm ÁTALUDTA az éjszakát!! :D :D :D

Vera, gyönyörű a családod, Marci égkék szemeitől a csajok hullani fognak :lol: és Dóci olyan boldog!!! :D öröm nézni :D
nyuszis mamusz pedig zseniális ajándék :D majd mondd, hol szereztétek be :D és a többi ajándékot is meséld el, Moose is kérte :D

drága Moose, az evolúció néha csodákra is képes :D hát még ha én drukkolok valakinek! simán megfordíthatja a vesztett meccset :lol: de azért ez még nem száll a fejembe :D szerdán lesz újabb meccs... és a csajaidnak miért nem vásárolsz a H&M.ben? nagyon szép LILA cuccokat láttam!

votiv 8)
votiv

Lindi, most szerdán lesz nálad a kertiparti? vagy következőn? vagy csak nekem nem akartok szólni :wink: :D

votiv 8)
votiv

Vera,
akkor jövőre te is jössz az emlék-buliba, amit Zanza szervez, jó???? :wink: Szeptember 5-re ne tervezzen semmit Manoka, Zanza, Vera és én... :lol:

Votiv,
13-án lesz. az most szerda?

Vera,
ti jöttök ugye??? :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vica: mi a helyzet a cickókkal???? :roll: Már mindenki írt mindent csak egy szösszenet: nekem a melltartó nyomta meg, úgyhogy nem is hordtam-hordok azóta se! Tejbelövelléses fájás: kicsit bevizez egy kis kéztörlő az megy a mikróba, onnan kivesz gőzőlögve majd amilyen forrón csak bírtam rá a cicire! Tejecske meg kigyütt a lyukakon ;)

Ruz: mi is ebben a szállóban voltunk tavasszal! És valóban irtó szuper hely ! :P

Zsan: Pécs: hát ölég szoros a mi kapcsolatunk is Péccsel, mert az Apjuk pécsi és a családja az ottan lakozik meg a cimborái is.

Gabi: Azért a tyúklétra se rossz, mint lépcső Anyósodnak 8) De látom szeretitek ti őt, lesz neki rendes lépcseje ;)

Macs: házikó :D

Kisün: utólag is GAT Dócinak! Ajánédokok és a torta is tyűha!

Barbi: Rodoszra megyünk, feltéve ha kész lesz addigra Kamilla útlevele :shock: Egy kissé kicentiztük a dolgokat, mert hétfőn lesz útlevél és kedden utazunk, igy azért még van izgulni való is... :o

Zuz: vigasztalásképp Kamilla is mostanában 3X-4X kel az éjjel és már egész méllyen ülnek a szemeim! Úgyhogy megértelek, plusz neked még pocakod is van??!! Remélem azért lesz alkalmad mielőbb egy jót pihenni!!

Fibi: sebaj, majd legközelebb ;)

Lindi: én má nagyon várom a kerti partidat remélem sokan jöttök rá!!!

Rylie
rylie

Indi vagy Bárki: Hogy lehet elrakni répát télire?????
Reszelve a fagyasztóba esetleg?? vagy felkockázva??
Ötleteket várok, mert hétvégén én is kaptam egy szatyor biorépát a rokonyoktól és most valamit kezdeni akarok vele...

R
rylie

Moose :) Gratula Nagynyuszinak a bukfenchez!! :D És ez miért életveszélyes mutatvány? Később még oktatják is, vagy én emlékszem rosszul? :roll:

Vica :) Hogy vagy? Jobb már a helyzet??

Katus :) Drukk Nektek, hogy anyósékkal jobb legyen a viszony, egy jó nagyszülő sosem árt... Az unokatesó :evil: És apósnak igaza van, mindenki a maga gyerekét, de akkor csinálja!! Sztem természetes, hogy "megvédtétek" Mátét.

Zanza :) A macska tudott vmit, vagy úgy gondolta, hogy szégyen a futás, de hasznos... :wink: :lol: :lol:

Vera :) Torta nagggyon szép, az ünnepelt és kistesó pedig szuperédesek! Ez a macis vmi Marcin egy takaró vagy micsoda?

Votiv :) Ez aztán a klassz hír: átaludt éjszaka :D :D És most szerdán van 13-a (még jó, hogy nem péntek :lol: )

Rylie :) Drukk, hogy időben megjöjjön az útlebél és ne tévedjen el a postás :mrgreen: Én múltkor anyósomtól kaptam egy kupac bébirépát, egy részét megpároltam Bálintnak, a többi bevágtam a fagyasztóba, mert nem volt időm vacakolni vele :oops: de valszeg van ennél jobb elrakási mód is...
denizsa

Indinek hétvégén behalt a netje... de remélem hamar megjavul :)

találtam egy 1,5 órás, mondókázós-éneklős-mozgásfejlesztős foglalkozást két saroknyira tőlünk, egy Pethős konduktor anyuka tartja. másik napokon meg kézműveskedés megy, lisztsógyurma meg ilyenek :) kipróbáljuk :D

fiam az orrom előtt bukfencezett le a betonlépcsőn az előbb :cry: de még csak nyoma se lett rajta :shock: egy másodpercre nem figyeltem, mert a hülye szórólapos kérte, hogy nyissam ki a kaput :evil:

votiv 8)
votiv

Lindi! khmmm.khmmm. mi is jöhetünk szerdán?

gödibarbi

Sziasztok!!!

Újra itt! Az elmúlt hét volt nálunk a mélypont, de talán túl vagyunk rajta! A csütörtök éjszaka iszonyú volt, hajnali negyed 4-fél 8 között kb 8x kellett Bazsót átpelenkázni, nagyon kétségbeestem, és nagyon kijött rajtam a két heti nem-alvás is, úgyhogy szabadidőmben jó nagyokat bőgtem :D + pénteken tárgyalásra mentünk, több mnint két éve egy "ügyfél" megvert, most jutott bírósági szakaszba a dolog, nem volt túl felemelő! És Bazsó sem nagyon díjazta a bíróság épületét :? Egyébként minden csúcsszuper :lol:

Akkor Lindiéknél parti!!!!! Lindi, légyszi küldj nekem címet és leírást, hogyan juthatunk el Hozzátok, mondjuk a Móriczról, köszi!!! dszalkai@enternet.hu

Votiv!
Ezek tök jó programok!!! :D Betonlépcső :shock: Na, ezért nem szabad a szórólapost beengedni! :wink:

Rylie!
Köszi! A múlt éjjel óránként ébredtünk 8)

Vera!
Dócinak szuperjó dolga van!!! És gyönyörű!!! Na és az öcsikéje!!!

Múltkor Indi írta, hogy van a retek klubbon egy csajos műsor reggel 9-10 ig. Na, ma belenéztem, főként babás témák voltak, műsorvezető: Szandi, a 3 gyerekes csodaanya, és Dombóvári Vanda. 1. téma: apás szülés, vendég egy szülésznő, és Szandi férje, aki lelkesen mesélt és érvelt az apás szülés mellett. Ja, mind a 3 gyerekük császárral született :roll: :lol: Köv. téma: depresszió: sikerült meghívniuk egy kellően szókimondó pszichomókust, aki személyszerint nekem nem volt túl szimpi, de nagyon jól leosztotta Szandit, aki nem tudja, mi az a depresszió, mert még mindig eufórikus hangulatban van a gyerekeitől. A pasas elmagyarázta neki, hogy azért nem minden kismama tudja ünneopeltetni így magát, és nekik igenis hiányzik a visszajelzés, a kikapcsolódás, stb. Mindegy. A lényeg, hogy az elmondott tünetek alapján itt a legtöbbünknek fel kellene keresnie egy pszichomókust :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ja, és a továbbiakban az is kiderült, hogy említett médiaszemélyiségnek 2 db bébiszittere is van! :roll:

