A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!
A Torres Dani koncert bent volt a malomban,sokan összegyűltek.Nem naon élveztem,mert túl hangos volt és visszhangos volt.Jó az akusztikája.
Birolili
Naon örülök hogy taliztunk,mondtam is Cukinak hogy naon ismerős vagy valahonnan.Sokat gondolkodtam azon hogy honnan,de nem ugrik be.Majd egyszer,ha teljesen mással leszek elfoglalva,be fog ugrani.

Adri valóban naon ügyes ,Annám 7 és fél hónaposan kezdett el mászni,ő akkor fel is kapaszkodott már,úgy állt.Féltem is naon.A terhességem elég jó volt,csak az első 16 hetet hánytam végig,majd éreztem hogy megmozdul,onnan naon jó volt minden.Visszamentem dolgozni,majd szülésig nyomtam is.Lehetőségem volt könnyűmunkára.a melóhely lehetővétette,szerencsém volt.A szüléssel sem volt gondom,gyorsan lezajlott.
Sziasztok! :D :)

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Cukker, nem!!!!!!!!!!!! Dehogy!!!!!!!!! Miből gondoltad? Fú, túl korai lenne még nekem.....

Roz, én is ott leszek ám reggel, ha Zsófi is úgy szeretné. :) :D Tudod...... És megy lefelé a mérleg! :)

Ágoston Hajni, én sajnos nem annyira figyeltelek meg, hogy ismerősnek tűnj.... :oops: :roll: Zsófi tényleg mindig leköt miket. :)

További szép napot mindenkinek! :)
birolili

Dora, a biciklis ülésünkről egy régen ígért kép. :) :

Kép

És egy Zsófiról anya nyákláncával. :)

Kép
birolili

SZIASZTOK :D

Régen jártam erre írásilag :D de olvasni mindig elszoktam ám amit írtok :lol: Nagyon szép minden babó és ahogy olvasom nagyon ügyik is :) Sajnos túl sok időm most sincs a két gyerkőc mellett de feltünt , hogy Cukkermáz te is febr.8.án szültél Kméten :?: A képekből amit láttam rólad és Adri babusról ismi vagy persze csak a kohiból :shock: Én is ekkor szültem BOTIT 23óra 40 kor Nemesnél :) Te pontosan mikor és kinél :roll: SZIASZTOK EGYENLŐRE ENNYI BOTI MEGUNTA A KEZEMBE ÜLÉST ÉS CSINÁLT EGY ILLATOS CSOMIT ANYÁNAK :D :twisted:
bizsu

cukkermáz

Vmi van a nettel össze vissza zutyált mindent amit írtam ill: nem az jelent meg telj:szóval én febr TIZEN KETTEDIKÉN SZÜLTEM SZÁMMAL EZ SEM MENT LEÍRNI ÉS A PATOLÓGIÁN LÁTTALAK ELŐTTE TÖBBSZÖR:HÁROM NAPOT VOLTAM OTT
bizsu

Sziasztok!

Zsofi mar kesz holgy!!! :D
Klassz a bicajules! Nem zavaro elol? Nem utod bele a terdedet?
Sztem Cukker azt ertette felre, hogy irtad, hogy a korhaz elott jarva kellemes emlekeid vannak es hamarosan ujra atelheted... :lol: :wink: Oszinten szolva az elso gondolatom nekem is ez volt, de rajottem, hogy Zsofi szulinapja lesz. :D
A kisteso tema nalunk mar felvetodott, es mivel ma nagylany lettem ujra, akar realizalodhatna is par honapon belul. Azert kb. Kati masfel eves koraig varunk. :wink:

Kepzeljetek, Katika megtaltosodott! Kedden jart itt a gyogytornasz, szerdan ketszer felallt, csutortokon egesz nap gyakorolta a felallast, delutan mar a jatszoter csuszdajanak a lepcsojet megmaszta :shock: , penteken tovabb gyakorlatozott par oldalazo lepessel, szombaton mar par lepest megtett a jatekaba kapaszkodva :shock: :shock: , ma kapott egy labalhajtos motort es probal vele haladni. :lol:
Mondja, hogy anya (apanak is :lol: ), ha ennivalot lat, akkor nyam-nyam. :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Hali

Dóra

Ha ne mondod Zsófi szülinapját rá sem jövök, h Lili erre gondolt. :)))
Klassz, hogy Kata is így fejlődik, látom beindultak a netes babák.

