sziasztok!
visszaolvastam, amíg várom apát, most jön haza...
ez a vírus tényleg nagyon undorító, én úgy elkaptam az Esztitől, hogy tegnap alig álltam a lábamon

folyik az orrom, tök gyenge vagyok, stb. ráadásul az Eszti korábbi orrcseppjét használom, mert nem volt itthon rendes, és elfelejtettem venni, csak kicsit többet cseppentek. úgyhogy csütörtöki tali totál lefújva, ne haragudjatok!!!!!! de ígérem, amint meggyógyulunk mindketten, rögtön jöhettek!
már a negyedik éjszaka nem alszom csak pár órát nagyon sok részletben, ahhoz képest egész jól bírtam ma. azt találtam ki, hogy biztos a szervezetem alkalmazkodott, és minden óra alvást triplán számol
Nyúlné! ezek a vörösök nagyon gonoszok tudnak ám lenni
nekem is iszonyat erős lett a szülés után, de legalább a görcsök nem annyira erősek. mondjuk terhesség előtt általában napi 1-3 cataflamot vettem be az első 1-2 nap, és hasmenésem volt hányással ötvözve, képzelhetitek, milyen jól nézhettem ki...
egyébként a voltaren dolo nevű gyógyszer tök ugyanaz, mint a cataflam, csak fele akkora hatóanyag tartalommal, és azt recept nélkül lehet kapni!
nekem is a cataflam a tuti, nálunk mindig van itthon, csak most ugye azt még nem akartam bevenni.
még valami: cickafark tea! az íze brutál szar, de nagyon hatásos!!! egyébként is jól szokott esni a meleg a pocakomnak olyankor.
Megann! légyszi szept 27 előtt tartsd a szept végi talit!!!! egy ilyen kávéért akárhova elutazom

vállalom a tejszínhab szállítmányt
Annamami! annyira gyönyörű család vagytok!!!! Mazsi nagyon-nagy fiú

nagyon aranyos! tényleg, ez egy annyira jó kép a családodról! kölespépet mi lenne, ha elküldeném? vagy apa a deák térnél dolgozik, neki is odaadhatom, ha valamit meg tudunk dumálni. szilvaleki nyammmmmmmmmmmmmmm, imádom

én sztem még nem is ettem bográcsosat, de nagyon jól hangzik
ezennel én is csatlakozom a kancsalok táborához... nekem 3x műtétték a szememet, először 6 évesen, amikor az 5. szemész, akihez az anyu elvitt, megállapította, hogy azért romlik marhára a szemem, mert kancsal vagyok, addigra már majdnem megvakultam a fél szememre

úgyhogy én csak a mária utcába vagyok hajlandó vinni az Esztit szemészetre.
Duda, tök jó, hogy ilyen jól sikerült neked a műtét! kezdek hinni benne

bár nálam ez már elkésett.
Bodza!
először is Saci gyönyörű!! mennyit nőtt a haja és milyen kis huncut lett

jó lenne látni élőben is! és le a kalappal! jó bevállalósak vagytok

én még terhesen sem mertem volna ilyen messzire menni, nem hogy terhesen és kisbabával. bár Saci nem is kisbaba, hanem kis tündérke
Benianyu, ezennel én is bevallom, hogy a nyáron 31 lettem. bár 30 felett már minek számolni?
Danigombi és a zöld vödör nagyon édes! bírom, azt az átélést, ahogy tudnak segíteni.
Prüntyi, háát, ezek a bőrgyógyászok.... fogalmuk sincs mi a pálya, aztán a inkább meggyógyul magától a kórság. de jó lenne, ha Tüncsinél is gyorsan megoldódna!
egyébként mi még mindig minden nap megmossuk Eszti fejét, de csakis a fürdetőkrémmel, mondjuk ő még mindig őszibarackfejű. ha nem fúj a szél
Leonnak és Andrisnak még gyorsabb gyógyulást!!
Csillám, a ház nagyon szép lett!!
na megjött apa, megyek egy kis duma aztán húzok aludni, amíg tudok