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi, 2 bébiszitter :lol:
hogyhogy valaki megvert?? :shock: :evil: :evil:
mi volt a 8 pelenkázás? hasmars? azóta is tart? :( Podophyllumot próbáltátok már?

votiv 8)
votiv

Votiv!
Hát ilyen munkakörben dolgoztam :lol: (ügyfélszolgálat!) Egyébként ennél pikánsabb a dolog, mert a páromat is megruházta, amikor még nem volt a párom, így a kettő esetet összevonták, és együtt emntünk tárgyalásra. Annyira kavcifántos a dolog, hogy el sem kezdem leírni, de úgy éreztem magam, mint egy amcsi thrillerben :shock:
Hasmars :cry: És adom neki a podophyllumot, csak az a baj, hogy teljesen rá van kattanva, és megsértődik, ha csak úgy nem adok neki napközben :lol: függő lett :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Votiv!
Már akartam írni Neked, bár nem tudom, hogy ilyen jellegű cikkeket írsz-e. A múlt héten hallotta a párom (a külügyből jött a pletyka, nem tudom, mennyire igaz), hogy az a magyar nagykövet, aki a cunami idején itthon töltötte az ünnepeket, és nem ment vissza, és ezért kirúgták, beperelte az államot, és pert nyert, elmaradt bér címén brutto 160 millát ítéltek neki, szegényke, ebből állítólag csak 80-at kap kézhez :shock: Szerinted ez igaz???? Mert már az is vérlázító, hogy pert nyert, de az meg végképp, hogy ez az elmaradt bére, + gondolom fájalomdíj!

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz,
nálunk is cukorbogyó függőség van! :lol:
verés nem semmi! :(

Szandi,
igen, jó neki, van állandó visszajelzése, h nem egy robot, akinek semmi másról nem szól az élete, mint babafelvigyázás, egy kis mosogatással, mosással, etetéssel, pakolással fűszerezve. Ő néha kiállhat a szinpadra, kiadhat minden kint és keservet, és aztán vissza a gyerekeihez, akiket egésznap nem látott, és ami ennél fontosabb, nem HALLOTT, igy könnyű...de már nem eszem magam az ilyen miatt! Akinek van segitsége az örüljön magának, és ünnepeljen, mert igy nem nehéz jó anyának lenni!!! És ez most semmi negativ, tényleg marha nagy mázlija van!!! És nagyon szivesen lennék a helyében, akár csak 1 napra is!!! :wink:
De mivel soha nem lehetek a helyében, akár 1 napra sem, igy megpróbálom megoldani a saját életemet!!! Nincsenek hosszútávú céljaim, igy nincs mi miatt keseregni, élvezem a napot, úgy, ahogy jön, és hamarosan majd jól elmegyek dolgozni, és akkor én sem hallom a gyerekeimet, csak este, amikor meg nagyon örülnek nekem, és minden nagyon RÓZSASZIN lesz!!!! :lol: :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

a Shania Twain dvd-t nezzuk es tancolunk a kicsivel :D :D de mindjart felebred a nagy es akkor rogton vissza kell raknom a Verdak-at :D :D

Zuz, most meg jobban feltelek, mint eddig :( en is ugyfelszolgalaton galyaztam, de csak egy seggfej fenyegetett meg, hogy szemelyesen engem fog beperelni...
moose

haliho,
anyuék elmentek, ujra kettesben vagyunk kisfiammal :D és utobbi másfél nap alatt kivül-belül kipucoltuk a házat, jöhetnének a vevök...

Neet,
én is ezzel vigasztalom magam, hogy B még kicsi, és majd ha kezdenek rendezödni az éjszakák, ráér jönni a kisteso... meg ha a lakás-témában is mozdul valami...

Votiv, Rylie, Deni,
köszi a vigasztalást.

Kisün,
képek nagyon jok, torta irto fini lehetett :)

majd éjszaka visszaolvasok, mert a zuram csak hajnalban fog hazaérni külföldröl.

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: