Sziasztok!
Hozzátápiról már írtam, így azt hagyjuk, de még annyit, hogy málnával óvatosan, ugye aprómagvas, és a tejjel átmegy, és ez is allergiázáhat!
Katus, én este tök jól alszok... Habár a bnőm épp tegnap kérte kölcsön a szopispárnámat, hogy már nagyon fáj a háta a szopizás közben...én meg danolva adtam.
Ma is kaptam tőle két adag tejcsit, kb. 350 ml volt (két fejésre)...
Jól értetted, lentebb írtam az okát. Ráadásul még nagyon keveset kap!
Pil, én már kezdtelek hiányolni...jó, hogy jöttél!
Anyós miatt

. Milyen jó, hogy én egy évben kb. 50-szer látom...
Bundazsák: mivel a miénk kabáttá alakítható, az még talán jó lesz rá jövöre is. Tudomásaim szerint egy idő után már kevésbé nyúlnak a babák, tehát jó eséllyel fűzök ehhez (mármint a jó ruhához) reményeket, aztán meg majd meglátom, hogy mi lesz a tényleges.
Egy az agydaganatos dolog elég durva. Még jó, hogy Petinek szép nyusziszeme lesz a vakutól.
Azért rázom össze, mert kanálból még nem nagyon megy, mert forgatja a fejét...vagyis nem forgatja, hanem megdönti, mert nem elég erős még a nyakizma, és egy idő után elfárad, és nem látom értelmét, hogy erőltessem és valszeg megőszülnék, mire megetetem. Én úgy vagyok vele, hogy megvárom, amíg jobban fogja magát tartani, akkor majd adok neki kanállal.
Szücsi, tudom, hogy Pil-től kérdezted, de pl. a mi gépünkön van makró, ezzel tökéletes közeli képeket lehet csinálni (max. 25-30 centiről, ha jól tudom, de ez gépenként változó).
A kakihoz annyit, hogy Anna korában még tökéletesen normális, hogy minden evés után kakil, mi a piros popsira kamillás krémet kaptunk (gyógyszertári készítmény).
Kisvirág, székrekedésre nincs ötletem, hál' Istennek mi nem küzdünk ezzel, a tápi mellett sem.
Mári, én is remélem, hogy semmi komoly baja nem lesz a gyerkőcnek! Majd számolj be, ha kérhetem.
Egyébként én adnék kúpot...
Az utalás esetében nem arról kell igazolás, hogy létezik a számla, hanem arról, hogy annak a számlának Te vagy a tulajdonosa!
Marcy, édesek a képek.
Na mára ennyi voltam.
Ági