A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

[quote="tinu"]L írta:tinuakásfelújítók, építők! Szerintetek normális, hogy 15 nm padlólapozásért 70 ezer ft-ot kérnek? :shock: Ja, és ebben nincs benne az anyag, azt nekünk kell megvenni...

nagyjából a burkoló anyag m2 árával egyezik meg 1 m2 burkolása. attól függ, hogy milyen az aljzat nálatok, kell-e leverni, majd padloponozni (aljzatkiegyenlítő), meg milyen burkolatot akarsz, sima ragasztó jó-e hozzá, meg hogy milyen mintában rakatod. mindenesetre pl. ha sima burkolás, nem túl sok aljzatolással,akkor 15x3500 kb. a reális ár, legalábbis amíg melóztam ez volt.

ancsipancsi

Indi

Műteni kell a kezed, szegénykém, óóó. Csúnya ínhüvelygyulladás. :evil: :evil:

Neet

A bölcsis dolgok pedig engem is érdekelnek. Egyre többet gondolkodom rajta, hogy Bendi 2 éves kora után lehet, hogy vissza kéne menni dolgozni :?: :?: Nemsokára lesz alkalmam beszéni a főnökeimmel, akik mostanában tettek egy-két megjegyzést, hogy ugye lassan visszamegyek. Nem is hittem volna, hogy hiányzom nekik. Nem tudom mi lenne a jó, mennék is, maradnék is. :roll:

Tinu

Háááát sztem elég drága. Még ha számlával, adóval stb. nézem, akkor is kb. fele ennyinek kéne lenni szerintem, de hát nem vagyok szakértő.

ruz
ruzicsky

Jucus!
kíváncsi lennék mivel etették a kis Surit, hogy első produktuma ilyen kolbász formát öltött.

Lindi!
ha olvasol... nem tudok menni turiba, több okból kifolyólag :(
ancsipancsi

Rájli,
jó kis képet festettél rólam :mrgreen:

vodkával lefőzött kv-t nem a légből kaptam, az egyetemen, a kluban főzték, és 'hubazmeg-koktél' névre hallgatott :mrgreen:

Egyébként most mélyen elgondolkodtam...akik csak rídonli vannak it és olvassák, netán először eme totyikot, megállapíthatják, hogy itt csupa alvászavaros gyerek van, akiknek a szülei paranoid-hisztérikusak, füveznek, isznak és a gyerekeiket hapadálják, nevelési célzattal. Überbrutál módszereiket egymással megosztják, hogy kipróbálhassák saját sarjaikon....
:mrgreen:

...jut is eszembe, lányok! Ti mivek veritek az Uratokat, ha hazajön? Csak úgy puszta kézzel, vagy valami jókis segédeszközzel?
:mrgreen:
macskanyu

Ancsi: hogy álltok albi nézéssel. rengeteg kiadó lakás van, ezt én akkor tapasztaltam, amikor én a sajátomat hirdettem. én ingatlan pont comon néztem körül anno. ott hemzsegtek a jobbnál jobb ajánlatok.

Macs: te reikizel? én is egy hasonlót csinálok csak másik irányzat.

Tinu: bármi lehetséges. Nekem ma konvektort szereltek, 2 órás meló 30rugó. szal bármi lehet... (számla nélkül persze)... és hát amiket a munkik elkértek... De kérdezz meg még másokat is, legyenl legalább 2 de inkább 3 ajánlatod, és akkor nem érzed magad annyira átverve.

Ruz: én is jövő szeptemberben megyek egy kicsit vissza. Kistesó elött egy kis munka kőőőőőőőőő ám.

Rájli: Fanni érdekes módon, ha a kajájába keverem a rizst, kilöki, ahogy írtad... de ha felnőtt kajaként kapja, akkor semmi baja nincs vele. sőt követeli.

Na megyek még gyorsan egy kicsit házimunkálkodom, mielött jön haza a család.

J

Kép
Kép
johanna1975

Indike,
jövő héten lőjünk be egy napot erre a célra :) este, vagy kora reggel (ahogy több időm lesz) írok mélt :)

Johi,
pü-met megkaptad Kép
macskanyu

Ancsi :) Köszi a busz-infót, Te mindenre gondolsz :D És miért mennél a mókusok elé, mert szereted a szelet? Hát ha ez Neked fincsi, csak hajrá :wink:

Ruz :) Bendi-sapka :( De legalább kapott egy újat :wink: A harapdálás sztem neki játék, ezért is nevet, és tényleg úgy kell rászólni, hogy legalább a hangsúlyból érezze, hogy nem jót csinál. Nagyon tudnak harapni, nekem Bálint már pólómat is harapta ki. Szerencsére a játék-harapásról leszokott, de a bünti-harapást még alkalmazza, de ilyenkor leszidom utána :x

Tinu, Ruz :) Köszi a mesét!! Aranyosak vagytok! :D :D És hogy takarított Lynett férje? Nekem is kicsit soknak tűnik az összeg, de nem vagyok naprakész árakban.
denizsa

Ancsi :) Köszi a busz-infót, Te mindenre gondolsz :D És miért mennél a mókusok elé, mert szereted a szelet? Hát ha ez Neked fincsi, csak hajrá :wink:

Ruz :) Bendi-sapka :( De legalább kapott egy újat :wink: A harapdálás sztem neki játék, ezért is nevet, és tényleg úgy kell rászólni, hogy legalább a hangsúlyból érezze, hogy nem jót csinál. Nagyon tudnak harapni, nekem Bálint már pólómat is harapta ki. Szerencsére a játék-harapásról leszokott, de a bünti-harapást még alkalmazza, de ilyenkor leszidom utána :x

Tinu, Ruz :) Köszi a mesét!! Aranyosak vagytok! :D :D És hogy takarított Lynett férje? Nekem is kicsit soknak tűnik az összeg, de nem vagyok naprakész árakban.
denizsa

Johi,
igen én reikizem :)
És nem mindegy mit eszem, mert Füli mindenből azonnal kér, akkor is, ha tele a pocakja és ha nem ízlik neki, rettentő keserves képpel, de lenyomja akkor is :lol: végtére anya tányérjáról van :lol:
macskanyu

Juc :) Ezek nem normálisak :roll: monjuk ezt már párszor megállapítottuk...

Macs :) Ha már itt tartunk: én maradok a jó öreg sodrófánál :wink: tudod úgyis szeretek sütni és így mindig kéznél van :lol: :lol:

Johi :) Látom pörögsz ma is rendesen! És Te mit szívsz? :lol: :lol:
denizsa

Den, igen, homeopatához viszem Istit, hátha ad vmi szert...
sajnos a helyzet már nem a türelem, majd elmúlik kategória :( vszínű ez már a dackorszak megfejelve a tudatos/tudatalatti testvérféltékenységgel, de sajnos olyan brutálul, hogy már attól kell tartanom, magában is kárt tesz, nem csak bennünk. döbbenet, hogy a drága, kedves, jókedvű kisfiamnak micsoda dührohamai vannak :cry:

votiv 8)
votiv

HÚÚÚ ez a Tom Cruise...pedig a Katie Holmes-t tökre bírtam a Dawson és a haverokban, főleg, mert neki is ferdén áll a szája amikor beszél, mint nekem. :lol: Ezért bírom a Schumachert is. :mrgreen:

Macs

Nekem nem kell segédeszköz és lelki terrort alkalmazok. :lol:

ruz
ruzicsky

Ezek szerint mégis van Suri Cruise és nem csak reklámfogás???

Deni :) Lynette zseniális volt - már tegnap este lelkendeztem is, de akkor persze te nem érthetted, hiszen nem láttad. Én kedvelem az ilyen megoldásokat, bár amikor Bree pofonvágta az anyósát, az is nagy tetszést aratott körömben :lol:

indianyo

Köszi a kórház infót, hát boldogabb nem lettem. :oops: Már csak azt nem értem hogy ez csak ennek az egy kh-nak a kiváltsága, vagy máshol is ugyanígy fizetni kell ha nem kerületi az ember? Mert másik kh-ról még nem jöttek ilyen hírek. Mi eddig oda tartoztunk egyébként, fel sem merült bennem hogy pár hónapja már nem! :evil: Valami felsőbb hatalom :twisted: átpasszolt a Kútvölgyibe minden budaörsit (mellékesen megjegyezve az talán még jobb kh is ha éppen nem a szülésedről van szó). Na de 2-3 hónappal szülés előtt válts orvost csak a körzet miatt??!? Eszméletlen.
Ja, olvasok ám vissza szorgalmasan ahogy időm engedi, Kisünnek gratulálok így utólag is a csodás szüléssztorijához!!! :lol:
második

ÓÓÓÓÓ Votiv. :cry: Pedig Isti olyan aranyos. Biztos javul majd a helyzet! Drukkolok nagyon!!!

Indi

Nekem is tetszik Lynette nevelési módszere! Anyós pofonvágás, na az is tetszett...

Den

Lynette férje egyrészt gumikesztyűben takarított. :lol: másrészt ragyogott a ház, úgyhogy jöhetne hozzánk is! :lol:

ruz
ruzicsky

Második

Hát ez az, hogy ezt én sem értem és én is ezt kérdezem, hogy csak a Szent Imrében lesz ez, vagy máshol is?

Én azt sem tudom, hogy amúgy melyik kórházhoz "tartozom", de nem is érdekel, hisz ugyanabba a TB-be fizetem a járulékot, akkor meg nem mindegy melyik kórházba megyek :?: :?:

ruz
ruzicsky

Köszi, a segítséget az árvéleményezésben. Nálunk most még mindig idegbaj van, remélem, nemsokára kisimulnak a dolgok és kész lesz, aminek kész kell lennie és akkor már mindegy, hogy mennyibe került, mert már minden mindegy. :shock:

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Indi: Nagyon boldog házassági évfordulót Nektek, még így távolban is, és Kívánom, hogy a következőn már csak mosolyogjatok ezen az időszakon!!! És jobbulást a kezednek, remélem van más megoldás, nem csak a műtét!
Kép

Én is gondolkoztam már alvásklinikán, amíg csak beszélgetés van addig oké, de a szomszédomék voltak a Madarászban :roll: Nem volt túl bíztató amit mesélt :cry:

Fibi: Nektek is nagyon Boldog évfordulót!!!
Kép

Marci is belázasodott :? :cry: Csajszi viszont jobban van!!!! Balu meg taknyosodik....

Votiv: drukk a dokihoz, remélem talál vmit ami segít!!! és neked meg sok ++++++++++++

Deni: pihentesd a derekad, tigrisbalzsamot beszerezted???

Johi: remélem ha meggyógyultak a gyerkők akkor találkozunk, ahányszor olvaslak ég a bőr az arcomról, hogy elfelejtettem a pénzt elvinni, nagyon idegesít. Szinte ahányszor találkozunk, utána mindig tartozok Neked vmivel??? :roll: :oops:

Juc: éééérdekes :? :shock:

Ruzi: harapás rossz lehet, valószínűleg leszokik róla valamikor, sok gyereknél halottam ezt, remélem B-nél is megúszom!

Ancsi: szorítok, hogy minden a legjobban alakuljon! Tudod, szorítani azt jól tudok, lehet hogy el kéne mennem hivatásosnak :wink:

Neet. irigyellek a brutálságodért, meg a korbácsodért :lol: :lol: :lol: :lol:

No, most egyenlőre ennyi!

Szép estét mindenkinek, és alvós éjszakát!
Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Szerintetek érdemes elmenni a szombati babás börzére? Mi még nem tudjuk, hogy miből mit kéne venni, hiszen még ráérünk. Vannak esetleg ott olyan ajánlatok, amit nem érdemes kihagyni?

Kép
Kép
tinu

HELP!

Ma este kéne egy nagyon aranyos napocska kép nekem.
Valakinek hátha van a tarsolyában.Kedves,gyereknek való kéne .

Köszi:
20170114224602

Tinu: szerintem érdemes körülnézni, mindig be lehet infókat és egyebeket gyüjteni, tájékozódni, orientálódni. Szóval egy kukucskát megér. Ezen kicsit kevesebben lesznek az árusok és az emberek is, mint a nagy kismamás börzén. Én mennék a helyedbe, de esetleg csak körbenézni.... Bár most látom, hogy még sok van neked hátra, ilyenkor még komoly dolgokat én sem vettem, de apróságokat igen. Ha gondolod csapj le a jegyeimre és akkor legalább ingyen ki tudsz menni. Eddig senki nem jelentkezett érte. Irj ha gondolod.

Kép
Kép
johanna1975

Pocak: miért égnél... semmi baj nem történt. Egy kis pénzen már csak nem fogunk összeveszni.... a ruhákon meg aztán főként nem. Szóval nyugi... emiatt aztán ne fájjon a fejed.

J

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Totálisan szétvagyok csúszva :!:
Na de ez ezzel jár,remekül haladunk,kívülről szigetelik már:D
Kép
Kép

És 14 hónap után,ma ELADTUK A LAKÁSUNKAT!!! :lol:

Ancsi:
olvastam,hogy Ti is :lol:
Gratulálok.

Dorka se nagyon hagy,még szabad perceket sem :shock:
Be nem áll a szája egész nap,de nagyon kell koncenrtálnom,hogy értsem is :D
Legújabb:ha elég a kajából,leteszi az evőeszközt és közli:na vége,ennyi :shock: :lol:
Viszont Neet:
nagyon irigykedem a pelusnélküli napokért :(
Egyszerűen nem is próbálkozik vele,egy másodperc után felugrik a biliről :?

Votiv:
ez nem hangzik túl jól :shock:
Mikor Te is érzékenyebb,"sérülékenyebb vagy :roll:
Drukkolok,hogy hamar túl legyetek ezen a nem túl kellemes szérián++++++

Zuz:
nálatok minden oké?Mikor mész uh-ra?
Bazsó rendbe jött?

Zsan:
Te jobban vagy?/ :lol: /
Ha számít bár mit is,szerintem is klassz anya vagy!

Indi:
neked is küldök sok-sok+++++++++++,úgy érzem,hogy most neked van rá szükséged :!:

Den:
hihetetlen,hogy mindenkihez van 1-2 jó szavad :P
Hogy csinálod? :lol:

Macs:
neked is küldök egy kis++++,ez egy ilyen nap :lol:
Ma van bennem bővem :wink:

Ada:
szia :P
Írj kicsit bővebben magatokról!

Ha kimaradt valami,akkor holnap folyt.köv.

petergabi

Johi: hát lehet, hogy csak elméletileg kérdeztem ezt a börzét, mert ha mégis ezeket a nem túl occsó embereket választjuk, akkor hétvégén padlólapozás lesz nálunk és itthon kell maradjunk. :? :roll: :shock:

Kép
Kép
tinu

Juc: napocskát nem tudok. viszont após nagoyn sok fincsi gyümivel érkezett haza, már jól meg is kóstoltam mindent. nyámi.

Kép
Kép
johanna1975

Juc: ezeket találtam:

Kép Kép Kép

Kép Kép Kép

Kép Kép Kép

Na jó, az utolsó kettőt szerkeszteni kéne :oops:

pocakpacni

Juc
priviztem :)
macskanyu

Gabi: wow... gratula a haladáshoz. gratula a lakáseladáshoz.

Tinu: ahogy visszagondolok, még tényleg ráérsz. Én nagyon sokáig nem mertem venni semmit, egy db body volt, amire gyüjtöttük a neveket. Ez volt az össz cucc.... az elején voltak a lány nevek a hátulján a fickó nevek. A hátulja tök üres volt szinte. Aztán a végén 30. hét után kezdtünk vásárolni.

Kép
Kép
johanna1975

indianyo

pocakpacni

Gabi: tulajdonképpen ilyen Kép vagyok, de közben meg így Kép örülök Nektek!!!! Tutiiiiiiiii :lol: :lol: :lol: Bilizés még Marcinál sem áll sehogy, ill. áll, pedig Ő idősebb Dorkánál!

pocakpacni

Köszönöm szépségesen napocskákat mindenkinek,még keresem az igazit :lol:
20170114224602

Köszönöm a kedves szavakat :) Igen, én időjárásfüggő vagyok, hideg, szeles, esős időben csak vegetálok.... De nem nyavalygok már többet, unom magamat :lol:

Votiv :) hát ez bizony nagyon komolyan hangzik... remélem, hamar kaptok időpontot! Fantasztikus, micsoda érzékeny antennái vannak! És tudom én, hogy ez most nagyon nehéz nektek, de később lehet, hogy méginkább megviselne és talán jó is, hogy ilyen hamar ezt csak azrét,. hogy jó kedvünk legyen :) A téma is tetszik, de a stílus méginkább :)

A Schobert-család autóval az autómentes Margitszigeten
2006. június 20. 14:28
"Hétfőn este hat óra tájban a fitnessz koronázott guruja sötétített Audi A8-as széndioxidgyárán gurult be a kifejezetten autómentes Margitsziget atlétikai centrumának hátsó fertályára, hogy ott nem sokkal később zsír kis edzést celebráljon az arra éhezőknek. Norbit felesége, Réka követte egy, a tatárok eltiprására is alkalmas méretű, Volkswagen típusú urbánus terepjárón" - kezdi dörgedelmes feljelentőjét a Velvet megfigyelője. "A két kalorikiller celeb gyaníthatóan akkora sportember, hogy a Margit-híd jobb vagy bal végéről besétálni annyira megalázóan kevés energiafelhasználást eredményezett volna, hogy ezt már nem vállalhatták be. Netán akkora sztárok, hogy ha meglátja őket a plebsz, a hídon gyalog és alternatív közelekedési eszközzel haladó polgárok népes hada állná útjukat egy jó kis nullaklóriás pörköltreceptért?" - horgad fel Feljelentőnkben a környezettudatos életérzés, majd levezetésül még írásban is érzékelhető szigorúsággal vonja össze a szemöldökét: "Szeretném kiemelni, hogy a Margitsziget egy a kevés autómentes fővárosi övezetek közül, s ezt tessék az ilyen közepesen híres celebritik fejébe is beleverni!"
[/i]

indianyo

[quote="indianyo"] írta:indianyoÉs tudom én, hogy ez most nagyon nehéz nektek, de később lehet, hogy méginkább megviselne és talán jó is, hogy ilyen hamar ezt csak azrét,. hogy jó kedvünk legyen :) A téma is tetszik, de a stílus méginkább :)

No itt kitöröltem valamit..

szóval talán job, hgoy ilyen hamar kitört Istiből eza valami és könnyebb (?) megoldást találni rá...

ezta szöveget pedig csak azrét, hogy jó kedvünk legyen stb.

indianyo

Uh, írtatok egy du alatt is... közben Mikit látogatják a H-ban. :lol:
Félszemmel nézem őt is, jó? :lol:

Szóval:

Ruz,
én is harapós voltam, de nem viccből, és kb 6 éves koromig überbrutál. Eszter is harapott, most már "csak" mar.... leginkább ha baja van (magával), akkor engem. Nincs tippem, ua-t érzem, amit te, ha gyengén marok vissza, kiröhög, brutál nem teszem. Passz.

Macs,
8 hós v. másfél éves: anyukám itt volt, amikor E kb 1.5-2 hós volt. Akkor beszélt le arról, h folyton felugráljunk, ha szólít a ded. Szóval akkor került le a padlásról a korbács----

Pocak, Pgabi:
bili: nem tudom, eleinte csak játékból volt itt, mondtuk, mire való, majd a babák "pisiltek" bele, majd ő is nézegette, de bele még nem, de már szólt, ha épp pisilt, majd anyóséknak odaadtuk 2 napra és a 3.-on így kaptuk vissza. Aztán persze vannak napok, h nem akar ráülni, hiába kérem, de ez ritka, sztem ezek a dilis napjai. Rövidre zárva: sztem (nálunk így volt) 1. lépés: szól, ha már pisil-kakil vagy utána, 2. lépés: szól, h pisilni kell, 3. kéri a bilit, 4. magától ráül.
Egyébként sokszor bevonul velem a klotyóra, így teljesen tudja, mi történik és miért. Lehet, h ez is segített?

Juc,
háát azt jelenti, h te sem voltál elájulva a cápáktól?

Macs,
te kérdezted? Szemmel verés tuti. :lol:

MOST miért nem alszik a lányom??? :shock:
neet
neet

Neet!

Még ők voltak a legjobbak vagyis az az alagutas rész.De a többi....
20170114224602

Sziasztok,

Csak egy gyors bekukkantásra van erőm, megyek és alszom kicsit, amíg ded is ezt teszi, hátha az éjszaka megint kicsit kalandos lesz emiatt a csúnya szél miatt.

Egyébként általában kétszer kel fel, nagyjából egykor és valamikor három és négy között. Remélem ezt a jó szokását megtartja :)

Indi,
Boldog Házassági Évfordulót, én is remélem, hogy a következő alkalmával, már csak rossz álom lesz, ami jelenleg van Veletek.

Johi,
Ha nem túl nagy pofátlanság részemről és még mindig nem jelentkezett senki a jegyekért, én elkérném Tőled. És kérlek, írd meg pontosan pü-ben hova kell menni a kinyomtatott "izével".
Nagyon köszönöm Neked előre is.

Bocsánat, ha valakinek még van/volt valami ünnepelni valója és nem reagálok rá, most nem nagyon megy. :roll:

Sziasztok,
Vica
vica94

Indi :) Ezek a fitt guruk :roll: :roll: És én még nem unlak, nyavalyogj nyugodtan! :wink:

Indi és Ruz :) Nem ér lelkendezni a SZF-en, pláne, hogy nem láttam és még ismétlés sincs! :x Tisztára irigy-mirigy vagyok... De azért hálás minden morzsáért :lol: :lol:

Votiv :) Nagy drukk, hogy a homeós doki megtalálja a megfelelő szert!! Nehéz lehet most Nektek, de Indinek sztem is igaza van, jobb minél előbb meglelni a megoldást. Sok-sok +++++++++++

Pocak :) Örülök, hogy nagy csajszid már jobban van!! Kap egy kis csokis perecet a gyógyulás örömére? Srácaidnak pedig bulást!! Neked meg egy nagy soronkívüli cupp :P Sajna tigrisbalzsamot nem szereztem még be, mert ebben a viharos szélben nem vállalkoztam a sétára, úgyhogy még Diclac géllel kenegetem, ami nem egy csodaszer, de szerencsére nem vészes a helyzet, erősebb még nem kell.

Gabi :) Nagyon király a házatok! És szuperül halad! Ti is korbácsot használtok? :lol: :lol: Gratula a lakáseladásotokhoz!!! Édes lehet Dorka, ahogy dumál már! :D Na vége, ennyi :lol: :lol:

Tinu :) Sztem is érdemes körbenézned, pláne ha kapsz Johitól ingyen belépőt :wink: Szóval ha nem padlóznak Nálatok hétvégén és ráértek, akkor nézzetek körül!

Johi :) Hú, micsoda body!! :o :D

Zuz :) Nálatok mi újság? Bazsónak tart még a hasmars?

Fibi :) Derekad hogy van? És jobb már egy kicsit a hangulatod?

Zsan :) Kipihented már a rollerezést? Hogy vannak a foltjaid, könyököd, térded?
denizsa

Neet :) Akkor majd a bilizés idején mi is odaadjuk Bálintot az anyósodéknak :wink: :lol: És B. sem alszik, az apján tombol...

Juc :) Olyan sok szép napocskát kaptál Pocaktól és Inidtől, tudtál választani?

Vica :) A kétszeri kelés rulez! :D Tényleg tartsa meg jó szokását Máté!! Puszi Nektek :D
denizsa

Vica: van néked mél címed? Irjál nekem mélt és elküldöm neked. Miért lenne pofátlanság, ezért ajánlottam fel.
A MINIMANÓba kell menni, itt az oldalon is van reklámjuk, ott van a pontos címük, valahol az Örs környékén vannak. Szükség lesz néhány dologra hozzá a papíron kívül, mint pl a nevemre, nick nevemre.... úgyhogy mindenképpen mélezzünk.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Vica: lehet, hogy az lesz a legegyszerűbb, ha a jegyeket a börze elött veszitek fel, mert nagyjából a városnak egy részére esnek.

Kép
Kép
johanna1975

Johi!
eddig két bénát néztünk meg. a második már közelít, lehet, hogy arra fanyalodunk , de gáz, hogy csak 6 hóra kell nekünk, mert így kauciót fogunk veszteni.

nálunk is érdekes, mert Lencsi a kanalas kaját pépnek képzeli el, nem akarja rágni. de a rágós kaját, amit ő harap, azt igen.

és Csajok!
ki a frász az a Lynette??

Tinu!
én is börzén vettem az első darabokat. annak idején Moose megírta, hogy kb. miből mennyi kell és milyen méretben, és így kalkuláltam. meg egy babakocsit is vettünk ott. (májusban voltam Kismama börzén és augban szültem)

Gabi!
véééééégre! gratulálok és örülök is, hogy sikerült. így megy majd a szocpol a házra? részleteket nem árulsz el mélben? hogyan mikor miért, ki vette meg stb. :)
Moose helyett: és a képen, ahol Pindúr játszik, az nem a tetőtér? nem lehet ott az ajtón leesni? :lol:

Vica!
elmégy a börzére??? :lol: :lol: :lol:
ancsipancsi

IGEN! Kép ő lett a kiválasztott!
20170114224602

[quote="jucusmamus"]I írta:jucusmamusGEN! Kép ő lett a kiválasztott!

mihez kell? dekuhoz, üvegfestéshez?

ancsipancsi

Johi,
a mail címem ott van a hsz alján, remélem látod Te is. :)
Igen, akkor valszeg szombat reggel lesznek átvéve a jegyek.
Köszönöm még egyszer :D , várom a mail-t :)

Ancsi,
nem én megyek, hanem nővéremék. Náluk is baba lesz, novemberben fog születni. Az áprilisin már voltak kint, de akkor még semmit nem tudtak a bébiről, mostmár végre hajlandó volt megmutatni magát :)
És nekem is elhoznak ezt-azt, úgyhogy ennek a lehetőségnek most nagyon örülök.

Vica
vica94

No, én most megyek aludni, hátha még van egy fél órácskám, amíg kis manó felkel.

Sziasztok,
Jó éjt mindenkinek,
Vica
vica94

Ancsi!

Nem,textilre vasalhatós óvodaijelnek kellett.Kis barátunknak ez lesz a jele és anyukája hímezni akarta.
20170114224602

Hú, sokat írtok :D Ma hirtelen felindulásból meglátogattuk párom szüleit, úgy volt, hogy férjem megy egyedül, az új kocsi ügyeit intézte, de anyukám átvállalta Dócit, és elküldött engem meg Marcit is, hadd legyen meglepi a nagyszülőknek. Meglepetés nagyon jól sikerült, nagyon meghatódtak!
Miután hazajöttünk, még megfuttattuk Dócit az ikejában, mostanra jutottam gép elé... most megpróbálok reagálni, de nem sokáig jutottam a visszaolvasásban :)

Macs,
remélem, az alvás téma rendeződik, sírni hagyás nagyon nehéz, nekem 1x-2x ment, de ahhoz pontosan kell tudni, hogy épp hisztiről van szó, és nem arról, hogy mondjuk rosszat álmodott, mert akkor tényleg egyenlő a segítség-megtagadással. húbazmeg-koktél receptjét lejegyeztem későbbi használatra :D

Ancsi,
gratula a lakáseladáshoz!!! :)

Második,
üdv itt :) Köszi a gratulációt, remélem, nektek is hasonlóban lesz részetek :D Dokiról már úgyis mindent tudsz, de ha bármiben tudok segíteni, kérdezz!

Votiv,
nem hangzik jól... igazából semmi okosat nem tudok mondani :( sok erőt a fiadhoz, mert elég fárasztó lehet türelemmel bírni.

Johi,
mozgalmas egy napod volt!

Ruz,
harapd vissza... no nem nagyon, csak hogy érezze, hogy ez kellemetlen. Én ezt csináltam Dócival, aki azután békén hagyott engem és áttért az apja harapdálására, aki nem harapta vissza :D Biztatásul mondom, hogy néhány hónapja szinte teljesen elmúlt a harapós korszaka, most már csak akkor harap egyet-egyet, ha valaminek nagyon örül, vagy nagyon boldog, és érzelemlevezetésnek kell :D Gondolhatod, apája-anyája milyen boldog ilyenkor :D

Gabi,
ebből nemsokára költözés lesz! :D

Indi,
jó volna, ha férjed végre élőben is láthatná Dominót... múltkor még úgy volt, hogy nemsokára jön, ezt már elvetette? A szelet én is utálom, gyakran megfájdul tőle a fejem, sétálni persze ilyenkor is kell, éljen az esővédő :D

Na eddig jutottam, jóéjt és szép álmokat mindenkinek!!!

vera
kisün

Juc,
nagyon jó kis óvodai jel lesz :D
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: