Sziasztok, jó reggelt,
Mindenkinek köszönöm, hogy reagált a kérdésemre
Indi,
Köszönöm a tanácsokat, a bogyó nevét felírtam, nekem anno a dokinéni a "kamillagolyókat" ajánlotta, ezt meg is vettem, és tegnap, miután hsz-t megírtam, feloldottam neki és szépen kiskanállal beadtam. Talán ennek tudható be, hogy fél 11 után - miután egykor le tudtam tenni - csak hajnali ötkor kelt.
Laktoherb teában van ánizs és édeskömény is, ezért gondoltam, hogy minket esetleg csak light-osabb formában fog utolérni ez a hasfájás....
Még arra gondoltam, hogy vasárnap nekem volt egy iszonyú hasmarsom, nem tudom, pontosan mitől, de a lényeg, hogy elmúlt. És nem tudom, hogy létezik-e, hogy rajta kb. egy nappal később jön ki ennek az utóhatása????
Miután a hsz-t megírtam, a pelenka cserénél két pelust használtunk el, mert tisztába tétel közben hasmenése volt neki is. Most a reggeli már normálnak tűnt számomra. Na, jól kitárgyalom szegénykémnek a pelusügyeit
Zuz, Ancsi, Vera
hason alvás egyenlőre azért nem megoldható, mert a köldökcsonk még mindig egy picit fent figyel a helyén és emiatt megbeszéltük doki nénivel, hogy amíg le nem esik, addig marad az oldalt fektetés.
Meg aztán én a kórházban is csak napközben fordítottam hasra, mert akkor tudtam rá figyelni, éjszaka ott is az oldalazás volt.
És nagyon szeret hason aludni, úgyhogy amint lehet napközben így fog szundikálni
Ancsi, Lencséd remélem jobban van és túl van már az ijedségen
Deni, Vera
érdekes, tegnap ezt a pózt is kipróbáltam, de nem tetszett neki. Lehet, hogy azért mert akkor már semmi nem volt jó???? Majd újra megpróbálom kevésbé nyűgös állapotában
Macs,
köszi szépen Neked is
nekem apa még két napig nem fog tudni segíteni, mert dolgozik, utána lesz két szabadnapja. De akkor meg szegénynek csőstől kell mindent befogadnia, és hát ő is fáradt a napi 14 óra munka után. Alig várom, hogy megint hosszabban itthon legyen.
Fülihez pedig drukkolok, remélem minden megy tovább ilyen szépen a maga útján
Votív,
mint mindenki másét, a Te hsz-edet is elmentettem, hogy könnyen megtaláljam és ne kelljen többször ebben a témában zaklatni Titeket.
Köszönöm Neked is

a kimerítő választ és vigasztalást.
Most megyek pihizek egy kicsit én is,
Vica