A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Kép
én is rághatok nyuszi?

Kép
most tényleg inkább lenyeled?

Kép
danigombóóóóóóóóc!tapsi,tapsi?

Kép
tapsolok!

Kép
én nem tudom,mért olyan jó ez nekik?

Kép
én sem,de nagyon oda vannak....tapsi,tapsi

Kép
nézzétek az mamim fejét,hogy örül...tapsi,tapsi

Kép
még szerencse,hogy nem tudják,hogy már régóta van egy rock bandánk!

Kép
nesze,egyél gombóckám!

Kép
én úgy eldobnám már magam,de olyan félénk vagyok..

Kép
nem úgy,mint mások!

Kép
szóltál,Mazsikám?

Kép
anya,én megdöglök ebben a melegben!

Kép
ezt gyorsan megoldottad!

Kép
hehe,itt fekszem egy szál pelusban

Kép
jaj,úgy élvezem én a srandot...

Kép
ott egy pohár tele....

Kép
vízzel!Pfeeee!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok! :) :) :)

Éljen Nyúlné és Fannimami! Én is halálra röhögtem magam a kommentárokon. :)
Kisnyúl nem talis képei is szuperek! Ahogy bigyeszti a száját, meg kell zabálni. :)

Barbi,
Még mielőtt olvastam a szüveget, megcsodáltam, hogy mind a négy gyerkőc csíkosban van! :) Nagyon édesek! :) És csinik! :)
Nolcsi olyan aranyosan simogatja a kiskecskét. :) Jobbulást neki, remélem nem lesz komoly, csak egy kis orrfolyás.

Megann,
Léna is nagyon édes a képeken. Szép a kiscipője is. A táskahordozása szuper aranyos. Nagyon bátran simogatja a kacsát. Az kacsa??? :)

Erről jut eszembe, ma elhoztuk Beni régi kiscipőit az Anyuéktól, ott raktározom. Nem lesz jó egyik sem Danira, mind nagy neki. 19-es és 20-as őszi cipők vannak, de kotyog benne a lába. Így kell vennünk neki egy 18-ast. Nem baj, azok majd jók lesznek tavaszra. Az egyik vadi új, Beni kapta az öcsémtől, de el van számozva és már kicsi volt, mire hozta neki. Majd lefényképezem holnap. :)

And,
Esztinek jobbulást és Neked is! Meg jobb éjszakát!

Prüntyi,
Tündikének is jobbulást! Remélem, beválik az elméleted és a gluténmentességtől rendbe jön Tündike.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Mire megírtam az előző üzenetet, újabb képek lettek fenn! Szenzációsak, meg a duma is! :) :) :)

Rokica,
Azt hiszem, ezekre a fekvős képekre gondoltál! Ezeken nagyon édes Zsuzsa. :)

Lefényképeztem a kiscipőt, ami csak tavasszal lesz jó, ha nem jövő ősszel. De olyan szép! :)
Kép

benianyu

Nyúlné, a képeid és a kommentárjaid utánozhatatlanul jók!!!
Hasonlóan járok Julcsival, mint te, elérkeztünk a lebukás fázisába: az aranyos mosolygós kislányka észrevétlenül aranyos zsivánnyá változik.
Prüntyögő Kisnyúl nagyon édes. A prüntyögést Julcsi is eltanulta, valamiért a méhecskére vonatkoztatja és ha zümmögök, rákezdi :)

Prüntyi, én is gluténérzékenységre gondoltam, mert Julcsi nem hizik és sokat kakil, sokszor higat is. Mondtam is az orvosnak, aki szerint a gluténérzékeny gyerek nem igy néz ki: annak vékonyak a végtagjai és nagy a pocija. A vizsgálat azt hiszem elég horrorisztikus, sok vért vesznek a babákból.
Julcsinak van étvágya, sokat eszik. Ő sokat nassol délután, mert a parkban minden anyukánál van valami (köles, keksz, kifli, banán) és a babák állandóan kunyerálnak. Nasi nélkül mi már nem is megyünk sehová. Nem tudom, ez mennyire baj, úgy érzem, ameddig eszik rendesen, addig mehet.

Boldog szülinapot kivánok, Gergőnek és Dávidnak is :)

Léna a táskával :D

KépKép

KépKép
majola

Nyúlné!

Köszi köszi!!! :) Ezekre gondoltam!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Majola!

Julcsinak volt már vágva a haja? És ha igen, akkor hogyan, mivel oldottátok meg? Anyukám is meg David is nagyon ellenzik, hogy újra nekiálljak Zsuzsa fejének a géppel, de szerintem azért lehetne rajta igazítani...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nyúlné
ÚJabb képek is haláliak :lol: :lol:

Prüntyi
Értem. Nagyon sajnálom Tüncsikét!

Majola
És Neked mik a terveid? Te is megpróbálok kiküszöbölni a glutént?

Benianyu
Nagyon szépséges a cipellő!

Megann
Akkor tényleg nagyon csajszi már most Lénácska :!: :lol:

Süti
Hááát hogy is mondjam. Meggyes süti. Amit a múltkor vittem Nyúlnéhoz. Nem most, hanem azelőtt. Azért ehet belőle többet mert tuti nincsen benne tartósító. Egyébként van benne liszt is cukor is tojás is, sőt még tej is :oops:
Ajcsi. A dróton toligatós golyós játék az egyik, meg Micimackós könyv, meg "rumbatök" mert imádta a babatalikon.

Pezsgő, bor
Detto :oops:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Róki, én ollóval vágtam, a fürdőkádban, miközben játszott a kacsájával. De elég biliformára sikerült. Azt mondta a fodrász, emeljem fel tincsenként és kisollóval vágjak bele 1-2 milliméterenként, akkor nem lesz ilyen egyenes.

KépKép

KépKép
majola

Juci, én kicsit megnyugodtam, mert Julcsi tényleg sokat eszik és nem soványak a végtagjai, úgyhogy lebeszéltem magam a legújabb aggodalmamról. Én amúgy is mindig kitalálok valami bajt.

KépKép

KépKép
majola

Nyúlné :D
Szenzációs a sorozatod!!!!! :lol: :lol: :lol:
Éljen éljen éljen!!!!! :lol:
Dögunalom lenne Nélküled meg Kisnyúl nélkül!!! :D

Tűzök aludni,mert holnap kereszteljük Mazsit és alukálnom kell,a hétenrengetetget éjszakáztam(mint Megann...) :(

Mazsi ma is bevágta a 120 tejpépet. :D

And,
tízóraira meg a te kölespépedet eszi gyümivel!!!! :D
Megtennéd kérlek,hogy veszel nekünk egy dobozzal és ha megyünk hozzátok a talira kifizetem? :oops:

na megyek,mert viszonylag kipihentnek kéne lennem holnap,majd jó sokat fotózunk!!!
Állítólag szép idő lesz.......

Pusztok:
annamami

Mazsi is kapott két Elephanten cipőt egy vil.kék puhatalpút meg egy dögös piros keménytalpút! :wink:
annamami

Ezek a képek lemaradtak a múltkor, mert összekeveredtek a kommentárok. (még most sem vagyok biztos benne, hogy jól párosítottam, de a képek nagyon édesek! :) )

Kép most megtámadom a napsugarakat!

Kép csak észre ne vegyen a napocska

Kép úristen,úristen,ott egy szellem!

Kép menekül....az valami más lesz!

Kép egy kicsit nagy a képzelőerőm!

Kép visszavonulok!

benianyu

lányok,hogy van ez a tejpép dolog?nem Kisnyulam miatt kérdezem,ő utálja!igazáből a Ha-sak érdekelnek,azt is lehet sima boltokban kapni vagy csak receptre?és akkor mi van a dobozon feltüntetve?az,hogy HA?
bocsi,de nekem nem kellett ilyeneket vennem így fogalmam sincs!

képeken örülök,ha jól mulattok! :P :P :P
Benianyu,ez az adag,ami neked ment nagyon összekavarodott :lol: ,de így is jó! :wink:
és köszi mégegyszer a segítséget mindenkinek!
Prüntyi,most már szerintem mindenki nagyon kiváncsi,hogy mit mond majd a dokitok,tiszta krimi,ami Tüncsivel történik!reméljük most már gyors befejezés lesz!:)
Majola,
méhecske
:lol:
azért zsiványnak se mindennapiak! :wink:
és a nasi ugyanaz!én se indulok el túlélődobozkák nélkül,bár tényleg elég leleményes és kiszúrja,hogy kihez kell menni kunyizni! 8)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ja és kikészülök,ha mégvalaki feltesz valami csajos cukiságot,ELÉÉÉÉÉG!!!!!!!!!!!olyan édesek a ruhák,cipők,hogy itt olvadozok!
képzeljétek rájöttem hogy tudom igen jól megnyújtani a hátam a nagylasztin,cak úgy recseg-ropog és most már minden prcikámat érzem :? ,de azért jól esik!én eddig asztalra vagy erkélykorlátra nehezedtem csimpaszkodva és úgy nyújtogattam a gerincemet vagy apa átölelt a melkasomnál és megemelt,én lógtam úgy egy ideig,aztán reccs..de így azért jóval humánusabb!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Majola!

Szerintem se gond a nasi ha van étvágy..én se bántam az gész napos rágcsálást amig evett rendesen....nem úgy mint most :?

Benianyu!

Kafa a csipőcske..és tényleg vadi új..kár lenne ha ott állna kihasználatlanul.

Az az állat inkább valami Liba féle lehetett bár szürke volt a tolla és narancs a csőre...
Na azért az túlzás hogy simogatta...,az a dög kidugta a fejét és megpróbálta lezabálni Léna szandijáról a rákapcsozott virágokat.. :x :x :x .De nem sikerülte neki :lol: :lol:
Léna meg az orrára akart koppintani hogy: nem mész innen, ez az én cipőm! :lol: :lol:

Nyúlné!
Képek :lol: :lol: :lol: :lol:

Juci!
Hi-hi...na most majdnem mondtam valami vicceset a sütidre :lol: ,de inkább mégse..nehogy vita legyen..
Minden esetre...mivel Marci még él, és igen jó állapotban láttam utoljára. leírhatnád a receptet :wink:
Épp azon morfondíroztam, hogy valami sütési kultúrát kellene magamra szedni, nem élhet a gyerek a cukrászdai cuccokon.
Anyukám is minden hétvégén süt valamit a mai napig.
De gááááz ám, mert még egy palacsintasütőm sincs...na de majd jól bevásárolok sütési kellékeket, hadd örüljön apa, hogy már megint szórom a lóvét... :roll: :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Jó reggelt!

Nyúlné
És megosztod, hogy hogyan kell csodát tenni nagy lasztin a hátunkon?? :P

Megann
Vajon milyen megjegyzést haraptál inkább el? :roll:
Szóval én is csak ezt az egy sütit bírom ám megsütni.
Még a palacsintát is Árpi süti. Ha süti.
Ja meg az itteni fánkot is képes vagyok elkészíteni.
Szóval leírom ide a receptet.
25 dkg liszt
20 dkg cukor
10 dkg vaj/zsiradék
12 evőkanál tej
1 cs. sütőpor
incurka só
3 tojás, fehérje külön felverve

Össze kell keverni a cuccost, kivajazott és lisztezett tepsibe önteni, beleszórni esetemben meggyet, de amit csak szeretnél, és kb 220 fokon, bő háromnegyed óráig sütni. Ja, a tetejére alufóliát tenni és esetleg a végén pár percre levenni, hogy a teteje is kicsit megpiruljon, de nem fontos. Én beporcukrozom az egésznek a tetejét miután picit kihűl.

Annamami
Jó keresztelkedést!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Megann!
Léna nagyon csajos ezzel a táskával! :lol:

Emese!
Képek szokás szerint taroltak, meg a kommentárok is! :lol:
Tejpépet nem tudom, mert Leon se eszi, ő már rendes tejbegrízt kap. :oops: :oops:

Benianyu!
Hú, de csúcs fiús cipő! Én is nagyon bírom az ilyen cipőket. :D

Annamami!
Mazsi étvágya :D
Jó keresztelkedést Nektek mára!

Ma már 7 óta fent vagyok, nálam ez extra koránnak számít, mert 8 előtt nemigen kelünk. :(
De Nolcsi jó taknyos és riadózott, hogy nem kap levegőt. Még visszafektettem, de 1/2 óra után szólt, hogy nem tud visszaaludni. :(
Leon meg Apa durmol, így mi kiszorultunk a dolgozó-konyha részbe játszani. :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Nyúlné, akkor én már fel sem teszem mit vettem a C&A ban...:) :wink:

Kép

Kép
prüntyi

Barbi!

7 óra :)
Mi 5:45 :( :evil:

Juci!
Privi ment!

Prüntyi!
Hol van már????????? :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Csajok!

Leon még mindig alszik, pedig a vendégeket 11 körülre hívtuk a telekre...... :shock: :shock: :P
Mi tuti nem érünk ki addigra.......

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Nyúlné kedves! VAgy aki tudja
Ez a járássegítő bigyasz hol is rendelhető meg?

Köszönöm!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Nyúlné!
Hát a képeiden én is behaltam. :D Nagyon nagy arc vagy! :lol: De szájböngyörgetős Kisnyulat is majd megzabálom. Már Maja is gyakorol, igy jól csinálja?: :)

Kép

Megann!
Léna nagyon ért a divathoz, tündéri azzal a nagy tatyóval a vállán. :D

Evés - nem evés:
Úgy 4 napja Maja sem eszik, vagy legalábbis alig. Eddig napi 2-3 üveges kajányi gyümit, főzit evett egy nap (reggeli sinlacpépen, friss gyümin, nasikon és szopin kivűl), most jó ha 1-1 1/2 lecsúszik. Annyira nem hajlandó enni, hogy megfesziti magát az etetőszékben , nem vesz levegőt sem csak feszit, néha már tök lila a feje. :roll: Ezt addig csinálja amig ki nem veszem a székből. :evil: Nem semmi akarata van. De feltételezem, hogy tényleg nem akar többet enni és ő ezt jobban tudja. Nálunk is a sütőtök a jolly joker (mint Vikiéknél :lol: ), de ha már az sem kell akkor tényleg nem akar enni. Gondolom ez is mint eddig mnden periódikusan váltakozik. Hol jobban eszik hol kevésbé... Amig jól néz ki, én nem aggódom. :)

Kérdés :?:
Most, hogy mindjárt egy éves lesz szerintetek jó ötlet áttérni a tejpépre a sinlacról? És ha igen akkor sima v. HAs?

Tegnap voltunk az állatkertben, ahol összefutottunk Barbiékkal:

Kép

Szuper jó idő volt, nagyon élveztük a programot családilag. Én az állatokat csodálltam, Apa az új fényképezőjét tesztelte, az állatokon és növényeken (közelről, távolról, sötétben, üvegen keresztül, stb.) :D , Maja meg először jó nagyot aludt a jó levegőn,
majd miután felébredt, eleresztett egy nagyon Majás féloldalas mosolyt:

Kép

Végül hatalmasat bűnözött apájával:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

ja, és
Benianyu!
Kisbakancs nagyon jól néz ki,látszik,hogy egy nagyon minőségi darab. :)

Kép
CLEO&MAJA
cleo

sziasztok!
Prüntyi,tedd fel kérlek azért! :wink: :P
Cleo,köszi
Maja képek :P :P :P szivecske,szivecske,szivecske!!!!!!!
böngyörgetés kifogástalan! :wink:

mi ma a szigeten jártunk,apával,Fannival és mamájával!nagyon jól sikerült,majd egyszercsak jönnek a képek is!Kisnyuszi,mivel reggel nagyon hamar visszaájult jó sokáig huligánkodott alvás nélkül,így a kocsiban úgy beájult,mint akit kupánvágtak volna!
szigeten le-föl tepert vagy mutogatott!az idő nagyon fura volt,dög meleg volt,lógott az eső lába,de semmi és iszonyatosan kedvezett az allergiának!
és még az induláskor minden előzetes figyelmeztetés nélkül a vörösök is lerohantak :evil: :evil: :evil: ,egészen a bokámig :oops: ,ilyen még nem volt,ráadásul fehér naci volt rajtam,úgyhogy rohantam vissza a kapuból átöltözni!még időben ért a támadás azért! :shock:

ja,és akkor végül is most kinél is lesz a tali,ha lesz? :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Cleo!

Maja tündéri, és azok a kis göndörödő tincsecskék a hajában hátul, hát nagyon aranyos! :D

Megann!
Mi is 5.40-5.50 körül keltünk, de amúgy is ez a 6 óra körüli időpont a mindennapos! :?
Kiscipő nagyon aranyos, mi is Elaphantent vettünk eddig mindig Petinek, asszem ez az őszi cipővel is így lesz. :)

Benianyu!
Kisbakancs nagyon cuki!
18-as :shock: , Petinek már majdnem hogy kicsi a 20-as szandálja :shock: Ilyen nagy lába van a fiamnak :shock: :shock: :shock:

Szép napot Mindenkinek!

Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Megann, Nyúlné, bocsi, de közben nem voltam itthon...1/2 óra és lesz kép...

Tüncsike kitúrja Apját a foteljéből...:)
Kép
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Csatlakozok a kéorajongók táborához! Olyan csodaszép gyerekek vannak ebben a topikban, hogy csak na!

De a két mami az állatkertben az is figyelemre méltó ám! :wink:

Ez a nemevés ragadós lehet. Tegnap még fölényes vigyorral az arcomon jártam-keltem, hogy na egyszer nem az én gyerekem nem eszik. Rz pontosan máig tartott. Sztrájk van, a tutikirálistencsászár süőtökös alma sem kellett. Pedig én főztem és tényleg olyan finom lett, hogy én is megenném :evil: .

Nyúlné :)!
Hát tényleg épp időben jött a támadás :shock:

ayse

Megann, Nyúlné...
az együttes: bélelt farber, garbó és szőrme mellény
Kép

és a minták
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi,nagyon cukiságok ezek is! :P :P :P Tüncsike nagyon felkészült a z őszre!kikészít majd mindenkit,olyan csinos lesz!Micimaciiii..... :P
Ayse,
azóta már a jó kis görcsök,szarérzés,miegymás is megérkezett! :evil:
remekül érzem magam! :?
de jó volt nélküle!
de hát ez van!
nagylábú Peti is édes! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Voltunk a Szigeten,nagyon jó kis program volt!
beültünk enni

Kép
Kisnyuszi választott

Kép
Fanni meg türelmetlenül várt

Kép
Kés,villa,olló gyerek kezébe nem valóóóóó!

Kép
a két huligán gyerek

Kép
Kisnyuszim vigyázott a vonalaira

és most egy kis termékbemutató:
ez a járgány..

Kép
jó betonon

Kép
és füvön egyaránt!

Kép
lehet ácsorogni mellette

Kép
kivehető tárolódoboz

Kép
tágas belső kialakítás

Kép
és bárhol elhagyható
:)

Kép
nagyon jól érezte magát a réten!

Kép
én is,bár az allergiám a csúcson volt a fűben ülve

Kép
szerintem Fanninak is tetszett a dolog

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Manka
Köszi :lol:
Nyúlné Neked is a termékbemutatót :P

Cleo
Maja nagyon bájos a félmosolyával. És a mosoly nélkül is persze.

Prüntyi
Nagyon helyes rucikák.
Te hol is vetted a Ti segítőtöket? :oops:

Ma megjött az étvágya Marcinak. És a kakija is megindult. Olyannyira, hogy hasmenés lett belőle :roll: Ezt is a fogára fogom, mert teljesen kicsapta a popóját. Jó lenne már ha vmi normális állagot produkálna Marcipopó!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Szülinapi bulin túl vagyunk, nagyon jól sikerült minden, Leon valami iszonyat élvezte. :lol:
Nem is gondoltuk volna, hogy ennyire tetszeni fog neki, alig akart délután lefeküdni, pedig hulla fáradt volt.

Na akkor a képek, vigyázat jóóóóóóó sok :lol:

A torta
Kép Kép

Leon így mutogat, adjátok már
Kép

Most már Nolcsi is beszáll
Kép

Kép

Hú, ez nagyon jól néz ki
Kép

Anya, te is kóstold meg
Kép

Én megeszem a Malackát
Kép

Jaj szegény, leesett a füle
Kép

Nolcsi a gyertyát vadászta le
Kép

Leon közelebbről is megvizsgálja a tortát
Kép

A kutyákat is megkínálta
Kép

Nagyon fini, nyam-nyam
Kép

Utána módszeresen beteríti az etetőszéket
Kép

folyt. köv. :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ajándékra várva
Kép

Noel segít kicsomagolni
Kép

Közös játszás (a fésű az nem ajándék :lol: )
Kép Kép

És a kedvenc, az autó benzinkúttal, a kocsit meg lehet tankolni, hangokat ad ki, magától megy, jelzi, ha elfogyott a benzin, halál jó. A fiúk veszekszenek érte...... :)
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

juj,de jó Barbi!!!!! :P :P :P
ez aztán a nagy buli!és nagyon jó kis torta volt,miből készült?piskóta,csoki?
teljesen úgy érzem most,mintha én is átéltem volna egy részét,annyira jók a képek!minden a pofikra van írva!
éljen,éljen,éljen kis Loenkának! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Barbi! :)

Nagyon jók a képek! Milyen torta volt az? Jól néz ki!!! :)

Nyúlné:

Szegény, látszik rajtad, hogy kicsit bágyadozol ott a fűben! :) De Kisnyúl a járgánnyal haláli! :) Mint mindig.

Juci:

Érdekes, nálunk is megjavult ma Zsuzsa evőkéje. Sőt mitöbb, reggel is aludt majdnem egy órát, délután meg majdnem kettőt.

Cleo!

Csak nem ez volt Maja első bűnözése? :) Hogy ízlett neki?

Zsuzsa baba a játszótéren:

http://smg.photobucket.com/albums/v684/ ... ics032.flv

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Barbi
Tök jó, hogy ilyen jól sikerült.
Látom a torta után átöltözött Leon! :lol:
Nagyon ütős a tálcabeterítős kép!
És Te is tök csini voltál.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

na ezt jól lereagáltuk hárman is szinte egyszerre! :wink:
Roki,
nagyon édes a klip!
mi is ma homokoztunk a kertben,de nem egyedül,ott volt két HVCS 8) ,volt ott sírás -kacagás! :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Emese, Róki, Juci!

Köszi, tényleg nagyon fini torta volt!
Gabi anyukája csinálta, piskóta és csoki, de olyan könnyű volt, egy perc alatt felfaltuk. :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

nyami

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Cleo!
Maja nagyon cuki fagyis szájjal is! :wink:

Emese!
Jó nap lehettett a szigetelős is, Marci irtó édes a járgányával. :lol:

Róki!
Látom Zsuzsánál is megy a homokozás. :wink:
Leon is nagyon szereti, a telken egy kisebb homokozó van és egymást taszigálják benne Nolcsival, de ki nem szállna egyik sem. Jövőre kell venni egy nagyobbat. :?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!

Nagyon jó hangulatú szülinap!
Látszik a gyerekek arcán az átélés!
A torta meg tényleg nagyon guszta. Recept?

ayse

Nyúlné!

A fotósorozat megint fenomenális! Mi mást is ehetne Kisnyúl, mint salátát ?! :) Azon a képen, ahol mindketten rajta vagytok, látszik, hogy nagyon hasonlít Rád!
Fannibaba is cukorfalat!

ayse

Barbi
Azta, hogy milyen ügyes Gabi anyukája! :shock:

Rokica
Vmi van a levegőben? Étvágy? :lol:
Nagyon tündéren homokozik Zsuzsa!

Nyúlné
De Kisnyúl remélem nem hagyta magát :wink:
Marcika simán balhézik a játékaiért a fél évvel idősebb haverjával.
Ok, ilyen termettel nekem is nagy lenne a szám :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Barbi!
Húúú, ez a torta de jól néz ki! :shock: :lol:
Tényleg, kérjük szépen a receptet!
Tényleg csini voltál, a felsőd nagyon tetszik! :)
Leon csúcs édes, ahogy beteríti az etetőszéket! Nati is ezt csinálta,
csak ő még a földre is és a hajába is dobált torta darabokat. :lol:

Nyúlné!
Kisnyúlad nagyon édike, ahogy toligálja a járgányát! :lol:
Ma majdnem hasonlóképpen jártam, mint te! :? :?

Cleo!
Maja nagyon szép! Hogy ízlett neki a fagyi? :)

Prüntyi!
A C&A-t mi is leraboltuk! :lol: :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Benianyu
Te látsz minket most? :roll:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!
Üldözési mániád van???????? :lol: :shock: :roll: :lol: :shock: :roll:

Andi&Nati

KépKép
duda

Barbi,
jó volt bizony,de a receptet akkor is kérjük :twisted: (jó voltam,csajok?! 8) )
Ayse,
de jó,bár ha látnád az apját tanácstalan lennél és hát az arcmimika aztán végképpen!Fannimami idejár dagadni! :lol:
Juci,
dehogy 8) ,nagyon erősek és kitartóak vagyunk és ha már ez sem segít a visító hangunktól szétszéled az ellenség! :twisted:
a zsiványságot nagyon komolyan vesszük ám!
te Marcid meg úgy üt,hogy én m indenemet odaadnám neki....ha másért nem a medterrán igéző szemekért biztosan :wink:
róla sikerült az egyik legszebb kép a talin,olyan kis szépfiú!
Duda :shock: :?
nyuszim nevében meg köszönöm! :lol:

na jó éjt mindenkinek,engem nagyon kiütöttek a vörösök! :? ráadásul sos elkellett rohannom tápiért,ami mégjobban kiütött!legyen holnap jó napom vagy meneküljön akinek kedves az élete! :twisted: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Barbi!
Hú, nagyon jó buli lehetett. Kis maki tud ám mulatni... :lol: Tényleg látszik, hogy nagyon élvezte. Malackát teljesen kivégezte, vagy csak a füle bánta? :D Torta istenien néz ki. :D Látom volt ajándék rendesen. Nolcsi nem volt féltékeny?

Nyúlné!
Jót szigeteltelek. :D Nagyon tetszik kisnyussz kalapja (kedvenc szinem :D ).

Roki!
De ez volt az első (már amennyiben a pár héttel ezelőtti túrórudi offenzivát nem számitjuk :lol: :oops: ) Videót sajna nem tudok most megnézni, de már dolgozom rajta, hogy tudjak.

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Ayse, Andi!
Köszi :D

Emese!
Engem is ma látogattak meg a vörösök. :evil:
Úúúúúgy úúúúúútálom!!!!!

Receptet majd elkérem, nem tudom, mennire bonyolult. :oops:

Kép
Kép
Kép