Szép jóreggelt mindenkinek!
Neet,
őőő...kit kéne szemmel verni..? ja! a Férjet! hát igen! de sokkal viccesbb, ha kergeti valamivel az ember, ráadásul a napi sport is megvan
ÉS Fülecset próbáltam sokszor hagyni, hogy hátha elunja és visszaalszik, de ha nem megyek letenni, csak roszabb lesz és átcsap kétségbeesett bömböléssé (hooolvaaagytoook????segítséééég!!!) és akkor már tényleg sehogy nem lehet visszaaltatni. csak 2-3 óra fentlét után...

nem baj, majd alakul valami, ma kicsit nyűgebb volt az alvás, fél kettő, fél három, három, de 3 óta alszik, mint a bunda... lehet, hogy tényleg ilyen a bioritmusa?
Jucom,
méltem neked, bár jól elkésve
Vera,
az igazi kokélhoz hozzátartozik, hogy a lefőzés után, utánöntöd, egy fél vodkával még, mert a főzéskor sok alkohol elvész . És lehet édesíteni, ha nagyon keserű lenne, de figyelmeztetlek, nagyobbat üt, mint egy tripla red bull, dupla whisky-vel..
Indike,
mivel nem szeretnék abba a hibába esni, hogy megest felébresszelek egy telefonálással, csörgess meg, ha alkalmas és visszahívlak!
Vica,
ezek tök jó hírek! Örülök, hogy bejelentkeztél!
remélem mennél töbször hallunk rólatok!
Johi,
pl. ma tudunk talizni, rizspép ügyileg?
Gabi,
király a kecó! Tök jól alakul!

kíváncsi leszek, a miénk mikor fog itt tartani végre..?!
Harapáshoz: kicsit más megközelítésből ugyan, de amikor engem megharapott egy kutya, kb.2 éves koromban, akkor nem megijedtem, hanem visszaharaptam! ( egy dakszlit). Szegény eb, utána félt tőlem!

de ami miatt írtam, ha gyerekként ez volt a logikám, akkor lehet, hogy tényleg érdemes kicsit keményebben visszaharapni..

/mielőtt becsenget egy rakker mókus: nem marcangolásra gondoltam!

/
Csók
Macsek