A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet :) Szegény térded :( Nem hangzik jól a napod... miért kell verni eltések fejét? Órarend maitt? És emlékszem, Recca is pont a 4/6 villamosra panaszkodott. Én mondjuk a régi vilikkel még nem utaztam, mert oda végképp nem tudnám egyedül feltenni a szűk ajtón a kocsit, de 4/6-tal boldogultam eddig. A magas buszok viszont rémálmaim. Viszont szerencsére mindig van segítő kéz, illetve ellentmondani nem merő megfélemlített utas :lol:

Barbi :) Akkor most már no para :)

Macs :) Fülöp tényleg igazi egyéniség! Egészben eszi a rizst? Nem nehéz lenyelni ennyire darabos dolgokat?

ÉS hol lehet sütőtököt kapni ilyenkor? Vagy kanadai sonkatököt? Most azon agyalok, hgoy mi legyen a következő zöüldség, amit ded egyen. Répa mehet már, ugye?

Vica :) mi az, hogy off ??????????????? hát egy babaképnél kevésbé offabb dolog nincsen is :)

Tinu :) Mivel a mi gyerekorvounk ismerős, nem lehet az érzékeny lelkét megbántani, ezért egy csomó oylan dologba is belemegyünk, amit hülyeségnek tartok egyébként. Így béreltünk drága pénzért 6 hétig egy mérleget, mert könnyes szemmel érdeklődött, hogy ugye van már nekünk olyan (nem én fizettem, szerencsére, mert szívtam volna a fogam erősen). No, a mérleg igen hasznos ám! Elfér rajta az összes tetrapleus és babatörülköző :lol: Mert a gyereket összvissz háromszor mértem - amikor doktornéni jött látogatóba :lol:

indianyo

Indike,
már kap darabos dolgokat, kis tálkában, pl. almagerezdeket, nektarint, ananászt, főtt répát és teljesen jól elmajszolja-rágcsálja ezeket. De a favorit a főtt csirkehúsi-kocka! meg bármi, amit az én tányéromból lehet elkérni :lol:

Megnézem neked a zöldségesnél a tököt, ha van viszek. Répa mehet ezerrel, meg a krumpli is :)
macskanyu

Macs!
én meg még mindig abban a hiszemben vagyok, hogy Fülike 4-5 hónapos, és nagyon ideg vagyok, hogy mennyi mindent eszik, meg jár, meg ilyenek. :) persze csak azért, mert látom, hogy hogy örexem. Füli tegnap született és ma holnap egy éves! Lencsém amúgy nem fal darabost (mondjuk alma v. ilyesmi kockát), mert legutóbb az egészben lenyelt dinnyének csúnya vége lett. de ha én haraptatom vmiből (tartok elé egy husit, kenyeret, szendvicset, répát) , azt nem nyeli le egészben. furcsa...
Zuzi meg rászoktatott a mazsolára, már többször adtam Lencsinek és imádja egyedül betenni a szájába, meg majszolni. múltkor ami maradt elkezdte ledobálni, és mutattam, hogy tegyük vissza az üvegbe. azután fél óráig kiönt-visszatesz játékot kellett játszanunk. :)

Vica!
egyszer, mikor fokhagymásat ettem, Lencsinek nagyon fájt tőle a hasa. azt nagyon megjegyeztem, hogy vége a töménytelen fokhagymázásnak a szopi idejére. (na meg a gombapörköltnek is :)

Pakolás:
4 éve költöztem ide, előtte otthon kiszanáltam a sok régi szép emléket, marhaságokat. most is gyarapodott kicsit, de nem vészes. csak sajnos mániám, hogy legyen ötven féle tusfürdőm, meg tizenöt féle parfümöm, stb, így pl. 3 nagy polc volt tele a piperéimmel. (az albérletben meg nem lesz ekkora fürdő) úgyhogy elég nehéz pakolni. na meg most elfogytak a dobozok is. de azért mára is van mit pakolni, csak hát a derekam, nyakam és combom halál tropa. mára nagyon fájnak. :cry:
ancsipancsi

Votiv :) De jó, hogy tetszik és Ti is jöttök majd a Fonyód u.-ba! :D Látom, már küldtek Neked infót :wink:

Neet :) Akkor most én vitatkoznék: A férfiakat nagyon is érdekli (mármint a cici), csak nem az, ami benne van :mrgreen: Térdednek bulást!!!

Barbi :) Neetnek és Macsnak egyébként tökre igaza van, a tej összetétele folyamatosan változik, mindig a gyerkőc igényeihez idomul, szóval nyugi! :wink:

Macs :) Intelligens cici :lol: :lol:

Indi :) Ellentmondást nem tűrő Indi :lol: Majd megyek Hozzád továbbképzésre, hogy kell az utasokat betörni :lol: Répa sztem is mehet, és nem akarok itten negatívkodni, de én eleinte csak biorépát mertem adni neki (jut eszembe: Rec-től kell kérni! vagy Johitól üvegeset), mert a bolti "tömegcucc" tartalmazhat vegyszereket (ugye gyökérzöldség és felhalmoz) és engem rémtörténetekkel paráztatott a családom, hogy mit okozott ez (pl. a nitrát) néhány csecsemőnél...
denizsa

Ancsi :) Akkor ez a mazsolázás jó játék, lefoglalja és még ehető is! :wink: Pakoláshoz kitartást, kül. testrészeidnek bulást!
denizsa

Deni!
én bébikajában adtam elejében a répát, pont azért, amit mondtál. utána meg bébirépát adtam :). de Recca jó megoldás, ő a mi kis biokertészünk. amúgy a répa mellett állítólag a paszternák meg a fehér répa még jobban összeszedi a nitrátokat. olyan helyen is gond ez, ahol noha nincs műtrágyázás a közelben, de van kacsatelep, esetleg nincs csatorna és a derítő gödör nincs kibetonozva, vagyis elszivárog a szennyvíz. jelentős mennyiségű :) nitrát található a boltilag tartósított kolbászokban, szalámikban, felvágottakban. na de ha ez nem lenne, akkor meg romlott kaját ennénk. :(

Indike!
ne csodálkozz, ha Dominó nem kedveli először a jépát, minden újdonságra fintorog még Lencsi is, aztán a második kanáltól már eszi. csak előbb kirázza a hideg :). különben a banánnal én is úgy voltam meg vagyok, ahogy te. majd télen! most is kap, de nagyon ritkán. nem beszélve róla, hogy legelején szorulást is okozott neki. szerinted majd később is lehet a Millenárison talizni? vagy már hideg lesz hozzá? mert egyszer én is elmennék veletek!

Lencsi szája már teljesen jól van, de tegnap még kétszer elesett és mindig láttam, hogy a száját fájlalja.

este meg elkérte tőlem a vizes üvegjét (gondoltam hátha rászokik az ivásra) , fél óra múlva a hálózsákon találtam nagy részét, belocsolta még a ruháját is. úgyhogy gyorsan átöltöztettem, meg szerencsére van itthon egy nagyobb zsák is, abban aludt kényelmesen.

valaki kérdezte A BARACK FAGYASZTÁSÁT:
én is sokat dilemmáztam, hogy milyen formában fagyasszam és asszem felezve, negyedelve fogom, és mikor majdnem kienged, majd összeturmixolom más "friss" gyümölccsel. azért írtam idézőjelbe, mert az alma hiába nem fagyi, januárban, februárban nincs már abban túl sok vitamin.
ancsipancsi

Beet!
köszi. ez a cuki is olyan drága fajta, mint a Szamos? ez az a bizonyos "legyen a Horváth kertben Budán..."? mondjuk nem Budán van, lehet, hogy csak arról nevezték el később :)

Recca!
nem gondoltál még rá, hogy biokertészetet nyiss?

na lekopok. ennyi volt a pihenő.
ancsipancsi

[quote="macskanyu"]N írta:macskanyueet,

háát...öööö.. sztem betegre röhögném magam, ha Apjuk ilyentén érdeklődéssel fordulna hirtelenjében, a fentnevezettek felé :mrgreen:
Esetleg azzal bókolna, hogy: " drágám! neked mennyire intelligens melleid vannak!" :mrgreen:

Aszondod, hogy ezt a mondatot a hogyan legyünk férfiak előjáték fejezet alá ne tegyük be? :mrgreen:

Macs! Már pár napja tart, szóval ezért nem tudom azt hinni, hogy éppen „ugrásban” vagyunk. Hacsak nem továbbig ugrunk.

Ancsi! Akkor pihenj egyet! Ha már úgyis majdnem kész... :idea: még hány nap van a 4ből?

Den! Valszínű a lelkiismeretfurdalásom dolgozik ennyire. :oops: Ismét meginogtam, hogy jól tettük-e hogy a saját szobájába átraktuk. :shock: Persze monitoros figyelő és légzésfigyelő is van. 8) Azért kellett átraknunk mert Apa össze-vissza dolgozik (értsd van hogy hajnal 5kor megy el, de van amikor akkor érkezik a munkából), s a gyerkőcnek rendszer kell és nyugalom. Így is ugye változó, hogy mikor látja az Apját. Az ő ágya sokkal jobb is mint amiben elfért mellettünk, s érzem hogy jobb neki, de a kisördög... :evil:
Egy hétig mellette aludtam a földön, de tudtam zavarom.
Hajnali szopival is már el voltam „kényeztetve” ált.: 5-15perces volt, s azok is átcsaptak minimum 45-be. Legszívesebben visszaköltöznénk a földre megint. Sírásragörbülősszájúsmiley.

telihold volt tegnap?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi,

:mrgreen: szerinted?

és fel a fejjel! ördögöket zavard a szomszédba!nemsokára sokkal jobb lesz!

enyém lány nekiállt segíteni
Kép először is az összes zenélő kütyüjét beüzemelte, ezek uniszónóban vonyítanak a nappali különböző pontjain, ő meg vezényli a kavalkádot, miközben úgy érzem magam, mint az ovónéni a panadol reklámban. Próbálnék teregetni, de amit felteszek, azt a jány rögvest leveszi és még arra is marad ideje, hogy a ki nem akasztottakkal egyenletesen beborítsa a padlót... :mrgreen: hát imádom na! :mrgreen: ilyenkor akkora, de akkora Falat!!!
Kép
macskanyu

Barbi, az volt :) hajnali 3-kor én is megszemlélhettem, tenx 2 Isti, aki már pár hete megint nem alussza át az éjszakákat :roll: ő edz engem a tesóra?? :twisted:

Jucus, ugye ti jártatok Tücsökzenére és Csiribirire is. melyik tetszett jobban?

előbb beszéltem Pirussal, szegény nagyfiacskája egy nyár alatt harmadszorra is elkapta a hányós-hasmenős vírust :( Szabi pedig hatalmas :) de mostanában meg rossz alvó lett, szóval Pirusnak esélye sincs olvasgatni, de puszil Benneteket!

Indi, Recca, hányra mentek millenárishoz? valami rémlik, hogy Isti pont akkor ejti meg a délutáni bjutiszlípjét :)

Barbi, ne legyen lelkifurdalásod, hiszen érzed, hogy mindannyiotoknak jobb a külön alvás. ettől nem leszel rossz anya!
nekem is rosszul esett minden lépés, amivel "el kellett engednem" a kis pocaknövekményemet. de gondolj arra, ez a világ rendje :)

votiv 8)
votiv

Deni :) Nem szoktam ám bunkó lenni, csak kedvesen felajánlom a népeknek, hgoy a napi jócselekedetüket nálam abszolváhatják :lol:
Ez egyébként fontos dolog, mármint kérni tudni, ez nekem korábban nemigen ment, én úgy nőttem fel, hogy inkább dühöngünk a bajokon, de nem teszünk semmit azért, hogy jobb legyen. No ezen én lekezdtem változtatni - persze nehéz és kell hozzá segítő kéz is - és most már nem gond bárkit is megkérnem, hogy segítsen. Vissza még nem utasított senki :)

Nitrát: bizony, gyökér- és leveles zöldségek raktározzák :( pont azért kérdeztem a répát, mert Recca ajánlotta, én meg kapva kaptam rajta, és akkor majd azon elkezdeném. Bolti izéket nem szeretnék adni, mert még a Hippben is van cukor - a többiben meg hagyma, krumpli, c-vitamin és egyéb fincsiségek is, szóval bébiétel nem jön be nálam, csak végső esetben fog olyan kapni a ded (nagy időhiány esetén)

Acsi :) barackot pépesítve könnyebb tárolni, lényegesen kisebb helyet foglal. Összekeverni mindenképp lehet :lol: Millenáris télen is nyitva, hideg meg nem számít, attól még ki kell a gyerököt vinni a szabad levegőre, ugyi? Főleg, ha már jár...

No iránya fürdőszoba, aztán megyek be a nagy Budapestre.

Csókolat.

indianyo

Tinu: örülök, hogy hamar letudtad a Shöfit :)

Ruz: jó pihenést és Boldogságosat a 3.X-hez! :lol:

Zanza: én marha szívesen tartanék kerti partit, de max erkélypartit tarthatnék, de ott nem férünk el ennyien :lol: sajna még nincs kertünk, bár én minden évben ezt kérem a Jézuskától, de túl elfoglalt lehet, mert még mindig nem kaptam :?
Szóval Lindinél lesz a kertiparit elvileg szept.13-án ha jól tudom, 3 órától. Lindi igaz??

Barbi: tejpara: nekem folyamatosan tejparám van és Kamilla lassan 8 hós és még mindig főként cicizik. 6 hósan kezdtük el a gyümiket, de gyümievés utána azért még rászopizott mindig - most is. Én azért hittem azt, hogy nincs elég tejci, mert nem éreztem, hogy jönne bármi is és volt, hogy sokat lógott rajta. De szerintem ez a lógás azért van, mert szeret cicizni és kész! Ennyi! Szóval ne izgulj!!!

Vica: Máté fotók ááááááááá annyira szép!!!! :)

Votiv: Én Börsön egy waldorf oviról hallottam...nem tudom ott van-é olyan játszóház mint amit Indi mondott. És lehet, hogy hülyeség, de esetleg valami küzdősportra kellene még elvinned, bár nem tudom, hogy az van-e ilyen kisded korban?? Ott esetleg kapna ő is egy-két taslit más gyerektől és rájönne, hogy nem is olyan jó ha ütlegelve vagyon valaki?? Úszás: Campona melletti Művház, ill. ott van úszásoktatás is és asszem vízilabdás oktatás is.

Neet, Ancsi: nekem annyi hülye kis emlékem-tárgyam van, hogy Anyunál is van vagy három nagy dobozom, meg itthon is van már kettő nagy :oops: Egyszerűen nem bírok tőlük elszakadni, mert arra gondolok, hogyha majd öreganyó leszek, akkor ezek milyen jó dolgok lesznek és a gyerekeimnek is milyen érdekes lesz a "régmúltból" látni valamit. Én annyira sajnáltam, hogy Anyunak nincs más csak egy emlékkönyve gyerekekorából...

Tinu: mérleg egy baromság szerintem. Felesleges pénzkidobás, illetve parás anyukáknak jó. De én spec soha nem tudtam mennyit szopizik Kamilla és amikor jöttek nekem, hogy kinek hány ml-t szopizott a csecsemője akkor én mindig csak lestem...Arra jó szerintem, hogy saját magadat idegesítsd vele, mert ahogy a felnőttek, úgy a bébik se esznek egyformán, és akkor lehet izgulni, hogy áá most csak 80-at szopott és akkor most mi lesz??!! Ha minden rendben a bébivel elég elvinni havonta a védőbe azt kész. Szemre meg lehet látni, hogy nő a babó ;)

Nem megy nekünk ez a répa téma sehogyse :( Tegnap nyersen is megpróbáltam, merthogy főve abszolút nem ment...és igy se. Úgy volt hajlandó megenni, hogy belereszeltem almát. :?

Ennyit írni??!! :roll:

Rylie
rylie

votiv :) fél 2-re megyünk és mondjuk 5, fél 6-ig van időm. Macs csak rövidebbre jön, mert altatásra "hazaugrik", Reccával nem beszéltem még. Gyertek csak, ha tudtok, nagyon fogunk örülni :) És Istinek is biztos tetszenek majd a színes tehenek :)

indianyo

Mármint VOTIV :)

indianyo

Votív! Ez NAAAAAAAGYON jól esett!!! :P

Majd ha elkezdjük – ugye később :wink: – akkor majd én is bio és Johis cuccokat akarok majd bébinek adni. Már ki is néztem a közeli biopiacot, s már Apával és a nővéremmel is lebeszéltem, hogy segítenek a beszerzésben. :D

Jövőre majd én is szívesen tervezek gardenparty-t! :P Remélem sikerül majd beszereznünk szupi dolgokat, amiket terveztem. áhítozóssmiley. Per pill a kutyán és a fákon kívül nincs semmi gyerekeket érdeklő dolog. :)
( Neet! Te csak majd oltási könyvvel jöhetsz! :mrgreen: )

Rylie! köszönöm neked is a hsz-t!!! :D

csajszi felébredt :D

gödibarbi

Kamilla csak ebben a formában hajalndó megenni a répát :)
Kép

Rylie
rylie

Sziasztok!
Hazaértünk. Kösz a hozzám intézett szavakat :) tegnap fájt volna a térdem? Nem tom, a derekam/kezem ma elnyomja az érzést. 8) És kombínó rulez, emelni sem kell a dedet, wow! Miért fikázza az, aki? Nekem teccik. Bezzeg az aluljárók, egyéb villamosok, metrók, buszok, meg mivel mentünk ma még?.. Na, azok kevésbé rulnak.

Na most fogalmazok egy másik fórumra egy eltegyalázó hsz-t, remélem, elmúlik ezzel a remegés és az ideg belőlem. :cry:
A lényeg, h végül (4 óra mászka után) sikerrel jártunk, le lett zárva a tavalyi évem, yess.

Hazafelé már csak annyu erőm volt, h a volános automatára szitkokat szórjak meg pár pörölycsapást, mert elnyelte a pénzem. Tökólesett! Legközelebb is gépet verek! :lol:

Rájli,
jajj, de édes, répaevő nyuszid van!

Gbarbi,
mire szóljon az oltás? Kezdek veszett lenni.. :lol:

Den,
a virág, és ami mögötte van... :lol: :lol: (Frei paródia volt anno.)

Macs,
kismacsról is jöhet még sok ilyen kép! :)
neet
neet

Indi!
ki lehet ám bekkelni bébikaja nélkül is, csak nekem első időkben kényelmesebb volt 48 óráig ugyanazt adni :),mert addig tartható el, annyi idő alatt ette meg. később már sokat lefőztem, 2 napig azt ette és ment a fagyasztóba is pár üveggel. most fogyasztotta el az utolsó borsófőzelékes csirkémet. akkor barackot lehet, hogy pürének teszek el. de én már héjastól adom a kopasz barit, úgyhogy úgy fogom turmixolni. Lencsi imádta a hagymás kaját, de természetesen 6 hós kora után adtam neki a pl. hagymás sütőtököt is csak. ja! és olyan bébikajákat veszek (vettem), amiket nem akarok megfőzni. mint a nyúlhúsos krumpli, meg a bárányhús, meg ilyen izéségek :)

Rylie!
a kép nagyon édi! én valahol úgy olvastam, hogy ne adjunk nyers zöldséget a dednek 1 éves korig, mert nem tudja megemészteni. de lehet, hogy ez marhaság. a répának nem mindig édes íze van, lehet, hogy ezért nem jön be Kamillának. nekem legalább 1-2 hóig almáznom kellett mindent, mire rászokott a "sós" ízekre.
a gyűjtögetés pedig nagy hibám. egyszerűen nagyon nehezen szabadulok meg a tárgyaimtól, de vidékről való felköltözésemkor ott álltak mögöttem ostorral :) és minden kis játékot, bisz-baszt oda ajándékoztam a szomszéd gyereknek. még a régi rock kazetta gyűjteményemet is :? . most próbálok könyörtelen lenni magammal, de nem sok sikerrel. az imént voltak terítéken az édi képeslapok, amiket kaptam. mind a kukában figyel :(. ilyenkor jövök rá, hogy milyen fogyasztói társadalom vagyunk. rengeteg sok marhaságot képes az ember összevásárolni.

Barbi!
dehogy vagyok majdnem kész! :) a rám szabott feladattal vagyok készen, de az csak a konyha és a fürdő. persze vannak még lézengő cuccok mindkét helyiségben. most kezdem az íróasztalt.
ancsipancsi

Neet!
most az én derekam is olyan, hogy zombimód közlekedek. Dedem meg nem fogad szót, pedig tudom, hogy érti mit akarok. folyton veszélyes helyekre mászik, pl. függönyt rángatni. azt akartam kérdezni, hogy a 61-es villamossal utaztál-e? mert az nekem igen kellemes volt, mintha egy újfajta magas platósra másznék fel. ennél szerintem a régi fajta dög magas buszok kellemetlenebbek lesznek. jövőhéten mindenképp kipróbálom, csak nehogy beégjek, hogy ott állok, és nem tudok felszállni :)

na pakolom tovább a csetreszt, ahogy férjem mondaná.
ancsipancsi

Votivia!

Tücsökzenére nem jártunk csak Csiribiri tornára.Ez utóbbi mozgásosabb,Istinek kezdetben talán ez most jobb lenne szerintem.Pénteken mi kiróbáljuk a CSiribiri muzsikát ami szerintem Tücsökzene kategória lehet,nyugodtabb ,kevesebb mozgással.
20170114224602

Na nekünk nem jött be a krumpli-cukkini püré se :( Egy falat, majd szájzár :? Most szerintetek ebbe is reszeljek almát vagy mi a szösz??? Igaz megkóstoltam és tényleg semmi íze, de én nem merem még sózni. Raktam a vizébe egy kis petrezselymet de ettől se lett jobb...
Ancsi: hagymát milyen formában adtál Lencsinek? Főzzem bele a krumpliba? Attól legalább lenne íze...

Nyúlhúst meg bárányhúst én se fogok főzni soha az életbe!!!! :o

Indi: neked D mindent megeszik elsőre??

csetresz :) nálunk is kedvelt szó

még mindig minden tiszteletem azoké akik bevállalják ezt a várost babakocsival egyedül!!!

Neet: én eddig csak annyi hivatalos papírt kaptam a sulitól, hogy ha indul a szak akkor nekem valóban ingyé lesz. De hogy mikor indul és hogy meg mint arról még méllyen hallgatnak...

Na menek, mert Kamillka a CD-ket rámolja ;)

Rylie
rylie

Macs,
mivel senki nem reagálta marshall-keresztedre, én fogok:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nekem tetszett!!!!! :wink:

Neet,
nagyon nagyon együttérzek veled, ha ez jelent neked vmit!!! :wink:
szegény TE!!! de jövőre szivesen benevezek veled egy jegyzet-égető-tisztulásra...nálam még van egy-két tonna, és soha, de soha nem esett olyan jól semmi, mint amikor, a harmadik uv után, apró miszlikbe tépegettem a politológia jegyzetemet!!!! hogy én azt mennyire utáltam!!! meg a tanárt, bizonyos béndek péter(?)t!!!!!!!!! aki ismeri, adja át neki nemjó kivánságaimat!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :x :x :x

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jucus, nagyon szépen köszönöm! :) utánanézek máris.

Neet, amikor az eltéről ilyeneket írsz, nagyon élénken felidéződnek az emlékeim. tisztára görcsbe ugrott a gyomrom :twisted: de már csak ez az utolsó félév van hátra, nem? tarts ki!

Ancsi, én csak lesek, hogy milyen lelkes fogyasztó Lencséd :) Istvánka eleinte még csak-csak elfogadta a papikat, de hamar rájött, hogy kizárólag csak olyat hajlandó enni, amit mi. pl. ma paradicsomos káposztát ebédelt pörkölttel :shock: :D

Millenárisba asszem nem jutok el, a ded húzza a lóbőrt :D

Rylie, jó a kép :D

reggeli Fülöp-kép is nagyon tetszett :D

Moose, írj már pár sort, hogy vagytok? mit csinálnak a Nyuszilányaid? miket mond a nagy? és próbál-e már felülni a pici? meg ilyesmik. csak írj! :)

votiv 8)
votiv

Zsanci, Macs, én bevallom, nem értettem :oops: :wink:

votiv 8)
votiv

Én sem értettem :oops:

Votiv:

www.csiri-biri.hu
20170114224602

Zsanci,
sokat jelent, hidd el! és köszi! :) És égetés rulez!!! Majd szólok, ha aktuális lesz, egyenlőre görcsösen pakolgatok minden fecnit és A/4est, hátha kell még...

És írtam az eltés fórumra és most JÓÓ! :twisted:

Rájli,
ha az eltéről van szó, múlthéten indult. Tán bemehetnél érdeklődni. :)

Ancsi,
61es az a Móriczról indul? Mert sose nézem a számot, ha tudom, hova visz. :)
neet
neet

Rylie,
én kb. 8 hós korától egy csipet sót a kajájába, mert nem eszi meg anélkül. a hagymát lekockázva belefőztem. asszem Jucus meg kis vegetát tett Panna kajájába már ilyenkor. különben a minap azt olvastam, hogy mittomén, 1,5 éves korig nem is érzik a sós ízt. ezt furcsállom kicsit. a cukkíni meg ugye nekünk se nagy szám főzve.. :)

...kész az íróasztal egy része is.
ancsipancsi

Macs,
én értem! :) De oly rég tanultam már, h nem tudnám elmagyarázni, tán lerajzolni még menne..
neet
neet

Votivia!

MArshall kereszt,hogy értsük:
http://www.sulinet.hu/tovabbtan/felvete ... zgaz2.html

Macs,Neet!

Jót tettem be?
20170114224602

Rylie: nagyon jó a kép! :lol:
Egyébként én sem terveztem mérleget vásárolni. Szerintem egy parázós anyukának épp hogy nem kéne ilyesmit venni, mert csak van min parázni. Lsd. én. :? :D Szóval ezért nem akarok. Csak olyan cuki volt a képen Máté...

Kép
Kép
tinu

fél évet kellett közgázt tanulnom...és emlékszem miközben kisgömböc tartotta az ea-t, és én már-már félálomban, nyálfolyatósan ültem a székemen, és arra gondoltam, h NA, EZÉRT nem mentem közgázra... :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok,

Vera: persze, Lindinél mindenképpen átadom neked....

Vica: nálunk Fanni annyira hasfájós volt, hogy azt hittem sose lesz vége. Aztán szerencsére mégis az idő megoldotta. Nekem egyik csodaszer sem jött be sajnos, remélem nálatok sokkal jobb lesz a helyzet. Nekem van ánizs teám, ami talán még a leginkább csökkentette a bajt. Abból simán tudok adni, mert nekünk már nagyon nem kell a kistesó érkezéséig. Azt iszogatta és attól job lett neki a pocója.

Rájli: nekem tegnap szintén pofámba röhögött Fanni egy kis krumpli cukkini alma láttán. Sőt még a jó kis köles barack sem kellett neki, csak a zsömi, megint ez a sláger. Legalább nem kell sokat főznöm.

Jaj hív Fanni, folyt köv.

MÉg azt akartam, hogy minden babakép nagyon édes....

J.

Kép
Kép
johanna1975

Barbi :) Sztem a rendszer és a nyugalom tényleg fontos a babának, főleg, ha így nyugodtan tud aludni, ne legyen lelkifurid, hogy külön szobában alszik, hiszen bmikor számíthad Rád! De teljesen megértelek, hogy kicsit nehéz Neked! Kertiparti rulez :D a kutyák és a fák is érdeklik a gyerkőcöket (és most nemcsak Neet Esztijére gondolok :lol: ) :wink:

Johi :) Zsömi zsömivel :lol: Bálint nyári nagy kedvence a lecsó :wink:

Rylie :) Ez naggyon jó kép! :D

Macs :) Fülicsek nagyon édes :D kis karmester :D

Indi :) Bizony, én is mindig átbogarászom a bébisüvegeken az összetételt, és néha nagy meglepetések értek... :o Milyen volt a Millenárisban?

Zsan :) Én is éreztem párszor így tanórán és nem is csak egy tárgyból... :o
denizsa

Neet :) Az én régi iskolás könyveim a Méh-ben végezték és az értük kapott összeget elfagyiztam, hogy vmi élvezetet is leljek bennük :lol:

Ancsi, Neet :) Bulást sajgó testrészeiteknek! Hajrá tigrisbalzsam!
denizsa

Sziasztok!

AAAAAAAAAAAannyira gyönyörű idő volt ma és nagyon jó volt a -Millenárison. Igazi turisták volzunk, mintha valami jó kis külföldi városnézés alkalmával mulattunk volna... Sajnos pont a legszebb bociknál merült le a kamerám :( De azért majd teszek képeket. Ha jó az idő, én péntek-szombat-vasárnap szívesen megismétlem a túrát. Votiv , hallod? Isti odalesz a parktól meg a tehenektől!
Benkének is tetszettek, mindegyiket meg akarta fogni, no erről majd teszek képet :) Fülöpke meg kétszer is megríkatta Dominót a kedves közeledésével, pedig ő tényleg csak barátkozni akart... Hát hiába, Dia baba, a férfinéppel nem egyszerű bánni, ezt jókorán meg kő tanúni :lol:

Rylie :) enyém kölök egy haspók, minent szeret - banánt kivéve, azt köpi ki röhögve, de lehet, hgoy csak azrét, mert átpasszíroztam és attól olyan gusztustalanul nyálkás lett. Majd megpróbálom villával összetörve. Alma és őszibarack bármivel (még barnarizsliszttel is) tuti jöhet! Krumplit még nem adtam, minek is,. rálér azzal majd a téli gyömülcshiuányos időkben ismerkedni,. msot még örülök, hogy van mindenféle friss dolog.

Kaptunk Reccától répát, úgyhogy hétvégén szerintem jön az új papi :)

És Combino vilinger nekem is nagyon teccik ám! déli forgalomban meg kevesen is voltak rajta, úgyhogy jól mulattunk, csendes, kényelmes, könnyű a közlekedés. (Nyilván melegben és csúcsforgalomban ez másként van)

Zsuzsi :) kipihented magad???????

Ruzicsky!!!!! Nagyon-nagoyn boldog születésnapot és Isten hozott a harmincasok táborában!!!!!!!!!!!!!!

indianyo

Szia Lányok!

nekünk is kalsszul telt a napunk. Manokáékkal meg Adáékkal voltunk játszóházban ott a központi bölcsiben. A gyerekek jól elvoltak, de azért nekem a fonyód utcai jobban bejön.

Aztán Manókáék feljöttek ebédeltünk és nagy meglepetésünkre a gyerekek egyszerre több mint másfél órát aludtak. Így bőven volt lehetőségünk pletyizni, mint az öregasszonyok:) Utána meg volt közös játszótér, szóval király volt.:) Fognak hiányozni ezek a napok ha már Lilla bölcsis lesz:(

Ma tényleg annyira jó idő volt mondtam Áginak, hogy nagyon fog hiányozni ez a napsütés.

Ancsi! hát szerintem ez a cuki nem az amit te a reklámszövegben említettél, de azért valóban nem az olcsóbb kategória.

Fűszerezés: én is sóztam kicsit a Lillus kajáját, mert ő sem kedvelte az ízetlen kajákat. Egyébként van egy olyan fűszernövény, hogy lestyán, aminek olyan íze van, mint a vegetának de természetes, azt is bele lehet főzni.
beetrix

Macs! Nekem duplán illett volna reagálnom. :oops: Jó párszor kellett tanulnom. :shock:

Fülike és Kamilla kép! :lol: :P :lol: :D :P

Den! :P

Én szívesen most is rendeznék, de aggódnék hogy a gyerkőcök nem éreznék jól magukat. :? Sajna a mi nappalink a tiétek negyede, szóval egyenlőre csak egy ennyit tudnék nyújtani. Én örülnék a legjobban ha érdekelné a társaságot! :D

Én mindig mindent elolvasok a kaják cimkéjén. Ha valami egészségeset találok azon szoktam meglepődni. :x

BOLDOG SZÜLINAPOT RUZ! :lol:

gödibarbi

Rylie, bocs.

Hm, akkor mi bebuktuk a bulit, mert mire oda kiérünk a teszt csoport már mindent felfal. :wink:
Hallod Neet, helyettem is tesztelned kell! :lol:

Indi képeket!

Ma vettünk Rékának 2 cipőt, összesen 5000 Ft-ért a Dózsa Gy. úti Elite cipőboltban. + hozzá kaptunk 2 pár ajándék zoknit is. Direkt megkérdeztem 18-astól árulnak - egész csini csajos színekben is - kiscipőket, szandálokat akciósan.
zanza

Diána Filippa udvarol, Dominó visítva menekülne

Kép

Ez a tehén Fülibabának nem annyira jött be (nekem igen)

Kép

Ez már Neki is döfi :)

Kép

Benke szarvánál ragadja meg a szörnyeteget
Kép

háziáldás

Kép

indianyo

Sajnos több nincs, mert lemerült a dög.. illetve van sok, de azok nem annyira érdekesek. a legszebb tehenek ezután jöttek csak :( Viszont Macs ellőtt egy jó csomót, remélehetőleg sikerültek.

indianyo

Indi,
nagyon tetszenek a képek! Tehenek és gyerekek egyaránt!! Holnap én fiaim is megnézik, amig én dokinál kuksolok!! Hallod, Moose, holnap megyek a Csatár Évához...drukkolj!!! :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi!

Szégyenlem de még nem voltam Millenárison. :oops:
20170114224602

Sziasztok,

Tudnátok nekem ajánlani valami jó kis és persze olcsó baba-mama boltot a budai oldalon, inkább közel az M7 irányában?
Egy párat már találtam, de azok nekem nagyon messze vannak és oda már nem szívesen mennék el.

A neten találtam pár babakelengye listát, de azok időnként értelmezhetetlenek, meg egy részét kereskedők állították össze és ezért nem vagyok meggyőződve arról, hogy arra mind szükség lehet. Tudnátok esetleg abban is segíteni, hogy mit érdemes venni a kezdetekben a babához? Itt nem szeretném ezzel foglalni a helyet, ezért ha valakinek van kedve listát dobni, inkább küldje pü-ben.

És még egy utolsó kérdés :lol:
A kórházban mit adnak a babának és mit kell otthonról vinni?

Előre is köszönöm a segítségeteket!
curse

curse! püztem neked sokat :lol:

gödibarbi

Ruz!
Boldog szülinapot!

Indi!
Nagyon klasszak lettek a fotók. Vicces itthon is ilyen teheneket látni, én Svájcban találkoztam velük. Először azt hittem ez valami helyi sajátosság:)

na megyek aludni!
Jó éjt mindenkinek!
beetrix

Drága Ruz,
nagyon boldog szülinapot! remélem egész nap kényeztetted magad a velneszben! :D
Kép

votiv 8)
votiv

Indi, nagyon jók a képek! :D mind szépek vagytok!!!
és állati jópofák ezek a tehenek :D csak mindig eszembe jut, hogy összerongálták őket a vandál suttyó állatok :evil: épp arról írtam cikket, hogy a hülye híradókban megnemértett művészeknek kiáltják ki a rongáló köztörvényes bűnözőket :evil:
eléggé be vagyok már torlódva hétvégéig/re, napközben meg összvisz 1,5 órát aludt Isti, addig dolgoztam, úgyhogy most nem merek ígérni semmit :(
pedig mennék én a szélrózsa minden irányába :D
most húzok aludni, 3-kor úgyis kelés lesz :roll:
lassan Derrick fejdublőre lehetnék...

votiv 8)
votiv

Ruzi, boldog szuletesnapot!!!! :)

Indi, koszi a kepeket! meg persze az otletet, h menjunk. klassz volt! :D

Votiv, masfel ora napkozbeni alvas kevesnek szamit? hm :?

eszmeletlen hogy vilagit a hold! gyonyoru ejszaka van, a tucskok is nyomjak ezerrel :)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Gondoltam, gyorsan adok némi életjelet, bár inkáb csak vegetálgatunk! :lol: Kb 1 hete nem alszunk, Bazsó ma is végig nyöszörögte az éjszakát (most szerencsére alszik még, azért rendes tőle, hogy hagy netezni, ha eludni nem is :lol: ) Ezt a nyamvadt 4. őrlőt nagyon megszenvedjük, véres az ínye is :cry: Hasmenés is tart még :cry: tegnap megjött az ÁNTSZ eredménye, hogy semmi baja, szóval a doki szerint egyértelműen a fogától van.

Ruz!
Nagyon Boldog Szülinapot, jó kényeztetést!

Tehenes fotók nagyon klasszak! :D

És Máté nagyon szép kisbaba!!!!!!

Hirtelen ennyire emlékszem :?

Kép
Kép
zuzmo1

Ja, a lényeg lamaradt!
Tegnap voltunk Kókuszéknál! Nagyon klassz helyen laknak!!! Beni most kezdte az ovit, és van egy csomó dinója, és természetesen Jurassic Parkot nézett hozzá, engem meg rángatott a tv elé, hogy én is nézzem, annyira aranyos volt :lol: És a két csajszi mekkorát nőtt!!!! :lol: Gyönyörűek!

most hallottam a tv-ben, hogy egy kutya megölt egy kisbabát :shock: :cry: :evil: :cry: :cry:

Kép
Kép
zuzmo1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: