[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Babát várok :) - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Szia Enikő!

Istenem énis hogy Imádtam uh-on nézegetni Mirát,ha 3x is lányt mondtak akkor valószinűléeg tényleg lányotok lesz. :)
Képzeld nekem a zárójelentésembe azt irták,hogy fiam született,mutattam a dokimnak Ő is csak nézett,erre apusom azt mondja akkor most fia van vagy lánya?Ha nem látom amikor még a köldökzsinór nem volt elvágva hogy kislány lehet gondolkodóba estem volna,hogy elcserélték,de igy tutira elirás.
Meg egyépként is tiszta apja a Mira,csak a szeme az enyém,de a szemszine már megint az apjáé. :P Ahogy nől egyre jobban kezd lányosodni a kis pofija.
Azért én a betükkel még várnék,ha mégis faid lesz akkor kezdheted újra a betüket kirakni.
Tényleg ha kisfiu lenne akkor myilen nevet adnátok neki?Gondolom van fiunevetek is.
Én egymás után szeretném a 2 babát,mikor a Mira 2 éves lenne akkor kellene megszületnie a másodiknak,mert igy folyamatosan az emelt pénzt kapnám.
Visszamenni dolgozni azért nem akarok addig,mert a vegyszerek miatt újra járkálhatnék a genetikára,igy meg most ki van a szervezetem tisztulva.
Szóval még az igazi alakomat vissza sem kapom újra dundika leszek ha minden igaz. :? :P
De 3. baba már nem kell :!: :!:

Nektek is szép hétvégét,babócádnak jó rugdosást! :D

Puszi

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28
 
 


Szia, Kati!

Nem akartam most írni, mert nem igazán van időm, de nem hagyhatom mégsem ki! :lol: :lol: :lol:

!!!!! Akkor valószínű, hogy ismét egyszerre leszünk pocakosak!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edit!

Az tök jó lenne,ha együtt lennénk megint pcakosak :P :P

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28
 
 

 
 

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem olyanokhoz akik több hetes terhesekvagymár szültek.Most ugy28 hetes lehetek és 1 hete szinte minden este annyira fáj a hasam hogy nagyon zavaró nem az hogy erösen inkább tompán de kellemetlen olyan mintha agyereket érezném és mintha ő fájna .Ez hülyén hangzik de megprobálom leirni az érzést.Meg néha elég fehér folyásom is van ami olyan kellemetlen szagú.Tegnap meg amikor sétáltunk a városba anyuvl allig mertem levegöt venni mertr ha nem visszafogottan csináltam akkor nahyon szurt töle szivem.Ezek nem tudom összefüggnek-e de mind mostanában kezdödött.Volt valakinek hasonló panasza?Mitöl lehet ez szerintetek?Remélem valamit tudtok tanácsolni...Köszi elöre is.Sziasztok!

Beuci & Dominik

[Kép
beuci21
 
 


Szia Beuci!

Nekem nem volt ilyen problémám,viszont 1x nekem is fájt a hasam nagyon és akkor felhivtam a dokimat.DE nekem szerencsére 4 óra mulva elmult teljesen és nem is fájt többet.A folyásról én anno azt olvastam,hogyha szaga van akkor dokihoz kell fordulni,mert egyépként a kismamáknál a folyás normális,de nem szabad,hogy szaga legyen.
Én azt javaslom neked,hogy hivd fel az orvosod minél előbb ne várd meg,hogy menned kelljen hozzá.:!: :!: :!:
Én nagyon fosos voltam és minden aprósággal felhivtam a dokimat,jobb félni mint megilyedni,Ő megtud nyugtatni,vagy ha baj van időben tud segiteni.

Pusza

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28
 
 


Beuci: Szerintem is menj minél hamarabb orvoshoz. Nekem sem volt ilyen bajom, sem fájás sem folyás tekintetében. Így legalább te is megnyugszol és ha lenne mégis valami, annál hamarabb tudnak segíteni. A lényeg, hogy NE IDEGESKEDJ!!! Rendben lesz minden.

Kati: Lehet hogy várunk a névvel... Utána nem akarom a ragasztót kapirgálni az ajtóról, ha mégis Benjamin-t kellene majd ráírni. :?
Hogyhogy az állt a zárójelentésen hogy fiú? Ilyet még nem hallottam. Még jó hogy te is szemtanúja voltál az egésznek :lol: :
Lányok, mi is 2 évet szeretnénk kihagyni a 2 baba között. Kíváncsi vagyok a következő csapat felállásra :D . Persze, nekem még az elsőt is meg kellene szülnöm, és már most a másodikról gondolkozom. :wink:

Kép
Kép
ann77
 
 


Beuci: Már tegnap olvastam a problémádról, de ne haragudj, nem volt időm írni. Nem igazán értettem, hogy milyenszerűen fáj a hasad. Nem keményedés volt? Mert nekem már a 15. héttől voltak keményedéseim, és az elég kellemetlenül tud fájni, legalábbis olyasmi volt, mintha a hasamat húznák lefele, pedig akkoriban még nem is látszott a pocim. Ha nem is keményedés volt, akkor is olyankor mindig pihenned kellene, és figyelj, hogí mennyire gyorsan múlik el. Igaz, keményedni gyakran fog a hasad már ezután, de állítólag ezek a Braxton-Hicks kontrakciók nem fájdalmasak.
Ha a folyásodnak szaga van, akkor azt jelenti, hogy hüvelyfertőzésed van, amitől azonban nem kell megijedned. A nőknél ritka, amikor nincs semmi ilyesmi és terhes nőknél még inkább. Sajnos, antibiotikumos kezelést kell végezned ahhoz, hogy eltűnjenek a bacik, de ez nem ártalmas a babára. Ezt azért mondom így, mert nekem is volt bacim és kezelésem is. És nekem sem fedeződött volna fel, ha a dokim el nem küld egy rutinvizsgálatra bőrgyógyász-venerológushoz. Igaz, hogy én már a 37. héten csináltam a kezelést, de ha már most problémád van, akkor nem jó halogatni. A dokit mindenképpen hívd fel és mondd el neki, majd elmondja, hogy mit tegyél. Nagyon fontos lesz, hogy a terhességed vége felé ne legyen semmi ilyesmi problémád, mert akkor szüléskor, amikor a baba átnyomul a szülőcsatornán, befertőződhet tőle. Ne ijedj meg ettől, jobb megelőzni a bajt. Mondjuk, nem tudom, hogy nekem miféle bacim volt, de nekem Augmentin-t írt fel a dokinő, aki csinálta a vizsgálatot.
Ami a szívszúrást illeti, én hozzá tudok szólni, mert én végül emiatt nem tudtam aludni a bal felemen. Úgyhogy gondolhatod: hason nem a pocakom miatt .9 , háton nem, mert lettem rosszul, és egysezerűen nem is szabad, baloldalon nem, mert szúrt a szívem, maradt a jobb felem, ahol még mindig fáj a csípőm azóta. :) De. Nem a szíved szúr, csak mi is így mondjuk. Olyankor egy-egy idegszál csípődik be, és ha a melled körül jól megmasszírozod a mellkasodat, általában elmúlik. Addig valóban csak visszafogottan lehet lélegezni, de úgy lassan próbálj minél mélyebb levegőt venni addig, amíg érzed, hogy nem fáj. Ha még mindig szúr, akkor masszírozd tovább, és kezd elölről a levegővételt.

Nos, én ezeket leírtam neked úgy, ahogy nálam voltak, ez viszont nem jelenti azt, hogy nálad is bejön ugyanaz, illetve ugyanaz a problémád, mint nekem. nem vagyok orvos, ezért csak asaját tanácsaimat írtam le. Jobbanmondva a tapasztalataimat. Az a legjobb, ha beszélsz az orvosoddal, ahogy a többiek is tanácsolták, és megmondod, hogy végezze el ő, vagy küldjön más dokihoz hüvelyváladék-vizsgálatra, hogy kikezelhesd magad.

Remélem, hamarosan megszűnnek az effajta panaszaid, és jól fogod érezni magad. Bár, nem vigasztalni akarlak :) , de lesznek még olyan dolgok, amikre nem számítasz. Minden nap új dolgok állnak majd elé, minden nap valami miatt aggódni fogsz. De mondom, nem vigasztalni akarlak :wink: , csak felkészíteni.
Puszika, és vigyázz a babócádra, no meg magadra, természetesen! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Hétvégén megvettem az összes kismama újságot, mindig alig várom, hogy végre új hónap legyen, és lecsapok :lol:
Szóval most nagyon jók a témák.
Van egy cikk arról, hogy milyen Angliában szülni. Hát csajok, össze tehetjük a kezünket, hogy Magyarországon vagyunk (már aki :? )
De komolyan. Nem akarom előre elmesélni, hátha meg akarjátok venni. Az egyikben van egy sztori egy 284 grammos (igen jól írtam) születési súlyal világra jött babáról aki ma 4 éves. Hihetetlen.
Na de nem én vagyok a Kurir :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


[quote="korena73"]V írta:korena73an egy cikk arról, hogy milyen Angliában szülni. Hát csajok, össze tehetjük a kezünket, hogy Magyarországon vagyunk (már aki :? ) De komolyan. Nem akarom előre elmesélni, hátha meg akarjátok venni.


Szia Korena! Azt hiszem Beucin kivül nem sokan tudjuk megvenni :(, igy örülnenk ha megosztanad velünk is a cikk tartalmat (az Olive es a Sedith neveben is beszelek...) Köszike

Kép
Kép
ann77
 
 


Nagyon szívesen. Otthon beszkennelem nektek, feldobom az albumba és eredetiben lehet csemegézni! :D

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


[quote="korena73"]N írta:korena73agyon szívesen. Otthon beszkennelem nektek, feldobom az albumba és eredetiben lehet csemegézni! :D


Köszike :lol:

Kép
Kép
ann77
 
 


Én is köszi :) :) :) :)

Enikő: A reggel elfelejtettem írni, hogy tök jó lenne, ha a régi "gárda" ismét egyszerre pocakosodna!!! Már lennénk egpáran. Na jó, csak úgysem minden tőlünk függ. Ezt tudom, d eolyan jó gondolni már ilyesmire! :) :) :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!
Köszi mindenkinek a segitséget.Hát az orvosom jövö hétre adott idöpontot mert szerinte szokványos dolog ez terhesség allatt.Meg azért is lehet mert más most is vagyis 3 hete amikor voltam vizsgálaton utoljára akkor az a szám amit beszokott irni aminek 3000-nek kéne lenni az már 3100 volt nekem ami azt mondta hogy nagyon kicsit elkeztem nyilni,de ez sem gond....Egyébként valaki irta hogy ilyenkor pihenjek.Az az igazság hogy ezek a fájások akkor jönnek elö amikor este fekszünk már,de csakis akkor.Mondjuk miota leirtam nektek azota elmúlt ugyhogy már segitetetek.
Egyébként én is nagyon ijedős vagyok mert féltem a picit,de ez szerintem teljesen természetes dolog.
Lányok még lenne egy kényes kérdésem ami mindenkinek a magánügye de remélem valki tud hozzászólni a dolgokhoz.
Kishazánkban ugye nagyon elterjedt most már sajnos a hálapénz a dokinak.Föleg ha fogadott.Mennyit illik adni neki szüléskor?És ti szoktatok nekik adni vizsgálatkor vagy ultrahangon esetleg mindkét alkalomkor is?Én amikor az elején jártam vizsgálatra a férjem mindig odakészitett egy boritékba 2000-et de egyszerüen nekem égett a pofám és nem tudtam odaadni neki sose.Ultrahangra szokott velem jönni a férjem és akkor ö szokott adni neki.Szépen megszokta köszönni.Sokan mondták már ismerösök hogy szüléskor is adjunk ám neki de mégis mennyit?Gondolom ez változó de azért érdekelne hogy erröl ti mégis hogy gondolkodtok.Sziasztok!

Beuci & Dominik

[Kép
beuci21
 
 


Beuci21: Örülök, hogy nincs gáz! Hálapénz ügyben, sajnos én sem tudok segíteni. Egyszer már én is körbe kérdeztem aze egész babanetet, de senki nem válaszolt. Egy sort nem írt rá senki. Úgyhogy én, ha segíteni nem is tudok azért reagálok neked. Egyébként hétfőn megyek a dokimhoz, és egy az egyben megkérdem tőle. 9 éve amikor a lányomat segítette világra, akkor is megkérdeztem. A válasz az volt, hogy amennyit gondolok annyit... hát mit mondjak ki voltam segítve. Én tatabányai vagyok, hát honnan tudjam Pesten mennyi az elég? ..... Ha most is ezt fogja mondani, akkor kap 40 - 50 ezret. Úgy is kifizetek neki minden egyes "konzultációért" 8-at. Remélem, hogy ez elégnek számít. (lehet, hogy meglepődök, ha azt mondja hétfőn, hogy 100 ezer :o )

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Beuci: Itt mivel nincs halapenz, nekem fogalmam sincs. Pedig megmondanam szivesen... Örülök hogy jobban vagy.
Puszi

Kép
Kép
ann77
 
 


Sziasztok!Hova lett mindenki?Ennyire elfoglaltak lettetek? :D
korena kicsit meglepödtem az összegeken amit irtál.Az nem sok egy kicsit?Szülésnél oké a 40-50 ezer de mondjuk nálunk az is a férjem fél havi keresete de egy vizsgálatért 8000?Azt azért sokkalom.mondjuk nálatok lehet mást is csinálnek,de itt az Egerszegi korházban a dokim csak megvizsgál fél perc allatt megkérdezi szoktam-e görcsölni meg beir egy hasonló vérnyomási értéket mint amit elötte 1 héttel a védönöm mért.Ha valami kérdésem volt azt mindig szaknyelvan magyarázta el amit nem igazán szoktam érteni,ezért inkább a védönömtöl kérdezek ha valami nem világos.De mondjuk tényleg ez a pénz ügy mindenkinek a saját dolga csak meglepödtem.Azért ha a sedith vagy az olive benéz az ö véleményükre is kiváncsi lennék.Nemtudom hova tüntek el.....
Képzeljétek olyan nagy franc a fiam hogy nappal amikor egyedül vagyok kicsiket mozog amit csak akkor érzek ha oda teszem a kezem,de este ha megjön az apja és beszél hozzá akkor ugy beindul mint egy focista.Olyan érdekes nem?
Remélem mire késöbb benézek már jelentkeztek!

Beuci & Dominik

[Kép
beuci21
 
 


Beuci: Nálunk pont fordítva volt a lányommal. Alig tudtam megmutatni az apjának, hogy hogy rúg a babánk, mert mindig amikor beindult, gyorsan hívtam az apját, hogy na most gyere, most nagyon virgonc.... semmi. Meg se moccant. Ezt nagyon sokáig csinálta, aztán a vége felé apának is rúgott azért :lol:
Most már néha akkorákat tornázik a Picurkám, hogy kézzel is érzem. De ez még olyan ritka, hogy nehéz lesz kifogni apának is. Inkább napközben aktív, este nem annyira, pont amikor dolgozom.
Pénz téma. Hát sokallottam én is a 8 ezret, főleg akkor is amikor meg sem vizsgált. Igaz, türelmesen végighallgat, mindenre normális válaszokat ad, nagyon udvarias. Kijön a váróba minden hölgyért, nevén szólítja, bekiséri a rendelőbe, aztán ha végeztek kikiséri egészen a váróig, szóval tényleg le a kalappal. Szakmailag is, hááát ez az ára..... Kiváncsi vagyok mások nyilatkoznak-e, mert engem is érdekelne. Az UH vizsgálat 10 perc mozival, DVD-vel meg 13 erer volt. Az is sok?

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Beuci!
Szerintem a szülés utáni pénz amit a varratszedéskor adsz oda neki,az orvosfüggő,attól függ van-e fogadott orvosod,ha van akkor a többi kismamát kérdezd meg hogy annak az orvosnak mennyit szoktak adni,mert ugyis van köztük olyan aki tudja,én is ugy kérdeztem meg olyan kismamát aki már a 2. gyermekét szülte az orvosnál,és tudta hogy kb hol áll a tarifa.
De nekem mivel fogadott orvosom volt minden hónapban kellett pénzt adnom a vizsgálatokért is,ezt a dokim első alkalommal megmondta,hogy mennyi egy vizsgálat.
Ha nincs fogadott dokid,akkor annyit adj neki amennyit tudsz,ha 10-et akkor tizet ha nem gond akkor 20 ezret vagy többet,de ezt ugyis szülés után tudod,hogy egyáltalán érdemel-e pénzt ha nem fogadott az az orvos.Sokat számit,hogy hogy bánik veled.
Én mondjuk féltem volna egy olyan ember kezében szülni,akit nem én választok és nem bizom benne.
Puszi

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28
 
 


Enikő!
Hát gyülünk már a következő babát várok topikba 2 év mulva. :lol: :lol:
Az már sokkal másabb lenne,mivel mindegyikőnknek a 2. baba lenne.
Még belegondolni is tök jó!
Puszika

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28
 
 


Szia kati!
Hát igen én sem lennék igazán nyugodt ha nem a saját orvosomnál kéne szülnöm.Januárba mütöttek egy nögyogyászati gonddal akkor nem választottam orvost,de ugy gondoltam hogy mütét után ugyis adok neki legalább egy 20-ast de miután mütét elött nem is jött oda hanem csak akkor láttam amikor már keztem beájúlni az altatótól a müttöben ráadásul a mütét után ugy eltünt hogy azt sem tudtam meg hogy sikerült e a mütét vagy mi van akkor ugy gondoltam nem igazán érdemli meg a pénzt.
azota miota terhes lettem van saját orvosom és azért meg vagyok vele elégedve.Mindenképp akarok neki pénzt adni szüléskor é.s eddig is kapott ultrahangkor a férjemtöl.Most majd jövö héten is megyek hozzá ultrahangra akkor is adunk neki.Köszi a hozzászolást segitettél.....
korena:nálunk 28 hét után van csak lehetöség arra hogy dvd-re rögzitsék az ultrahangon látottakat.Az itt 8000Ft.Képet bármikor lehet kérni az 500Ft ami szerintem semmi az értékéhez képest.De amikor az orvosom mellett nem volt aszisztens amikor 18 hetes voltam akkor nem engedte hogy kifizessem a kép árát.Rendes volt nagyon.ugyhogy akkor ez nálatok drágább.....

Beuci & Dominik

[Kép
beuci21
 
 


Na, lefeküdni készültem, amikor eszembe jutott, hogy ide nem néztem be. :)

Beuci: Mivel én Erdélyben élek, itt másak az árak, bár ha belegondolok, szinte ugyanott vannak. Csak a fizetések nem akkorák. Sajna.
én épp ma voltam dokinál rutinvizsgálaton és 80 lejt, azaz valamivel több, mint 6000 ft-ot hagytam ott. Nos, a gyed-em meg 800 lej. De lényegtele, fő, hogy minden rendben.

Amikor szültem, a dokim nem volt bent, igaz, nem is értesítettem. Annak, aki ott volt, adtam 50 lejt, és a szülésznőnek is ugyanannyit. Ez nagyon kevés, de mindketten elégedettek voltak, hiszen nem is ismertük egymást, és mégis kaptak valamit. A dokinő (egy fiatal rezidens) annira rendes volt, hogy minden nap bejött meglátogatni, és miután visszakerültem a kórházba ismét jött. Szóval, szerintem többet is tett azért a pénzért. Ha viszont a dokim jött volna, neki 250 lejt adtam volna, ami olyan 20 ezer ft. De volt, aki 550-et adott, volt, aki 350-et (megkérlek, számítsd át, ha van kedved :) ) szerintem ez ttól függ, hogy ki hogy áll anyagilag és mennyit érdemel az az orvos.
Különben menj át a régi fórumra (amíg még lehet, holnapután már nem lesz elérhető talán) és keresd meg, mert van egy ezzel foglalkozó topik ott. Szerintem sokkal több segítséget találsz, mint, amit én mondta. Na, mentem is. Jó éjt mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok Pocakosok!!

Hogy vagytok,birjátok ezt az időváltozást?

Beuci:Majd ird meg jövőhéten mit mond a dokid a görcsölésekre,mit állapit meg vizsálatkor nagyon!
Nagyon vigyázz magadra addig is!!!

Enikő!
Huh nagyon el vagy veszve,remélem azért szoktál pihenni is ha hozzánk vagyis ide a babát várok topicba nem is kukkantazs be.

Puszika

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28
 
 


[quote="kati28"]E írta:kati28nikő!
Huh nagyon el vagy veszve,remélem azért szoktál pihenni is ha hozzánk vagyis ide a babát várok topicba nem is kukkantazs be.


Ne is mondd, Kati! Tegnap egész nap a babaszobát díszítgettem, mert tegnap jött meg még a megrendelésem. (2 hatalmas doboz). Így volt dolgom egész napra. Ma meg de. voltam bent az egyetemen a biziért, de a diplomát csak 2 hét múlva hozhatom el. Na még arra is kell várni. Most kicsit beijedtem mert egy másik fórumról egy csaj akivel egy napra voltunk kiírva tegnap megszült :shock: , és most jutott az eszembe hogy nekem még semmi nincs előkészítve a szüléshez a kórházba, csak a babának. Így ma du. még mosok (köntös, stb), holnap pedig veszek szopismelltartót, betétet, talán hálóinget (meg kell néznem milyenek is vannak még itthon). És lassan bepakolom a táskámat, mert ha én nem teszem, a férjem nem fog találni semmit.

Most teszek fel néhány képet a szobácskáról. Pocis képek ma este készülnek :). Azt honap majd felrakom.
Pussz a többieknek is!
Eni Kép Kép lámpa :) Kép Kép Kép szobafelirat Kép macikák

Kép
Kép
ann77
 
 


Lassan megint le kell lépnem, megyek elintézek még 1-2 dolgot, aztán 4-re jön a férjem, még megyünk a függönyért amit az előszobába varrattunk, utána meg 6-9-ig van az utolsó szülésfelkészítő. Kérlek ne haragudjatok, hogy nem nagyon írok most személyes dolgokat mindenkinek, de sajna még sok minden vár rám. Arról nem is beszélve, hogy még a fiókokat rendbe akartam tenni, mert amikor beköltöztünk, igazából csak bele lett hajigálva minden. Na meg a konyhaszekrényt is át akartam még rendezni.
Azért nagyon remélem, hogy Vanessa kivárja az idejét.

Kép
Kép
ann77
 
 


ann77: Látom te is az IKEÁ-ból választottál bútort. Nekem is ez a család tetszik, majd ezt kell megvennie apának, és összelegóznia mire haza megyek a Picurkával.
:lol: Hát akkor neked innen indul az izgalom! Nehogy megeröltesd magad, és a végén azért szülj hamarabb!!!

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


[quote="korena73"]a írta:korena73nn77: Látom te is az IKEÁ-ból választottál bútort. Nekem is ez a család tetszik, majd ezt kell megvennie apának, és összelegóznia mire haza megyek a Picurkával.
:lol: Hát akkor neked innen indul az izgalom! Nehogy megeröltesd magad, és a végén azért szülj hamarabb!!!


Igen, onnan. :lol: Nekem nagyon bejött.
Igyekszem nem megeröltetni magam, latod meg itt ücsörgök a gep elött. Mostmar tenyleg megyek.
Puszi

Kép
Kép
ann77
 
 


ann77: Vigyázz magadra és jó izlésed van? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Enikő: Köszi a mailt, még mielőtt megnéztem volna a ládámat, láttam itt a képeket. Gyönyörűek. Csodaszép szobácska várja a lánykátokat, remélem, nagyon jól fogja magát érezni benne. :) Látszik, hogy mennyire várjátok, és mennyire szeretitek már most. :) Bár ez szerintem mindenkinél így van! Puszika, és valóban vigyázz magadra, csak csínján a sok munkával! :)

Korena: Nem sürgetlek, de nem sikerült még a scannelés? Oliveről nem tudsz semmit? Remélem, jól érzi magát! :)

Üdv minden kismaminak! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


sedith: nem volt sok időm, azt is végigbénáztam és akkor abba is hagytam, de nem adtam fel, időközben rájöttem, hogy mi volt a bibi, úgyhogy ma ha hazamegyek melóból, neki is esem.

Olive rettenetesen eltűnt, én is sokat gondolok rá. Most itthon van, lehet, hogy sokminden történik vele most és nincs ideje írni nekünk :cry: De remélem ennél többről nincs szó.

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Lányok megnéztem az albumot, olyan jó, hogy gyarapodunk. Feltettem két képet, hogy lássátok, hogy milyen hatalmas a 16 hetes hasam!

Sedith: elküldtem a cikket a címedre, elküldtem mindenkinek,mert az albumba is 6x kellett nekifutnom, hogy feltegyem a képeket.
Szólj vissza, ha majd megkaptad, hogy látható-e.

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Szia, Renáta!
Megkaptam a mailt, de eddig csak az elsőt töltöttem le és néztem meg. De sajnos, annyira rosszul látszik, hogy, mondhatni semmit sem tudtam kivenni belőle. Csupán a nagy címek láthatóak. Elég baj, szívesen elolvastam volna! :(
Megyek 16 hetes pocit nézni, aztán meg... Kép .
Szóval érted, elhúztam innen! :)

Jó éjt! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Ezer bocs, hogy így eltűntem. A délelőttjeim még mindig nem tökéletesek, de legalább már délutánonként jobban vagyok. Múlt pénteken voltam UH-n. Olyan jó volt hallani a babuci szívdobogását. Képet sajnos nem kaptam, úgyhogy arra még várnotok kell szept. közepéig. :( A lényeg az, hogy minden ok és hallottam a kis szívét is. Azért is voltam így elveszve, mert ugye a délelőttök kiestek, du. meg sétálgattunk, meg vásárolgattunk anyukámmal, esténként meg barátnőkkel taliztam vagy fordítottam. A nőgyógyászom sose fogad el tőlem pénzt, mivel anyukámmal régen együtt dolgozott és most cserébe megkért, hogy fordítsak le neki egy nőgyógyászati szakszöveget az inkontinencia kezelésére szolgáló hüvelyi szalag plasztikáról, mert előadást kell tartania róla és nincsen magyar anyag róla. Hát, megszenvedtem vele. Mondtam is anyukámnak, hogy inkább fizettem volna. :)

Még nem sikerült végigolvasnom titeket, de azért beleolvastam és láttam, hogy kérdeztétek a hálapénzt. Nálunk Angliában egyáltalán nincs, de még választott orvos se. Sok barátnőm szült már viszont itthon és úgy tudom, hogy sima szülésért 50-et, császárért többet szoktak adni. Ha nem felejtem el, akkor majd megkérdezem őket még 1-szer. Ha elfelejteném, jövő héten szóljatok rám! Holnap repülök haza. Du.2 felé indulunk fel Pestre (kb. 3-3 és fél órás kocsiút) és magyar idő szerint este 11-re érek haza. Most jut eszembe, jövő szerdán megyünk nyaralni! Ma volt a 3. házassági évfordulónk (az egyik legalábbis, mivel nekünk 2 is van :lol: ) Szóval, ismét el fogok tűnni egy darabig, de aztán jövök és nem szabadultok tőlem! :wink:

A napokban, ha visszaolvastalak titeket, akkor majd még írok. Addig is puszi mindenkinek:

Olive

KépKép
olive
 
 


Olive:Naaa hála az égnek, hogy előkerültél! Az a lényeg, hogy minden rendben van! Várunk vissza, jó utat.
Hova mentek nyaralni, ilyen frankó időben?
Edith: Nagyon sajnálom, hogy minden igyekezetem ellenére nem sikerül olvasnod. Otthon direkt kipróbáltam, de nem tudom már melyik programmal nyitottam meg, és ha "ránagyítóztam" akkor remekül lehetett olvasni...... :cry:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!!

Ann nagggyyyon szép a gyerekszobátok! Igazi kis "leányálom" !!!! Kép
Biztos jól fogja benne érezni magát a várva várt kisbabátok!! Kép Kép
A lényeg, hogy szeressétek!!! :lol: :lol:
Én most tapasztalom az ajtó nélküli, nyitott pelenkázószekrény hátrányait ( de kaptuk, legalább ingyen volt ). Gery amit alul talál, gyakran kirámolja, rendbentartja Kép

Kép Kép
Kép Kép

Íme néhány kép a rosszcsontról!!!!!

Többet találtok a honlapján!! :-)))))
www.gerybaba.g-portal.hu

Köszi aki megnéz!!!!
Pussz

Sudi És

Kép
Kép
sudi
 
 


Jó reggelt!

SUDI: Kösziiiiiiiii :)
Nagyon édes Gery, igazi kissrác :lol: :lol: . Látszik rajta, hogy nem egy elveszett gyerek, hanem igazi kis izgő-mozgó. :D

Tegnap hosszú napunk volt, a várost jártuk... :) meg bejelentkeztünk a szülésre. Nem is tudtam, hogy az adatfelvételen keresztül ennyi vizsgálatot is elvégeznek :). Volt CTG, hallhattuk a kicsi szívverését, minden rendben van. A férjem is teljesen meg volt hatódva töle :D. Azt mondták, kitűnően érzi magát Vanessa :lol: . Remélem is... 8)
Volt UH is (ez a doki is lánynak látta), láttuk ahogy ásított a Drága, meg a kis kezét ahogy emelgette. Emellett beszéltünk az aneszteziológussal, (ha netán EPD vagy más érzéstelenítésre lenne szükség). Ő is mindent tutti jól elmagyarázott, annyit kérdezhettünk amennyit akartunk. Így mostmár minden papír el van intézve és nem a fájások alatt kell ezeket a döntéseket meghoznom. :)
Hála Istennek minden rendben van, nagyon kedves mindenki, szuper a kórház, már most teljesen meg vagyok nyugodva... Ez egy kis kórház, naponta 1-2 szülésük van, és 3 szülőszoba különbözőképpen berendezve. (Csatolok néhány képet a szülőszobákról)

Később még benézek. Remélem mindenki jól van.

Olive: elhiszem hogy küszködtél a fordítással. Az ilyen szakszövegek tényleg bonyolultak. :?

Kép
Kép
ann77
 
 


Jó reggelt!

SUDI: Kösziiiiiiiii :)
Nagyon édes Gery, igazi kissrác :lol: :lol: . Látszik rajta, hogy nem egy elveszett gyerek, hanem igazi kis izgő-mozgó. :D

Tegnap hosszú napunk volt, a várost jártuk... :) meg bejelentkeztünk a szülésre. Nem is tudtam, hogy az adatfelvételen keresztül ennyi vizsgálatot is elvégeznek :). Volt CTG, hallhattuk a kicsi szívverését, minden rendben van. A férjem is teljesen meg volt hatódva töle :D. Azt mondták, kitűnően érzi magát Vanessa :lol: . Remélem is... 8)
Volt UH is (ez a doki is lánynak látta), láttuk ahogy ásított a Drága, meg a kis kezét ahogy emelgette. Emellett beszéltünk az aneszteziológussal, (ha netán EPD vagy más érzéstelenítésre lenne szükség). Ő is mindent tutti jól elmagyarázott, annyit kérdezhettünk amennyit akartunk. Így mostmár minden papír el van intézve és nem a fájások alatt kell ezeket a döntéseket meghoznom. :)
Hála Istennek minden rendben van, nagyon kedves mindenki, szuper a kórház, már most teljesen meg vagyok nyugodva... Ez egy kis kórház, naponta 1-2 szülésük van, és 3 szülőszoba különbözőképpen berendezve. (Csatolok néhány képet a szülőszobákról)

Később még benézek. Remélem mindenki jól van.

Olive: elhiszem hogy küszködtél a fordítással. Az ilyen szakszövegek tényleg bonyolultak. :? Kép Kép Kép

Kép
Kép
ann77
 
 


bocs, az előbb a képek lemaradtak...

Kép
Kép
ann77
 
 


sudi: Látszik, hogy nem lehet unatkozni a lurkód mellett, gratulálok hozzá.

ann77: Melyik szobát választanád? Jó pofa az a kád!

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Szia Enikő!

Hű, bár Te is a célegyenesben vagy!

Először is gratulálok a vizsgádhoz! Nagyon ügyi vagy, hogy pocakosan is végigcsináltad!
A kórház tényleg szép, kívánok Neked, szép és kellemes szülést!
Sok puszi Nektek

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke
 
 


Sziasztok!

Korena: Azt hiszem, kirobalnam a kadat, de lehet hogy inkabb szarazon szülök majd :) Ott majd kiderül.

Etterke: Igen, a celegyenesben vagyunk :). A kislanyod nagyon edes es GYÖNYÖRÜ! Igazi kis hercegnö. Büszkek lehettek ra!

Puszi

Kép
Kép
ann77
 
 


Ezt az oldalt tudom ajanlani nektek nagyon: http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=406

Remelem tudom majd hasznat venni en is. :)

Kép
Kép
ann77
 
 


Ann77: Honnan fogjuk tudni, hogy megvan a kisbabád? OOOOOOOOOlyan jó neked, hogy mindjárt magadhoz ölelheted!

Ja és lányok az AFP eredményeim: MOM 1,2, AFP átlak: 35,8
Fél hatra megyek UH.-ra, majd teszek fel képet, és lehet fogadásokat kötni a nemére.... :lol:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!

Ismet elokerultem nehany sor erejeig. :) Amiota visszaertem Angliaba, egyfolytaban mosok, hogy minden tiszta legyen a nyaralasra. Szerdan indulunk Szardiniara. Mindig is szerettem volna oda eljutni, de Magyarorszagrol bonyolultabb es dragabb is, mivel nincsen kozvetlen repulo. Innen meg meg fapados jarat is van. Ahogy visszajovunk ra 2 napra megyek itt UH-ra. Remelem kapok kepet es akkor tudok nektek kuldeni.

Meg mindig nem sikerult mindent visszaolvasnom. :(

Eniko: a kepeket lattam Vanessa szobajarol es nagyon tetszik. Nekunk sajnos csak jovore szeptemberben lesz szepen igazi gyerekesre berendezve a baba szobaja, akkor mar fel eves lesz a babocank. Addig nem tudjuk megoldani, mert akkor egy csomo butort kene kidobni, amik viszont meg kellenenek a masik hazban. Szoval, most majd csak egy kisagyat es egy pelenkazot veszunk. Egy franciaagyat igy is ki kell dobnunk, mert az sehogy se fer el, ha berakjuk a kisagyat es a pelenkazot.

Korena: kivancsi vagyok az UH kepedre, majd rakd fel gyorsan! :) Lattam az albumban a 16 hetes keped es azt probaltam megfejteni, hogy hol vannak a kiloid, amikrol panaszkodtal. A pocidon kivul semmit se latok. Nagyon csini vagy!

Beuci: megszuntek mar a panaszaid? Olvastam, hogy volt nehany kellemetlenseged.

Sudi, Etterke: Nagyon tunderiek a picurjaitok! Itt Angliaban nem lehet ilyen szep babakat latni. A legtobb elegge csunyacska.

Edith: otthon, mikor nezegettem Kriszta kepeit, pont odajott a gephez anyukam es el volt Krisztatol ajulva, hogy milyen edes baba. Remelem majd az unokajatol is ennyire el lesz ragadtatva. :)

Meg holnap is bekukkantok, aztan 1 hetig nem leszek. Remelem Eniko nem szul meg, mire visszajovok a nyaralasbol! :wink:

Puszi mindenkinek:

Olive

KépKép
olive
 
 


Sziasztok Lanyok!

Sajnos nincs anyira idom visszaolvasni titeket, de remelem mindanyian jol vagytok. Eniko te is a finish-be ertel, kitartas es ne izgulj. Meglatod minden csodalatos lesz. Nem tudom hogy olvastatok-e a szulestortenetemet amit Edith volt kedves anno bemasolni a masiok forumba. Ha valaki nem olvasta azert beteszem

Szulesem tortenete


Julius 25-en reggel volt AZ utolso ultrahang vizsgalat ahol azt allapitottak meg a babarol hogy a felso ajka nincs teljesen osszeforva AZ orr alatt, a magzatviz is keves es van egy hatalmas cisztam 14x16 cm. Nagyon elkeseredtem, AZ orvosommal is beszeltem aki rogton egy ujabb ultrahang vizsgalatott kert a korhazban ahol O is ott akart lenni es AZ ottani gep modernebb. Sirva hivtam Vikit es mondtam hogy mit allapitottak meg a Petikenel. Csak O erte aggodtam, AZ nem is erdekelt hogy nekem cisztam van mert ugye belegondolni is szornyu hogy ahogy megszuletik muteten kell atesen. O otthagyott mindent es rohant haza hogy ott tudjon lenni a kovetkezo vizsgalatnal. Delben bementunk a korhazba ahol NST-re tettek hogy a babat vizsgaljak a keves magzatviz miatt, de csak azt lattak hogy allandoan lassu es elalszik. Kovetkezett AZ ultrahang vizsgalat ahol megallapitottak hogy semi Baja a Peti felso ajkanak, egeszseges kisbaba. A cisztat is megvizsgaltak es kiderult hogy tenyleg elege hatalmas de azt mondtak NE izguljak mivel sokszor szules utan ez visszahuzzodik vagy Le lehet szivni. Igy megnyugodva hazzajottunk. Aznap ejjel kb 1 oratol 5 percenkent kezdodtek a fajasok. Hajnali 5-kor felhivtuk AZ orvost es mondta hogy menjunk be a korhazba. Bementunk a korhazba, megtortent a felvetel, rakotottek AZ NST-re es vartunk. A fajasok eleg hosszuak voltak tobb mint 1 percesek es kozben hideg vizet kellett inom hogy a baba maradjon ebren, NE aludjon el de hat a Peti ugy dontott hogy elmegy aludni es a fajasok is enyhultek. 8 orakor a doki azt mondta hogy ebbol talan csak este lesz szules mert csak 1 cm-re vagyok nyitva es menjunk haza majd ha erosodnek a fajasok jojjunk vissza. Mikor a kocsiba beultem a fajasok mar joval kevesebbszer jottek es olyan almossag fogott el ogy nyomban el is aludtam. Hazaertunk de hiaba vartuk hogy a fajasok ujbol elojojjenek, Peti ugy dontott hogy nem aznap lesz a szuletesnapja. Teltek a napok es vasarnap Julius 30-an hajnali 3 orakor arra ebredtem hogy ujbol jonnek a fajasok. Elegge bizonytalanok voltunk hogy mikor is hivjuk a dokit mert nem akartunk ugy jarni mind par nappal korabban, de amikor meg 6 orakor mindig jottek igaz nem annyira rendszeresen (hol 3 perc hol 5 perc kulonbseggel) akkor felhivtuk a dokit es megint irany a korhaz. Feltettek AZ NST-re, jot a hideg viz ivas de a baba jelzeseinel meg mindig volt valami amit a dokim nem tudott igazabol megfejteni es ugy tunt hogy megint Petike keszulodik aludni. Ekkor felajanlottak ket lehetoseget, AZ egyik hazamegyunk es otthon setalunk 2 oran keresztul vagy a korhazban setalunk. Mivel aznap nagyon meleg volt kb 37 C igy annak a lehetoseget kizartam hogy otthon setaljak hiszen a lakas nem akkora. Igy Vikivel megkezdtuk roni a koroket a korhaz emeleten. Ket ora mulva visszamentunk de a fajasok ujbol enyhultek. Mar megint attol tartottam hogy hazakuldenek, de ez nem jott be ugyanis ha egy bizonyos idon tul vagyunk a korhazba akkor mar beirnak szulesre es nem lehet hazamenni. Ekkor meg csak 2 cm-re voltam nyitva. Infuzion keresztul megkezdtek a szules beinditasat. Ekkor 10 ora volt. A fajasok erosodte es csak erosodtek es 3 orakor mar azt hittem hogy nem birom tovabb amikor epiduralis fajdalomcsilapitast kertem. Ekkor meg csak 3 cm-re voltam nyitva!!! Nagyon gyorsan beadtak, de bevallom hogy feltem egy kicsit hiszen a hatgerincbe adjak, ezutan gyorsan a katetert is felhelyeztek, de azt mar egyaltalan nem ereztem. Hamarosan semi fajdalmam nem volt es 5 orakor amikor a doki megvizsgalt mar teljes 10 cm-re nyitva voltam. Ekkor lejebb vettek a fajdalomcsilapitott es vartunk hogy erezzem a tolasokat. A bal labam teljesen el volt zsibbadva, igy nem ereztem. 6 orakor kezdtuk a tolast. Viki fogta AZ egyik labam, a nover a masikat , a dokim meg segitette a medencecsontom tagulasat. A dokim ott kozolte velem hogy eleg szuk vagyok ott es egesz terhessegem alatt azert tartott olyan szigoru felugyelet es dieta alatt hogy a baba NE legyen nagyon nagy. Ezt nem mondta meg hamarabb mivel nem akarta hogy terhessegem alatt vegig feljek. Innen 2 oran keresztul csak nyomtam es nyomtam, de a baba alig haladt elore. Mar minden poziciot kiporbaltam es csak AZ volt elottem hogy ki kell nyomnom mert nem akarok csaszarral szulni. Az egyik nover azzal biztatott hogy O minden nap amikor bejon azert imadkozik hogy a kismamak alatt kakit lasson (ITT nem adnak beontest) es engem is arra kert hogy nyomjak egyet (bocs hogy ezt is leirom). Mar nagyon vartam hogy meglassam a kis Petit es Vikitol allandoan kerdeztem hogy mit lat, de O csak azt mondta hogy latja a baba fejebubjat. A dokim megtiltotta neki hogy barmit is mondjon amit lat es NE beszeljen magyarul ugyanis elege vereztem mert belul repedtem. Mar kozel voltam hogy csaszar lesz a vege de a szerencsem AZ volt hogy egy masik kismama mar bent volt a mutobe, igy AZ volt a dontes ha nem lesz kint a baba mire a masik kismama kijon akkor irany a muto. 8 orakor vagy 2-3 nover bejott es segitettek, AZ egyik nyomta a hasamat is igy mar haladtunk. Egy gyors gatmetszes amit en nem ereztem es megjelent Petike feje es persze a ket kis keze AZ alla alatt amiert nehez volt AZ elorehaladasa. Meg egy nyomas es maris kint volt este 8 ora 7 perckor. A koldokzsinor roved volt igy rogton el kellett vagni es megkezdtek a szajat tisztitani mivel sok ver volt benne mert a tiz kis kormevel vegigrepesztett belul ahogy haladt kifele. Kb 9 orara vegzett a doki a varassal (belul es kivul a gatmetszesnel) de engem mar semi nem erdekelt mert lattam az egeszseges kisfiam igaz hogy csorgo konnyeimen keresztul, es az is jo volt latni ahogy Viki tartja Petit a karjaiban. Miutan ezen tulvoltunk bejohettek a nagyszulok is es gyonyorkodhettek az unokaban. Aztan 11 ora tajban mindenki elment engem meg otthagytak meg a szuloszobaban. Mar elaludtam amikor felkoltottek hogy itt a kisfiam es akarom e szoptatni, de annyira faradt voltam hogy erom nem volt, igy elvittek. Aztan jottek ertem hogy visznek at a szobamba. Mar a bal labamon ereztem a zsibogast igy nem is gondoltam arra ami ezutan megtortent. A nover ki akart vinni a wc-re es arra kert hogy alljak fel. En mind akinek semi baja leszaltam az agyrol es akkorat estem mint a nagykabat!!! Az tortent ugyanis hogy a bal labam meg mindig nem ereztem es erre nem szamitottam, a job meg nem birt el((: A felepulesem eleg gyorsan megtortent, igaz az elso 3 nap alig birtam ulni es a bokaim olyanok voltak hogy nemcsak az elefant de a vizilo is megirigyelte volna ha meglatja. 2 napig voltam a korhazba es utanna hazakerultunk (ez egy keddi nap volt). Itthon sajnos csak egy napig tudtam elvezni a pihenest mert csutortok hajnalban arra ebredtem hogy a job oldalamon a petefeszek kornyeken faj. Ekkor meg elviselheto fajdalmak voltak, de ahogy teltek az orak egyre erosodtek. Beszeltem a dokimmal aki rogton idopontott kert egy ultrahangra hogy a cisztamat megnezhessek. Du-n 5-re mentunk de ekkor mar uvolteni tudtam a fajdalomtol, hiszen olyan fajdalmaim voltak mint vajudas alatt. Persze a korhazba vezeto ut le volt zarva igy meg kerulnunk is kellett, es a korhazban is mindenfele papirt dugdostak az orom ala hogy toltsem ki amikor mindtam Vikinek hogy en mar nem birom, igy o szolt es ekkor egy agyat toltak nekem hogy le tudja fekudni. Az ultrahan kimutatta hogy a cisztam mar a bordaimat nyomja, igy hivtak a dokimat aki azonnal a surgossegire kuldott es o is jott mert kozolte hog mutet lesz)): A surgossegin begyogyszereztek, igy a fajdalmat mar nem ereztem de ennek a dokim nem orult hiszen igy nem tud operalni. Ekkor mindenfele vizsgalatot csinaltak, tobbek kozott rakszurest is ami szerencsere negative lett. Masnap reggel 10 orakor pedig toltak a mutobe. Egy gyors kabitot adtak amitol azonnal kifekudtem es mar csak arra emlekszem amikor a dokim ebreszget es duplan lattam szegenyket. Kozolte hogy minden rendben ment, 2 oras mutetem volt es a cisztamban 2 liter folyadek volt. Sajnos egy rosz hiruk is volt, a cisztam megtekerte a job oldali petevezeteket igy azt mar nem tudtak megmenteni es ki kellett venni, de megnyugtatott hogyha meg gyereket akarok akkor semi problemam nem lesz. A hasamon a koldokom alatt fuggolegesen egy 10 cm-es vagas van amit a dokim vart nem kapcsolt hogy minel szebb legyen a gyogyulassa es a vagast is a sotet vonal menten csinalta. Meg 4 napig korhazban voltam, anyu egesz vegig bent volt mert volt egy vendeg agy is a szobamban. Kisfiamat miondennap hoztak es vittek. Sajnos ez ido alatt a tejem elapadt, mert 2 napig csak infusion voltam es a tejcsi is akkor indult be amikor a korhazba kerultem.

Most mar 3 hete hogy tulvagyok a muteten, eleg szepen felepultem igaz meg vigyaznom kell. A 168 fontrol 136 fontra fogytam, ez tobb mint 16 kg. Most probalom feldolgozni a tortenteket es felfogni hogy igazabol mi is tortent velem. A sok aggodalom utan most gyonyorkodhetek a kisfiamba. Aki meg nem tudna annak leirom, hogy terhessegem 16-ik heteben csinaltak egy vervetelt, neve AFP vizsgalat, es azon a Down szindrom pozitiv lett. Errol a vizsgalatrol azt kell tudni hogy minden 5-ik teves eredmeny. Lehetosegunk volt magzatviz vizsgalatra, de a genetikai ultrahang semi problemat nem mutatott ki igy nem kockaztattuk hogy esetleg elveszitsunk egy egeszseges kisbabat hiszen 100%-os eredmenyt semmi sem ad. ES MINDEZEK UTAN EGY EGESZSEGES ES NYUGODT KISBABANK VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi Andrea & Peti (5 hetes + 1 napos)
andrea33
 
 


Korena: Nos, megtudtátok a nemét? Fogadni nem fogadok, de két tippem azért volna! :shock: :shock: Sejted, melyek azok? :wink: :wink: :wink:

Amikor még enikő nem tudta, hogy mijük lesz, én egyszer azt álmodtam, hogy kislányuk születik. Nos, ha minden igaz, az is lesz! :) :) :) De mindegy, kinek mije születik, az a lényeg, hogy egészségesek legyetek mindketten. :)

Olive: Nagyon örülök, hogy teteszett anyukádnak Kriszta. Ne aggódj, a saját unokájától méginkább el lesz ájulva. Van még másik unokája? Ha nincs, akkor neki is "fel kell nőni" a nagyi szerepére, és biztos, hogy a lehető legjobban teszi majd meg. Jó nyaralást nektek, örülök, hogy elmúltak azok a szörnyű rosszulléteid. Látod, jót tett egy kis otthoni, magyar levegő! :)

Enikő: Nekem volt hasszorítóm, de a doki nem ajánlotta a használatát az első hetekben, mivel azt mondta, hogy a méhnek és a hasfalnak magától kell összehúzodni. ha túl hamar használod, akkor megtörténhet az, hogy a megnyúlt szövetek ugyanolyan lazák maradnak, mert csak mesterségesen lesznek leszorítva. Kb. 2 hét után én azért már használtam, de őszintén, nem tudom, hogy volt-e valami haszna. Hasam maradt, de nem vészesen nagy. Vannak olyan "domborműveim", amiket terhesség előtt csak másokon láttam, de úgy en-block meg vagyok elégedve magammal. Talán tehetnék többet is az alakomért, de az a helyzet, hogy itthoon nem tudok tornászni, eljárni edzőterembe meg nincs időm. Pedig az kellene, mert különben nem vagyok olyan erős, hogy véghezvigyem. :)
Azt hiszem, még a fürdetzőt is kérdezted. Én nem használtam egyáltalán gyógyszertárit, nem is tudom, hogy itt létezik-e ilyesmi, felírni legalábbis, biztos nem írják. Popsikrémet viszont gyógyszertárit használok, bár az utóbbi időben Bepanthennel kenegettem a kis popóját, ami sokkal jobb, mint a másik de legalább 4-5-ször drágább is.
Nos, vigyázz magatokra, és még kívánok vagy 2 hét 2 az 1-ben-séget. Azért ennyit, hogy ne legyen túl sok a terhességből, és ne járj úgy, mint én. Az már amúgy is időre lenne, és még nem túl későn. A baba bőre szebb lenne stb. Légy jó! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Ja, elfelejtettem írni, hogy vasárnap megvolt a keresztelő. Ha meg szeretnétek nézni a képeket, megtehetitek itt: http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=19972

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Andrea: Lélegzet visszafolytva olvastam a történetedet, hát jól megszenvedtél! A kisfiad gondolom mindenér kárpótól, és örülök, hogy minden rendben van veletek!

Edith: Megnéztem a keresztelőn készült képeket. Hát a lánykád olyan mint egy pici angyal! Gyönyörű!!!

Na és a hír: Kisfiút várok! Láttam egy szép nagy kukit a képen!! :lol: A pofiját nem mutatta meg, mert hassal lefelé feküdt, és még a kezecskéjével is eltakarta, bezzek a kukiját azt premier plánba megmutatta!!! Nagy nőcsábász lesz :lol: :lol: :lol:
Bent volta az Uh-n a Lili is, apa is, és mindannyiunk fülig érő szájjal nézte a kis királyfit. Nagy a boldogság!!! :lol:

Olive: Jó utat neked, majd várjuk a beszámolókat!

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Korena: GRATULÁLOK A FÜTYIHEZ!!!!! :D :D :shock: :shock: :P :P :lol: :lol: :wink: :wink: :oops: :oops: :roll: :roll:
Gondolom, megvan most a nagy boldogság a családban. (Evelint becézitek Lilinek?) Látod, az egyik tippem be is jött!!! :wink: :wink: :wink:
Legyetek boldogok, jó pocakosodást tovább.

Beuci, nagyon eltűntél, remélem, minden rendben a hasfájások után! Írj, mert engem érdekel, mi van veled! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith: Köszi a gratulációt! Igen Lili a lányom, így becézzük. Hát most tényleg mindenki a föld felett jár 5 cm-mel :lol:

Raktam fel képeket, bea írt és kért, hogy tegyem fel az övéit is, így most azok is gazdagítják az albumunkat.

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!
korena köszi hogy feltetted a képeimet.Gratulálok a kisfiadhoz!!
Gondolkodtatok már a nevén?
Nemtudsz felrakni ultrahangos képet?olyan kiváncsi vagyok...
Sedith köszi az érdeklödést jól vagyok de állandoan csak aludnék napközben éjszaka meg csak nézegetek egyre nagyobbnak vagyis nehezebbnak érzem a pocimat.A drága dokim meg ugy döntött a héten szabadságra megy és ezért csak hétfön megyünk ultrahangra.Számolom a napokat már...
Megnéztem a nagylányod keresztelöi képeit tisztára mint egy kis angyalka...Nagyon szép volt abban a ruhában ,de gondolom minden mésban is tündéri mert nagyon szép kislány.Látszik milyen büszke rá az egész család... :lol:
képzeljétek most lesz nálunk lóverseny és mivel én is lovaglok de miota terhes vagyok azota nem ülök lóra ezért úgy fáj a szivem már most hát ha majd látom hogy a tőbbiek meg hogyan repülnek a lóval :cry:
Sziasztok!

Beuci & Dominik

[Kép
beuci21
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: