A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Lányok!
Újra bent a munkahelyen...
HURKI:remélem nem talált el Kevin eltévedt nyílvesszõje!
DORIS, CATEYE:ne féljetek a lapartól nem nagy ügy és az a jó, hogy utána sem fáj!Kép
KARMEN:Edelweisséknak csodás babavárást kívánok!
RITA:mi van veled?
Virág
Virág

Haliho Lanyok!

JO otlet ez a minitali, csak annyi keresem lenne, hogy ne valami flancos draga hely legyen, mert most kicsit szukos a keretKép

Hurki! Irtam neked mejlt szocpollal kapcsolatban....Kép

orsoly
orsoly

LányokKép
Köszönöm a bíztatástKép Nagyon aranyosak vagytokKép
JoviKép
Én örülök mindenki látogatásának és ha idõd engedi szívesen látlak de ne érezd kényszernek, hisz megvan a magad gondja-bajaKép Mi van a menziddel? Megjött már normálisan?
Tapasztalt laparos lányokKép
Milyen érzés a mûtét utáni állapot? Ezek a gázok hamar távoznak? Utána nem okoznak fájdalmat vagy kellemetlenséget? Valaki mesélte még a legutóbbi korházi tartózkodásom alatt, hogy neki nagyon fájt, mert a gázok nyomták a vállainál, mellkasánál...stb.
VirágKép
Te hány napokat töltöttél korházban?

Puszi: Doris
doris

Sziasztok lányok! Feldobódik az ember ha olvassa milyen klasszul éreztétek magatokat a talin, ha lehet a kistalikra már én is szívesen csatlakoznék.Kép
Julcsi, nem biztos, hogy jó ötlet beszedned a gyógyszereket mielõtt átesnél horminvizsgálaton. Nekem pl. pénteken mondta az új dokim, hogy a Clostylbegitnek és a hozzá hasonlóaknak sok a nem kívánatos mellékhatása (pl cisztaképzõdés), és kb 5-10%-ban hatásos csak. Szerinte sokkal jobb, ha már kell vami hormon, célirányosan arra amire kell injekcióban adni, és annak nincsenek egyéb mellékhatásai sem. Kép Doris, úgy tûnik, nekem is laparoscópia lesz a sorsom,Kép azt mondta a doki, elõbb azonban néznek hormonprofilt, aminek 3 hét múlva lesz teljes eredménye ..rengeteg idõ. Ha vmi hormonbajom is lenne PCO-n kívül, elõbb azt kellene kezelni..remélem nincs. Vagy lehet, attól van a PCO?? Na majd kiderül. Zsuzsu! Nagyon köszi, hogy elvezéeltél ehhez a dokihoz, igazán profinak tûnik, az biztos, hogy nem teketóriázik. Remélem klasszul telik az idõ Pozsonyban!
Lányok, tényleg nem mindegy, hogy mikor néznek hormonokat? Nekem pl. tegnap jött meg, de holnap kell mennem vérvételre, és szóba se került a dokinál, hogy az nem a menszesz elõtti 7. nap..?
Mindenkinek szép napot! Kép
Kriszti
krisztinap

Sziasztok Lányok!

Cateye! Nem a Hetényi doktor úrhoz jársz?

Valaki cisztáról panaszkodott a múlt héten. Melyikõtök volt?
Csak ennyit szerettem volna mondani, hogy megnyugtatom, mert szinte biztos, hogy felszívódik, és nem okoz különösebb problémát. Nekem ahogy felszívódott, meg is jött normálisan.

Nelli
nelli2

KrisztiKép
Ne izgulj, én is a Margit kh-ba járok és többféle napon csinálják a hormonszint vizsgálatot. 3.7.21.-23. napok környékén szoktak vért nézni de lehet ettõl eltérõ isKép
A lapartól egyébként ne félj, mert nagyon hasznos és fontos beavatkozás. Gyakorlatilag teljes körképet kapnak a benti állapotokrólKép

doris

Doris, köszi a biztatást, én is szurkolok Neked és Cateye-nak! Kép Ti legalább hamarabb átestek rajta (igaz lehet már régóta vártok rá..) Jó lenne ha már mögöttünk lenne, csupa biztató eredménnyel. Az a baj, állítólag a PCO mindíg újra elõjöhet. Milyen kis vágásokat ejtenek a hason? Nekem azt mondták 'csak' a köldökön keresztül 'mennek ' be.. brrrr ..
Kép
Kriszti
krisztinap

Doris: ha munka alól kibújásról van szó, bármikor, bárhováKép Egyébként is gyakori vendég vagyoka kórházban, anyuhoz is be szoktam látogatniKép
A gáz nagy részét kiengedik a mûtét végén, de én is hallottam már panaszt arra, hogy fájdogálós, amíg fel nem szívódikKép
A menzim meg (kb. 10 perce) megjött. A bõgés már tegnap megvolt, így szinte semmi dologom.
Innen kezdve teljesen aktuálissá válik az andrológus, újbóli hõmérõzés, stb.

Jovi, aki most nincs elkeseredve nagyon

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok, Lányok!

Itt vagyok ám, csak olvasó üzemmódban Kép, tenger a melóm.

VIRÁG Kép
köszi, hogy hiányoltál, ari vagy!

EDIT-eknek boldog névnapot!
Kép

Megyek dolgozni Kép, de azért olvasok.

Puszi Mindenkinek!

Rita
knérita

Lányok: akartok kiselõadásta laproszkópia menetérõl?Kép (szerintem, jobb, ha nem, de közkívánatra elmesélem, ha kell)

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Lányok!

Doris, Kriszti!
Nekem is fájt a vállam a lapar után, de csak másnap reggel.Alig bírtam felkelni az ágyból. Nekem is úgy indult hogy egy vágás lesz a köldökömnél de sajnos a 20 perces mûtétbõl 2,5 órás lett, mert kiderült hogy endom van. Így három vágásom lett de nekem egy hétig fájt utána.
Szerintem hamarosan én is fogok menni laparra, de már nem félek tõle, mert úgy sem érzek semmit.

Jovika!
Sajnálom hogy megjött neked.Kép
Bocs lehet hogy elírtam valamit, már régen olvastam a laparról. Én tavaly úgy mentem a laparra hogy mindent elolvastam róla az interneten, hogy tisztaban legyek mit fognak velem csinálni. Én legjobban az altatástól féltem, mikor megtudtam hogy tubust fognak lenyomni a torkomba.

Rita!
MIzujs veled? De el vagy veszve!

Puszi

Andy
Andy

ANDY Kép
dolgozom ezerrel Kép, meg kint jártam a városban, hitel után érdeklõdtem, aminek következtében megállapitottam, hogy itt is érvényes Murphy törvénye: "Ahhoz, hogy hitelt kaphass, be kell bizonyitanod, hogy nincs szükséged rá." Ez a mai magyar szomorú valóság...
Pénteken küldtem Neked emilt, megkaptad?

JOVIKA Kép
sajnálom, hogy megjött Kép, és jó, hogy nem vagy nagyon elkeseredve, a jókedély ilyenkor "életmentõ".

DORIS Kép
Neked is ment emil pénteken, megérkezett?

LÁNYOK,
gondoltok Andira? Ma van a HSG-je, remélem, jobban sikerül neki, mint ez enyém, és az eredménye is jó lesz.

Na, itt kell hagyjalak benneteket...

Pusszancs,

Rita

Ui.: ma vagyok 32 éves, vén banya leszek, mire összejön a babó Kép
knérita

JoviKép
Köszi, nagyon ari vagyKép Én is rengeteget olvastam már a laparrólKépSajnálom a menzidet...ne szomizz, próbálj erõs maradni...
AndyKép
Én eleve hosszabb mûtétre számítok mivel elég nagyok az endoim de abban bízom, hogy valami "csodát" lehet mûvelni velük... Tubussal altattak? Az milyen? Eddig mindig vénába kaptam a szurikat...
Jovi segíts légyszi! Milyen az amikor tubussal altatnak?
KrisztiKép
Bizony, én is nagyon sokat vártam erre a mûtétre, úgyhogy "örülök", hogy eljutottunk idáig is... Én úgy tudom a köldökön + két helyen ejtenek aprócska vágásokat.
RitaKép
Hogy vagy?

doris

Sziasztok!

Bocsi, hogy ide írok de nagyon jó kis csapatnak tûntök és biztos tudtok tanácsot adni.
Van egy ismerõsöm akinek sajna már a 3. babája is elment.
21 hetes volt és meg kellett szülnie. Mind a 3 baba 20 hetes korába halt meg. Most megy a Bolgárkerék u.-ba genetikai vizsgálatra. Az jó hely szerintetek?
Hogy lehet neki segíteni mert nagyon a padlón van. Már az öngyilkosság is az eszébe jutott. Nagyon nehezen lesz terhes. Már 5 éve csak ezen jár az agya. Férje nem nagyon foglalkozik a lelkével a szülõk vidéken.
Meséltem Rólatok, hogy jöjjön ide, de sajna nincs internetjük. Igazság szerint már orvoshoz kéne fordulnia.
Annyira szeretnék segíteni neki.

Barátnõ
Barátnõ

Kedves BarátnõKép
A Barátnõdet nagyon sajnálom... Szakorvos nélkül nehéz lesz talpra állnia... Kár, hogy nem tud közénk jönni, hogy legalább a problémáit kibeszélhetné magából. Nem tudok válaszolni a kérdésedre, mert nem ismerem a helyet. Minden jót kívánok NekiKép
RitaKép
Boldog SzülinapotKépKépKép Nem vagy még Banya-nyanyaKépKép!!!!
Köszi, megkaptam a mail-edetKép Persze, hogy gondolok Andira. Remélem küld majd SMS-t, ha igen, azonnal jelentkezemKép

doris

DORIS Kép
Köszi szépen! Igen, tudom, hogy még "fiatal" vagyok, de idõnként elkap ez a "nekem már sosem lesz kisbabám" érzés, meg az is, hogy az idõ csak telik, telik, mi öregszünk, meg anyukám is nagyon szeretne már unokázni, szóval nem vagyok egyszerû eset ma, de remélem, gyorsan átmegy rajtam...
Várom Andi hireit!
Hú, annyira nincs kedvem dógozni...

Puszi,

Rita
knérita

Doris!
Laparnál mindig tubussal altatnak, de ne izgulj mert akkor már régen aludni fogsz.

Ritus!
Nagyon boldog születésnapot kívánok!Kép
Én meg januárban leszek 32. Remélem mire 33 leszek már babás leszek!

Andi már biztos túl van a HSG-én.
Ki tud róla valamit?

Puszi

Andy
Andy

Kedves Barátnõ, próbáld meg legalább arra rávenni, hogy mh.-rõl, netkávézóból próbáljon meg közénk jönni. Az oldalt le lehet tölteni, elmenteni egy floppyra, otthon végigolvasni.

Doris: a beteg csak annyit érzékel, hogy vénába kapja a gyógyszert és elalszik. Miután "bealudt", teszik a szájába-torkába a tubust, de csak hosszab, ill. mélyebb relaxációt igénylõ mûtéteknél szoktak tubust használni (na meg gégészeten, de ez most minket nem érdekel). Itt mélyebb relaxációról van szó, mert ahhoz, hogy a hasfal szépen ellazuljon, ez kell. TE, azaz a beteg annyit érzékel a dologból, hogy fáj(hat) a torka, nyaka, válla. Ti. ilyenkor a fejet hátrabillentik, kb. úgy, mint amikor te nagyon magasra akarsz felnézni.

Lapar: elsõ körben felfújják a hasüreget egy speckó tûn át, amit a köldök fölött szúrnak be. Utána ugyanott csinálnak egy kis metszést és vezetik be a kamerát(+a fény is rá van kötve, meg a gázcsõ, szükség esetére). Körbelesnek, ha úgy látják, hogy kell valamit "dolgozni" odabent, akkor csinálnak még 1-2-3 lyukacskát és azon keresztül machinálnak.

Andy: nem vagyok elkeseredve, kb. erre számítottam. Csak baromira nem értem, hogy 1. miért 25 napra? 2. ha ált. 25 nap (mert ált. annyi), akkor múlt hónapban miért volt 28?
Én meg laparról (is) tanultam, ezért tudok "ennyit".
Na, jó, nem nagyképûzömKép

Rita: a jó kedvem perpill. megvan (nemcsak a mensim) Kép
Különben meg most majd egy évig egyidõsek leszünkKép
Isten éltessen sokáigKépKépKép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

RitaKép
Ismerem ezt az érzést...most rajtam is ez úralkodik... Majd támogatjuk egymást lelkilegKép
AndyKép
De mibõl áll ez a tubus dolog? Mit érzek amikor bedugják a számba? Miért más egy laparoszkópia miatti altatás mint más mûtétek altatása?
LányokKép
Én februárban leszek 30 éves és azt tervezem, hogy addigra meglepem magam egy kisbabával a pocakomban... Remélem sikerülKép
Andiról még semmi hírem...

doris

Hû, milyen litániát kerekítettem ittKép
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Doris!
Jovika szépen leírt mindent. Tényleg nem lehet érezni semmit, csak utána kapar a torkod egy kicsit.

Jovi!
Nekem se mindig egyforma hosszúak a ciklusaim. Azért örülök hogy nem törtél le.

Andy
Andy

Szia Karmen Kép
fecskendõt és tût gyógyszertárban vettem. Általában az 5 ml-es fecsi és a kímélõ (jó vékony - pl. 25 G-s) tû adta be a férjem fenékbe én pedig insulinos fecsivel hasba. Itt a fecsi együtt van a tûvel, nem kell külön venni.
Igen, a 2. lombiktól lettem babás, 15 petesejtbõl 12 termékenyült meg és hármat kaptam vissza, amibõl egy baba van.
Nagyon szorítok Neked november elején, hogy sikeres legyen!
Pussz
Ányez
Anyez

RITA:BOLDOG SZÜLINAPOT! És ne szomizz, mert elõtted az élet!Kép Persze értem az aggályaidat, idõnként nálam is elõjönnek, de spongyát rá!Kép
Most rohannom kell, de du. megpróbálok még benézni hozzátok!
Naagy puszi mindenkinek,
Virág
Virág

JoviKép
Így már értem a dolgot. Csak utólag fogom érezni a tubus helyét. Köszi, hogy így leírtál mindentKép

Doris
doris

VIRÁG Kép
Köszi szépen!

DORIS Kép
OK, megbeszéltük a lelki támogatást! Biztos, hogy a szép kerek évfordulódat már nem egyedül ünnepled.

JOVIKA Kép
köszi szépen Neked is a jókivánságokat! Neked mostanában volt vagy lesz a szülinapod?

ANDY Kép
Neked is köszi szépen! Lehet, hogy már a szülinapodra kapsz egy ajándékot Kép, tessék bizni benne!

Jaj, már megint mennem kell...

Puszi,

Rita
knérita

Sziasztok, itt vagyok, rohadék lakásvásárlók eljátszák, hogy mennek tulajdoni lap meg ilyenekért és kamu az egész...Kép
Jovika, férjed egyébként ért a súlylökéshez? Az én férjem meg diszkoszvetõ volt!
Andrológus ugyan nem ott, de a SOTE-n dr Kopa Zsolt.
Ja újabb érdekesség a mûtétje 95 perces volt altatás 105 perc.. ma voltunk kontrolon, nagyon szépen gyógyul, szoros gatya kell vagy zoknit kell a gatyájába tenni ne tudjon megereszkedni, ettõl akkora tökének néz ki, hogy nem bírok már magammal, egyébként végre engedélyezve van a szex, bár csak light version Kép
Doris, ne izgulj, semmit nem érzett a párom a torkában, ha utólag nem mondják nem is tudja, hogy volt tubus.
Rita, boldog szülinapot!!
Lányok, akivel egy szobában volt a párom,a srácnak nem jönnek ki a kisfickók, szmötyi jön Kép, csak nincs benne sperma, de "leszívták" vagy mi és azok nagyon is jók szóval tudnak csinálni nekik babukát. A leányzó meg pattanásokra szedett Diane35-t, abbahagyta és tök összezavarodott a ciklusa meg cisztái vannak. Szerintetek ha a lányt helyrehozzák szaroznak az inszemmel vagy küldhetik õket lombikra rögtön?
Puszi Hurki
hurki

HurkiKép
Köszi a bíztatástKép Elég mókás lehet a Párocskád zoknival a gatyójában...Kép Milyen a light sex?Kép
Sajna nem tudom, hogy a törvény milyen esetben mit ír elõ. A Kaáli intézetben tudnak nekik válaszolni csak lehet, hogy el kell menniük egy tájékoztató elbeszélgetésre ami szerintem nem feleslegesKép
RitaKép
Rendben, akkor fogjuk egymás kezétKépKép

doris

Lightsex: nézni, hallgatni és gondolni lehet rá. Csinálni nemKép
Hurki: aranyos vagy, de én a közelsége miatt szeretnék az Istvánban andrológust(hátha akkor otthon el lehet intézni a "kellemes" részét), mert max. 10 perc alatt ott vagyunk.
Ja, és mostanában strandra, usziba ne menjetek, még vmi kiéhezett liba ráugrik a "méreten felüli" párodraKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovi én vagyok az igazán kiéhezett liba! Kép
Hurki Kép
hurki

Kép
jovi

Rita, hadd gratula én is szülinapodra, igenis fiatal vagy és még sok évig az is leszel, és biztos jön a baba is hamarosan, ez a természet rendje.Kép (A nagypapám még 77 évesen is mindíg mondta, õ két hetes Kép, fiatalos és üdeKép)

Jovika, én is köszönöm, hogy írtál a laparról. Van vajon a mûtétnek kockázata? Remélem elenyészõ..

Szerintetek lehet kapni Gynevacot recept nélkül is?

Kriszti
krisztinap

KrisztiKép
Minden mûtétnek van kockázata de ennek a mûtétnek rengeteg az "elõnye" isKép A Gynevacot recept nélkül nem lehet kiváltani de felírhatja a körzeti orvosod isKép

doris

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a névnapi jókívánságokat és nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat a talin.

Bocs, hogy eltûntem, de teljesen össze vagyok zuhanva. Vasárnap voltunk az andrológusnál, ahol 4 óra hossza alatt intéztünk el egy hereultrahangot, egy vérvételt és egy adag matyi leadását valami tenyésztéshez. A doki néni roppant szétszórt volt, össze-vissza beszélt, hol mûteni akarta szegény páromat, hol gyógyszert akart írni, a végén elengedte azzal, hogy szedjen Maca Vibét. Két hét múlva lesznek meg az eredmények, de nem tudom hogy lesz ebbõl papírunk a lombikhoz. Párom totál kiakadt, orvosnak többé a közelébe se akar menni.

Edi
edi

KRISZTIKép és HURKIKép
köszi szépen!

Most rohannom kell, puszi mindenkinek!

Rita
knérita

KrisztiKép

A Gynevacot csak receptre adják, de körzeti is felírja Kép

DorisKép
Sok sikert a mûtéthez !!!!!Kép Azt mondta a dokim, hogy köldök alatt csinál egy kis vágást, és két picit pedig bikinivonalban, tehát nem fog látszani. Egyébként szó szerint úgy zajlik ahogy JoviKép írta. Az altatástól én nem félek, mert voltam már bokaszalag mûtéttel altatva, egy kellemetlen volt csak, hogy amikor felkeltettek a mûtét után akkor rögtön hánytam egyet, mert a tubus felingerelte a torkomat. Nekem aznap amikor bemegyek már megcsinálja a doki, másnap pedig enged haza.

NelliKép
Dr Lázár Gáborhoz járok az Istvánban.

RitaKép
Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánokKépKépKép A 33-at már remélem babával ünnepled.Kép
Sajnos én is érzem azt az érzést, amit leírtál, de minden reggel túlteszem magam rajta. Az a szar, hogy a dokim is állandóan hajtja, hogy igyekezni kell, mert már 32 éves vagyok (pedig csak 31 leszek november végén ), és a gyereket fel is kell nevelni. Lehet, hogy Õ már a kihordást is beleszámolja. Gondolhatod, hogy ez milyen a lelkemnek, pedig már 30 éves korom elõtt elkezdtünk próbálkozni, és nem az akaraton múlik Ti aztán tudjátok igazán.Kép

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEyeKép
KösziKép Engem eddig 4 alkalommal altattak nõgyógyászati mûtét miatt ezért ebben van "rutinom" sajnos...viszont az ébredéseim borzasztóak. No ettõl függetlenül inkább az eredménye miatt aggódom, de teljesen feleslegesen, mert az semmit sem segít...
EdiKép
Sajnálom...ennyire ki vagytok szolgáltatva az orvosnak. Máshoz kellene mennetek, bár tudom, hogy ez már nem az elsõ hely... Remélem azért legközelebb sikerül normális állapotában kifognotok a dokit és hajlandó lesz végre tenni is értetek.

doris

Istvános lányok! Nem tudtok andrológushoz tel.számot az Istvánban????

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Doris, CateyeKép
Én is furcsálltam volna,ha lehetne recept nélkül kapni, bár az új dokim mondta, hogy szerinte vény nélkül is kapható, amúgy ajánlja kiegészítésként. Majd felíratom vele legközelebb.
Doris, milyen problémád miatt mûtöttek már többször is? Kép
És miért vártak eddig a laparral?

Kriszti
krisztinap

KrisztiKép
Voltak méhpolipjaim aztán egy terhességem ami sajnos elhalt(Kép)aztán mérgezést kaptam a babutól és újra kikapartak aztán az endometriosisemet altatásban végzett szövetmintavétellel támasztották alá. Eddig kaptam endo kezeléseket, aztán volt hsg-m és 3 sikertelen ciklus után (6 hónap mert az egyik petevezetõm átjárhatatlan) most következik a lapar ami után remélem, hogy már csak egészséges terhesség/terhességek fognak következniKép Ha az égiek is velem lesznek, akkor legközelebb már szülni megyek a mûtõbeKépKép

doris

Sziasztok!

Rita:
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ! Ne aggódj a korod miatt,nem vagy még "öreg". Engem is piszkál a környezetem, szülõk, barátok, szerintük már ideje szülni. Mit tudják õk mennyire vagyok felkészülve és egyáltalán mi folyik a háttérben. Az ilyen belekotyogások nagyon tudnak idegesiteni. Szóval fel a fejjel. Annyi mindent megtesztek, megteszünk a kis manóért, hogy biztosan mindenkinek összejön.

Andi:
Már biztosan túl vagy a vizsgálaton. Remélem minden simán ment és az eredmények is jók.

Egcsi
egcsi

DorisKép
Most már mindent értek, és drukkolok hogy a lapar után minden OK legyen, jöjjön a babuciKép

Puszi, jó pihenést
Kriszti
krisztinap

KrisztiKép
Köszi és természetesen én is mindannyiunknak drukkolok, hogy teljesüljön ez a kívánságunkKépKép
EgcsiKép
Megoldódott a madárkáid kérdése? Haza tudod Õket hozni? RemélemKép

doris

Sziasztok lányok Kép
Csak most tudtam elszakadni a munkától, most látom csak igazán, hogy mennyi mindentõl megszabadultam volna, ha a tavalyi esemény nem következik beKép

Doris Kép
Szorítok nagyon(már most) a laparhoz, hogy minden simán menjen, és utána meglátod hipsz-hopsz összejön a babuci.

Kriszti Kép
A dokidnak hasznos lehet az ITT lévõ infók.

Rita Kép Boldog szülinapot!

Hurki Kép Hogy hol dolgozom, megírom mailben.

Mindenkinek jó pihenést!

Nikie
nikie

Köszi lányok a névnapi kívánságokat! Nikie
nikie

Doris! Nekem 2x is volt lapar az elso utan fajt kicsit a vallam, hatam, a masodiknal semmit sem ereztem utana.
Kiveve a sebet ami tenyleg csak kicsit fájt. Nyugi.

Kriszti! Nekem a koldoknel volt 1 vagas, meg alatta amit a bugyi eltakar 2 picike. Elso mutetnel viszont csak a koldoknel vagtak, alul meg csak 2 pici tûszurás nyoma volt.

Doris, Kriszti! Andy irta, ö ugy járt, nekem is az volt mind a 2x, de csak 1 órás volt a mûtét, és ahogy leirtam pici vágás. De ez akkor derül ki ha felnyitják hogy hogyan kell folytatni. Ja elöször tubus volt, napokig alig birtam nyelni, másodszorra nem kaptam. Nem tudom mitõl függ. Igaz másik intézményben volt. Amugy alszol igy nem is tudsz rola hogy tubust tettek a torkodba, csak amikor felébredsz és fáj. Gondolom volt már erõs torokfájásod, nem kellemes de kibirható.

Jovi! Nekem a lapar menszi utan volt par nappal, mind a kétszer!

Nelli! Van olyan ciszta, amelyik felszivodik, de van ami sajna nem. 2 fajtaja van ugyanis. Egyik s funkcionális, a másikra nem emlékszem Kép

Rita! BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! AKkor már én is vén banya vagyok?

Ányez! köszi, remélem nekem is adnak a patikában. Azt hittem csak receptre v. orvosoknak. Nehogy drogozni akarjak.
inzulinos fecskendõ nem olyan spéci hogy nagyon drága? Hány darabot lehet max. venni? Akkor téged igen jól tudtam stimulálni, és sok meg is termékenyült. Ez a jó. Örülök neki, és pihenj sokat, meg vigyázz magatokra. Te most táppénzen vagy? vagy visszamentél melozni? én nem tudom mit teszek majd, otthon nem jó egyedül, de lehet hogy sokat kell pihenni. Dokim szerint lehet pár hét után dolgozni.
Neked mit mondott a te orvosod?

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, a fecskendõ és tû pont azért kapható csak úgy, hogy aki drogozik az megvehesse és ne legyen aids-es. az igaz, hogy annó a kutyusunk epillepsziás volt, és megtanultam vénásan seduxen-t beadni neki, hogy könnyítsek a szenvedésén, na és akkor rendszeresen vettem gyógyszertárban tût+fecskendõt és néztek rám mint a véres rongyra.
Írjatok mi volt a dokiknál! Én vegetálok, várom a szombatot, tényleg mikorra adnak eredményt MRI-rõl? Azonnal?na ez olyan én féle kérdés volt..Kép
Puszi, jó éjszakát Hurki Kép
hurki

Sziasztok lanyok!
Koszonom, hogy gondoltatok ram. Sajnos nincsenek jo hireim. A HSG elmaradt, mert bacilusokat talaltak nalam. Most gyogyszert kell szedni mindkettonknek es ovszerrel vedekezni es sajnos biztos, hogy kettesben jovunk vissza a nyaralasbol.

Okt. 2-an jelentkezem. Addig is sok puszit kuldok mindenkinek!

Andi
andi28

Andi
Nagyon sajnálom, hogy elmaradt a vizsgálat a bacik miatt, remélem hamarosan jobban leszel. Azért érezd jól magad a vakáción.

Doris
Minden el van intézve. Még állatorvoshoz kell õket elvinnem, kell igazolás, hogy egészségesek. Remélem minden rendben lesz a határon is, itt és otthon egyaránt. Mielõtt kilépünk megnézi õket valami tisztviselõ/felügyelõ, hogy normális körülmények között utaznak-e. Több bajjal jár a madaraimat hazavinni, mintha gyerekkel utaznánk. Ezért is szeretnék túl lenni az egészen.
26-án gondolok rád, remélem minden rendben lesz és biztatóak lesznek az eredmények is.

OFF: Aki siet az most ugorja ki a beszámolómat.
Szombaton voltunk Disneyland-ben. Hát mit mondjak nagy élmény volt. Rengeteg jó hullámvasútjuk van, sikitottam is ahogy a számon kifért. Megnéztük a mesefigurák felvonulását és este volt egy nagyon jó show Mickey egérrel.
Vasárnap továbbmentünk a SeaWorld-be ami szintén nagyon klassz volt. Etettem és simogattam delfint olyan érzés mintha hideg virslihez érnél. Láttam egy csomó fókát, rozmárt,cápát, mindenféle bálnákat és tengeri herkentyûket.
Fantasztikus milyen trükkökre betanitották ezeket az állatokat. Jól elfáradtunk, alig aludtunk, mert jó sokat kellett vezetni és gyalogoltunk egész nap. Jól felégett a képem és "postás" módra vagyok barna.
Olvastam, hogy jó volt a tali is, remélem legközelebb, már én is el tudok menni.
Hát ennyi.

Egcsi
egcsi

Sziasztok
Rita boldog szülinapot! Tudom ez nem vígasztal, de én a jövõ hónapban leszek 34 és még egy babócám sincs. Nagyon szeretnék kettõt, mert én egyke vagyok és hiányzik egy tesó.
Tegnap voltam doki bácsinál, mert új ciklus, új remények (20c5cn)- ezen a doki bácsi mosolygott és azt mondta, hogy ez így van! Kép Holnaptól minden másnap kapok szurit(Merional),összesen 3-at. Jövõ szerdán UH, csütörtök Profasi és ha minden igaz pénteken a 4. inszem.
Érdekesség: mielõtt elkezdtem inszemekre járni, vagyis mielõtt gyógyikkal elkezdtek stimulálni mindig 28 naposak voltak a ciklusaim. Mióta stimulálnak kitolódott 33 napra. Ebben a ciklusban (nyaralás miatt) elmaradtak a gyogyik, egy szemet sem kellett szednem, most hajszál pontosan 28 napra megjött. Tehát az már biztos, hogy az Utrogestan kitolja a ciklust. Legalább is nálam ez beigazolódott. Bocs, hogy hosszúra sikeredtem...Kép
Lujza
lujza

Lányok!
Ma vagyok a 14. napon a hõm 36,4-re csökkent. Holnap megyek UH-ra tüszõnézésre és vérvételre. Szerintetek azért ma akciózzunk vagy várjam meg milyen eredményt mutat az UH?

Andi!
Sajnálom hogy elmaradt a HSG. Milyen bacilusokat találtak? Nem voltak tüneteid? Mikor lesz akkor a HSG-éd?

Edi!
Sajnos a pasik nehezebben tûrik a orvosnál való várakozást. De majd meglátod lenyugszik, de mondjuk megértem hogy kiakadt ha a dokinõ se tudta hogy most megmûtse-e vagy sem. A Maca Vibe hátha csodát tesz nála.

Karmen!
Te pénteken mész UH-ra a Kaáliba?

Puszi

Andy
Andy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: