A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv, Deni, Barbi, Ancsi (remélem nem hagytam ki senkit :) )
Köszönöm mindegyikötöknek a tanácsokat és tippeket, oltári nagy segítség!!! :)
curse

Sziasztok!

Bálint Balázs elérhetőségét meg tudnátok írni? A magánrendelésére szeretnék időpontot kérni, de a kórházban telefonon nem tudták megmondani mikor rendel.

köszönöm
babicskó

Cumiügyben, asszem Curse-nak: :)
NUK német cumit vettünk, azaz a nagymama, és lassan 2 éves lesz a ded, és minden alváshoz használja, igaz, 2 van belőle, de még mindig "újszerű" állapotban. És kb 400 ft, úgyhogy jó.

Camponában voltunk lófrálni, és az emeleten ahogy kilépsz a liftből van egy ilyen babás bolt, húzós, mert pl egy pulcsi tizenezer volt, de volt ágynemű (sajnos nem a mi méretünkben), párna+paplan 1400ért kb. Úgyhogy aki már párnázik és érdekli, az nézze meg. Ja, és nekünk 90*140 és 60*120 kell, rosszat írtam az előbb.
neet
neet

Neet, Jucus jól gondolta, akkor az ikeással nem jártok jól. most nézem, a takaró 110x125, a párna 35x55. micsoda nonkonform méretek :D

votiv 8)
votiv

Zs, HOS vagy!! :D :D ezek a doktornenik meg mar csak ilyenek :wink:
moose

Scaneo 2in1 ful- es homlokhomero a tuti (es sarki gyogyszertarban is kapni es nem olyan draga, mint a tobbi fulhomero es nem kell hozza az a sok hulye kupak).
moose

Fogzós kollégáknak kitartás!!!! Az éjjel azt álmodtam, hgoy Dominónak kinőtt alul három foga, olyan szépek volta... de ma reggel bizony seholse találtam őket...

Tegnap este pisilési rekordot állítottunk fel, a bazi nagy duplaágy belső feláről sikerült átpisilnie a külső oldalra (ahol én alszom) :lol:

Votiv :) megértem, hogy nincs időd. Ha mégis lenne, akkor csak szólj és megsétáltatjuk az ifiurat :)

Vasárnap délelőtt Zsugyuval valószínűleg megyünk a Millenárisra legelni egy kicsit, gyertek :)

indianyo

Barbi :) Én még semmilyen Norbis cuccot nem próbáltam, szóval vegetát nem tudom :oops: de nézd meg feliratot, bizti rajta van, hogy mik vannak benne, ha kül. ízfokozókat és sok E-betűt tartalmaz, nem csak zöldséget, én nem adnám a dednek :? Fogzás :( Angi is korán kezdi, és nem akarlak azzal vigasztalni, hogy lesz ez még rosszabb...

Katus :) Miért mi a baj a piros színnel? Tudtommal nincsenek bikák a közelben... :lol: Igazatok van, meg kell mindent próbálni, mégha néha nehéz is, mert nemcsak a szülőknek, a gyerkőcnek is jobb, ha tud rendesen aludni. Mi is akkor változtattunk, amikor már nem bírtuk tovább. Drukk Nektek, hogy sikerüljön és a mai, holnapi, ... éjszakán is ilyen jól aludjon!

Zsan :) Ááááá, ezt még olvasni is rémes volt :( De Moosenak igaza van, te egy hőőőős vagy!

Indi :) Átpisilés :lol: Miket tud ez a Dominó!!! :lol: És előbb-utóbb kinő az a fránya fog!
denizsa

Babi!
azért nem ilyen vészes a dolog, minden összetevőnek van E betűs megfelelője, így a sónak is van ilyen jele, valahol a neten meg tudod nézni, hogy melyik E mit jelent.

pakolás felével vagyok kb. kész :). rám maradt a szortírozós része, estére elvileg már csak ruhazsákolás és kevés egyéb marad.
ancsipancsi

Ancsi,
ráráhajrá! :)
neet
neet

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok,

Ma összeszedtem magam és írtam egy jó hosszúúúúú hsz-t. Remélem senki nem haragszik érte.
Még majd sok-sok kérdésem lesz, csak össze kell szednem a gondolataimat, hátha nem fogtok olyan sokat írni, amire én szeretnék reagálni :) és lesz erőm a kérdéseket megfogalmazni :)

