Nyúlné!
Hát a képeiden én is behaltam.

Nagyon nagy arc vagy!

De szájböngyörgetős Kisnyulat is majd megzabálom. Már Maja is gyakorol, igy jól csinálja?:
Megann!
Léna nagyon ért a divathoz, tündéri azzal a nagy tatyóval a vállán.
Evés - nem evés:
Úgy 4 napja Maja sem eszik, vagy legalábbis alig. Eddig napi 2-3 üveges kajányi gyümit, főzit evett egy nap (reggeli sinlacpépen, friss gyümin, nasikon és szopin kivűl), most jó ha 1-1 1/2 lecsúszik. Annyira nem hajlandó enni, hogy megfesziti magát az etetőszékben , nem vesz levegőt sem csak feszit, néha már tök lila a feje.

Ezt addig csinálja amig ki nem veszem a székből.

Nem semmi akarata van. De feltételezem, hogy tényleg nem akar többet enni és ő ezt jobban tudja. Nálunk is a sütőtök a jolly joker (mint Vikiéknél

), de ha már az sem kell akkor tényleg nem akar enni. Gondolom ez is mint eddig mnden periódikusan váltakozik. Hol jobban eszik hol kevésbé... Amig jól néz ki, én nem aggódom.
Kérdés
Most, hogy mindjárt egy éves lesz szerintetek jó ötlet áttérni a tejpépre a sinlacról? És ha igen akkor sima v. HAs?
Tegnap voltunk az állatkertben, ahol összefutottunk Barbiékkal:
Szuper jó idő volt, nagyon élveztük a programot családilag. Én az állatokat csodálltam, Apa az új fényképezőjét tesztelte, az állatokon és növényeken (közelről, távolról, sötétben, üvegen keresztül, stb.)

, Maja meg először jó nagyot aludt a jó levegőn,
majd miután felébredt, eleresztett egy nagyon Majás féloldalas mosolyt:
Végül hatalmasat bűnözött apájával: