Vegre ujra itt vagyok. Nem tuntunk el teljesen, csak egy kicsit, egy hetig nem volt netem, elottem meg nem igazan volt idom. De most mar ugy nez ki jovok. :-)
Udv. minden uj babocanak es anyukajanak!
Boldog szulinapot utolagosan Balunak! Nagyon aranyosak a kepek!
Es utolag boldog feleves szulinapot Rahelnek!
Virag!
Remelem jobban vagy mar. Nem lehet kellemes. Szegeny. Jobbulast.
Meg nem olvastam minden elmaradasomat vissza. De igerem potolni fogom.
Madike egyre jobban lefoglal, gyakorolja a kuszas es maszas kevereket. Maszni tudna, de igy jobban tetszik neki es gyorsabban halad. Es mar ul!
Fogunk meg nincsen, bar mar egyfolytaban dorgoli az inyet, de meg nem latni semmit. A nagyobb lanyomnak ilyenkor mar 2 foga volt. Sebaj, mondtuk is, hogy meg senki sem ment fog nelkul elso osztalyba tehat nem vagyunk lekesve.
Nagyon meglepodtem, hogy milyenek az emberek mostanaban. Meglopni egy kismamat...Borzaszto! Nalunk szerencsere ilyen nincs. Van itt is olyan hely, ahova nem tudom bevinni a babakocsit, ilyenkor kiveszem Madiket es a kocsit kint hagyom. Van, hogy rajta felejtem a babataskat, igaz abban csak babas dolgok vannak, de meg sosem tunt el semmi. ES mas is ezt csinalja.
Mi eppen most szokjuk az uj autosulest, Madike kinotte az elozot. Igy most kicsit bonyolultabb a ki-beszallas. Mert ez mar nem hordozo is egyben, hanem mar "igazi" kocsiules. Persze neki nagyon tetszik es elvezi, hisz nagyobb helye van benne.
Na most megyek olvasni meg,
Andysj

? Na, mindegy, majd csak "megjavulok", mire Ármin megnõ! A (nagyon egészségtelen