Mindenkinek köszönjük babadícséretet, jól eltettem magamnak :wink:

Votiv,
Hogy vagytok Istivel? Nem lehet, hogy ez a szeles idő is befolyásolja a viselkedését?
Most úgy néz ki, hogy két nap homeobogyós kezelés után talán rendeződik a helyzet.
És köszönöm a jó kívánságodat, úgy legyen :)

Kedves Mindenki: felmerült bennem egy kérdés. Lehet, hogy naív gondolat, de érdekel a véleményetek. Így visszagondolva, a balhé egybe esett azzal az idővel, amikor elkezdtük a Vigantol cseppeket, illetve miután kórház után itthon, első alkalommal megkapta a Konakion-t. Okozhat hasfájást, vagy egyéb bármilyen görcsöt ezek bevezetése??? Nálatok hogy volt?

És befejeztem az alkoholmentes sör és a laktoherb tea fogyasztását, két egymást követő napon, úgyhogy most már ezek sem bánthatják a pocakját a babának. Igaz, most nem nagyon tudom, melyiket nem bírta, de ez nem is érdekes. Tegnap kicsit kevesebbnek tűnt a tejem, ma már talán normalizálódott a helyzet. Biztos számított azért fenti kettő segítsége a kielégítő tejtermelésben.... De azért para nálam is elindult, mi lesz ha egyik napról a másikra elfogy :? ?

Manóka,
Köszönöm Neked is a bíztatást, én is reménykedek.
Képeket majd teszek még fel, gyűjtögetek és felteszem szépen apránként :)

Barbi,
Bár már régen volt téma, mégis: drukkolok, hogy a tejecske még maradjon jó sokáig. :)

Macsek,
Füli nagyon drága a Millenáris képeken, és hogy értékelte a teheneket, talán sejt valamit anya kötődéséből? :roll: :P
Ja, és Marshall-kereszt :lol: , egyből eszembe jutott, az a hülye ábra és hogy mit szívatott minket a tanárunk…

Rylie,
Köszi Neked is :)
Répaevős Kamilla nagyon édes, nálam és páromnál is nagyon bejött :)

Johi,
Köszönöm a felajánlást. Remélem, egyenlőre nem lesz rá szükség, ha meg mégis, akkor szólok, és mivel jó közel lakunk egymáshoz, meg tudjuk beszélni, hol találkozzunk :D
A börze jó volt, sok mindent vettek nővéremék, leginkább ruhákat, hoztak sok-sok újságot, meg nézelődtek, meg minden :) És mondta, hogy iszonyat sokan voltak. Köszönet a jegyekért még egyszer.
Privit megkaptad?

Zsanci,
A börze után „csak” ruhaneműk maradtak, vagy más kütyük is vannak? Esetleg érdekelne néhány dolog.
Köszi előre is :)
És orvosos sztori :shock:

Ruz,
Boldog Születésnapot Kívánok így utólag.
Milyen volt a pihi, képeket tudsz majd feltenni?

Indi,
Ha mentek újra bikákhoz látogatóba, akkor várok még képeket, annyira jók, de nekem mostanában sztem esélyem nem lesz megnézni őket. Vagy esetleg tudod, hogy meddig lesznek ezek ott láthatók?
Szegény Dominó, ahogy megijedt Fülitől.
Átpisilés :lol: Óperencián innen és túl??

Zuz,
Köszönjük. Jobban vagytok már fogzás szinten?
Első szavak :P

Gabi,
Ház tök jól alakul.
Megtennéd, hogy megírod, melyik cég csinálja a házatokat… priviben, emilben?

Pocak, Macs, Indi,
Lurkók nagyon édesek.

Ancsi,
Drukkolok nagyon a költözéshez, én még nem voltam hasonlóban, de láttam nővéremék költözéseit és már most kiráz a hideg, ha arra gondolok, hogy egyszer oda kerülök. Szóval ++++++, minél hamarabb túl legyetek rajta, ééééés, minél hamarabb átköltözhessetek végre a sajátba :P

Majd még igyekszem jönni,
Vica
vica94

Minden Queen-fan 18 h-tól a Kolibri Pince Kávézó és Teázóban volt? Nagy össznépi Freddy Mercury ünneplés volt. Erről lemaradtam, de helyette vettem a Queen cd-t, mert a kazi már nem az igazi volt. :wink:

Zsanci, a doktorbácsikkal mi a helyzet? Azok is fájdalomokozók? :shock:
zanza

Zanza, úgy hallottam, az EMi most adott ki egy dupla cd-t (az elsőn idáig sosem hallott felvételekkel, a másodikon új remixekkel), és egy dupla DVD-t is, amin koncertfelvételek és a Zuzi által is említett utolsó interjú van.

Zsanci, Te egy hős vagy!!! ez a dokinő meg úgy tűnik, érti a dolgát :)

Zuzi, Deni, jövő héten megyünk Fonyód utcai bölcsibe?

Vicám, ha a szeles idő IS befolyásolja a viselkedését, hát én kiugrom az ablakon :D tegnap rengeteget voltunk lent, és nem is volt bunyó csak 1-2x, de éjjel sajna megint kelt :( ma itt az egyik tesója, meg du. a dédivel volt, míg én dolgoztam, és ma is csak 1-2x kellett rászólni, csak egy dolgot csinál még mindig következetesen: a pocakomat püföli... :( úgyhogy nem is kérdés, kinek szól :( (nekem, aki a nyakára hozta a pocaklakót) de bízom benne, hogy idővel megbékél. legalább nekem több a türelmem hozzá, mert már szedhetem az alkati szerem, ugyan csak alacsony potenciában, de így is használ :)
örülök, hogy nálatok ilyen sokat javult hirtelen a helyzet :) a söröcskének meg a laktoherbnek ne mondjál végleg búcsút, 1-2 hét múlva újra próbálkozhatsz, hisze pár nap alatt is rengeteget erősödik a pici fiad pocakja :)

votiv, még 200 nap :)
votiv

Vica :) Vasárnap készülünk Zsugyuékkal találkozni a Millenárison,. msot felkészülten megyek, tele tankkal, úgyhogy az össezs tehenet lefényképezem és felteszem egy albumba, jó? Merthogy vasárnapig láthatók csak, utána elárverezik őket cukorbeteg és rákos gyerekek táboroztatására.
Dominó sírása teljesen érthetetlen számomra, eddig 3 alkalommal sírt kegyetlenül - mindhárom alkalommal nagyon kedves, szeretetreméltó ember láttán. Egyébként meg a legutálatosabb emberre is vigyorog... :?:

Barbi :) Ha jól értem a dilemmát a hsz-ekből (mert a kérdésedet nem találom): Vegeta egy rakás szemét. Ha azt az ízt szeretnéd, akkor Vega Mix +só, bors, fokhagyma elegyét, vagy jó sűrű összeturmixolt zöldséglevest sok hagymával és fokhagymával jégkockatartóban lefagyasztva ajánlom.

indianyo

Votiv :) eza 200 nap nagyon szép, kerek szám :) IStipók tényleg fantasztikus! Jó, tudom én, hogy iszonyú nehéz neked most, de közben meg nem győzöm csodálni, milyen hihetetlenül érzékeny kisfiú. Nagy dologkat fog még véghezvinni, ez bizonyos! De hogy a pocakodat püföli, az nem tetszik :(

indianyo

Johi :) Ez hasznos link, el is mentettem :D

Ancsi :) Nem irigyellek, ennyit pakolni! Kitartást Neked!!

Vica :) Vig.-t és K-t nem tudom, de a Lakt. tea miatt ne aggódj, ráérsz még később is inni, addigra remélhetőleg már nem okoz gondot! És ezekszerint bővült Máté ruhatára :D

Votiv :) De jó, hogy Istinek jobb napjai vannak! :) De a pocidra vigyázz, ez a püfölés :( :( Játszóház okés, hétfőn érdeklődöm náluk. Tényleg szerdán lesz Lindinél buli? (Mert 2 progi 1 napon Bálintnak még sok.)

Indi :) Látom, vasárnap is mentek pásztorkodni a tehénkékhez :lol: De jó, hogy megörökíted őket, olyan jópofák! :D
denizsa

Indi: örülök, hogy fotózod a teheneket, mert mi sajna nem fogjuk látni őket :( Viszont egyet itthagytak CSepelen, bár elég randa szóval lehet, hogy azért ;)

Vica: nem semmi, hgoy ennyire van időd visszaolvasni meg írni! Le a kalappal! :) Amúgy én konakiont egyáltalán nem adtam Kamillának... :roll:

Zsan: áááá ez a műtét sztori??!! Ja nekem két éve műtőtték a nyakam és máig se néztem meg tükörből, hogy milyen a heg...amikor friss volt sokáig kb fél évig még hozzá se mertem nyúlni csak körbemostam :lol:

Votvi: nem jó, hogy Isti boxzsáknak használ téged...mi lesz itt később???

Valamit még akartam, ja
Curse: én nem vettem tena bugyeszt hanem a kínaiba vettem ócsó magasderekú mamabugyit és azt vittem be és a hálóingemet is onnan vettem, de sokan mások is, mert több kismamin láttam ugyanazta a hálóinget mint nekem vót csak más színben :wink:

Sajna mi megyünk Pécsre 7végén, bár nem sok kedvem van...
Ellenben ma végre befizettük a nyaralást, úgyhogy tuttira megyünk nyaralni éljen éljen!!!! :lol:

Rylie
rylie

Indi, ma ellopta a kocsikulcsom, és a műanyag motorját próbálta vele beindítani :shock: :lol:
vajon ezt hogy adta össze??? én is elámulok a logikáján :)

apájával újabban edzőfeladatokba kezdtek: Isti belekapaszkodik a vízszintesen tartott seprűnyélbe, és apája emelgeti. persze az apja fárad el hamarabb :D elképesztő nagy ereje van ennek a kismuksónak

na, dicsekvés vége :)

még ezt akartam betenni
http://index.hu/politika/belfold/iskola0908k/
összeszorult a szívem, ahogy belegondoltam, hogy ezek a gyerekek hogy érezhették magukat az első tanítási napjukon :(
még csak gyerekek, nem valami gonosztevők...
na és ezek után azt várjuk el tőlük, hogy felnőve majd ellentétesen viselkedjenek minden társadalmi "elvárással" :?

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Köszi csajok az újabb jókívánságokat! Arik vagytok! :)

Neet

Várunk téged is a harmincasok között! Még van egy kis időd, élevezd ki a huszonéves napokat. :mrgreen:

Vica

Szoptass jó sokat, hogy sok inger érje a ciciket és akkor biztos lesz elég tej! :) Legalábbis nálam bevált ez a módszer. És kérdezz csak bátran sokat, megpróbálunk segíteni, ha tudunk.

Ancsi

Hát nem írigyellek, de azért jó pakolászást kívánok! :)

Zsan

Hát ez a műtét tényleg horrorisztikusan hangzik, áúúúú, és tényleg hős vagy!!!

Curse

Én is mindig hiperekben veszem Bendi cuccait, meg még a C&A-ban is előfordulnak elérhető árak, főleg akciós időszakban.

Beet

Utólagos Boldogságost Kívánok Lillusnak! :)

Votiv

Isti ügyes és tényleg hihetetlenül érzékeny kis pasi. És a cikkel kapcsolattban egyetértek! Valahogy olyan nehéz ez a helyzet. :(

És én megint nem leszek egész jövő héten, megint megyünk csavarogni, meg a szüleimhez is megyek és kezdődik a suli is.

Úgyhogy ne írjatok sokat. :wink:

Ja és mikor lesz akkor a kerti party? én csak akkor tudnék menni ha 20-án lenne, de nem láttam, hogy végül döntöttetek-e. Mindenesetre szomorú leszek, ha nem tudok ott lenni, de nektek azért jó bulizást kívánok! A szüleimtől majd benézek a netre, de nekik csak betárcsázós netjük van, úgyhogy... sokat nem leszek.

na pusszantás

ruz

És végül pár zalakarosi kép Vicának. :)

távoli
Kép
közeli
Kép
csillogós víz
Kép
ruzicsky

Na de Votiv :) hát dicsekvésnek helye van itten :) igen, kis erőművész a lelkem, emlékezünk mindannyian a bizonyos Deni-féle ruhaszárító alkalmatosság arrébbhelyezésére félkézzel :lol:
Addig jó, amíg csak a műanyag motort akarja beindítani :)

Ez a cíkk tényleg nagyon szomorú :( Viszont épp most volt valamelyik híradóban arról egy film, hogy Miskolcon hasonló helyzetben van két iskola, de ott a diszkrimináció ellen tiltakozók pert nyertek - most már csak azt kell kivárni, hogy mikor alkalmazzák az ítéletben kiróttakat, mert az se most volt már...

Mikor első éves voltam a főiskolán, akkor azon töprengtem, hgoyna lehetne hátrányos helyzetű gyerekeknek is valami waldorf-félét csinálni. Akkor az egyik nagy öreg tanár figyelmeztetett, hogy ezt nem érdemes elkezdeni, mert a cigányoknak a vérükben van a lopás. No akkor én kiabáltam egy csúnyát.. illetve nagyon nem volt csúnya, de nagyon kiabáltam :lol: Ezzel csak azt akarom mondani, hgoy ez a szemlélet észrevétlenül zsigeri szinten van társadalmunkba beivódva, onnan kiirtani sziszifuszinak tűnik...

indianyo

Zanza,
miért nem szóltál előbb???????????? :lol: :cry:
de ma IGEN hangosan hallgattam Queent, kocsiban hazafelé, úgy 10 perce...
felajánlottak egy állást: vezető óvónéni asszisztense...nagyon tetszik, csak félek picit tőle...

Rylie,
nekem is műtötték a nyakam, olyan volt a heg, mint egy hernyó!
Neked milyen kötődéseid vannak Péccsel???? :wink: Mert nekem elég szoros... :lol:

Lányok,
igen, műtét horrorisztikus volt, mind az 5-6 percig, amig tartott, és ma már tök jól vagyok. Gyűjtöm az erőt a következőre. Az a baj,h én az "élőben" végrehajtott műtétek után mindig sokkot kapok. Volt egy anyajegy eltávolitásom ,aztán egy ér elégetése az orromban, aztán egy bölcsességfog kimetszése, és most ez...A szülések ezekhez képest gyerekjátékok...(köszönet érte az agynak, aki jótékony drogokat termeltet, h csak a szépre emlékezzem)

még valami??? ááá, semmi... :lol: ja, Zanza, queen cd-k megagiga rulenak!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Vicuska drága! Én ugyan nemvanok hiteles szoptatási tanácsadó - bár asszem elméletben már elég jó vagyok :mrgreen:), de azért annyit én is tudok, hogy a tej nem apad el egyik napról a másikra - hacsak nincs valami nagyon komoly baj. Nektek az eleje jól ment, most máér nem lesz baj :) Szóval aggodalomra semmi ok, kis zabagép fiacskád eszeget szépen, tejecske meg termelődik. Puszi :)

Ruz :) Édes kis Bendi és az ő tündéri mosolya :) Azért irigykedem, ilyen szép medencében pancsolni biztos nagyon jó volt ! És igazad van, hogy a suli előtt még pihizel :)

Zsanci :) és akkor te is óvónéni leszel? Nem vagy te olyan félős, tudom én! Ha egy iylen műtéttől nem riadtál vissza, egy kis óvodai rosszcsont-banda elől se fogsz elszaladni :)

No, befejezem a Keresztapa III-t és szunyókálok közben picinykét, mindenkinek szép álmokat!

indianyo

Vica, Indinek igaza van, miután Isti nem kérte többet a cicit, még HÓNAPOKIG csöpögött!!
de persze míg szoptattam, én is abban a hitben voltam, hogy egyik nap kevés, másik nap túl sok, meg volt egy mellgyuszim, szóval "volt okom" paráztathatni magam. de neked NINCS! :D mindent nagyon ügyesen csinálsz :)

Ruzi, állati klasszak a képek! :D ez a kék víz, a napsütés meg az egész környezet - mint ha nem is Mo.-n lenne! csudajó! és Bendin is látszik, mennyire élvezi az úszkálást :)

Zsanci, azért jobb, hogy utólag kapsz sokkot :shock: változatlanul hősnek tartalak, én attól is kikészülök, ha elvágom az ujjam, és látom, hogy folyik a vér, és azt hiszem, hogy nem lehet megállítani áááááááááá ájulósszmájli
és ez a meló hogy lenne? Igit bölcsibe kéne adni? vagy járhatna veled az oviba? :wink:

votiv 8)
votiv

persze ma éjjel 2.52-kor is kétségbeesett sírás ébresztette legédesebb álmából a békés Észak-Nyugat Magyarországi kisfalut, Biatorbágyot...
kiskorú Á. István ugyanis valahogy álmában elintézte, hogy beszorult a gumis lepedő alá :shock: :shock:

votiv 8)
votiv

Jó reggelt!

Vica:
www.pilishaus.hu
Ha bármilyen kérdésed van,csak nyugodtan :lol:
Kicsi Máré mérleges képe annyira megkapó és szép :D
Nagyon édes kisbabád van!
Ha a "házikómra"kattintasz,akkor meglesheted Őt is a többi szentimrés babával :lol:
És 2 újabb kép,ahol már színe is van a nyílászároknak:
Kép
Kép

petergabi

Sziasztok, még beugrottam kicsit, mielőtt indulunk.

Votiv

Pedig Magyarországon van! :) Ha valakit érdekel esetleg. http://www.karos-spa.com/

Szuper hely és mi az őszi 3 éj áráért 4 éjszakát kap akcióban voltunk, így sztem nagyon kedvező volt az ár, más 4 csillagos szállodákhoz képest. És Bendi tényleg nagyon élvezi a pancsolást, meglátja a medencét és alig lehet visszafogni arra az időre amíg levetkőztetjük, mert már annyira akar belemenni. :) Nekünk egyébként az a stratégiánk a nyaralással, hogy inkább rövidebb időre megyünk, de akkor legyen minden szuper! :D

Szegény Isti, nagyon érdekes műveletekre képes.

Indi

Suli előtt tényleg nem árt egy kis pihi, mert aztán ááááá rágondolni is rossz mi vár rám. Főleg, hogy megint változtak a szabályok az egyetemen és megint rövidebb lesz a vizsgaidőszak, pedig már eddig is rövidítettek a kreditrendszer miatt, és most még kevesebb :( ez szemétség!!!

Na puszi, mennem kell, jók legyetek.

ruz
ruzicsky

ZSan!

Mesélj erről az állásról :lol: Ha normális a vezető akkor nem gáz csak ha minden melót rád tol mint a mi óvinkban.
20170114224602

Gabi, ház nagyon pöpec! a falak kívül milyen színűek lesznek? bezzeg nálunk az emeleti ajtóhoz létra se kéne, anyós simán felrepülne :lol:

votiv 8)
votiv

Most vagy én írtam fel rosszul, vagy a bölcsi nagyon extrém méretekkel rendelkezik. Sehol sincs ekkora huzat :( Nincs valakinek eladó? :?

Zsan,
hol volt az a visszér? Lábadban? Nem lézerizével szedik ki mostanság? Nyiszálnak?? :shock: Vagy hogy is van ez?
neet
neet

... és olyan van, hogy erre a félévre beadom a lányom a bölcsibe, és ha vége a sulinak, kiveszem, és soha többé senkinek nem adom oda....? :cry:
neet
neet

Kedves Kisün!
Dóci lányodnak nagyon boldog 2. szülinapot kívánok!!

neet
neet

Sziasz!

Éljen a kétéves Dóci és anyája, apája és imádnivaló kisöcsikéje :):):)

Gabi :) házikó nagoyn ígéretes :)

Votiv :) Kiskorú Á. Istvánt csókoltatom, tornamuitatványokat iccaka igazán hanyagolhatná a drága... hihetetlen pasas! És a te pocakod hogy van?

Zuzi :) merre vagy? jobban vagytok? Bazsó foga és a te pocakod és apácska fogyókúrája?

Csókolat mindenkinek, oylan szép az idő, meg vagyunk kergülve tisztára :lol: Megyek is biorépát főzni.

indianyo

Neet!

Bölcsis,óvis ágyneműk általában nem szoktak megegyezni a boltokban kaphatóakkal.Ügyes anyukák varrnak kettő kezükkel vagy vesznek a helyszínen.Jobb helyen árulnak mert egy nagyon ügyes anyuka jó üzleti érzékkel rá áll az adott intézmény méretében varrni :lol:

BOLDOG SZÜLINAPOT DÓCINAK!
20170114224602

Neet :) Mikorra kell az ágynemű? Ha nem a jövő hétre, akkor szívesen segítek. Ha veszel anyagot és megadod a paramétereket, én megvarrom, csak a gombokat/gomlyukazást vagy patentokat kell befejezned. Ajánlat nem üzleti célból készült, pusztán charity networkömet szélesítem :lol:

indianyo

Neet :) Az jutiott mg eszembe, hogy anyagot venni és úgy ágyneműt varrni általában drágább, mint egy ágyneműgarnitúra ( :shock: ), úgyhgoy két lehetőséget tudok: vagy gyerek- vagy felnőttméretben veszel egy nagyobb méretet és azt lekicsinyíted/(jük ha szükséges), az igazán nem nagy munka és még a gombozással se kell foglalkozni.

indianyo

Vera :) Nagyon boldog szülinapot Dócinak!!!
Kép

Ruz :) Nagyon rulez helyen voltatok!!! Ez a medence királyságos :D

Votiv :) Isti igazi izompacsirta :D Ideje lesz hozáedződnötök :wink: Motorindítás :lol: Gumilepedő :shock: Valld be, hogy így akartad lekötözni, csak nem sikerült :lol: :lol:

Gabi :) Nagyon szupi a ház! :D De ugye majd nem létrán kell közlekedni? :lol:

Zsan :) És elfogadod az állást? Lábadnak bulást!

Indi :) Sajnos sokszor már tényleg nem gazdaságos a varrás :( csak extrém esetekben érdemes vállalkozni rá. Hajrá biorépa! Dominó megeszi?
denizsa

Jucus, Indi,
igen, igazatok van, gondoltam is már az átszabásra, de ált.ban a rövidebb oldala a túlnagy vagy túlkicsi, és a zipzárt nem tudom kivágni belőle így... Indi, köszi a felajánlást, odáig én is eljutnék, h veszek egy négyszöget, félbehajtom és bevarrom, na de gomblyukat, zipzárat kézzel nem tudok csinálni. Bénaneet. Reménykedem Jucus ötletében, miszerint élelmes anyukák ebből gazdagodnak meg a bölcsi körül. :) És igen, elvileg hétfőre kéne, de mivel aznap még úúúgysem alszunk ott, sztem majd mond valami okosat a dadusnéni. Vagy viszem a gumisat, aminek mindegy, ha kicsit nagyobb, és legyenek vele boldogok. Akkor már a fekvőrész meg lezs oldva, csak a takaróhuzat kell. Vagy viszek kompletten belsőt és külsőt. :)
Ja, és külön kiemelték a zipzárat, a gomb biztos eu ellenes, életveszélyes ojjektum, bár nem említették, csak hangosan gondolkozom. :lol:
Sül a pizzám a sütőben, hűl a Guinness-em a mélyhűtőben, apjuk elvitte gyereket nagymamázni, ihajcsuhaj, single-nap. Fél single nap, hallod Zsan? Életemben az első. Mióta megvan a ded. :)
neet
neet

Vera:
ISTEN ÉLTESSE A 2 ÉVES DÓCIT!
Kép

Votiv:
a ház színe még nekem is "titok",mert nem voltam ott,amikor kiválasztották. :?
Elvileg tojáshéj szerű?!
Mesélj magadról/magatokról.Pocak hogy van?

Den:
a lépcső még egy nagy kérdés :?: :!:
De vannak már tervek,anyósom szerncséjére :lol:

Zuz:
merre vagy?Hogy vagytok?

petergabi

szép nyárestét mindenkinek :)

Gaabiiii,
rulllz a ház :) Apafej kérdezi, mekkorák az ablakaitok? :)

Votív,
arra legalább is nem panaszkodhatsz, hogy nem kreatív a gyerök..

Neet,
begomblyukazok bármit a varrógépemmel :)

Ruzi,
Isten éltessen és jó nyaralást!:) 8)

Dócinak is boldog szülinapot! :)

nem megy több, a lányommal az ölemben....

csók

Macsí
macskanyu

ez Füli hozzászólása:

nmmmmmmmmmmmmmmzzzzzzzzzzzzzzghhbhbhhhhhhhikikkkkkkkkk
macskanyu

Ez pedig a mi házunk, hátúlról:

Kép

oldalról, a ház bejárata felől:

Kép

és előlről, persze a teraszt még elé köll kézelni :)

Kép
macskanyu

sziasztok,

nem, nem a lábamon volt a visszér...Ki tippel????? :lol: :wink:

Neet,
simán mehet,h fél évre adod be, és utána sohasenkinektöbbet!!!!!!! :wink:

Votiv,
Isti... :shock: WOW!
És én is igy reagálok a vágott ujjakra! És a legrosszabb,h gyermekeim sebeire is igy reagálok! Még szerencse, h belátták, h jobb nekik, ha akkor esnek ekkorákat, mikor apjuk is itthon van, mert igy nem véreznek el, miközben anyukájuk jajgat a sarokban!

Juc,
hááát, nem tom. Az, h minden vacak munkát nekem kell e megcsinálni, az majd akkor derül ki! De érdekel a téma, viszont még fél évig jegelve van, ha addig talál nálam jobbat, akkor ezt szivtam...De nem adom be emiatt Igit bölcsibe. Ha meg velem van, akkor én sem dolgozom, és ő is fusztrált lesz...
de nagyon hájjal kenegetős ajánlat ez nekem!!!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ááááááá, vééégre itthon :D :D :D

szia Mindenkinek!!! :)
már nagyon hiányzott a házikonk hangulata, az itteni illatok, a zenéim, a a a..... és persze Ti is hiányoztatok, sokat eszembe jutottatok!!!!

olvasok lasssssssan vissza, pussz

KépKép
fibi

Fibiiiiii :D :D :D :D

welcome home :) ilyenkor sosem vagyok, de most a buborék súgta! :mrgreen: mi a helyzet? kinyaraltátok magatokat? és a teszt? :wink:
macskanyu

Maaaacs :D :D :D
buborék jo sugo, meg a telepátia is rulez :wink:
"nyaralás" nem tul jol sikerült, apummal párszor összevesztünk, de lényeg, hogy itthon vagyunk már.
tesztre nem volt szükség, mert egész héten véreztem :cry: szokatlanul tovább tart, mint máskor :(

KépKép
fibi

Köszönjük a köszöntéseket, ma volt szűk családi buli, meg esküvőn is voltunk, és még Federer bácsit is megnézhette Dóci a US Open teniszbajnokság elődöntöjében a tévében (teljesen rá van kattanva, mondjuk jó az ízlése teniszileg, állandóan mondogatja, hogy "Fééé hol?") :mrgreen:
Ma megkapta az ajándékai egy részét is, holnap jön a család másik fele, és folytatódik a buliiiii!! :D
Én kellően kipurcanva, rohangáltunk sokat, Marci nagyon jól bírta, átaludta élete első esküvőjét :D
Jövő héten reagálok mindenre, meg visszaolvasok, azt látom, hogy a házak gyönyörűen alakulnak, és hogy Zalakaros fasza hely! :)
És dobok képet gyönyörű tortákról is, csak hogy csigázzam a kedélyeket :D
Mindenkinek nagyonnagyon jó hétvégét!

v
kisün

Sziasztok,

Nagy segítségre van szükségem.

Reszketek mint a nyárfalevél, és a mellem fáj, leginkább a hajolgatást nem szereti.

Tudtok erre valamit? tejet alig bírok fejni belőle, Máté kieszi belőle amit tud, félek, hogy begyullad nagyon a mellem.

Próbálok még később jönni,

Vica
vica94

Vica,
esetleg Phytolacca? (homeos)

KépKép
fibi

Vica,
ha komoly mellgyuszi, irány a kórház, a csecsemősök le fogják fejni, kérdezd Votiv-ot, ő szegény már megszenvedte annó, és mindent tud ezügyben :(
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: