A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Andi, sajnálom Kép, jobb ezen hamarabb túllenni, de ha nem lehet hát nem lehet Kép
Egcsi, annyira klassz lehetett én is én is szeretnéééék, vagy ahogy keresztlányom mondta én isz akajoook!
A mai napom sem alakul a legjobban, reggelre megbeszéltünk találkozót a risztóssal, tojt eljönni...másik után nézek, ez nem megbízható. Kép
Most egyedül vagyok a munkahelyemen, legalább mindenféle undormunkámat bepótolom, így lehet a legjobban haladni. Aztán meg legalább nem kuksiznak, hogy miket írok. Kép
Elmaradt az esti light sex, mire lementek a lakásnézõk totál punnyadt lettem Kép ez így igazán light volt.
Puszi Hurki Kép
hurki

Szia Kármen!
Az insulinos fecsi kb. 20 Ft-ba kerül. Van ahol adnak darabra is, van ahol tizes csomagban árulják. Annyit veszel amennyit szeretnél. Én kiszámoltam hány db kell a szurikhoz és pár db-bal többet vettem.
Nem vagyok táppénzen. Szerdai napon volt a beültetés (júl. 31-én) és hétfõn már dolgoztam. Addigra minden eldõl és nem segít az otthonlét, mert van idõd agyalogni. Ez a dokim tanácsa volt. Azt mondta, hogy pár nap kímélõ életmód után folytatható a megszokott. Persze nem emelgetni, nem forró fürdõbe ülni, nem szénsavasat inni, de egyébként mindent normálisan lehet csinálni. Kép Fontos, hogy minden este egy-másfél dl vörösbort meg kell inni. Kép

Doris Kép
26-án az összes energiámat küldöm Neked!

Éva Kép
Szorítok, hogy sikerüljön a 2. próba, csak pozitívan!

Andi Kép
Nagyon sajnálom, hogy nem lehetett megcsinálni vizsgálatot, de azért jó pihenést, próbálj meg teljesen kikapcsolódni! Kép

Pussz - Ányez
Anyez

Ányez!

Te is a Krizsához jársz/jártál?Kép
Marcsi

Sziasztok, Lányok!

CATEYEKép, EGCSIKép, NIKIEKép, KARMENKép, LUJZAKép
Kép a jókivánságokat, aranyosak vagytok!

LUJZA Kép
nem voltál hosszú egyáltalán. Te mint "rutinos" inszemes, felvilágositanál? Arra vagyok kiváncsi, hogy az inszemet ugyanazzal a módszerrel csinálják-e, mint a HSG-t? Tudom, buta kérdés, de én tudatlankaKép vagyok. Csak azért kérdem, mert lehet, hogy nálunk is ez lesz majd, és hogy tudjam kb. hogy mire számitsak.

KARMENKép
Te is 32 vagy? A "vénbanyaságot" nem gondoltam komolyan, csak idõnként elgondolkodik az ember, hogy úristen, már X éves vagyok, pedig el sem tudta volna képzelni, hogy valaha is annyi éves lesz. Na, ebbe inkább nem bonyolódom bele, de gondolom, nem vagyok egyedül az ilyen idõnként elõjövõ gondolatokkal. Meg talán szerencsés is vagyok, hogy nem látszom annyinak, igy idõnként elkerülnek a babás célozgatások.

EGCSIKép
a piszkálódással kapcsolatban: a férjemmel vasárnap egy baráti családnál voltunk ebéden, ahol persze megkérdezték, hogy mikor lesz már kispalika, akit dajkálni lehet. Mire a férjemmel egyszerre (a szoba ellentétes sarkaiban álltunk) mondtuk, hogy akkor, amikor itt lesz ideje. Még durvábbat is tudtam volna mondani, de ennyi elég volt, leszálltak a témáról, szerencséjükre Kép. Nem kell az ilyenekkel foglalkozni, én már megtanultam.

Na, befejezem, mert már igy is hosszú voltam, meg megint egy csomó melóm van, csak nem birtam ki Kép, hogy ne irjak.

Kép Mindenkinek,

Rita
knérita

ANDYKép
szerintem mindenképpen érdemes "akciózni", ha ilyen klasszul leesett a hõd, aztán ha mást mutat az UH, akkor még mindig lehet ismételniKép.

Pussz,

Rita
knérita

LányokKép Kétszer is írtam már, csak elszállt...
AndiKép
Sajnálom, hogy nem vagy túl a hsg-n, de pihenjetek jólKép
MindenkiKép
Köszönöm a drukkot mindannyiotoknak de kissé hamarabb kéne elkezdeniKép Hétfõn be kell feküdnöm és kedden mûtét. Most hívtak a korházból. Mit mondjak...? Remeg most kezem lábam. Teljesen betojtam de örülök is, hogy hamarabb túljutok a nehezénKép
EgcsiKép
Nekem idén nyáron adatott meg elõször, hogy úszkálhattam palackorrú delfinekkel, simogattam, etettem õket és felemelõ érzés voltKép Nagyon szép élmény, olyan, amelyet sosem felejtek majd...Kép Örülök, hogy madárkáid ügyét sikerült lezongoráznodKép
AndyKép
Szerintem mindenképp akciózzatok maKép
LujzaKép
Nagyon drukkolok a 4. inszemedhezKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok LányokKép
Nagyon sajnálom, hogy csak most tudok jelentkezni. Sajnos arra sem volt idöm, hogy végigolvassam a múlt heti termést, csak úgy belelapozgattam mit írtatokKép

A múlt hetem elég sz@r volt, úgyhogy szeretnék bocsánatot kérni amiért nem tudtam elmenni a talira. De a péntek-szombati suli meg az aggódás teljesen elvette a kedvemet.

Ugyanis a 30. heti genetikai uh-n a doki szívritmuszavart talált kismanónál. Másnap kontroll, ahol megerösítették, hogy halmozottan fordul elö (percenként 4-5 db). Totál kibuktam, de azzal bíztattak, hogy ez átmeneti állapot szokot ÁLTALÁBAN lenni és elmúlik, de ha rosszabbodna a helyzet akkor császármetszés. Úgyhogy állandó kontroll alatt vagyunk. Gyorsan csináltak egy TORCH és egy speckó vírusvizsgálatot, aminek az eredménye még nincs meg.

Két napra rá már csak elvétve találtak ilyen ún. extrasistolékat és most hétfön csak kettöt a 20 perces vizsgálat alattKép. Úgyhogy mire Niki hívott addigra már megnyugodtamKép (Niki ezúton is köszi a hívást, nagyon jól esettKép)

Most meg itt van az utódom és öt kell tréningelnem, úgyhogy nem tudok olyan sürün jönni amilyen sürün szeretnék. A minitali helyéröl és idöpontjáról majd egy emilt valaki megereszthet, mert nagyon jó ötletnek tartomKép

DorisKép
Igazad van tényleg lazítanom kellene, csak most indulnak be a dolgokKép, de ez nem befolyásolja kismanó állapotátKép mert a munkám egyátalán nem stresszes. Ezt a hetet leszámítva márcsak 4 hét és lazíthatokKép

Üdvözlet az újaknak, sok pusszantás mindenkinek
és "rettegjetek" mert azért még feltétlenül jövökKép
Moni
mj

Rita
Az inszem teljesen fájdalommentes. Felfektetnek egy nõgyógyászati vizsgálóasztalra. Valami fém hüvelytágító szerkezetet feltesznek és rögzítenek. Nem kellemetlenebb, mint mondjuk egy rákszûréskori kenetvétel. Utána egy nagyon vékony katétert felvezetnek a méh üregéig és szép lassan felfecskendezik a "lurkókat".Esetleg egy ici-pici feszítést lehet érezni, de egyébként semmi. Utána leveszi azt a fém bizgentyût, pár percig mozdulatlan fekvés után felsegít, fel lehet öltözni és úgy felöltözve egy pihenõ szobában még egy órát fekve kell töltenem. Ott már a férjem is velem van.
Nálam eddig így zajlott. Egyáltalán nem fáj, pedig nekem nagyon alacsony a fájdalomküszöbömKép.
Lujza
lujza

Doris!
Nagyon szorítok érted kedden. Majd küldj légyszi SMS-t hogy ha túl vagy rajta. Ne félj végig alszod az egészet. A mûtét elõtti vizsgálatok már meg vannak?

Doris, Rita!
OK! Akkor ma ráveszem a férjem egy kis "játékra"!

Lujza!
Szorítok hogy sikerüljön a 4. inszem!Kép

Puszi

Andy
Andy

MóniKép
Örülök, hogy jelentkeztél, de nem mond, hogy nem stresszelsz hisz a suli, a tömegközlekedés, munka mindenképp feszültséget okoz és ez már nem tesz jót a babunak. El kéne menned táppénzre ha másért nem, hát a Babuka érdekében...Kép Gondolkozz el ezenKép Reméljük minden rendben leszKép

doris

LUJZA Kép
köszike az infót, megnyugodtam (én se nagyon birom a fájdalmat). Nálunk most még a férjem injekciókúrája folyik, aztán meglátjuk, milyen lesz a következõ eredménye.

DORIS Kép
szoritok jövõhétre!

ANDY Kép
mindent bele! Kép

Pusszantás,

Rita
knérita

Móni, nagyon vigyázz magatokra, hallottam én is errõl a szívritmusosdiról, sokan azzal is szükletnek és kinövik, fel a fejjel nem lesz semmi baja, ne is stresszeld magad miatta. Kép De azért ne kockáztass, mert ugyan rengetegen szurkolunk nektek de egyedül Te hordod, mi meg csak szeretnénk Kép
Lujza, szorítok az inszemhez, remélem ezúttal sikeresebb lesz!
Puszika Hurki Kép
hurki

Andy! Naná hogy akciózzatok! Adjátok meg az esélyeket!

Moni! Most a legfontosabb a nyugalom. Ahogy teheted, pihenj, relaxálj, és gondolj szép dolgokra. Beszélj a babukádhoz! Nem lesz probléma, ne izgulj! Nagyon szurkolunk!

Nelli
nelli2

Sziasztok LányokKép

DorisKép
Nagyon-nagyon drukkolok, és várlak vissza, hogy megtudjam, hogy milyen volt, mert Rám is ez vár.Kép A vizsgálatok már megvannak, vagy azért kell hétfõn befeküdni mert akkor csinálják ? Meddig leszel utánna betegállományban ? Gondolj arra Doris, hogy a babáért minden fájdalmat és félelmet ki kell állnunk, mert ezek úgyis a feledésbe merülnek már ha ott lesz a kis babu a kezedben.

LujzaKép
Szorítok az inszemhez !!!!!

Cat
Kép
cateye

LányokKép
Olyan aranyosak vagytok, hogy ennyien drukkoltok nekemKép Pénteken reggel megyek a korházba a mûtét elötti laborvizsgálatokat elvégeztetni hétfõn pedig már befektetnek. Gondolom koplalnom kell majd, talán lesz egy UH...fogalmam sincs a többirõlKép Nem ígégrem, hogy mindenkine küldök SMS-t, de valakinél tuti jelentkezem majd és akkor Õk értesítenek TiteketKép Jó lesz így?

doris

Sziasztok Lányok!
Annyi dolgom van,hogy szétesek! Ráadásul tegnap délután elkezdett valaki -feltehetõen egy õrült - a mobilomon hivogatni. Felveszem, beleszólok, leteszi. A száma titkos, de néha vezetékesrõl is hívogat. Nem tudom, mit csináljak. Most már nem veszem fel, csak ha ismerõs számot ír ki a telefonom.
ANDI:Kép! De mire visszajöttök a nyaralásból - ahol végre nem a babuval lesztek elfoglalva - meggyógyulsz és gyorsan meg is csinálják!
ANDY:tessék akciózni!!!Kép
EGCSI:élveztem a "hosszú" beszámolódat!
DORIS:ez jó hír, hogy hamarabb túl leszel rajta! Naagyon szorítunk Neked!Kép
LUJZA:egyszerre is jó lesz a kettõ? A következõ alkalommal biztosan meglesznek!Kép
HURKI:jó, hogy így lefáradsz estére!Kép
RITA:reméljük, hogy arra a lombikra már nem fog sor kerülni!
Virág
Virág

DorisKép

Ha nem haragszol egy magán természetû dologban írnék Neked.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Virág!
Meg tudom érteni, mennyire idegesíthet a névtelen telefon. A férjemet hónapokon keresztül ostromolta valaki, soha nem szólt bele, és sokszor éjszaka keltett fel minket, mert nem szabad a férjemnek kikapcsolni a telefonját. A baj az, hogy sok mindent nem tehetsz, max. számot cserélsz, de az nagy kavalkáddal jár. És ha véletlenül az illetõnek is megadod az új számodat, kezdõdik elõlrõl. Reméljük, elõbb utóbb megunja a dolgot, és nyugtod lesz.

Nelli
nelli2

Virág, Sajna én is tudom milyen idegesítõ a telefonálgatás, de nekem amatõr volt, mert a számát is kiírta, aztán visszahívtam volna de nem vette fel, aztán hívogatott stb, na és írtam neki egy cseppet sem szívhezszóló sms-t, hogy ne rajtam gyakoroljon, de nem is ismertem, hogy miért engem hívogatott máig sem értem. De leszokott róla. Aput meg a könyvelõnõje zargatja névtelenhívásokkal, na az sokkal idegesítõbb. Az otthoni számon meg állandóan dáciát akarnak megvenni tõlünk...nem elgé drága a telefon, én úgy látom! Kép
Majd leszokik róla egyszercsak abbahagyja a hívogatást. Már meggyógyultál teljesen? Puszi Hurki Kép
hurki

VirágKép
Ha egyszerre jönne a kettõ az lenne a legjobb! Nagyon örülnék!!!Kép
A telefonálgató milyen elõhívó számú? 20?30?70?
Lujza
lujza

Lányok!
Elfelejtettem megírni, hogy holnap nem is jövök mert biztos a klinikán fogok dekkolni egész délelõtt. Kicsit félek az UH-tól hogy mit fog látni a doki, mert beutalóra rá van írva hogy endometriózis. Szóval biztos alaposan meg fognak vizsgálni. Szorítsatok nekem hogy ne lásson rosszat csak tüszõket.

Virág!
Elég idegesítõ lehet ez a zaklató valaki. Reméljük majd megunja végre.

Moni!
Szorítok hogy ne legyen baj a babával. Biztos elmúlik ez a szívritmus zavar ha azt mondták hogy általában el szokott. Ne idegeskedj nyugi nem lesz baj!Kép Majd írd meg a TORCH vizsgálat eredményét majd.

Doris!
OK! Majd írj valakinek SMS-t. A lényeg hogy megtudjuk hogy vagy.

Puszi

Andy
Andy

LányokKép
Köszi, hogy gondoltok majd rám meg, azt is, hogy szorítotok...szükségem is lesz RátokKép
VirágKép
Látod a számát?
AndyKép
Persze, hogy drukkolunk a holnapi UH-od miattKép Írd majd meg, hogy mi voltKép
CatEyeKép
Bocsi, hogy csak most válaszoltamKép
Gittáról tudtok valamit?

doris

Sziasztok Lányok,Kép

Nati vagyok. Eddig a Terhesség magzatelhalás után c topicba írtam, de olvastam ezt az oldalt is. Segítsen, aki részt vett már hormonvizsgálaton.
Végre sikerült egy nagyon rendes jó orvost találnom, aki minden további nélkül hajlandó alaposabban kivizsgálni. Tegnap megultrahangozott hasi és hüvelyi UH-val is.
Teljesen rendben talált, a petefészkekkel minden OK, látott érõ petét is, a méhem teljesen rendbe jött a mûtét után. Elküldött péntek reggelre vérvételre, hogy megnézzék a hormonokat.
Én eddig úgy tudtam, hogy a ciklus eltérõ napjain vesznek ehhez vért és azt elemzik ki. Nekem viszont az mondta a doki, hogy várjuk meg a következõ ciklust is és ugyan azon nap vegyünk le vért az ismételt hormonvizsgálathoz, mint most legutóbb, így ezt a két eredményt fogja összehasonlítani.
Szerintetek így is végeznek hormonvizsgálatot? Ezt még nem hallottam. Viszont nem vonom kétségbe a fõorvos úr hozzáértését. Javasolta a (nem tudom jól írom-e) Torch vizsgálatot is, amikor mindenféle fertõzést is megnéznek, úgy mint toxoplazma, különbözõ vírusfertõzések, stb.

Azért ez legalább valami. Végre elõreléptünk egy kicsit.Kép Drukoljatok, hogy minden rendben legyen. Akkor aztán nyugodtabb szívvel vághatunk bele ismételten a babaprojektbe.
A szomorú csak az, hogy így novemberig biztosan nem tudunk próbálkozni, mert a hormonvizsgálati eredmények min. 3 hét alatt lesznek meg.Kép Azt mondta a doki, hogy az sem baj, ha idõközben esetleg teherbe esek, a hormonvizsgálatot pedig a biztonság kedvéért javasolja. Csakhogy nem merek belevágni az eredmények ismerete nélkül. Idegesítõ, hogy két alkalmat is elszalasztok, mert ilyen lassan lesznek készen.
Kinek volt már hormonvizsgálata? Mindig ilyen lassan megy?

Mit gondoltok, próbálkozzunk vagy mindenképp várjuk meg az eredményeket? Rettentõ ez a várakozás.

Sziasztok.

Mindeninek drukkolok.

Puszi
Nati
nati

Szia Nati, üdv köztünk, kívánom ne idõzz nálunk sokat.
Jó lenne tudni mi a bajod, akkor okosabbak leszünk! Írj kicsit a problémáról!
Itt már szinte mindenki átesett hormonvizsgálaton, eddig én is "csak" azt tudtam, hogy ciklus meghatározott napján vett vért elemeznek, de nekem 2 ciklust összehasonlítva állapították meg az eredményt. Szóval egyáltalán nem gond ha két ciklusban is vizsgálódik, legalább nem lehet egy véletlen kiugró értéken alapuló hormonkezelés a vége. Az igaz, hogy nehezen viseled, mi is kínlódunk amikor várni kell, de ez már csak így megy. Ha vidéki vagy akkor sajna elõfordulhat, hogy tényleg sokat kell várni a hormon eredményére, ha pesti, akkor pár nap alatt is meglehet, attól függõen hogy kinél vagy. Türelem babát terem, és az alapos kivizsgálás mindenképpen ajánlott! Kép
Hurki
hurki

Nati! Üdv körünkben. Én nem értek a hormonokhoz, de szerintem próbálkozzatok nyugodtan. Mi történhet, ha teherbe esel?

Nelli
nelli2

Sziasztok! Móni vagyok. Már január óta nem szedem a gyógyszert, és még mindig semmi. Voltam orvosnál a múlt hónapban, aki megvizsgált hüvelyi UH-al is, látott sok petét, majd azt mondta, hogy valószínû - mivel mindig késik - nem volt az utóbbi pár hónapban peteérésem. Tegnap olvastam itt, hogy inni kell a teakeveréket, és attól talál megérnek és lejönnek a peték. Hát, ma elkezdtem inni, remélem, hogy bejön. Ha novemberig nem lesz bébi a hasamban, akkor elmegyek egy meddõségi vizsgálatra. Még nem vagyok túlságosan elkeseredve, de azért kezdek aggódni.
bogu

Sziasztok újak!

Nati!
Nekem volt hormonvizsgálatom, de attól még lehetett próbálkoznunk. Szerintem ne hagyjatok ki egy ciklust se ez miatt az eredmény meg majd megjön. Addig még babás is lehetsz!Kép

Móni!
A dokid nem adott Clostilbegytet? Általában ezzel szoktak kezdeni ez peteérésserkentõ. De nem is kell vissza menned a dokidhoz?

Doris!
Majd pénteken ha jövök beszámolok mi volt az UH-án.

Puszi

Andy
Andy

DORIS,LUJZA: megint zaklat. A száma:06308595504, sajnos titkosított. Nem mindig errõl hív, néha vonalasról. Most már semmilyen hívást nem veszek fel, amit nem ír ki a telefon. Még tegnap megpróbáltam visszahívogatni, nem szokta felvenni, de egyszer felvette, és akkor megkérdeztem miért hívogat egész délután - azt felelte (elváltoztatott hangon) Tudom én? Erre mondtam neki, hogy kérem, hogy azonnal hagyja ezt abba, mondta"jó". 5 perc múlva újra hívott. Sajnos nekem is munkaeszköz a telefon és nagy gond lenne, ha meg kellene változtatni. A pasi lehet, hogy a Gyöngy magazinban látta a képemet (céggel, névvel) és kikereste a számomat. Nagyon unom.
Virág

MÓNI: adoki tuti azt mondja, próbálkozzatok egy évet, de már majdnem letelt, úgyhogy legyél csak erõszakos!!! Úgy tudom a tea a peteérést nem serkenti, csak a ciklushosszt állítja be.Lányok??
Virág

Szia Nati!

En mar csak fel labbal, de itt vagyokKép Szoval udv, es ne maradj sokaigKép A problemadhoz: hanyadik napon leszel penteken? Egyebkent semmi gond nincs azzal, hogy a dokid ket ciklust is meg akar vizsgalni, plane igy veteles utan. Amit tanacsolhatok: nehogy mar vedekezzetek! Addig ugysem fogsz teherbe esni, amig valami nagy gaz van. Ha meg pozitiv lesz a terhessegi teszt, uzsgyi el a dokihoz es kerjel progeszteron potlast. Akkor tuti nem lehet gond!

Pusssz: orsoly
orsoly

Szia Hurki,Kép

szóval a következõ volt: a 8. héten megmûtöttek, mert elhalt a terhességem. Sajnos utána 30 napig véreztem, két hét szünet után pedig megjött. Most legutóbb 35 napra jött meg.
29 éves vagyok és Budapesten lakom.Elsõ baba lett volna. Álmomban sem goldoltam, hogy ilyen velem megeshet. Jó pár éve várok arra, hogy végre anya lehessek. Csak idén márciusban kezdtünk el próbálkozni és másodikra sikerült. A menzesem mindig pontos volt sosem okozott különösebb problémát.Fogamzásgátlót nagyon régen, évekkel ezelõtt szedtem, utána pedig magától is rendesek voltak a ciklusaim. Aztán derült égbõl villámcsapás! Egyik orvos sem tudta megmondani miért halt meg a pici. Csak találgattak: talán egy vírusfertõzés, talán alacsony hormonszint és legvégül genetika, természetes kiválasztódás. A szövettani eredményem jó volt, a méhlepénynek semmi baja sem volt. A baba nem fejlõdött tovább.
Rokon segítségével sikerült egy orvost találnom, aki nem legyint, ha hormonvizsgálatot kérek. Csak egyet nem értek: egy ciklus alatt csak egyszer vesznek vért, majd a következõ ciklusban is csak egyszer ugyanazon a napon. Így is lehet következtetéseket levonni? Nem kellene többször egy ciklus alatt vért venni? Furcsa.
Meg az is hogy három hét kell ahhoz, hogy meglegyenek az eredmények, mert megvárják, amíg több ilyen páciens vére összegyûlik és azután küldik el a központba vizsgálatra. A magyar egészségügy!
Szóval Hurki szerinted várjak?

Szia Nelli,Kép

én nagyon nem szeretnék várni, csak félek, hogy valami mégsem stimmel velem és megint elvetélek. Akkor aztán verhetem a fejem a falba, amiért nem vártam meg a kivizsgálást. Félek, hogy megint megismétlõdik az egész. A halál megállapítása, a tágítás, a mûtét, a hosszantartó vérzés, depresszió stb.Kép
Úgy szeretnék hallgatni rád, de rettentõen félek.Kép

Nati
nati

NatiKép

Üdv. nálunk, de Te se maradj soká ! BogunakKép is ezt üzenem. Az én hormoneredményem is 1 hónap múlva lett kész, és akkor én is sokaltam ezt az idõt, és meg is említettem a dokimnak. Azt mondta, hogy ez a magyar egészségügy vontatottsága. Na azért rafkósabb voltam, mert betelefonáltam a kórházba a laborba, és onnan tudtam, hogy mikor lett kész, és hívtam a dokimat, hogy kész van megnézheti a laborban. Egyébként szerintem nyugodtan próbálkozhattok, de ha sikerül akkor rögtön menj el orvoshoz progeszteron pótlásért, mert ez a leggyakoribb ami miatt elmegy a babu. Egyébként ez nem árt, még akkor sem ha nem rossz a progid.

BoguKép
A teakeverék csak lerövidíti a ciklust, de a peteérést nem segíti. Nem kaptál Clostilbegyt-et ? Minden doki ezzel kezdi. Amit még javasolnék a párodnak és Neked is Gynevac injekciókúrát végigcsinálni (5 injekció kb.10 naponta), mert a késõbbi hüvely fertõzések, bakteriális nyavalyák elkerülhetõk Vele, és terhesség esetén is kisebb a vetélés esélye.

Sziasztok
CatEye

Cat
Kép
cateye

NatiKép
Én is üdvözöllek de kívánom, hogy ne maradj itt sokáigKépA hormonvizsgálatod egyáltalán nem meglepõ. Nekem rendszeresen a ciklusom 23. napján veszik le a vért. A 3 hét az tényleg hosszú... Egyébként nem kell felhagynotok a próbálkozássalKép
Móni(Bogu)Kép
Elõször is próbálj megnyugodni, január óta még nem telt el olyan nagyon hosszú idõKépA szervezetednek kell egy kis idõ mig hélyére kerülnek a hormonjaid a fog.gátló utánKép A tea segít rendezni a ciklusokat és ezáltal a pé-hez is köze lehetKép Idd bátranKép Egyébként hormonszintet néztek már? Hõmérõzöl? Uh.-on rendszeresen követitek a peteérésedet, ciklusaidat?
VirágKép
Sajnálom a hívogatást de nem tudok segíteni.

doris

Szia Orsoly, Kép

Pénteken a 14. napon leszek. Az UH tegnap a 11. napon volt, amikor is látott érõfélben lévõ petét a doki. Szóval most itt lenne a lehetõség. Mit csináljak? Az elõzõ dokim szerint, aki mûtött a Schöpfben, kizárt, hogy hormonproblémám volna, mert akkor a baba fejlõdött volna tovább, csak a méhlepény kóros megbetegedése, rendellenessége miatt halt volna meg. Itt nem ez történt: a méhlepén rendben volt a baba nem fejlõdött.
Orsoly remélem a teherbeeséssel nem lesz gond, csak attól félek, megint meg fog halni.
Ha most sikerülne teherbe esnem, utána kérhetek progi pótlást? Nem veszélyes ez egy kicsit? Hátha nem is kell és úgy szedek be?

Még valamit szeretnék kérdezni. Nemrég olvastam, hogy a cickafark tea olyan növényi anyagot tartalmaz, aminek hasonló hatása van a nõi nemi hormonokhoz.
Már egy ideje használom a cickafark teát, hogy beálljon a ciklusom.
Mivel pénteken megyek hormonvizsgálatra, igyam a teát vagy addig szüneteltessem? Nem hiszem, hogy bezavarhat és emiatt téves eredményt kapnánk, de inkább megkérdezlek titeket.
Mit gondoltok?

Nati
nati

NatiKép
Nem gondolom, hogy befolyásolná a tea a hormonértékedet de nem vagyok ebben 100%-osan biztos... A többieknek mi a véleménye errõl?

doris

VirágKép

Sajnálom, hogy így zaklatnak. De van egy ötletem mis is zaklassuk a palit. Elég sokan vagyunk itt a topicon, és ha elkezdjük hívogatni és csak szuszogni ha felveszi, akkor biztos megunja és kikapcsolja a mobilját.Kép

Off. Anyukámat régebben zaklatta egy férfi, (egyedül élt)minden éjjel (!!!) a Matáv telefonján hívta, és csak szuszogott és hörgött a telefonba. Nagyon horror volt, mert akkor még én is otthon laktam, és kellõen be voltunk tojva tõle. Aztán kihúztuk éjszakára a telefont, és megunta, mert nem hívta többé.

CatEye

Cat
Kép
cateye

CATEYE Kép
jó az ötlet! Hivogassuk? Igaz, én nemsokára megyek haza, de azért benne vagyok Kép, és ha még holnap is zargatja a mi médiasztár Virágunkat, akkor folytatni lehetne. Ki van benne?

Cupp,

Rita
knérita

NATI:nem szabad félni a következõ terhességtõl, ha leesel a lóról vissza kell ülni! Ne is gondolj ilyesmire! Nem lesz semmi baj, egy kolléganõmnél volt hasonló, azóta van szép három gyereke!KépNekem is volt egy méhenkívülim, de nem félek a következõtõl! Hátha az sikerül! Ha nem, akkor majd megpróbáljuk másképp!
Nem hiszem, hogy abba kéne hagynod a teát!
Virág
Virág

Szia NatiKép
Szerintem sem szabad félned, és ne hagyjatok fel a próbálkozással a vizsgálatok idejére. A 3 hét ugyan sok, de ha hamarabb szeretnél tudni dolgokat, fontos részeredmények (a hormonok egy része) már pár nappal a vérvétel után megvan, amit helyben néznek és akkor konzultálhatsz az orvosoddal (Nekem is így lesz, ma voltam vérvételen, nálam is hormonprofilt néznek - a Margitban, spec. pont a 3. ciklusnapon, de szerintem kezelésektõl függ, hogy kinek pont mikor célszerû nézni.) Lehet, hogy elõször egy általános képet akar kapni a dokid a hormonjaidról...
VAlószínû, h. a dokinak is igaza van aki mûtött, és egyáltalán nincs hormonproblémád, lehet vmi fertõzést kapott a baba, de ez biztos nem befolyásolja a következõ terhességedet. Nem ajánlották nektek is Gynevac nevû injekciókúrát? (Cateye javasolta az elõbb Bogunak, szerintem Neked sem ártana).
Ne aggódj, minden rendben lesz.Kép
Kriszti
krisztinap

Sziasztok! Segítséget kérnék tõletek. He a hõgörbém nem ment 37 fok körülire akkor nem lehetek terhes? Már nem jött kb. 1,5 hete.
Névtelen

Kedves NévtelenKép
Higanyossal mérted, azonos idõben minden reggel? Ha igen, ki tudtál mérni egy minimumot pé. környékén és ezután látható egy gyors emelkedés (min. 4 tizedes)? Ha igen, akkor bármi elképzelhetõKép

doris

VirágKép,RitaKép

Hívtam a férget, de betojt tõlünk, mert ki van kapcsolva. Azért még próbálom hívni. Virág majd írj, hogy zaklat-e még ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Nati! Mondjuk azt nem ertem hogy miert a 14. napon nezet hormonokat a dokid, alt a ciklus elejen vagy a vege fele szoktak. A tobbire a valaszom: 1. ha nem hormonproblema miatt ment el a baba, akkor semmit nem szamit hogy a dokid mit ugykodik a hormonjaiddal, nem igaz? Ha genetikai hiba volt, az valoszinu nem jon elo meg egyszer, de ha igen, akkor sem tud vele mit kezdeni a dokid. 2. a tobb progi nem arthat, nekem volt egy vetelesem, most ujra terhes vagyok, mertek progeszteron szintet, tokeletes volt, de a dokinenim felirt a biztonsag kedveert Utrogestant, mert NEM ARTHAT! Ugyhogy ettol ne felj! Ja es en akkor estem teherbe, amikor a hormonjaim rendbe jottek, pedig nem vedekeztunk a veteles utan.

Kovetkeztetes a sok zagyvasag utanKép: a szervezeted tudja mit csinalKép

orsoly
orsoly

Cateye! Most olvasgattam a sorokat, és pont hasonlóra gondoltam. Elkezdemn én is hivogatni.

Nati!
A lányok többet értenek hozzá, mint én, de mindenki azt javasolja, próbálkozzatok. Megértem, hogy félsz. ha egy másik dokinál rákérdezel, lehet-e próbálkozni? Megnyugtatna?
Persze ha van ilyen.

Nelli
nelli2

Rutinos a haverunk. Már hangposta van, de belelihegtem.

Nelli
nelli2

VirágKép
Elég amatõr a zaklatód, mert nincs annyi esze, hogy a hívószámkijelzését letíltsa... Nem értem ezeket a primitív embereket...
LányokKép
Csak úgy intézzetek zaklató hívásokat, hogy letíltjátok elötte a hívószámotok kiküldését különben rátok is rátok zakkan ez az idiótaKép

doris

Kedves Doris!

Köszi a választ. Timinek hívnak egyébként, csak hülyén jelentkeztem be.
Az átlag hõmérsékletem egyébként 36,2-36,4 között van. Mostanában viszont 36,5-36,7 között. Ez nem túl magas hõ igaz? Amúgy higanyossal mértem,reggelente, azonos idõben.
(A napközben mért hõ miért nem ad valós képet?)
Timi

TimiKép
Kedves névrokonomKép A napközben mért hõ nem hiteles, mivel külsõ tényezõk befolyásolják ráadásul az ébredési hõmérsékletet nem véletlenül hívják így. Alvás alatt a hõmérséklet beáll egy szintre. A nappali aktív hõmérséklet már rengeteg mindentõl függKép A hõd elsõ ránézésre nem túlságosan magas de ez nem jelent semmit. Hány naposak a ciklusaid? Eddig milyen magas hõket mértél a második ciklusfélben?

doris

Doris!
Én vezetékesrõl hívtam innen bentrõl. Csak nem fog itt elkezdeni hivogatni.

Nelli
nelli2

NelliKép
Nem tudom...de ezt nem tudhatodKép

doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: