A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szia Timi!
(Egyébként nekem is névrokonom. Kép )

Az is fontos, hogy hol méred a hõdet reggelente. Hónaaljnban, szájban, hüvelyben... Én is itt olvastam elõször, hogy csak az utóbbi ad jó eredményt. Eddig nekem minden doki (és még a klinikán kihelyezett szórólapok is) azt mondták, hogy szájban kell mérni.
Tehát, hol mérted?

Leone

KépKép
leone

CATEYE,NELLI:annyira aranyosak vagytok! Köszi!Kép
Ez ki akarja húzni a gyufát. Írtam neki egy sms-t, ha még egyszer felhív, holnap reggel feljelentem a rendõrségen. Felhívott. Visszaírtam:Te akartad. Azóta semmi. Nincs kedvem ilyesmivel tölteni az idõt, mert szerintem semmire nem mennék vele, de ha másképp nem megy tényleg feljelentem. A rendõrség pedig felveszi a kapcsolatot a Westel hívásmegfigyelõ csapatával. Nem tudom azok mit csinálnak.
TIMI:az sem mindegy hol méred! Szájban nem ad megbízható értéket. Miért nem tesztelsz?
Virág
Virág

Virág! Semmi közöm hozzá, de nagyon vérlázítónak tartom a névtelen telefonzaklatást, úgyhogy én is felhívtam. (Olyan mhi telefonom van, ami nem jelez ki hívószámot.) Nekem gyerekszerû hang vette fel, azt mondta: halló, majd hallgatott. Én nem mondtam semmit és többet õ sem, de nem tette le. Bevallom, én untam meg elõbb a hallgatást. Mégegyszer bocsi, hogy én is beleavatkoztam. Üdv. timi
wons

TIMI:Úgy látszik az egész család galád!- ez jó!
Pussz mindenkinek holnapig!
Virág
Virág

HURKI:ne haragudj, hogy nem válaszoltam Nekd, de teljesen összezavart ez a hülye telefonálgató. Köszi a kérdésed már jobban vagyok, de persze ha csak rajtam múlna még egy picit kúrálgatnám magam otthon egy jó nagy Campari-dzsússzal!
Azt meg el tudom képzelni ismerve stílusodat, hogy elég cifra sms-t írhattál a zaklatónak!
RITA:az ötleted futótûzként terjedt! Talán most már elment a kedve a hívogatástól, de nem tudom, mert a sok hívástól lemerült a telcsim. Majd este otthon kiderül!
Akkor most már tényleg dolgozom még egy kicsit!
Millió puszi,
Virág
Virág

Andy! Gondolok holnap rád, igen nekem meg péntek UH.

Ányez! Miért nem lehet szénsavasat inni, én csak azt ittam, mert a doki min.2 liter folyadékot elõirt, de vizbõl nem voltam képes ennyit inni.

KnéRita! Igen ebben igazad van, még sokszor ha ma is megkérdik hány éves is vagyok, már el kell rajta gondolkodnom. Addig nem volt ilyen gond, amig úgy kezdtem hogy huszon...

Doris! én is szoritok Neked kedden!

Nati! Nem tudom hol laksz, neked Szegeden rendszeresen kellett hormonvizsgálatra menni, mindig készen volt aznapra az eredmény.

Lányok! Edelweiss jól van, megnéztem a babát videón is Kép ma voltak 3D UH-n. Köszöni a jókivánságokat és mindenkit üdvözöl.

puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Jó estét, egy csak egy leány van talpon e vidéken ??? Kép
Bogu, a teát jó lenne rendszeresen inni, 1-14 napig napi 2 csésze, cickafark+palástfû 1-1 arányban. Ez GYÓGYnövény! Nem káros csak ha túlzásba viszed!
Nati a hormonvizsgálat furi, hogy eddig tart, a Péterfiben pár nap csak, és telefonon is bemondják az értékeket. Nagyon sajnálom ami veled történt, borzasztó lehet, bár legalább te már láttál pozitív tesztet, nem szabad megilyedni! Ha nem oké a hormon úgysem jön össze a baba, akkor meg minek védekezni!? Hamar rendbejössz lesz újra babuka és közösen vigyázunk majd Rátok hogy meg is maradjon. Kép
Virág, zaklatom a zaklatód! Lihegjek is? Várj jobbat találtam ki, a fürjem minden marhaságra kapható, majd õ liheg, meg mondja "még még ahah de jó vagy..aaa..." Kép
jó lesz?
Hurki Kép
hurki

Jó reggelt Lányok !

Olvastam a névtelen telefonáló történetet és csak azt tudom hozzáfûzni, hogy sajnos vannak ilyen gyengeelméjû emberek akik ebben lelik legnagyobb örömüket. Arra is gondoltam, hogy lökött tinédzser banda csinál még ilyet, mert nekik ez "jó" poén. Mindenesetre nem vagytok elveszettek, jól kitaláltátok az ellenszert. Aki másnak vermet ás...Kép
Remélhetõleg a zaklatásnak ezennel vége.
Legyen nagyon jó és vidám napotok !

Egcsi
egcsi

Sziasztok lányok!
Jó régen nem irtam már, látom van megint sok új név.Remélem ha visszaolvasok, sok régi nevet meg már nem is találok meg itt, csak egy topiccal arrébbKép

Végetért a vakáció a szüleimmel, hétfõn hazautaztak. Rettenetesen jó volt ez a hat hét, rengeteget kirándultunk, végre megmutathattuk ezt a gyönyörû helyet nekik is. Szegények alig tudták befogadni ezt a rengeteg új és szép dolgot, de azért próbáltunk kiméletesek lenniKép

Sajna a kétcsik még mindig elkerül, helyette van viszont barna rém Kép, amivel nekem már úgylátszik együtt kell élnem. Az egyetlen nagy öröm ezen a téren, hogy már másodjára lett 4 hetes a ciklusom, ami két éve nem fordult elõ!!! Igaz, hogy beszedtem 5 Serophent is,sajna nem maradtam terhes, de a ciklusrövidülést a számlájára irom.
Azt hiszem még próbálkozunk egyet, hamár igy megint kettesben maradtunk, és utána újra felkeressük a dokit.
Ja, és novemberig még él a beutalóm a meddõségi klinikára is, nagyon bizom benne, hogy arra már nem is lesz szükség.

Na,egyelõre ennyi, most próbálom visszanézni, kinek is volt nagyon szerencsés az elmúlt másfél hónap.
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Jó reggeltKép
Virág, hogy telt az éjszakád? (A zaklatóra gondolok) Remélem a többiek telefonálgatása tényleg elijesztetteKép

Lányok! A cickafark-palástfû mire jó? Mármint miért issza, aki issza?
AZ Istvánban már nincs andrológia, így marad a BMC, ahol csak hétfõn du. van rendelés.
Hurki: próba cseresznye alapon megadnád a ti dokitok elérhetõségét? Akár magánban is.

Tegnap este kissé kiborultam (már megint). Az oka, csupán annyi, hogy ismét azon a héten kell elutaznia külföldre, amikor az esélyes hét vanKép
Arra legalább jó volt, hogy "programpontokat" tûztünk ki a férjemmel.
Így ezennel kérek minden szakavatott sorstársat, hogy kb. meséljen nekem arról, hogy milyen vizsgálatokat érdemes "kiharcolni" minél elõbb.
A hõmet ismét mérem (a múlt hónapban nem, de elõtte tökéletes volt), férjecském a lehetõ leghamarabb elmegy andrológushoz.
Gondoltam arra, hogy ezt a maca vibe-t szedetem vele, meg magammal is...Ehhez mit szóltok?

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Kedves Marcsi Kép
Mibõl jöttél rá, hogy a Krizsa? Csak nem a borocskából Kép?
Szeritem tuti doki.

Karmen Kép
Nem ajánott a szénsavas mert puffaszt, bélgörcsöt okoz, meg ilyenek. A szénsavmentest én is képtelen voltam elõször meginni, ezért enyhe ásványvízzel kezdtem. Hozzá lehet szokni és tényleg sokat kell inni.

Lujza Kép
Remélem, hogy sikeres lesz az inszemed, én szorítok Neked.

Pussz
Ányez
Anyez

Sziasztok! Kép

Bocs, hogy ismeretlenül idejövök. Elõször is szeretnék köszönetet mondani minadnnyiótoknak. Már régóta olvasgatom ezt a topicot. Tõletek tanultam a helyes hõmérõzést, és nagyon sok jó tanácsot kaptam, mert mindig volt olyan kérdés, ami engem is érdekelt. Talán ennek a sok segítségnek köszönhetõen, az elsõ "éles" hónapban sikerült teherbe esnem. Végig mértem a reggel ébredési hõmérsékletem, és tudom, hogy valahova ezt ti fel szoktátok tenni. Elküldeném valakinek (76,5 Kb word doc), aki felteszi, ha érdekel benneteket.

Szorítok mindenkinek, hogy hamarosan hozzátok is beköltözzön egy-egy pocaklakó.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Jó reggelt Lányok !Kép

Megvan a lapar idõpontom: október 2. Már a jövõhéten megyek vér-vizelet-mellkas vizsgálatra, + altatóorvos konzultációra.
Sajnos megtapasztaltam azt amikor az ember nem magánrendelésére megy az orvosának, hanem "csak" a kórházba. Kb. 3 perc alatt lerendezett, pedig még lett volna kérdésem. Azért a mûtét elõtt még berendelt a magánrendelésére (ott biztos kedvesebb lesz!!!).

NadineKép
Nagyon sok boldogságot Nektek. Engem érdekelne a babás hõgörbéd, légyszíves küld el magánba, ha nem jelent gondot.

DorisKép
A ciklus 24. napján lesz a laparom. Ha a 14. napon van pé-m akkor szerinted a teszt kimutatja 23-án, mert mi van ha most leszek terhes ? Neked mikor van a lapar a ciklusod hányadik napján ?

VirágKép
Remélem nem zaklat már a féreg. Tegnap amikor hívogattam végig ki volt kapcsolva, de azért egy kis hörgést hagytam az üzenetrögzítõjén.

JovikaKép
Szerintem a Maca-Vibet szedhetnétek, de elég borsos az ára.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Cateye: azt tudom, hogy olyan 5ezer körül van egy doboz. De abból mennyit kell szedni? Egy doboz mennyi ideig elég?

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!
Engem is érdekelne mások hõgörbéje és Nadine babás görbéje!Hol lehet mindezt megtalálni?Hónap végén indul az "éles" hónapunk,és nagyon szeretném,ha összejönne a kistestvér...
Üdv' krisztinke
krisztinke

Sziasztok!Kép

Mi az a Maca-Vibe? Mire jó?

Laura
Laura (laura2)

NadineKép
Engem is nagyon érdekelne a görbéd.Elküldenéd?
JovikaKép
Szerintem is szedjétek a Maca-t.Nálunk a 3. inszembõl kettõnél szedte a férjem a Maca-t és pontosan 4X jobb volt a matyik száma, mozgékonysága. Biztos, hogy nagyon jó! Rám nem tudom, hogy volt-e hatással, mert nem lettem babás. Egy hónapig biztos elegendõ, nálunk kettõig is, mert napi 1-et szedett a férjecském és csak az inszem napjáig. Én szintúgy.
Lujza
lujza

Na,csak most tudtam igazándiból nekikezdeni az olvasásnak,és látom,hogy Almának és Sziszukának lehet gratulálnom utolagosan isKép KépKép!!!
Betettem idõközben a profilomban egy mostani képet, kicsit nagy lett, de a táj miatt ez az egyik kedvencem.
Na, megyek vissza olvasgatni, amig haza nem ér a férjem...
Barbi

Kép
Kép
barbi

LányokKép Szép jó reggelt MindenkinekKép
CatEyeKép
Kedves sorstársamKép Alig egy hét fog elválasztani minketKép Én ma voltam a korházban. Vettek 8 kémcsõ vért,vittem vizeletet, csináltak EKG-t és a két hetes tüdõszûrõ leletemet kell még vinnem hétfõn a korházba. Az orvosommal összefutottam, és megnyugtatott, nagyon kedves volt. Elmondta, hogy hol jelentkezzem... Mintha nem is a milliomodik alkalom lenne, hogy befekszem...Kép CatEyeKép Szerintem ebben a hónapban vigyázz, hogy ne lehessen babuka, én is ezt teszem, mert a mûtéttõl egészen biztosan nem maradhatna bent. Nekem is kb. a peteérésem idõpontjában lesz a mûtétem.... Válaszolok majd a leveledre isKépA dokid miatt ne izgulj, a korházban sajnos nagy a taposómalom, de a mûtét elött biztosan szán majd idõt Rád és elmondja, hogy mire számítsKép
VirágKép
Én megnéztem ezt az elmebeteget, de nincsenek adatai...vélhetõen Dominos. Próbáld meg bejelenteni a rendõrségen ha nem száll le RóladKép
TimiKép
Drága vagy, hogy írtál, válaszolok majdKép
NadineKép
Szívbõl gratulálok NektekKép
JoviKép
Hormonszintet, hsg-t és ha szükséges lapart érdemes megcsináltatnod meg persze a Párod andrológiai lelete az elsõdlegesKép
BarbiKép
De jó, hogy jelentkeztélKépApró örömöknek is örülni kell, jó, hogy 4 hetes a ciklusodKép
KarmenKép
Köszi a drukkotKép

Puszi: Doris
doris

Jó reggelt Harcostársak!
CATEYE,NELLI,HURKI+fürjed,TIMI és mindenki, aki zaklatta a zaklatót:Köszönöm!Lekopogom, ma még nem hívott!!!Persze a családtagjaim is "zaklatták". A fürjecském pl. feladott 3 szexhírdetést is a neten a zaklató számával (egyedülálló, jóalakú szõke magányos nõ...). Szerintem a tag megbánja, hogy világra jött!Kép
EGCSI,JOVI:kösz az érdeklõdést, reméljük most már békén hagy!
JOVI:a Macában elég sok van (talán 60 szem) de elvileg napi 3-at kell szedni. Tényleg nagyon drága, én úgy 6 ezerért vettem, és csak napi 1-2-t szedek be. A tea pedig akárcsak Hurkinak nekem is rendezte a ciklusom. Mondjuk nekünk éppen rövidíteni kellett, de lehet, hogy hosszítani is tudja.
NADINE:gratulálok és nagyon boldog babavárást kívánok!Kép
BARBI:mindent bele!Kép
Virág
Virág

LAURA:valami dél-amerikai gyógynövénybõl készült csodaszer, ami tapasztalat szerint jót tesz fiúknál a "matyiszámnak"+ libidónak is(!), lányoknál elõsegíti a méhnyálkahártya megvastagodását.
Virág
Virág

Sziasztok Lányok!

Bár nagyon sok ismeretlen nevet látok, azért találtam ismerõs "arcokat" is. Doris, Lujza, Barbi KépKépKép.Sziasztok.

Remélem emlékeztek még rám, a segítségeteket szeretném kérni, ha lehet. Mikor még itt leveleztem veletek, volt egy lány aki tb-vel, munkaüggyel foglalkozott, a nick neve bnemeth volt, most nem találtam a levelezésben meg az e-mail cimét. Meg tudnátok adni?

Ugyanis nem igazán tudom, hogy mit és hogy kell kiszámolni, ill. a mi esetünk egy kicsit speciálisabb a többinél, Doris azt hiszem Te tudod miért.

Nagyon megköszönném, ha valaki meg tudná adni a címét.
Ide küldjétek légy szíves : fules7@freemail.hu

Egyébként azt tudnotok kell, hogy lélekben sokat vagyok veletek, és nagyon várunk mindenkit a "Friss kismamák" topicba. Drukk megy mindenkinek ezerrel.++++++++++++++++Kép

Még egyszer köszönöm a segítséget és minden jót kívánok, minnél hamarabbi babásodást mindenkinek.
Pussza,
Timici
timici

Virág, Lujza, Cetye: Köszi a maca-infokatKép
Mondjuk a libidóval nincs gondunkKép És lehet, hogy ebben a hónapban fölösleges lenne szedni, ha má' úgysem lesz itthon az esélyes napokonKép
Doris: neked is köszönöm a vizsgálatos tippet. Mit gondolsz, ha én "csak úgy" odamegyek a dokihoz és azt mondom neki, hogy szeretném, ha hormonszintet nézne, megteszi?

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

VirágKép
Köszi a választ. Azért, ahogy írjátok elég drága "csodaszer". Régebben olvastam, hogy a C vitamin is mozgékonyabbá és erõsebbé teszi a kis "matyikat". Nem tudom igaz-e ti mit tudtok errõl?
Múltkor egyébként pont azután lettem terhes, hogy megfenyegettem a férjem, hogy el kell mennie "matyivizsgálatra" ha hamarosan nem leszek babás. A baba ugyan nem maradt meg, de õ egyenlõre megúszta a vizsgálatot.
Ma megyek vissza a dokihoz a 11,3-as progileletemmel, kiváncsi vagyok, mit mond majd erre jó vagy nem jó.

Sziasztok

Laura
Laura (laura2)

JoviKép
ÉN azt gondolom igen. De nem ismerem az orvosodat. Kicsit lódítani kell a próbálkozási idõt tekintve és elmondani, hogy rendszertelen a ciklusod. Így nem hinném, hogy elküldene.
TimiciKép
Persze, hogy emlékszünk rádKép Sajna nem tudom az e-mail címét Bnemth-nek...

doris

Kop-Kop! Be szabad ide jönni?! Kép
Sziasztok!
Rég jártam itt már biztos nem emlékszik már rám senki! Csak azért bátorkodom irni, mert látom hogy szóba került a Maca és úgy gondoltam megosztom veletek ez irányú tapasztalatom! Bár babás az nem vagyok, de a férfiaknak biztos hogy nagyon jót tesz! Ime a férjem eredményei:
Maca nélkül 2 évvel ezelõtt: 45 millió/ml 70% gyorsan mozgó
márciusban 1 doboz Maca után:120 millió/ml 75% gyorsan mozgó
szeptemberben újabb doboz Maca után (igazából nem is szedte be mindet): 150 millió/ml 80% gyorsan mozgó!

Mindenkinek sok sikert kivánok! Remélem nem bántok meg vele senkit, de a régebbieknek külön drukkolok: Andy, Éva, Doris, Edi, Lujza, Barbi, és ha Bella is van még akkor neki is!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi, Szonja
Szonja

SzonjaKép
De jó, hogy jelentkeztélKép Imádom, mikor a "régiek" bejelentkeznek, mert mindig azt remélem, hogy ilyenkor +++ híreket hoznak...Kép Drága SzonjaKép Neked is nagyon-nagyon drukkolunk és köszi, hogy gondolsz ránkKépTi hol tartotok most? Bocsi, de elveszítettem a fonalat...

doris

Jovi, a doki számát majd a fürjem küldi sms-ben aztán felrakom, na meg is sírta: 30/2311141 dr Kopa Zsolt magánrendelés és SOTE, nagyon rendes, elõtte dr Albert Istvánnál is volt a KRIO-ban de az nem vált be annyira, itt a SOTE-n meg egyedülálló módszerrel dolgoznak, persze remélem nem lesz rá szükség. Kép

A MACA VIBE "perui indiánok évszázadok óta elismert terméke" -olvasom 5600 Ft, 100 db van benne 3*1-t kell szedni és ténylegt csodákat tesz a matyikkal. A párom mikor szedte sokkal sokkkal több jó mozgó gyorsabbja volt, aztán a doki andriolt javasolt hogy az is csodát tesz, abbahagyta a macát és ugyanolyan szar volt mint annak elõtte gyógyszer ide vagy oda. Szóval nagyon tudom ajánlani, a doki meg most kimondottan javasolta is a felépüléshez. És nõ a libidó is, bár az nálunk sosem volt gond, és semmi mellékhatása.
A teát ciklusbeállításra isszuk semmi másra. Én most nagyon reklámozom, sosem hittem a kuruzslásban gyógyfüvek meg mese habbal, de 38-44 ciklust 28-re belõtte le a kalappal. Ez rímel!!!
Cateye Doris nagyon szorítunk, kitartás ehhez a sok vizsgálathoz! Gyors felépülést és azonnal babásodást kívánok!
Nadine, gratula a babukához!

Én annyira ütõdött vagyok, képzeljétek, ahogy Gödöllõ felé megyünk ki van írva, hogy mesterséges termékenyítõ központ, és én akárhányszor elmentünk mellette mindig aggódtam, hogy jaj csak ide ne kelljen mennünk, na és teganp felvilágosított a férjem, hogy itt lovakat szaporítanak!!! KépKépKép
Hurki
hurki

Szia Doris! Kép
Sajnos még csak a 2-ik inszemen vagyok túl (márciusban volt az elsõ)mert a cisztáim és az államvizsgám miatt nem tudtam folyamatosan inszemre menni. Bár még nem jött meg de biztos hogy most sem sikerült. Szerencsére egyáltalán nem vagyok letörve, mert nem is hittem a sikerben. Tudom hogy igy nem szabad hozzáállni, de az az igazság hogy én hiszek a megérzéseimben, és most határozottan éreztem hogy nem fog sikerülni! Remélem a 3-ik inszem után sikerül meggyõznöm a dokimat hogy 6 év próbálkozás után itt az ideje a lombiknak!
Puszi, Szonja
Szonja

SzonjaKép
Maximálisan megértelek. Én pont ezért nem vágtam bele a Kaáliban az inszembe mert tudtam, hogy lapar nélkül a világon semmi értelme...felesleges idõpocsékolás. Majd most kiderül, hogy hogyan tovább. Nagyon drukkolok, hogy mielöbb bebabásodjKép
HurkiKép
Neked is köszönöm a drukkotKép

doris

Köszi Doris!
És én is drukkolok a laparhoz és a mi elõbbi babásodáshoz!
Azért majd néha (na, nem túl sûrûn mert akkor függõ leszek az pedig nekem nem tesz jó: jobb ha nem mindig ezzel foglalkozom!) bekukkantok, hogy megnézzem mi történik veletek!Kép
Minden jót, Szonja
Szonja

Jovika! Rajottem, hogy nem az Istvanba mentek innen sokan spermavizsgalatra, hanem a Schopf-Mereibe. Asszem Moni, Marcsi is odavitte a ferjecskejetKép

Puszi: orsoly
orsoly

HURKI:ez a lósztori tetszett!
SZONJA:jó, hogy ilyen klasszak a férjed eredményei! Ja és több hitet!Bármikor - amikor a legkevésbé számítasz rá - is összejöhet!Kép
Virág
Virág

Jovika, bár nem ismerjük egymást, de látom, hogy spermavizsgálat a téma.
Mi is a Schöpf Méreiben voltunk a párommal.
Megadom az elérhetõségüket:
Schöpf Mérei Kórház
Bakáts tér 10. 3.emelet balra
Keszthelyi Zsuzsa
tel:476-4400
7.15-13.00-ig

A vizsgálat elõtt oda kell telefonálni, akkor elmondják, hogy 4 nap házaséletszünet kell, utána az 5.napon reggel kell menni. Mi ott adtunk mintát, ha esetleg vinni szeretnétek arra kérdezz rá, hogy s mit kell.

Nagyon rendesek. Ha semmi gond, akkor már másnap meg szokott lenni az eredmény. Nem tudják ki jár oda az Asszisztált Reprodukcióra, ki nem, de mindenkitõl meg szokták kérdezni, hogy ki az orvosa. Nekem a párom ment az eredményért, tõle is megkérdezték, persze nem mondott semmit, hisz nem oda járunk, de elnézték neki, hisz csak "férfi" honnan tudná, ki a felesége orvosa. Szóval erre azért készüljön a párod, mondja azt hogy nem tudja.Kész, nem bolygatják a dolgot.

Remélem nem gond,hogy belekotyogtam, innen a partvonalról.
Pussza,
Timici
Timici

Hurki, Orsoly, Timici: köszönöm az infokatKép
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok Lányok!

Végre én i s megérkezem. Sajna nem tudom az elõmûlt 2 heti termést visszaolvasni, de remélem van közöttetek azért zebrás megint. Kép Végre készen lettünk a lakásfelújítással. Kicsit nagyobbra sikeredett, mint amekkorát eredetileg terveztünk, de végre készen van.

A babácska jól van és az UH szerint rengeteget mocorog. Épp azt nevettük a csláddal, hogy ha késõbb is így folytatja majd, ki fogja rugni az oldalamat. Tegnap voltunk 3D-s UH-n és a doki mindent rendben talált. Még az ujjacskáit is megszámoltuk. KépKép

Virág
Nem is olyan régen engem is zaklatott egy pasi telefonon. Teljesen ki voltam akadva tõle. Aztán egyszer véletlenül elküldte a számát. A kolleganõim is teljesen ki voltak akadva miatta. Volt egy nagyon karakán csaj köztük, a végén õ vette fel a telefont, és felhívta azt a majmot. Úgy kiosztotta a fejét, hogy nagyon. Egyébként a pasi ugyanazt csinálta mint veled. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Doris, Éva, Hurki
Délután írni fogok, most rohannom kell.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!

Megint a segitsegeteket szeretnem kerni. En nem szedtem semmilyen terhesseg elotti vitamint és most olvasom, hogy a terhesseg elott mar harom honappel el kell kezdeni szerdni. Ez mennyire igaz? Mit tudtok?

Koszi, Julcsi
julcsi

Sziasztok lányok!

Nadine

Gratulálok én is, engem is érdekelne a görbe, de szerintem az sem lenne rossz ötlet, ha felraknád ide, ugye lányok?

Doris
Szorítok érted, nem lesz semmi baj, és ez megint egy nagy lépés a cél elérése érdekében

Timici
De rég hallottunk Rólad! Babával minden rendben? Már biztos jó nagy!

A Macával valakinek, ha jól emlékszem, nem voltak túl jó tapasztalatai. A szedése után a férjének igencsak visszaestek az eredményei, bár lehet, hogy ez egyébként is megtörtént volna. Nem emlékszem lányok, hogy ki volt. Valaki a régi csapatból. Doris, Neked nem rémlik? Én emlékszem, beszélgettem is róla, mert nekik is hasonló problémáik voltak, mint nekünk a férjemmel.

Bea
Bea

Ányez!

De pontosan a borból. Bár nekem csak max 1 dl vörösbort javasolt. Ugye Te már boldog babás vagy? Alig várom hogy -akár hármasban a Krizsával - összehozzuk az elsõ utódot. Férjednek is mondta inszemek után hogy kéri hogy segítsen be este meg másnap is ha bírja?

Virág, Doris!
Nincs olyan funkció a mobilon hgoy letiltsa a számot? Vagy csak a kimenõ hívásra vonatkozik? De szerintem ez a rendõrség hatott rá.

Marcsi
Marcsi

JulcsiKép

A terhességi vitaminokat nem "kell" szedni, hanem ajánlott. Én már több olyan lánnyal találkoztam aki nem szedett semmit, és teljesen egészséges picije lett. Azért viszont én ajánlanám, mert a vetélés esélyét is csökkenti, és segít, hogy a baba genetikalilag normális legyen. Én felváltva szedek Folsavat, és Elevitet. Egyik nap egyik, másik nap másik. És bármikor elkezdheted, nincs idõhöz kötve.

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEye!

Koszi a tippet! Ez azt jelenti, hogy az sem baj, ha most kezdem csak el , de mondjuk akar 3 het mulva mar teherbe esek? /de jo lenne!/
Es mikor kell elkezdeni? Marmint a ciklusban? Vagy ez nem szamit, akarmikor lehet?
Koszi, Julcsi
julcsi

JulcsiKép
Én szedem az Elevitet (minden második napon egy db-ot) ill. folsavat minden nap mert az nagyon fontos már a terhesség legelejétõlKépBármikor elkezdheted, és érdemes folyamatosan szedniKép
BeaKép
Köszi a drukkotKép Edi férjének tuti nem jött be ez a gyógyszer...de azt hiszem Neki a gyomra nem bírta.
MarcsiKép
Az Üf.-szolgálaton le lehet mondani ezt a szolgáltatást.

doris

Szia Marcsi Kép
Gondoltam, hogy ebbõl jöttél rá. Nagyon birom õt, bár nekünk egybõl lombik volt, így nem javasolta a rásegítést, mert lombik után ált. nem szabad.
Jó doki, tuti, hogy hamarosan többen lesztek!
Pussz
Ányez
Anyez

Bea!
Nekem a dokim felirt clostilbegyt-et, meg duphastont. Ha ezeket elkezdem szedni, lehet mellettuk a vitaminokat is? Melyiket javasolod inkabb? Az nem tul sok, ha mind a ket vitamint + ez a ket masiok gyogyszert most hirtelen egyszerre elkezdem?
Julcsi
julcsi

Sziasztok Lányok,Kép

Köszönöm a biztatást.KépKép De sajnos még mindig nem tudom, mit csináljak, várjunk, vagy csapjunk bele? Még van egy kis idõ eldönteni.

Kriszti,
Ismerem a Gynevacot, régebben egy éven keresztül kaptam a párommal együtt. Folyásom volt, amit szépen elmulasztott, de sajnos van candida fertõzésem is (kb. 6 éve, és az összes doki tehetetlen, elfogyasztottam vagy ötöt.), és az ellen hatástalan. Magáról a vakcináról, csak jót mondhatok, mindenkinek tudom ajánlani. Az orvosok viszont elég szkeptikusan állnak hozzá. Volt olyan dokim, aki még nem is hallott róla, volt, aki egyszerûen kuruzslásnak minõsítette. Én a Lázár doktornõtõl kaptam a receptet, mert senki más nem volt hajlandó fölírni. És az SZTK-ba jártam injekcióra, miután szinte ki kellett harcolnom, hogy beadják csak saját felelõsségemre.
Lehet, hogy még egy kúrát feliratok magamnak.

Virág,
Köszönöm. Drukkolok neked is.

Ja és volna még egy kérdésem. A doki az UH- a 11. napon látott érõfélben lévõ petét. Mondta, hogy úgy néz ki, minden rendben van. Mégis a hõm nemigen akar változni. Tanácsotokra most már hüvelyben mérem (és szájban is) és meglepõdve tapasztaltam, hogy csak 36,4 a hüvelyben és 36,6 a szájban. Nem a hüvelyben kellene magasabbnak lennie? Ráadásul napok óta ezen a szinten van. És mivel még nem hiszem, hogy visszaállt a menzim, fogalmam sincs, mikor lehet a peteérés. A 14. napon biztos nem, hiszen legutóbb 35. napra jött meg. Ha a doki lát az UH-n érõ petét, akkor biztosan van pém, akkor is, ha a hõmérsékleti görbe szerint nincs? Vagy nem jól mérem?
Mit gondoltok?
Milyen gyógyszerekkel lehet elõsegíteni a peteérést, vagy inkább csak rásegíteni?

A progi pótlásra pedig rákérdezek a dokinál.

Puszi
Nati
nati

Doris!
Nekem a dokim felirt clostilbegyt-et, meg duphastont. Ha ezeket elkezdem szedni, lehet mellettuk a vitaminokat is? Melyiket javasolod inkabb? Az nem tul sok, ha mind a ket vitamint + ez a ket masiok gyogyszert most hirtelen egyszerre elkezdem?
Julcsi
julcsi

JulcsiKép
A vitaminok egyáltalán nem befolyásolják a hormonokat tehát bátran szedheted együtt is. A Folsavat mindenképp javaslom minden nap szedni és mellé valamilyen komplex vitamint de ebbõl elég kétnapont egy dbKép
NatiKép
Nem érdemes halogatnotok az idõt, vágjatok beleKép A szájban mért hõmérséklet egyáltalán nem mérvadó, csomó minden befolyásolja pl.szoba hõmérséklet, alvási szokás...stbKép

doris

Julcsi

A vitaminok tulajdonképpen nem gyógyszerek, szerintem hatástanilag az Elevit, plusz a folsav nem gátolja a closti hatását. Cáfoljatok meg, ha nem jól tudom! Az már más kérdés, hogy a gyomrod, illetve a veséd egy kicsit "túlterhelõdhet" . Nekem önmagában az Elevit is megterhelte a gyomromat, ezért két, de inkább három naponta szedtem.Itt többen is szednek, szedtek clostit, és szerintem mellette Elevitet is, de szerintem egyénfüggõ, hogy ki mennyire bírja így együtt.

Bea
Bea

Ma még nem hívott!!! Úgy látszik betojt!Kép
MARCSI:Létezik hívásfigyelés, de csak akkor foglalkoznak ilyen üggyel, ha személyesen teszel rendõrségi feljelentést.
Virág
Virág

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: