Hú, Dóci néhány napja feladta a délutáni alvást, szerencsére a csendes pihenő nincs ellenére, főleg, ha vihet magával könyvet az ágyba... a szülei gyereke, no

Mára sikerült lelkileg elfogadnom, hogy akkor innentől vége a délutáni hávájomnak, erre mit csinál egyszem lányom? Elalszik, mint egy héttel ezelőttig mindig... no, soha rosszabbat!
Előre is bocs mindenkitől, akire nem reagálok, de lóhalálában olvastam át az elmaradt oldalakat, így biztos nem emlékszem mindenre
Köszönjük a dicséreteket, átadtam a két gyermeknek

Hétvégén kint voltunk a vurslin, Dóci körhintázott, ugrálóvárazott és vasárnap a lóra is felült, apja rohangált körbe-körbe vele, mert fogódzkodni nem volt hajlandó. Mondtuk neki ugyan, hogy nem rodeón van, de nem hitte el
Johi,
csak most olvastam, hogy tegnap ki akartad hozni nekem a könyvet

no majd lindiéknél lebótoljuk
Votiv,
esküvő: nagyon szép lehetett! Személy szerint nagyon örülök, hogy egyrészt vállaják család-barátok előtt a kapcsolatukat (és tökjó, hogy a család is elfogadja őket!), másrészt nagyon sajnálom, hogy ezt hivatalosan nem tehetik meg

Szerintem az egy dolog, hogy az egyházak elutasítják az egyneműek házasságát, ehhez abszolút joguk van, de az államnak nem lenne szabad, mivel szekuláris logika szerint egyáltalán semmilyen érvet nem tudnak felhozni ellene...
Isti homeozással, és hogy ez mennyire oldja meg a problémát sajnos Neethez hasonlóan én is elég szkeptikus vagyok... remélem, hogy rámcáfol az idő meg a homeo.
Gabi,
házatok rohamtempóban épül

Éljen!
Kórház és fizetés: én speciel egyetértek azzal, hogy nem körzetesektől pénzt kérnek, főleg ha ekkora a zsufi. És ha én nem itt szülnék, hanem mondjuk az Isvtánban, szó nélkül kifizetném a díjat. És azt is észben kell tartani, hogy itt nem a költségek megtérítéséről van szó, hanem egy olyan összegről, ami a bentlétet ugyan nem fedezi (mert az piaci áron tényleg százezres nagyságrendű lenne), viszont riasztásnak tökéletesen megfelel.
DE pl. úgy vezetném be, hogy mindenki már a terhessége elején tudjon róla, így ne kelljen kényszerből az orvosánál / a kórháznál maradnia, hanem válthasson. Ill. belekalkulálhassa már a babavárás elején az erre szánt összegbe (én pl. mindkét terhességem előtt-alatt félretettem azt a pénzt, amit orvosra-szülésznőre stb. költöttem, mivel havi szinten a jövedelmünkből nehezen jött volna ki az, amit a szülésért adtam)
Valljuk be őszintén, a kismamák egy elég jelentős része kórházat választ előbb, és csak utána orvost, így sokuk egyszerűen nem itt fog szülni, és kész.
hopp hív marci,
v