Sziasztok!
Eddig ezt írtam. Még nincs vége, (fenyegetés

), de elküldöm, mert a Bogesz mindjárt ébred. Persze megint tegnapi témák, bocsi érte, az állandó időzavart már kezdem megszokni. Biztos rosszul csinálok valamit, de már nem izgat annyira, mint korábban.
Coolasa,
Köszönöm a lényegretörő összefoglalót.

Valami ilyesmit rendszeresíteni kellene azok számára, akik nem tudnak mindennap jönni. (Vagy ezzel egyedül vagyok?

)
Szemszín körkérdés: szülők: Zöld – zöld (mármint nem csak hogy a jobb és bal egyaránt, hanem apuci és anyuci

), Bogesz: kék. Azért megy a találgatás nálunk is, mert - ha jól emlékszem a biosz órán tanultakra - a kék szemhez két kék gén kell, mert rejtetten öröklődik.
Az Iminek van egy az apukájától, nálunk viszont mindenki barna szemű. Nekem a nagymamámtól sikerült örökölnöm a ződet. Ennek fényében az Iminek lehet köze a gyerekhez, de nekem….????
Mancs,
Leesés: Hát ilyesmi biztos lesz még, akárhogy vigyáz az ember, de ezek a kis manók olyan ügyesen esnek és olyan hajlékonyak még a tagjaik, hogy döbbenet. Az ijedtségen kívül szerencsére tényleg ritkán lesz bajuk.
A Milupa tejpépeket én mindig a Brendonban veszem. (Az egyebekről már kezdek leszokni, mert k…. drága, de nekem még mindig ez van a legközelebb, a budaörsi.)
609 Ft, nem akcióban, állandóan. Még a Tescoban is 750 rendesen, láttam én is most az akciót. A gyógyszertárban meg 900 valamennyi, azt hittem elmegy a hajam. Élelmiszerboltokban ritkán van, legalábbis errefelé Kukutyinban.
Tücsimami,
Alvajárós sztori csúcs.

Te fejsz még, hogy ennyi tejed van, hogy ömlik? Bogival én az elejétől kínlódtam, mindig stresszeltem, hogy nem elég, mondjuk a fejést hamar abbahagytam, igényszerinti szopi mellett nem akartam lecsapolni még azt a keveset is, ami volt, mert lehet, hogy másfél óra múlva újra kért. Most viszont szeretném, ha jó sok tejcsi lenne a köv. babónak.
Tényleg lányok, Ti is a fejésre esküsztök, mint egyetlen üdvözítő tejszaporító módszer?
Jumam,
A pps-t már láttam régebben, és rettenetes nosztalgiával nézem (ill. nézném, ha lenne rá időm) a korunkbeli gyerekfilmeket, Csutak, Szeleburdi család, Hahó öcsi és társaik. Sajnos nagyon keveset vetítenek belőle, itt volt a nyári szünet, alig ment egy-kettő, de valszeg érdeklődés hiányában, mert én is hiába próbálom rávenni a lányaimat, hogy nézzenek meg egy ilyet. És nagyon sajnálom, hogy nekik ez a gyereklét már ismeretlen. Megy az msn, meg a chat, ugyanakkor, ha belegondolok, már biciklizni sem biztos, hogy el merném engedni őket.
Mamacka,
Lakáshercehurca miatt nem idegeskedni ám többet a kelleténél.

Egyszer úgyis meglesz, ez lebegjen a szemetek előtt.
Szuperek a képek, pont illenek a a Jumam linkje által felvetett témához, íme a boldog gyermekkor a hetvenes években.

Én is imádom a régi képeket nézegetni. Szüleimnél rengeteg van, egy rendszerezés azokra is ráférne, (vagy mostanában hidegrázást kapsz ettől a szótól?

) és most nyúzom az Imit, hogy vegyünk egy szkennert.
Vanília,
Hogy melyik bank a Mamackáéké, sztem ez bármelyikben így vagy hasonlóképpen menne (esetleg sokkal rosszabul). De ez nem csak bankokra igaz, hanem tetszés szerinti Hivatal-ra is.
A talis képekre nincs is jelzőm. Ennyi drágaság egy kupacban...

(Persze a mamik is nagyon szimpik

)
Olvasok tovább és már lekicsinyítettem vagy húsz új képet, van már gépünk, az előző az ominózus (na miért is, hát mert ott voltam!!!

) tali után kiadta a lelkét.
Vagyis dehogy olvasok, ébredés van, ebéd aztán Tesco.
Itt egy kis vidió még tavaly októberből, hanggal együtt poén, ha hallatszik egyáltalán.
http://www.send2u.hu/get/?f=fdG5j2FnPGDwI2qC9uUw
Csók