Mea,
a lényeg,hogy kiderült mi a baj és remélhetőleg hamar rendbejössz!
alvás:
Kisnyuszi is 2szer alszik,de szerintem ez jól is van így,pláne mert 5-6között ébred először ,nem bírná cask egy alvással és én sem!
volt egy idő,amikor majdnem csak egy alvás lett,de amióta járkál újra hamar elfárad!ma is gyalog ment a kisboltba,mostanában találkozunk egy gazdival,akinek 3kutyája is van és Kisnyuszi teljesen oda van értük!a kutyák jobban menekülnek,főleg,amikor elkezd kukorékolni!de jó kis reggeli program ez és utána édesen visszaalszik,én tudok zuhizni,pakolni,itt ücsörögni!
Livikével meg semmi baj,hogy még nem jár,majd fog,cserébe egy olyan kedves,békés ,mosolygós,hogy csak na és szerintem az ő hisztije se olyan vészes,mint Kisnyuszim hétköznapi társalgási hangja!rekedt kakas!!!!
ivás:
tud már önnálóan csőrösből,cumiból,de a kádban a kispoharakból is,csak van egy rossz mozdulata,minden korty után lendíti a poharat és kiönti a vizet,hogy újra töltse,így ez csak ott jó móka,de néha azért próbálkozunk!
esti tápi:
én is gondolkoztam rajta,de ráér lecserélni,após is mondta,sőt azt is mondták,hogy ha lehet,akkor a tej helyett akár 2éves korig azt adjuk,mert még mindig jobb az összetétele,mint a bolti tejeknek és akkor már lehetőleg abból is frisset adjuk,ne a tartósat!és először a sima tejjel kezdjük,ne a többi tejtermékkel!hát ezt nem sokan csinálják majd így ,nekünk se sikerült
szóval azt én még meghagyom,inkább a reggelit váltanám le először(vagy azt már ti leváltottátok?)de amíg ilyen hajnali kelő és nem lehet még normálisan elmagyarázni neki,hogy s miként kéne reggeliznünk,addig aqz is marad!
cipő,zokni...:
otthon,ha csak tehetem mezítláb,max.zokni,én se bírok máshogy!é is úgy tudom,hogy ez a legjobb a talpacskáinak,de kintre persze szandi,cipő,most,hogy már jár a lábán és az eső is esik és engem mindig zavart,hogy amikor mezítláb mászik,akkor a hüvelykujján ledörzsölte a bőrt a beton és tiszta seb volt,mondjuk porzott is utána az út
babák nem egyformák,na és!Kisnyuszi nagyon energikus,izmos,atléta típus,hangos,harcias(persze beszari is),de lóg is a nyelvem minden nap és mindent megadnék néha egy kis nyugiért,csendért!
Totka,
jó utat(már lehet ott is vagytok) és ha bármikor erre tévednétek,cak csörögj és ugorjatok fel hozzánk,mi nagyon örülnénk neki!
Rhinolight?az mi is?
ruci nagyon csini ám!a modellen is kérjük lefotózni!
Viki,képek nagyon jók,hasonló sapija van Kisnyuszinak,olyan helyesek benne!
MEGANN,
KISNYÚL NEM IS SZOKOTT ROSSZALKODNI!!!!!!
tőlem rábízhatjátok a patronokat,de nem vállalok felelőséget a kávékért!

és szerintem akkor már az ízesítést és szervírozást is rábízhatjátok,biztos nagyon élvezné!
de akkor most kit is büntetnénK?
Roki,
szigetről de kár,hogy lemaradtunk!
Zsuzsa ruci és képek édesek!nagyon vagyány akiscsaj!
BBrigi,
miről beszélsz?????az én Kisnyuszim egy rendkívül visszafogott,csendes,békés,nyugis gyerek és csak viccből vettem neki egy olyan pulcsit,amin kisördögös felirat van!
....LÁNYok!!!!mondtam,hogy lebuktunk Kisnyulammal!
Ayse,
Liliszáj

,ovibamenetel izgi lehetett,Andris édes,hogy ilyen érzékny!és Lilinek tényleg nagyon szép tartása van én is figyeltem!
Titti,
mi némelyik pasival vagyunk így és apóssal is(már hogy nyulak vagyunk),egyből vigyázbaállás van és szorosan rámsimul!

de azért egy idő után oldódunk,csak ez eleje kicsit nehézkes!
Pannidnak mégegyszer boldog szülinapot!
és ZSUZSABABÁNAK is BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!
évveszteség!én április elején születtem és picike voltam nagyon a többiekhez képest és általában mindenben késöbb értem!én örütem volna,ha anyuék egy évvel késöbb irat be a suliba(gondolkozott is rajta),nekem nagyon nehéz volt a többiek között,mert amikor ők már tanulni akartak és még mindig labdázni mentem volna,amikor a lányok elkezdtek szerelmesek lenni és még midig csak verekedtem volna a fiúkkal és nem értettem,hogy mi történik mindenki mással!szóval én olyan igazi gyerek voltam jóóóóóó sokáig!és ezt nem vált a javamra az iskolákban,felnőttek szemében ,de még a társaim szemében sem!

úgyhogy,ha én úgy érzem(de főleg,ha más is)hogy Kisnyuszi még ráér iskolába menni,akkor várok is vele!
Sorozatok:
valamelyikre mindig rákattanok,most a Szökés-re és a született feleségekre,ami egyszerre megy!
folyt.köv.