Sziasztok!!!
Remélem, mindenkinek jól telt a hétvége!
Nálunk keresztelő volt, 19 fős vendégsereget kellett vendégül látnunk, szóval volt meló rendesen, azért nem is írtam!
Összességében nagyon jól sikerült, csak az én hülye hormonjaim!!! Történt ugyanis, hogy ott volt a kamea, több fényképező, és senki nem fényképezett!!!

Azt hittem felrobbanok!!! Hátrafordulok a sógoromhoz, hogy légyszi vegye már elő a kamerát, erre tök sértődött arcot vág, hoigy ő nem (utólag kiderült, hogy amikor a párom kérte, akkor is nemet mondott

), szóval a ceremónia felénél, amikor bevonultunk a templomba, odafordultam a vendégekhez, és rájuk szóltam, hogy ugyan, legyenek már szívesek kamerázni

De fotó így sem készült

Ilyen egy töketlen bandát!
Annyira rosszul esett, hogy amíg hazafelé sétáltunk, szerencsére leszakadva a többiektől, bőgtem, mint a hülyegyerek, aztán itthon anyósomnak is kifakadtam, szegény próbált vigasztalni! Nem is értette, hogy a sógoromba (aki a fia) mi üthetett, próbálta védeni, hogy biztos még az, hogy elvesztették a babájukat

de szerintem nem lehet mindent erre fogni!!! Elmondtam neki, hogy mi rendszeresen vendégül látjuk a családot, és nem zsíros kenyérrel (most is voltak sajttálak min. 8 féle sajttal, gyümölcstálak, sültek több féle saláta, töltött tojás, sütik, stb), és nem a pénzt nézem, hanem, hogy az én kis gengszterem mellett ezt nagyon nagy meló megcsinálni, plusz kertet rendbe tenni, teríteni, és még a lakás is csillogott! Mindenki teljesen oda volt! Szeretnek is hozzánk jönni! És sógorék még eddig életükben egyszer sem hívtak meg minket, pedig ők kertes házban laknak, nem okozna problémát egy szalonnasütésre meghívni! És én naívan úgy gondoltam, hogy ha már vendégül látunk ennyi embert, akkor valaki vehette volna a fáradságot, azt csinálhatott volna pár fotót!

Anyósomon láttam, hogy annyira az események hatása alatt voltak a vendégek, hogy tényleg nem jutott eszükbe, és szegény magát okolta, hogy miért nem fotózott! Azért ennyire nem kellene védeni a fiát! Nagyon ki vagyok rájuk akadva!!! Ja, és kezdték azzal a napot, hogy 2 nappal ezelőtt felhívott a sógornőm, hogy megbeszélje velem az ovulációját

(2 hónapja nem beszéltünk kb) és mondtam neki, hogy akkor fél 10-re várjuk őket, ők meg beállítottak fél 9-re(akkor kellett volna indulniuk!) Fasza!!! És mondja, hogy anyósék késni fognak, mert még csak most indulnak. Erre mondtam neki, hogy akkor legalább ők a megbeszélt időponra érkeznek
Bocs, hogy ilyen hosszú lettem

Azért nagyon szép volt a szertartás, és igazából minden nagyon jól sikerült, biztos a hülye hormonjaim! Mostanában amúgyis napi program a legalább egyszeri bőgés