Adri is napról napra többet mászik. Ma a mamának is bemutatta a tudományát, tesóm meg felvette kamerára. De tudjátok ez még csak olyan lassú mászás, de akkor is halad és elér mindent.

Dóra már éppen kérdezni akartam itt a neten ezt a nagy lány dolgot. Akkor nem baj, ha én még nem? Lassan 7 hónapja, vagyis plussz a terhesség.

Roz

Azért azt imádtam, hogy a pocimban van egy kis lény, csak a többit nem. Annyira hihetetlenül fájt a lábam, és nem csak az.

Bizsu

Szia. Lehetne rólad fotót látnom? 8. az szerda volt és én már szombaton jöttem haza. Szerdán 10-re voltam kiírva csaszira, de elém jött egy sürgős eset, így 11 után kerültem sorra. A szobánkban még feküdt egy nagykőrösi csaj, azzal is olyan jó lenne beszélni. Anikónak hívják és Pannája van. Nem ismered? A mi szobánkban mind a 6-an 8-án szültünk. És én Temesvárinál szültem.

Lili

Szuper jó a bringád. Zsófi huncut. :)

Nana

Hétfőn adják fel a csomagunkat. Bence 8 és fél hónaposan mászott. Amúgy Adri már szombaton betölti a 7-et. :) Ő sokkal fürgébb, és sokmindenben más. Természetben, evésben, mozgásban. Bencével most sajnos gondok vannak, eléggé visszafejlődött. Mintha tudatalatti lenne ez nála, hogy őt is babusgassuk. Csak itt a suli is.
Ja, és levelezek egy csajjal, akinek a lánya febr 7-én született (egy nappal korábban, mint Adri), őt is Adrinak hívják :) , már egy hónapja mászik, most egy ideje áll!

Ma mentünk este 7-re a Malomba, mert volt sorsjegyünk az autósorsolásra, többen is ott vártak. Úgy negyed 8 körül megkérdeztük, h most mi van, mondták, h már vége! :twisted:
Ilyenkor meg bújkál az emberben a gondolat, h mi van, ha minket is kihúztak, de nem voltunk ott? Nyugtassatok meg, hogy nem mi nyertünk. :)

Hajni

Akkor holnap mozi.

Jó éjt

Kép

Kép
cukkermáz

Még valami

Dóra erről a nyam-nyamról Hajni tudna mit mesélni. :))

Kép

Kép
cukkermáz

sziasztok :)

lili
pü ment

dóra
nagyon ügggyi katika :)
roz23

Jó reggelt!

Cukker,
Ugyanigy éreztem én is!!!! Mármint nekünk egyetlen egy nyavajás szelvényünk volt a Malom autóra, tegnap külön ezért be kellett ugranunk hogy bedobjuk, de a sorsolásra persze mi már nem tudtunk menni...hát én is igy éreztem mint te. :(
A honlapon 11-től fent lesz ki nyert.

Csomagot nagyon várom!! :D

Bence...Dani ugyanez. :cry: :cry: :cry: Persze mindenki azt mondja ez normális, majd elmulik, de nagyon nehéz! Nekem legalábbis az. Én nem tudom sajna olyan nagyon "lazán" venni a dolgokat. :(

Dani borzalmas lett. Tombol, hisztizik, erőszakos...szóval olyan amilyen soha nem volt. Állandóan bent van a keze a szájába... :cry:

Tudom én hogy ez mind mind csak figyelemfelkeltés stb és annyira probál mindenki figyelni arra hogy ne csak az legyen "jaj, de aranyos a Botond" stb, de néha teljesen elkeseredek, mert kezelhetetlen.

Ma kezdődött az ovi. Kiváncsi vagyok mi lesz????? :shock: :roll:
nana09

bocsánat visszaolvasni majd csak most probálok... :oops: :lol:
nana09

Cukker,
nyugi, én még mindig nem mensizek :) Kamillánál 13 hónaposan jött meg, most még várom. Vagyis inkább nem annyira.

Még jövök...

Kép

Kép
kobudo

Roz

Ez az igazi neved?
Mert akkor nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Nana

Bence nem hisztis, hanem totál le van lassulva. Mindig az ellenkezőjét akarja, amit éppen mondunk, mindig variál. Szombaton focizni szeretett volna, és itthon voltunk. Vasárnap megszerveztük, h focizhasson az apjával, erre itthon akart maradni játszani egy szomszéd kisfiúval. Este, mire hazaértünk, azt mondta, inkább focizni kellett volna. És ezt úgy képzeld el, hogy minden nap eljátsza vmivel. Még sorolhatnám, de nem lenne fer tőlem vele szemben.

Lányok!

Lenne egy nagy kérésem. Tudna nekem vki kölcsön adni egy kis fehér cipellőt Adrinak most hétvégére? Esküvőbe megyünk és nem szeretnék erre az egy alkalomra venni. Van neki egy kis kopott kék, az jó lesz a hétköznapokra.

Kép

Kép
cukkermáz

nana
nálunk is ma kezdődött az ovi hát.... nem tudom mi lesz mert niki kézzel -lábbal tiltakozott tegnap. Mondtam is most reggel neki, hoyg nem kell mennie, de reggel már nem volt gond inkább csak adrival :( itt sirt hogy Ő is ott akar maradni meg hogy őő is oviba akar járni, úgy sirt alig tudtam megvigasztalni :(
remélem nem lesz ez igy minden reggel.
roz23

Roz,
nagyon boldog névnapot kívánok!

Nem nagyon tudok jönni, Eszter napok óta lázas, bekapott valami agresszív vírust, illetve egész hétvégén Marci cuccait készítettem a sulihoz. Hát volt mit csinálni...
balim

cukker :)

igen ez az igazi nevem :roll: köszönöm szépen :)
roz23

balim neked is kösszi :)
roz23

Roz, Boldog Névnapot!
Sok erőt az ovihoz! Adri nem mehet?

Balim, szegény Eszter! Gyógyulást! Marcinak pedig szerencsés isikezdést!

Kép
seriff

Roz,

Én is, én is, Boldog Névnapot!!! :lol:
Oviba meg majd belerázodik minden csöpp, csak idő kérdése (a kedvenc mondatom, az elmult 3 hónapban 1000szer hallottam) :lol:

Cukker,
gondoltam hogy Bence nem hisztizik, hisz ő már "nagyfiú". :)
Nagyon tetszik, hogy nem sorolod mert nem fair. :) Egyébként meg szerintem nagyon aranyos, jólelkü és jónevelt fiucska lehet Bence (hisz én már találkoztam vele, igaz nagyon rövid időre) :) :)

Danira leginkább nem is a hiszti, hanem a megsértődés jellemző és mindenre azt mondja "soha, de soha..." ezt honnan vette??? és nagyon MAKACS!

Bizsu,
Nekem is Botondom van, csak egy kicsit még fiatalabb, :lol: szombaton volt 3 hónapos.
nana09

seriff
nem mert még nincs 3 éves elvileg decembertől bevennék ha lenne hely remélem lesz hely. Ha nem akkor majd csak jövö szeptemberben megy ákival együtt :)
roz23

Rozikám,

nagyon boldog névnapot!
Nikiről: nem lehet, hoy érzi rajtad, hogy nem muszáj mennie? Hogy választhat?

Kép

Kép
kobudo

Sziaszotk lányok! :D

Nagymamimat megműtötték pénteken, a körülményekhez képest jól van!

Roz,
nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok neked! :)

Kob,
kihagytuk a helyet a gépnek, de előrelátóan kértem rá ajtót, meg polcot bele. Ki tudja, mikor kerül rá sor. :? :) Nem nagy cucc elmosogatni. Addig is gyönyörködöm az új konyhaszekrényemben :D

Nana, Cukker,
szerintem természetes, hogy "visszafejlődnek" a nagyobb tesók. Gyakran veszem észre, hogy Flóra figyeli a hugit, és ugyanúgy tarja a lábát, nyitogatja a száját stb. Akkor eljátszom vele, hogy ő kisbaba, ugyanazt csinálom vele, mint Orsival. Igyekszem kettesben lenni vele, bemenni a városba sétálni, bevásárolni. Csak rá figyelni.

Cukker,
cipő ügyben sajna nem tudok segíteni.

Balim,
gyors gyógyulást Esztinek!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Botond megint 45 perce csak sir és sir. :cry: :cry: Akár mit csinálok nem jó neki, hulla álmos, de azok a rohadt görcsök megint nem engedik elaludni! :evil: :cry:
nana09

Sziasztok!

Roz Nagyon Boldog Névnapot :D !

Szombaton mi is bent voltunk a Malomban,de a koncert annyira hangos volt,hogy Lencsike nagyon elkezdett sírni,megijedt tőle,persze nem hallottam,hanem csak láttam,hogy bömböl :shock: .A kocsit persze nem mi nyertük meg.Aztán itt voltak a hétvégén nővéremék,tök jó volt,csak így nagyon rövid,próbáltunk mindent zsúfolni,úgyhogy a gyerkők jól ki is fáradtak :lol: ,de annyira aranyosak,most már felfedezik egymást,sőt Lencike már kimondottan azokra a játékokra pályázik amivel Gergő játszik :D,aztán el is veszi őket :lol: .

Kép add ide

Kép

Kép Kép

Kép
dettus

Nana ilyenkor a masszírozás sem segít?

Balim Esztinek is gyógyulást!

Kép Kép

Kép
dettus

SZIASZTOK :D
Cukkermáz Sajna most így hirtelen fotót nem tudok előkaparni magamról :) de majd keresek :shock: Bendéné Anikónak hívják a volt szob.társadat nekem is szobatársam volt,mert a 8. napra mehettek csak haza :cry: és én így megism.őt is :) A babó nem gyarapodott semmit sőt :cry: De a 8. napra kialakult :lol: Többet nem tudok róluk azóta sem :(
bizsu

Lili,
Tok aranyos ez a kep Zsofirol :lol: A kis kiralylany.
Rozzal tornazni jartok? Vagy mitol megy lefele a merleg ? Ez engem is erdkelne :lol:

Dora,
Nagyon ugyes Kati :lol:

Dettus,
Egyidősek a gyerekek?
mvirag

Nyhk,
Szerintem Benneteket lattalak ma delelott a 0 km konel a kozpontban. A kisfiad nagyon ismereos volt a fotok alapjan de nem voltam 100% ban biztos. Mi testver kocsival voltunk es a gyerekeim ketten 100 fele szaldtak, ugyhogy nagyon nem is tudtalak Benneteket megnezni.
mvirag

Nyhk,
Szerintem Benneteket lattalak ma delelott a 0 km konel a kozpontban. A kisfiad nagyon ismereos volt a fotok alapjan de nem voltam 100% ban biztos. Mi testver kocsival voltunk es a gyerekeim ketten 100 fele szaldtak, ugyhogy nagyon nem is tudtalak Benneteket megnezni.
mvirag

Nana

Üdv nektek :!:

Szomorú ez a hasfájás de nem sok lehetőség van ami jó is lenne tutira :(

Mi is megtapasztaltuk az első fiammal Mátéval :( Szörnyű volt de sok sok próba után a 3.hóra. teljesen megszünt :D Viszont addig jól kézhez szokott és utánna ezért sírt sokat :( DE EZ MÁR SEMMI VOLT :D :D

Botond teljesen más örök mosoly :D :D :D

Jól alszik ,eszik és ha fent van Máté elszórakoztatja :D MOST MÁR

Eddig teljes KÁOSZ volt,hiszti hegyek,dac és persze HANGOS ERŐLTETETT SÍRÁS de BOTI ezen is csak vigyorgott :D

De mit várunk el egy 2 és fél éves manótól nem :?: :?:

Kicsit hosszúra sikeredett bocsi :oops:
bizsu

Szia roz Boldog Névnapot kívánok! :D

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz,
Boldog nevnapot
mvirag

Sziasztok!

Roz
Nagyon sok boldog névnapot kivánok. Kép

Balim
Eszternek mielöbbi gyogyulást kivánok .

Mi is ma kezdtünk oviban Encsivel . Ugy volt hogy első nap csak 2-3 orára megyünk be , de Ő ugy gondolta hogy éhes és utánna meg álmos és ott szeretne aludni is , igy ovónénink mondta hogy hagyam ott nyugodtan és majd megyek érte , szoval eddig könnyen ment ,eddig még nem telefonáltak , remélem nem lesz késöbb se rosszabb.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Mvirag,

Nagy valószinűséggel minket láttatok, ugyanis ott voltunk.
Emlékszem két kis manóra, akik ott totyogtak össze vissza (nagyon aranyosak voltak). Sajna az anyukára (vagyis akkor rád) nem emlészem, mert a gyerekeket néztem. :)

Ki írt nekem pivit ???? Nem kaptam meg csak az E-mailt az üzenetet érkezéséről.
:(

Roz boldog névnapot!

Orsinak meg sok boldog féléves szülinapot! :D

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!!!!!

Csak most tudok írni, mert a mobilos netem kikapcsolva, és a vezetékest most kötötték be! :lol: Este teszek fel képeket Koppányról. Majd később visszaolvaslak benneteket.
A névnaposnak-névnaposoknak NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D
Mi is bennt voltunk a malomban a sorsoláson, de sajna nem mi nyertünk. Ha jól emlékszem Rákóczi valaki nyerte az autót
scooby-doo

Lili!

Nagyon jó az ülés!!! :lol: Valamilyet mi is szeretnénk venni, de csak ha már itt lesznek a bringák! Még nem tudtuk őket elhozni Vásárhelyről. :( Mennyibe került, és hol vettétek? Mekkora babáknak jó, vagy hány kilóig?
scooby-doo

Sziasztok!

Cukker, én vszínű tudok Neked adni kölcsön cípőt. Van egy Zsófinak, egy fehér, kis kocsicipő.

Dettus, nagyon szépek a képek! J

Roz, én sajnos nem kaptam privit. L
Mi is nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánunk Neked! J J J

Mvirág, futni járunk Rozzal reggelente. Ha érdekel, gyere Te is! J Nagyon jó, nekem sokkal jobban indul a napom, ha megyek futni. J
Virág, köszi a dícséreteket! J

Scooby Doo, én Németországból rendeltem ezt az ülést. Régebben lehetett kapni Pesten is, de most már sajnos nem. OK Baby Orion a neve. Ha van ismerősöd, aki jár ki, hozass vele, jobban megéri….így kicsit sokra jött ki….de megérte, Zsófi nagyon szereti. Minden nap biciklizünk is. J
birolili

mindenkinek nagggyon szépen köszönöm a köszöntést :) ( rajtatok kívül senki nem köszöntött meg .. na mindegy... :roll: )

lili
nem baj majd reggel elmodom amit irtam reggel megyek

mvirág
nem tornázni futni járunk :) "mindne" reggel (ma pl az órát lenyomtam és aludtam tovább :oops: )
roz23

Lili

Köszönöm szépen a cipőt, igénybe venném. Neked mikor lenne jó találkozni? Megkérem férjem, hogy vigyen el. Kedden szülőire megyek, szerdán Bencének edzés, akkor csak 6 után tudnánk arra menni. Esetleg csütörtök 4 után valamikor vagy pénteken 1 után. Vagy hívjalak fel?

Nana

Tényleg olyan Bence, ahogy leírtad, jólelkű, jó szívű és jól nevelt. Szerintem Dani is az lehet. Sajnálom Botit, biztos nem múlt el egycsapásra ez a hasfájós dolog.

Bizsu

Szegény Anikó. Emlékszem volt már teje, de a kicsi nem akart szopizni, folyton csak aludt. Jó lenne még hallani róluk, én kedveltem azt a csajt. Olyan vagány beszédes, nem?

Dettus

Olyan aranyosak a babák.

Én ki sem megyek a lakásból ebben a hülye szélben. Nagyon felkavarta a szél az összes port és pollent.
Adri éppen elmélyülten rágja az ET lábujjait. :) Ez az a filmfigura.

Kép

Kép
cukkermáz

-

ROZ :!:

BOLDOG NÉVNAPOT NEKED :D
bizsu

Roz!

NAGYON-NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED ÉS KÍVÁNOM MINDEN TELJESÜLJÖN AMIT CSAK SZERETNÉL :D

Holnap írok most még rohannom kell...

Kép

Kép
samchee

Roz, Boldog nevnapot kivanok en is! Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból, biztosan jó sokat írtatok az elmúlt héten.
Most nem nagyon tudok sem olvasni, sem írni, mert Lili üvölt, hogy nem ő használja a billentyűzetet, de tegnap óta külön szobában alszik, úgyhogy este pótolom :D
Remélem mindenki jól van!!!

Roz,
boldog névnapot kívánunk neked!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Teszek fel néhány képet Koppányról.

Kép

Kép

Itt a papával csúszkál.

Kép
scooby-doo

sziasztok.
bir

Nem tudom miért kaptad meg olyan sokára a babucit.Szerintem biztos van rá magyarázat. Többet kellene tudni.Mennyivel, hogy /könnyen nehezen/ mekkora súllyal. Mikor fogsz szülni?

roz
Hát nem egyszerű, de aukám 2 éve meghalt akkor anyukámat ide költöztettem és itt ragadt. Igy sokkal egyszerűbb. Persze éjszakák után az alvás nem túl egyszerű. De hogy nem legyen ilyen egyszerű van még egy állásom, a nyíri úti kórházba vállalok havi 4 ügyeltet a tranfúzóba hát ennyi három gyereknél van mire költeni. Főleg a nagy lány aki 16 éves.
borsika33

Kép a két kicsi [/img]
borsika33

Nagyon rendes kislány vagyok, és végigolvastam mindent :D
Várom apát haza, lányom meg már alszik. Sajnos tegnap éjszakára beteg lett, hajnal négykor orrot porszívóztunk, pedig ez lett volna az első éjszaka a külön szobában, így én is ott aludtam, sőt, aludtunk együtt a szivacson.

Hopp, apa megjött :D

Ma így az úszás is kimaradt, de majd legközelebb. A nyaralás jó volt, voltunk Ausztriában egy nagyon szuper bababarát strandon, a Schönbrunni állatkertben, Lilinek nagyon tetszett, a pandától és a pelikántól alig lehetett elvinni.
Volt némi szivacslenyelés is rögtön induláskor, de az is kijött végül :D , szóval összességében jól éreztük magunkat.

Szláva gépén vannak a képek, majd teszek ki holnap.

Jó éjt mindenkinek, bocs, hogy külön-külön mindenkinek nem írok, de ez így egy hét után úgyis lehetetlen lenne.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Most végre vissza tudtam olvasni a hétvégi írásokat.

Nem voltunk itthon mert hirtelen ötlettől vezérelve szombaton reggel elvittük a lányokat a nagyikhoz és mi meg lementünk a Dunára horgászni.
Éjszaka is kinn voltunk szuper jó volt.
Jókat beszélgettünk meg hülyéskedtünk.
Sikerült néhány romantikus pillanatot is becsempészni és így tökéletes lett.
Jó pár szép ponttyal tértünk haza aminek nagy részét én fogtam :P
Vasárnap már hullák voltunk délután és jöttünk is haza olyan négy körül de megérte.
Bogi is hisztizett mert nem jöhetett de nekem ilyen szempontból vannak elveim amihez tartom magam.
Hannát sem nagyon tudtuk levakarni magunkról amikor haza jöttünk és rengeteg új szót tanult.
És elkezdett szavakat egymáshoz kapcsolni.
pl: cica eszik, Hanna tente....
Olyan édes amikor elkezd beszélni és amiket mondunk szinte mindent mond utánunk.
Rengeteg dolgot megért ha megkérem valamire megteszi.
Pl. a pelót dobd a kukába és akkor viszi, odahoz sok mindent...
Nagyon büszke vagyok rá :lol: Na de ke nem büszke a saját csemetére... :lol: :lol:

Megyek aludni lassan , holnap majd írok mindenkinek...
Pá mindenkinek

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Roz, jobbulást Ákinak! Sajnálom! :(

Sam, biztosan jó lehetett kettesben a pároddal. :) MI csak kávézni voltunk tegnap reggel, addig sógornőm vigyázott Zsófira, de az is olyan furcsa volt....kettesben.... :) :lol: :wink:
És Hanna is biztosqan csuda édes lehet! :) Én is biztosan nagyon büszke leszek Zsófira, ha majd beszélni fog. :) Már most mindent szeretne mondani, fordítja az arcomat a kicsi kezével, bele az ő arcába, és úgy próbál mindent mondani nekem. Csak a tekintetéből látom, hogy ez nagyon fontos lenne, amit mondani szeretne. :) :lol: olyan édes ilyenkor (is). :)

Lina, várjuk a képeket. Biztosan nagyon szép helyen voltatok, és jót pihentetek. :) Hogy halad Lili?

Dora, el is felejtettem gratulálni, hogy ilyen ügyes Kati! Csak így tovább! :D :wink:

Borsika :lol: még nem fogok szülni, még csak gondolatilag van meg Botika, a tesója Zsófinak. :) :lol: De szerintem 2008 szeptemberben várhattok a szülőszobára. Remélem. :)
Szépek a lányaid! A nagyobbik megint nem engedte magát fényképezni?
Nem tudom, hogy miért ilyen későn kaptam meg Zsófit....normális úton született.
Vajúdtam bent a kórházban kedd hajnali fél4-től este 9-ig, amikor aztán én úgy gondoltam, hogy elég az egész napos 5 percesekből, és felvittek a szülőszobára, ahol jött Dr. Nagy Károly és burkotrepesztett, meg bekötötte az oxitocint, mert sárga volt a magzatvíz. És 0:45-re meg is született Zsófi. Nem volt gond, szépen tágultam, és a kitolás is könnyen ment.
Az Apgarja: 10/10 lett. 3250-el született,és 48cm-rel. :)
Szerintem csak elfelejtették lehozni nekem, nem?
birolili

Balim, nektek is jobbulást kívánok! Mindig elfelejtem írni. Milyen volt az iskolakezdés?

Kob, nektek milyen volt az ovikezdés Kamillával? Nagyon eltűntél. :(
És veletek mi újság, Ser? Te is eltűntél..... :( Sygék hogy vannak? Szoktatok találkozni?
birolili

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: