El is felejtettem irni, hogy igen, a tablazatban szereplo galgamacsai Krisztinek szuletett meg a kisfia
Kiveheted a tablabol
orsoly 24+3
2002.09.17 18:53

Nekem volt un. folyásom, de nem viszkettem én sem. Viszont a folyás nyálkás volt, és a 36. hét környékén jelentkezett elõször. Tehát hiába volt nyitva a külsõ méhszájam, nekem nem volt folyás, csak az utolsó idõben, de a doki szerint az már a nyákdugó volt, ami lassan elkezdett távozni. 2002.09.17 19:28
2002.09.17 20:03

Esetleg otlet, hogy mi lehet es mitol?

Ha mar elmentek apasagi nyilatkozatot csinaltatni, kb. ennyi ido lenne az is, ha elmennetek egy anyakonyvvezetohoz, es akar 2 tanuval osszehazasodnatok, nem? Ott is csak egy alairas kell.
Jo, mondom, csak egy kosza gondolat volt, semmi kozom senki maganeletehez, csak ezen igy hirtelen elgondolkodtam.
2002.09.17 20:27
nagyon jó volt a hálóinges storyd. Hiába szegény apukák ilyenkor azt sem tudják néha, mi mire kell.
Na persze mihez képest, de azt tudom, hogy az egyik barátnõm a vége felé már mindig csak azt figyelte mekkora a feje. Azt szerette volt, ha 100mm alatt marad, de hát nem sikerült, 115mm lett.
Kinek mi használ erre?
2002.09.17 20:54
Remélem hamar elmúlik.
Fejszámolás köv. 9x4 az 36fõ(ezek a nagynénik/nagybácsik) 9x2 az 18fõ (unokatestvérek), mégegyszer ennyi, na jó kicsit kevesebb mert nem mindegyik házas az plusz 10 fõ, meg az õ gyerkõceik. Sokaknak már van 2 gyerek, legyen mondjuk 10. Az összesen az én részemrõl minimun 74 fõ... és ez a szük családom!!!!!!!! csak unokatestvérekig!
Simán jó a 95-s melltartó
Ja akkor lehet, hogy 3 számot nõtt, mert volt sok 80-as is
Most sok 90D-s melltartóm van kényelmesek is, de nõni bele már nem nagyon tudna a cickó
Azt hiszem ez a málnalevél tea hatása lehet amit a 36. hét óta iszom
De ha ez a fájdalom a tágulást jelenti akkor megérei,hiszen az jó nekünk. Igy legalább a medencémen tuti átfér majd a Gabi és neki is könnyebb lesz és remélem ezáltal rövidebb is lesz a vajúdási szakasz.
2002.09.17 21:06
2002.09.17 21:19

(Tényleg vannak véletlenek)

Aztán pedig még lefejem a maradékot. Kudarcot vallottam. Csak már kezdek belenyugodni, és elfogadni a helyzetet. Tudom, hogy nekem mi kéne, tök nyugalom, Levi nélkül, egy bejárónõ és kiegyensúlyozott táplálkozás. Azért ez egy kicsit durva nem? Nem is bírnám ki. Na jó, senkit nem akartam untatni, csak amikor errõl beszélek a férjemmel, mindig az lesz a vége, hogy nem baj kicsim, egészséges, szép és itt vagyunk neki mi. De Õ nem tudja milyen rossz érzés szoptatás után a tápszeres üveget a szájába nyomni. 2002.09.17 22:40

Elöször tornáztunk, mint mindig. Aztán az egyik lány aki gyermekorvos, elmesélte nekünk, hogy milyen vizsgálatokat csinálnak meg az elsö év során, milyen oltásokat kapnak a lurkók. Jól jött, mert mondanom sem kell, hogy eddig még ennek a töredékét sem hallottam. Ami elég érdekes, hogy majd` minden oltásról elmondta, hogy régebben automatikusan adták, ö csak ajánlani tudja, de egyébként "vitatott" az utóbbi idöben. Hát jópofa, nem? Az ember lánya laikusként kell döntsön arról, hogy mit adjanak be a kisbabájának és mit ne!
Kicsit azért meg vagyok zavarodva, de attól függetlenül úgy gondolom, hogy nem fogok tiltakozni az általános oltások ellen, mert jobb ötletem amúgy sincs...
, mert aztán egy darabig nem lesz gépem
, és nem akarok lemaradni a nagy újságról

!

. Ez óriási! Ez igazolja, hogy a párod igazi férfiból van!

.
Örülj a B-s kosárnak, mert én már tényleg nem tudom mit és hol vegyek (mert ha van is, csak fehér
). 

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+ 2002.09.17 23:43
2002.09.18 08:12

! 

Gyógyulj meg hamar, pihenj sokat, az egészen biztos csak jót tehet!!!
: 

Jaj olyan izgalmas

! Hogy bírod? Feszült vagy, vagy nyugisan viseled? 2002.09.18 08:24
Kepzeljetek, multkor mar azt almodtam,hogy a doki kerte a kispapa vercsoportjat es persze az enyemet is,hogy tenyleg tole van-e a baba....micsoda marhasag!!!!!
Ja regebben kerdezte valaki, szoval nekunk van vizslank!
2002.09.18 08:39
2002.09.18 08:41
és az ember lánya nem is tud rájuk haragudni.....
és úgy érzem be is fogok náthásodni. Mit csináljak? az a baj,hogy ha nem kezdem el idõben szedni a semicillint, v. vlmi más erõset, egybõl szövödménybe megy át, 2 hét ágyfekvéssel. Menjek a körzeti dokihoz, a sok beteg ember közé, és ott üljek minimum 2 órát?,vagy hívjam a nõdokimat, vagy kihez forduljak? és mit lehet ilyenkor beszedni? Ebben az évben még egy szem gyógyszert se szedtem be, most pedig legszívesebben elbõgném magam.
2002.09.18 08:47
2002.09.18 08:56
2002.09.18 08:57
2002.09.18 08:57
2002.09.18 08:58
. Eddig már 2 teát benyomtam igazi citrom levével, de még mindig nem jó, sõt a fejem is fáj. Úgyhogy abszolút együttérzek veled. Én nem merek gyogyót bevenni, inkább visszafekszem az ágyba.(Ha megteheted szerintem Te is feküdj le.)
Nálam az mindig bejön. A tej+kávé együttes hatása miatt.
2002.09.18 09:12
2002.09.18 09:19
2x hányt anyósnál és már 3 napja csomókban hullik a szõre... nem sima vedlés, hanem egy nap kb 3 maroknyit szedek össze

2002.09.18 09:21
2002.09.18 09:25
, sajnos en is olyan vagyok, hogy ha megfazom, valami antibiotikum kell, mert eddig minden amator es gyogyfuves gyogyitasi kiserlet valami sulyosabb szovodmenyhez vezetett. Multkor meg csak kis hatoanyagu dolgokat irt fel a dokim, most mar az antibiotikum jott. Mondjuk tapasztalatbol tudom, hogy az nalam mindig segit.
, nekem az alma+fel liter viz osszeallitas mindig bejon...
2002.09.18 09:49
2002.09.18 10:21
2002.09.18 10:23
2002.09.18 11:03
2002.09.18 11:44
Utána vettem végre már egy kismamanacit, elegem volt a befõttes-gumis megoldásból. És annak meg fõleg örülök, hogy nem vénlányos és csupa mûszál, mint amiket általában látni lehet, hanem poci alattig kordbársony, poci föltött meg puha meleg pamut valami. És nem kell a gombot arrébb varrogatni, hanem a gumipánt van kigomblukazva. Szóval szupi, tudom ajánlani mindenkinek, csak az ára borsos (7990). Ha érdekel valakit, leírom, hol lehet megtalálni. És tegnap egész este mocorgott a pici, már tényleg nem lehet összetéveszteni holmi bélmozgással! Úgyhogy most nagyon hepi vagyok, kívánok nektek is hasonló jókat!
2002.09.18 11:54
Kapott injekciót meg sampont, meg két fajta gyógyit, amibõl az egyiket lehet nassinak is adni merthogy jó izü és az állatok szeretik. Na az én kutyám úgy köpte ki ahogy kellett, úgyhogy két tablettát kell a torkán legyömöszölni, de még szerencse, hogy tapasztalt állattartó vagyok és ez nem okoz gondot...
A kispapa azért ir alá mert elismeri, hogy a gyerek a pocakodban az övé, Te meg azért irsz alá, mert elismered, hogy a gyerek tõle van
Hát ennyi.
), hiszen szereted és ez a legfontosabb! A LL ligát megkerested már? Hátha tudnak valami okos tanácsot adni, hogyan hagyhatod el fokozatosan a tápszert... hátha sikerül. De a legfontosabb, hogy megnyugodjál, hiszen a párodnak olyan nagyon igaza van!!!
Én legalábbis már nagyon türelmetlen vagyok, mert a pocakom lent van, a szeméremcsontjaim "vándorolnak", jóslófájásokkal küzdök és állitólag az orrom is duda lett
Szóval már minden szülés elõtti tünetet produkáltam, már csak a nyákdugót vagy a magzatvizet várom, hogy távozzon. De megelégednék a fájások jöttével is
Tegnap nálunk is volt egy haver. Csak ritkán jön, de már régóta ismerjük. Mondta, hogy vannak ismerõsei akiknek van gyerekük, de én vagyok az egyetlen akinek a terhességét is végig tudta követni onnan, hogy elsõ harmad. Õ nem kérdezett ilyeneket, de azért mégiscsak férfi és hát nem igazán tudja elképzelni milyen lehet nekem most.
Nagy pocak itt, jáj, ott au

Fõleg, hogy a mostani tüneteim nem kellemesek
Attól a hormontól
A progeszteron hormontól
(ezt tõle lestem) De végülis oly mindegy tudom e a nevét, vagy sem, hiszen van nekünk egy Timicink
Ha olyan alkat vagy akkor sajnos mindegy milye étrendet állit össze a védõnõ. de remélem nálad nem igy van

Valami ilyesmire gondoltam én is a barnás váladékkal kapcsolatban, csak nem mertem leirni, nehogy butaság legyen
Csak én azt úgy képzeltem,hogy a kissé alvadt vérnek van barnás szine és ahhoz nagyon kis vér is elég. Tehát beleillett a logikámba
Nem szedtem olyan gyógyit, igaz mg.-n kivül mást se, de az a lényeg, hogy a baba jól van
Ha ki tudod keresni a vasárnap késõ esti archivból a táblát akkor látni fogod milyen adatok kellenek!
2002.09.18 12:09

Ha nem tudom megúszni, és mégis ég a gyomrom, akkor az egyetlen, ami segít az Antagel nevezetû lötyi, ezt szabad, és recept nélkül kapható.
Fõleg fekvõ helyzetben, amikor egyik oldalamról a másikra akarok fordulni. Csakhogy én nem is iszom málnalevél teát sem, és most ezerrel próbálom meggyõzni a testem, hogy hiába tágulgat itt nekem, akkor is császár lesz!

2002.09.18 12:21
2002.09.18 12:32
Én is napi fél litert iszom belõle! Gratula a vasólós párodhoz! Ez igen! 

Minden elismerésem!!!

2002.09.18 12:37
2002.09.18 12:38
2002.09.18 12:42
2002.09.18 12:59
a 2. terhesség ikrek ugyi?
Nem "vén" hanem tapasztalt!!!
És ez igy is van!
Csinálhatok én bármit nem segit. Most ittam teát és várom hogy igazam van e
2002.09.18 13:56
Hülye kérdés, tudom. De néha puhább is szokott lenni. Vagy szegény babát tapogatom, és csodálkozom, hogy nem puha?
De hála Istennek, nem fontos. Egy szeretni való kis élõlény, és annak örülök, hogy egészséges, mozog, tündéri... Nem is biztos, hogy mindenáron meg akarom tudni a nemét... 2002.09.18 14:21
.
Már nincs messze a vége.
Mi marad nekem, az uborka? Mindegy már csak 3 pari van, azt megeszem és megpróbálom az ubit, hátha attól nem lesz.
2002.09.18 14:28
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint