A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

Boldog Születésnapot Minden Kis Ünnepeltnek !!!

Üdv az újaknak köztünk !

Most értünk haza Miskolctapolcáról. Nyaraltunk még egy kicsit. Sajnos az idő nem volt tökéletes, de tudtunk azért programokat csinálni magunknak. Fürödtünk, barlangásztunk, nézelődtünk.

Lilla nagyon élvezte ezt a pár napot. Különösen a fürdő, meg az aggteleki cseppkőbarlang tetszett neki a legjobban. Élvezte, hogy visszhangzik a hangja, és egész nap csak sikongatott.
A szállás is tök jó volt. Neten néztük ki előre és így nem csalódtunk benne.

Rakunk fel pár képet.

Szombaton a mamánál városavató nap volt, és anyával körhintáztam:

Kép

Apával a barlangfürdőben:

Kép

így kell elrugaszkodni a fejesugráshoz:

Kép

A nagy fürcsiben meg is éheztem egy csirkecombra:

Kép

Aggteleken apával és anyával:

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Nana!

Mikor szültél hogy hívják a babádat?
borsika33

Sbea

Jó látni benneteket is. Nagyon szép helyen voltatok.

Nana

Gondolkodok mi legyen. Nekem már nincs több pénz a számlámon. :( Holnap meg évnyitó, nem tudok bemenni a városba.

Kép

Kép
cukkermáz

Ser

Nekem is fájt ám a szívem érte. Először apa akarta ezt, és akkor őt jól lehordtam. Tényleg nem mondom, h ezt így kell, de eddig bevált. Ma pl szopival aludt el. De sokszor már mindig felült szopi közben, vhogy nem kellett neki, és akkor nem tudott elaludni. Meg ezekután aludt több, mint 10 órát, utána egész nap jókedvű volt, mert kipihente magát. :) Nem egyformák a gyerekek, Bencével egész másképp volt. Valahogy azt veszem észre, h Adri nem is olyan bújós, őt nem lehet kézben elringatni vagy mellé bújva aludni.

Kép

Kép
cukkermáz

cukker,

megirnád a szla számot stb. Megkértem az unokatesom, ő átutalja, ő is tud otthonról.

Köszi! köszi!
nana09

Sbea,
Jo lehetett nagyon. Latszik a kepeken :)
mvirag

nana

írtam privát üzit

Kép

Kép
cukkermáz

sziasztok :)

mrege
sok boldog névnapot neked :)

cukker .
ezen ne agyalj, csináld úgy ahogy neked jó .Nem tudom nézitek e az rtl. megujult a reggeli műsor és reggel 9-10 ig "csajos-babás " témák vannak és mosdta teganap egy család terapeuta pasi hoyg sokan modják hoyg igenis szoptatni szoptani ... de van olyan mikoregy anya már nem birja ovább a sok éjszaki felkelést ... és ha ugy látja jónak és akkor nyugodtan probálja meg elválszatnia babát vagy leszoktatni az éjszaki cicről vagy cicin elalvásról .. mert senkinek nem jó az ha anya kipurcan :)

sam
igen elvileg hátfőn ovi.. remélem minden simán megy majdcsak kicsit zsufi lesz igy a napom reggel 6-7 ig futunk lilivel aztán haza gyors tus 8 ra ott kell lenni az oviba ráadásul hétfőn -szerdán, már 3/4 8 ra ott kell lenni mert torna nap van...gyors főzés altatás aztán oviba menés...... hu nem is tudom, hoyg lesz majd ... reggel mire felöltözttem a 3 gyerköcöt meg elindulunk besétálunk .. már előre félek

bea
jaj de szép helyen voltatok ti is :) milyen nagylány már lilácska :) és milyen bátor, hoyg a medence széléről ugrál :) hoyg birta az utazásokat ?

syg .
mi van veletek ?? régen irtál !!!

mino-val
beszéltem tegnap kivan szegényke nagyon sokat fogyott megint és nagyon fájnak az izületei :(

seriff
én is éppen azt akartam irni, hoyg milyen sokat nőt Hanna mióta utoljára láttam:)
de akkor csak kép csalós :)

erszényes
hát valamai tündéri ez kispasi azok a szemek :)
roz23

Szia Cukker!

Várom!!! de nem kaptam még meg a püdet. Írtam Mártinak is sajna még tőle sem kaptam választ.
nana09

nana

nem jut el hozzád a privim

így elég nehéz, miért nem hívsz fel????

Kép

Kép
cukkermáz

roz

szó sincs kipurcanásról. nem jól írtam le bizti. inkább azt akarom, h adrinak jobb legyen, h tanuljon meg aludni. éjjel soha nem hagyom sírni. én az esti fél 9-es elalvásról beszéltem. éjjel általában simán szopi és visszaalszik
én is néztem már ezt a műsort, de úúúúúúútálom. olyan idétlen banda. sokkal inkább nézem a tv2-őt. és én tényleg eldöntöttem, h az ösztöneimre hallgatok, és nem túl ragozott pszichológus és családterepauta anyámkínjára
bocsi, nem vok mérges, csak szerintem nem kell túlbonyolítani a dolgokat :)

Kép

Kép
cukkermáz

roz

és azt láttad mikor a Szűcs Judit volt bent? hogy az mekkora zagyvaságot hordott össze. 3 hónapig szoptatott. azt mondja, biztos tudta a szervezetem, h nekem fellépésem lesz NDK-ban és bele kell férnem a ruháimba 3 hónap múlva. Azt mondja úgy elfogyott a teje, mintha elvágták volna csapot

Kép

Kép
cukkermáz

Nagyon gáz ez az rtl-s műsor, minek kell egy "diszkókirálynőnek" baba-mama témákról beszélgetni, azért 21éve szült, de az már elég régen volt. Meg hogy néz ki? Egyáltalán hogy került ide?Mondjuk ez amásik csaj is iszonyú buta!

Cukker, igen, később én is rájöttem, h vsz félreértettelek, és csak az esti elalvásnál van ez-szerencsére Hannának ez még 95 %-ban cicin sikerül. Ja, és asszem a mászáshoz nem is gartuláltam még! Képeket mikor láthatunk?

Roz, hát nem lesz semmi jövő héttől Neked! T segít? Bocs, az indiszkrécióért, de most ottlakik Veletek?

Mrege, Boldog Névnapot!
És más Erikának is,ha van! :wink:

Bea, jó végre látni Titeket,és az Úszókirálylányt, vagy műúgró lesz? :wink:

Kép
seriff

Ser

Nagyon egyetértek veled (rtl). Szánalmas, mikor vki nem veszi tudomásul, h ő bizony már megöregedett.

A másik. Norbi rokkant kártyával közlekedik az autójával. :)))) Persze anyukáját hordja, na de már ő is meggyógyult. Elég faramuci helyzet.

Erikáknak boldog névnapot kívánok!

Nana

Délig várom a hívásod, ha nem megkérem a Mártit, hogy nekem utalja a csomagomat. Majd megbeszélem vele, h mi legyen a külömbözettel a postaköltséget illetően.

Kép

Kép
cukkermáz

Cukker,

Közben Márti megirt mindent és az unokatesom már utalta is a pénzt. Ne haragudj, a telefon eszembe se jutott.

Bocsánat nem akartam ilyen kavarodást és sajnálom hogy emiatt 1 nappal késöbb kapod meg, bár nem gondoltam hogy ez probléma.

Máskor majd nem igy csináljuk, de mégegyszer bocs.
nana09

Ezt az előbb elfelejtettem Ser kedvéért :)
Kép

Itt vannak még fotók :
http://www.babaszoba.hu/services/albums ... alid=19868

Kép

Kép
cukkermáz

Nana

Örülök. Igen, eléggé be voltam sózva, mert én már elég régóta összeválogattam a rucikat, csak közben a Mártinak is sokáig nem volt jó a gépe, és nap, mint nap csak figyeltem a gépet, h van -e már üzi a részemre. És a végén már eluntam ezt a macerát vele. De végre rendben van minden.

Kép

Kép
cukkermáz

Cukker, nagyon édes!Jókedvűnek látszik,mindig ilyen?

Kép
seriff

Sziasztok!

Cukker, koszonom az elerhetosegeket!:) Hogy Adri milyen nagylany mar!!!:) Gyonyoru es azok a barna nagy szemek!:)

Erszenyes, Janika is csudaszep!:)

Nana, nagyon orulok, hogy nem szenved mar Boti annyit! Szoval akkor tenyleg igaz, hogy 3 ho utan mar kevesbe hasfajosak a babok? Nagyon szepek vagytok mind a harman!:)

Sbea, nagyon jok a kepek, nagyott nott Lilla! Latszik hogy elvezte a barlangfurdot!:)

Szegeny Mino!:(

Borsika, tegnap osszefutottunk, de gondolom nem ismertel meg. Mentel haza, mi meg jottunk ki a masik lepcsohazbol ( Kati, nagyszulok, ferjem, en, kutya) :lol: . Hirtelen en sem tudtam, hogy te vagy, utana gondoltam vegig. :roll:
En Katat Bp-en szultem (valaki irta, hogy milyen jo lehet Bp-en szulni, azert itt is vannak kulonbsegek a korhazak kozott!!!), allami, de felujitott korhazban. Orulok, hogy ott szulhettem, szeretnem a masodik bebit is ott vilagra hozni majd. Csak attol felek, hogy Kata gyorsan szuletett, vajon a masodik mennyire lesz gyors... nem szeretnek az autopalyan feluton megszulni. :lol:

Tegnap nagyon sokat irtatok, alig tudtam vegigolvasni az este! Bejott a rossz ido, mindenki otthon maradt! :lol: :wink:

Mi Kmeten voltunk, lassan megkezdjuk a szukseges felujitasokat, hogy oktoberre felig-meddig meglegyunk. Sok tennivalonk lesz, de nagyon izgalmas az egesz! Gondolom lesz egy idoszak, mint Sygnumeknal, hogy nem jutok netkozelbe, hianyozni fogtok, de majd igyekszem jonni!

Megyek, felebredt a lany.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kép

Először is nagyon szépen köszönjük mindenkinek a szülinapi köszöntést, nagyon aranyosak vagytok ,pedig csak ritkán tudok jönni.

Nana
Nagyon örülök neki hogy jobbak a napjaitok kicsi Botonddal. Dani megy oviba?

Sbea
Nagyon aranyosak vagytok a képeken, sajnálom hogy nem volt a legjobb az idő rátok. Barlangfürdő hogy tetszett , tudtatok kint is fürdeni egy kicsit? Tényleg függönyanyagért mikor menjünk városba? Szolj ha jo nektek .

Lina
sajna nekünk nem olyan a kameránk , a telefont pedig szivesen igaz kicsit nehezen jött össze de azért csak össze jött , ma ment még Feri valamit csinálni hozzájuk.

Erszényes, Cukker, Seriff
nagyon édesek a gyerköcök a képeken

Borsika
üdv itt a köztünk , nekem is nagyon ismerős vagy , de konkrét eset nem rémlik hogy beszéltünk volna , én is itt szültem nálatok mind a három kislányomat. Nekem is volt olyan hogy elfelejtették lehozni a babámat , délelött 1/2 11-kor szültem ugy volt hogy a 1/2-6-os etetésre kapom meg először , de nem hozták akkor azt mondták hogy majd csak az utolsó etetésre kapom meg mert nagyon vörös a kis feje , de a köv. etetésre se hozták, én mint frissen szült felmentem megkérdezni hogy most miért nem hozták, mi a baj , megnézték és az volt a válasz hogy elfelejtették lehozni ne haragudjak ,

Dóra
Nagyon aranyos Katika a szülinapi képeken .
Mi van Minóval ????

Nálunk minden rendben , csak most nem tudunk kimenni . Lányok várják az ovit, kedden voltak ovónénik, és hétfön kezdünk ,remélem Enikő gyorsan be fog szokni .
Katácska nagyon kis ügyike már probálgat pár lépést magátol menni , és egyre többet bohockodik nagy kopé.

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok!

Ser nagyon aranyos az alvó Hanna!Olyan jó kis barna.

Erszényes Janika is nagyon édes,tényleg hatalmas szemei vannak és nagy szempillái is!

Pille nagymamidnak gyógyulást!

Erikák boldog névnapot!

Sbea nagyon jók a nyaralós képek,jó lehetett ott.

Cukker nagyon aranyos ez a törölközős kép Adriról!

Roz ahogy így leírtad nem lesz egy egyszerű napirendetek!Van egyébként segítséged?

Dora de jó!Akkor jó munkát!Irigyke is vagyok érte,én is úgy mennék kertes házba!

Tényleg megmondanátok kinek mi a keresztneve,mert én csak ezeket a bejelentkezős neveket tudom :) ?
Mi meg tegnap mentünk vissza az ortopédushoz,azt mondta minden oké,majd vigyük vissza ha már jár két hónapja :D .Meg még röntgent lehetne csináltatni,de azért ha nem muszáj azt mégsem szeretném.Mostanában szegénykém olyan kis nyűgös,éjjel is szinte óránként ébredt,de nem tudom,hogy az idő miatt vagy a foga jöhet.Persze állandóan kuksiznám a száját,ő meg feszt a nyelvecskéjét dugja ki,úgyhogy nem látok semmit :lol: .

Kép Kép

Kép
dettus

Mrege
nagyon sok boldog névnapot kinánok én is

Kobudó
neked meg utólag is nagyon sok boldog szülinapot

Kép
Kép
Kép
kecsone

Kecsone nagyon kis tünemény Kata!Milyen kis csini ruhája van és hogy meg volt illetődve :D .Jó ovikezdést,gondolom izgul is Enikő,Katának nem fognak hiányozni a lányok?

Kép Kép

Kép
dettus

Dóra nagyon szívesen. Én le vagyok maradva, vettetek házat?
Amúgy sajna nem barna a szeme, még olyan seszínű. Szürke-barna, kék. Minden van benne.
Kecsóné

Kata kis csini bini. Nálunk is kezdődik holnap a suli. Hihetetlen gyorsan eltelt a nyári szünet, még annyi mindent akartam volna Bencussal.

Ez Bence névnapján készült, Adrinak is nagyon tetszettek az ajándékok. Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Az előbb rosszul adtam meg a címet, most talán jó lesz.

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=19868

Ser

Mindig ilyan jókedvű, főleg, ha mindenki körülötte van. Apának, Bencének mindig nagyon örül. Tesóval sokat bolondoznak.

Voltunk múlt héten koponyauh-án. Minden rendben van. Belül nincs semmi, doki a májában is megnézte. Jófej volt (Szakál T), mondta, h nincs ezzel semmi gond, gyakori és az sem lenne baj, ha belül is lenne, csak, ha több van elszóródva belül.

Kép

Kép
cukkermáz

Cukker, Szakál T itt? Vagy Szegeden voltatok?

Kép
seriff

Kecsone,

nahát, Te ezt honnan tudtad? :lol: :wink: Nagyon szépen köszönöm!
Katának utólag is boldog szülinapot! Nagyon nagylányos a képeken,nem?

Borsika,
egyik lányom sem itt született, de azért kérdezhetek? Ha a 4 órás korában lévő vérvétel eredménye alapján dől el, hogy szopizhat-e a baba, akkor sok kórházban miért szoptathatják meg rögtön a szülést követően a babát? Ott korábban beszik le a vért? Vagy hogy van ez? Ez az a vizsgálat, amivel a fenilketonúriát (nem biztos, hogy így kell írni :() szűrik? Előre is köszi a felvilágosítást!

MRege,
boldog névnapot!

Kép

Kép
kobudo

Mrege, Boldog nevnapot kivanok en is! Kép

Kecsone, lanyod tunderi a kepeken!:) Milyen csinosan volt kioltozve!:)
Roz irta, hogy Mino nincs jol. Megirna valaki pu-ben a szamat? Megvolt/van, csak a masik mobilba van mentve, nem talalom a sim kartyamon.:(

Cukker, igen vegre sikerult!

Dettus, nagy almunk valt valora!

Kati szulinapi kepei:
http://kep.tar.hu/zdora/50360868#2 A kepekre klikkelve megjelenik.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Pille,
olyan régóta meg akarom kérdezni: lett végül mosogatógép? Vagy hely a konyhában?

Dora,
annyira jó, de fárasztó dolog is költözni, rendezkedni :) Kell még a telszám?

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Csak gyorsan pár szó.
Nemrég beszéltem Minoval.Jobban van már csak az izületei kínozzák szegényt.Bálcsival is vannak most szopi gondok de kezd minden a normális kerékvágásba kerülni lassan és már jobban van.

Szerintetek a kórházban megtehetik azt hogy nem adják ki a véreredményednek csak a felét?
Tegnap bement a párom érte hogy elhozza mert én nem értem rá, de ha nem lett volna rendbe akkor mennem kellett volna uh-ra.
Erre nem is az én védőnőm, hanem valami idősebb nő ott mindenki előtt elkezdett ugatni, hogy nem voltam már benn mióta és mit képzelek magamról.
Hozzá teszem hogy a 16-hetes véreredményről van szó, ami a 19-dik héten még nem volt meg. Most vagyok 22 hetes.
Tehát 3 hete nem voltam benn.
Mert hogy hat hete vették le a vért és hogy azóta merre jártam stb.
Kérdezem én van joga másnak az én védőnőmön kívül beleszólni ebbe?
Miért a párommal kell kiabálnia más emberek előtt kínos helyzetbe hoznia??
Pláne úgy hogy én közben telón beszéltem a Szilviával(védőnőm)?
És a fele eredményt oda adta neki, a másik felét pedig benn tartotta hogy ha majd bemegyek holnap akkor szeretne beszélni velem, mert milyen anya lehet az ilyen aki nem törődik a leletekkel...

Na most gyorsan kipanaszkodtam magam :)

Mrege Boldog Névnapot!!!

Kép

Kép
samchee

Sam, atkuldened nekem Mino szamat? Koszi!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra!

Pü-ben küldtem.

Páá

Kép

Kép
samchee

Koszonom szepen!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Na merre van mindenki?
Csak nálunk sötétedik és itt van borzalmas idő?
:lol: :lol:

Kép

Kép
samchee

Dora!

Igen utána nekem is volt egy érzésem, hogy ti voltatok. Legközelebb már biztos megfoglak ismerni.

Kob

Igen tudom hogy van olyan korház ahol nincs ez a vérvétel. De szerinetm ez nem rossz dolog. Én Miskolcon voltam például ott sincs de ott a legkisssebb tünetre át viszik a aprológiás újszülött részlegre.
borsika33

Sziasztok!

Borsika, és amíg nem kaptuk meg a picúrt, addig mit evett?

Kob, utólag is Boldog Születésnapot! :)

Sam, sajnálom!

mrege, Boldog névnapot kívánunk mi is! :)

Dora, nagyon szépek a képek! Tündéri Kati! :)

Kecsone, édes volt nagyon Kata, amikor megakarta dögönyözni Zsófit! Kár, hogy nem fényképeztük le őket.... :D :lol: Csajok, ha ti azt láttátok volna! :) Nagyon szépek a szülinapos képek! :)

Nana, örülök én is hogy megszűnni látszódik a probléma. :) Innentől már tuti szuper lesz! :)

Cukker, nagyon édes Adri is! :)

Dora, az a montázsos kép nagyon tetszik! Hogy készítettétek? Olyat én is szeretnék mamáknak készíteni! :)

Sbeáék, nagyon jók a képek! :) Gyönyörű hely, igaz? Jaj, olyan jó volt ott lenni! :)

Na, megyek.

Roz, holnap reggel ott leszek! :)

Erszényke, nagyon édes Janika! Olyan cuki!
birolili

Dóra

Babatali volt nálatok? :)

Borsika

Láttalak benneteket az évnyitón. Az én fiam a 2. a-ba jár. Éppen most csomagoltam be a könyveit, és a 3. tankönyvnél vettem észre, hogy 1.a-t írtam rá. :)

Ser

Igen itt rendel Kecsón a Bagolyban. És hozzá küldött minket a háziorvos, mert tb-re csak ő csinál gyerekeknek uh-át. Időpontot kellett kérnünk, és én meg voltam vele elégedve. Csak mosolygott rajtam, h miért aggódok ennyire a foltja miatt.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Borsika, akkor legkozelebb mar biztosan felismerjuk egymast! :wink:

Lili, egy masik forumon levo ismerosom keszitette. Gondolom valami keretezo progi segitsegevel - egyes fenykepezogepek letolto progija is tud ilyet. Nagyon orultem neki, jo volt vegignezni a regi kepeket, meg is hatodtam... :lol:

Cukker, babatali? Valami olyasmi! :lol: A tobbi gyerkoc Kati unokatesojai (Niki 3,5ev , Balazs 10 ho, Martin 5 ho). Nagyon egymas utan erkeztek a gyerkek, ha mindenki "idoben" kerul iskolaba, akkor harman egyszerre kezdik majd az elso osztalyt! :lol:

Tenyleg ma van szept. elseje! Tanevnyito!
Cukker, mit szol a fiad? Varja a sulit?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Helló-belló mindenkinek!
Olvasgattalak titeket ,olyan aranyos az egész.Egyet naon sajnálok,hogy olvasom vki üzijét,de nem ismerem az arcokat.Fényképről már egy -két embert felidézek,majd szép lassan.

Szia Cuki!
Ez olyan cuki,most néztem a moziműsort,hétfőn 19 óra 15-kor játszák a Las Bandidas-t,amcsi vígjáték,,két csajszi a főszereplője.Nekem megfelel,de nézd meg te is a műsort,és megbeszéljük. :)

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

cukker
Az én kis lányom a kicsi ő is j 2.osztályos c-s.
A naggyobb 5.-es

bir
6 óra eltelével kapnnak, azt amit kértetek pótlásnak.
borsika33

Borsika, nem kötekedés, de ha le sem viszik addig a babát az Anyukájához 6órán át,akkor hogy kapna saját anyatejet (ha azt x-elte be)???

Kati, nagyon bájos Kata a képeken, olyan kis megilletődött,mintha azt kérdezné"ez mind miattam van?".Tündér. :D

Cukker, csak azért értetlenkedtem,mert Ő ,eddig legalábbis, Szegeden a Klinikán dolgozott. Lehet,h ez egy másodállás.Tényleg jó szakember!

Kob, hát utólag is Boldog Szülinapot!Mit kaptál? A PKU-t(fenilket.) a második vagy harmadik napon nézik itt-legalábbis 15.5hónapja úgy volt.

SAm,ne húzd fel Magad! Hülyék,mert nyugodtan oodadhatták volna az egészet. Az a lényeg,h a saját védőnőddel jó a viszonyod!

Kép
seriff

:D Nagyon szép napot mindenkinek!Isteni az idő,Torres Dani koncertre megyek ma délután,remélem jó lesz!A zene nem is annyira vonz,inkább az hogy jól néz ki,és csavargunk egy kicsit.Sziasztok!
:D

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

ser

AZ irtam amit be x-elt. Ha csak saját nt kért akkor csak teát kap.Az van a papiron saját nt és tea folyadék pótlásnak.
borsika33

Elolvastalak Benneteket, de nincs erom irni. :roll: Hulla vagyok. A tesomeknal voltunk Szegeden, es a gyerekek semmit nem aludtak ebed utan. Ennek megfeleloen egesz delutan nyuglodtek, es folytos csak estek keltek, a fejukon is lett nehany pup :cry: , szoval azt hisszem bamulom egy kicsit a tevet, es megyek aludni :wink:
mvirag

Sziasztok!

Mi is voltunk Torres Dani koncerten, és találkoztunk Cukkerrel, és Ágoston Hajnival. :) Nagyon édes Adri! Olyan nagy már! :) hajnival keveset beszéltem, Cukkerrel kicsit többet, pont elkezdődött a zene. :)
Zsófi bemutatta nekik új tudományát, ma egyfolytában pápázott, reggeltől estig, és az örömét is megmutatta, mikor megyünk hintázni, mikor biciklizünk, hogy hogyan is örül. :)

Remélem mindenkinek jól telik a hétvégéje. :) Nekünk jó, apával sokat vagyunk itthon, Zsófi élvezi is. Apa imád vele játszani. Anya meg takaríthat. :D

Mvirág, elhiszem, hogy hulla vagy. Főleg, ha nem aludtak egész nap semmit....Zsófi is nyűgös, ha álmos.

Borsika, én úgy gondolom, hogy a 2.gyereknél jobban, tudatosabban fogok dolgokat csinálni, én voltam a buta, hogy nem kérdeztem meg egy csomó mindent a dokimtól, a szüléssel kapcsolatban sem, meg úgy egyáltalán, aynu mondjuk mindig arra tanít a mai napig, hogy el kell fogadni ami van, és abban kell élni, azt kell megoldani, ha éppen meg kell......azt sem kérdeztem meg, és nem is tudom a mai napig, hogy miért csak délután fél3-kor kaptam meg Zsófit először.....0:45-től, amikor megszületett, akkor is csak 5percet volt nálam....na mindegy, vagyis nem az...., de már elmúlt.....de engem mindig jó érzéssel tölt el ha a kórház előtt megyünk el autóval. :) Két hét múlva pedig megint újraélem. :)

Szép estét mindenkinek!:) :) :)
birolili

Lili

Csak nem??? Babát vársz?

Örülök, hogy összefutottunk. Mindig én veszlek észre benneteket, ti tisztára le vagytok foglalva Zsófival. :) Jó hangos volt a zene, szerencsére Adri sem ijedt meg. De láttad Annát? Csak bekapta az ujját, és nézett nagy szemekkel a drága. Tetszett nagyon Zsófi (és ügye nem Lili-bocsi) produkciója.

Amúgy én útálattal gondolok a kórházra, ha elmegyek előtte, szerencsére én már többet oda nem megyek, szülni legalábbis nem. Nem csak a kórházzal van bajom, a terhességet sem szépnek éltem meg.

Mvirág

Hát nem csodálom, hogy hulla vagy két ilyen gézengúz mellett.

Nana

Nem tudom, hogy beszéltél -e már a Mártival, de kapott egy névtelen utalást kerekített összeggel, te voltál? És azt hiszem, hogy láttam kis családod ma sétálni. Dani bizajozott.

Adri már egyre ügyesebben mászik. Most már nem pörög össze-vissza mászás közben, hanem csak leteszi a pocakját egy-két mászás után, de ígyis elég gyorsan odaér a kiszemelt tárgyhoz. Hajni éppen látta is a produkciót.

Kép

Kép
cukkermáz

Jaj csak még annyi, hogy annyira várom, h Adri már a 7. hónapot is betöltse, és pont a névnapján lesz 7 hónapos.

Jó éjt!

Kép

Kép
cukkermáz

Szia Cukker!

Engem nem keresett a Márti, legalábbis nem irt. Igen bizti az én utalásom, az unokatesom utalta.... :D És kerekitette az összeget 4200ra.

Igen biztos őket láttad.

Ez nekem olyan hihetetlen hogy Adri 6 hósan már mászik. :D Az nagyon korai. vagy nem? Dani pont 8 volt mikor elkezdett mászni.
Bár a kislányok mozgás terén általában ügyesebbek. :)
nana09

sziasztok :)

Én is vagyok ám csak kaptam 3 láda körtét azt raktam el ....

nana
nálunk a csajok 6 hósan már álltak :) nekem pont az volt a fura hoyg áki mindnet olyan "későn" csinált :)

hol volt ez a Torres koncert ?

lili
Én hétfőn ott leszek. hova jár férjed gerinc masszásra? MÁr annyira fáj a derekem :( :(
szüléssel babvárással én is igy voltom vissza gondolok akkor mindig azt modom olyan "buta " voltam akkor annyira másként csinálnék már mindent...

cukker
Én imádtam terhesnek lenni : pedig adrival és nikivel is végig hánytam a 9 hónapot az első naptőól kezdve naponta olyna 5-6 alkalommal fogytam is adrinál 11 kg ... de még iy ugy átélném mégegyszer meg mégeszer . Na szülést már nem :D :roll:

borsika
te hogy tudod összegyezteteni a családodat meg melót ? főleg ugy hoyg több műszakban melózol ?
Nem lehet egyszerű .... Ilyenkormindig az jut eszembe hoyg tudsz vele tanulni ... a férjed segít ?
roz23

Történt már valakivel olyan, hogy üzenetett kapott E-mail-en, hogy privi érkezett, de nem találja a privik között?

Kép

Kép
nyhk

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: