Helló Lányok!
Csak nagyon rövid tudok ma lenni, de engedjétek meg, hogy minden lánykának és fiúcskának Boldog szülinapot kívánjak!
Ne haragudjatok, hogy nem sorolok fel mindenkit, de már most sík ideg vagyok a tudattól, hogy egy hétre kell összecuccolnom Gergőnek.
Mea!
HI-hi!

Inkább ne gyertek jövő héten, jó?
Vagy jöhettek, ha akartok, de csak az öreg tud fogadni benneteket...
MI nem leszünk itthon... El is felejtetted???? Kihagy az agyad!!! Pedig mi mostantól már nem is öregszünk, csak a gyerekek!!!
Na jó, most komolyan, holnap reggel megyünk, jövő vasárnap jövünk csak haza. Nem hiszem, hogy akkor lesz még energiám, de utána hétfőn bejelentkezem, és akkor megdumáljuk. Jóóó???
Cleo!
Hát ez tök jó, hogy ilyen dokinénitek van! Én már azelőtt felírattam és kiváltottam az agyhártya elleni oltást, hogy Gergő betöltötte volna az 1 évet, mert akkor csak 2780 Ft. EGyébként meg valami 8000 Ft utána.
Most ott figyel a hűtőben, és ha hazajöttünk, akkor kapja meg Gergő.
De figyu, én írtam a múltkor, de nem nagyon reagált rá senki. (Ha mégis, akkor bocsi, átsiklottam felette). De felvilágosítanátok?
Mert én rákérdeztem a dokinál, aki közölte, hogy az agyhártya gyulladás elleni oltás az nem a kullancs-csípés ellen véd.
Jobban mondva nem ezt mondta, hanem , hogy a kullancs nem agyhártyagyuszit okoz (Lyme-kór és társai), hanem agyvelőgyulladást.
Na, ez az a rész, amihez én nem értek, de azt mondta.
Szerintetek? MIndegy, én is beadatom neki, egy szúrin már nem fog múlni.
MEgann!
Töki Lompos!!!
A rohadt életbe... MIkor fogok én végre egy kis Töki Lompost enni??????
Léna vídijót megnéztem este, haláli a csaj.
Az egérkés szőnyegről meg kérünk képeket.
Ja, és jó bulizást a lagziba. Ugye, jól emléxem, hogy ma is mentek?
Mi nem megyünk végül, apóssal a f...szom tele van. És ugye elvileg ő is jönne, mert a keresztlánya lagzija. (Akivel mellesleg kb. 2 éve nem beszélt, baromira nem kíváncsiak egymásra kölcsönösen).
Szóval megy a műsor nálunk megint, úgyhogy én közöltem, hogy nincs kedvem apóssal lagzizni. Elég nekem itthon, nem akarok még a lagziban is jópofát vágni hozzá. De olyan szinten, hogy még csak egy autóba sem vagyok hajlandó ülni vele.
Úgyhogy Apa megérti mindezt, és nem megyünk a lagziba.
Az öreg még nem tudja, szerintem már 11-re puccba vágja magát (4-re kéne menni), de lesz majd jó nagy pofára esés.
NÁszajándékot majd megkapják, ha hazajöttünk Sárvárról.
ÉN meg "nyugodtan" összepakolhatok, nem kell még ezen is idegeskednem.
Ennyi.
Most megyek, talán délután még benézek.