Macs!
És még csodálkozol, hogy nem alsziK???? Szegény gyermek, mindkét szülője elutasítja, akiknek egyébként egymással is problémáik vannak, nem csoda, hogy epilepsziás és hisztériás!!!! És én a helyedben azon sem csodálkoznék, hgy alkoholista lesz, talán nem kellene annyit innod és cigizned, ja, meg szipuznod! Tudod, a rossz példa!
Ezek mind hülyék!!! Én is eljutottam odáig, hogy na ennyi volt, megyünk a Madarász utcába és kész! Csak aztán elolvastam a könyvüket, + olvastam arról a dokinőről, aki a könyvet írta, és én úgy gondoltam, hogy túl brutál a módszer! A lényeg, hagyjuk sírni, így majd megtanul aludni, ne altassuk mellen, és akkor éjjel is vissza fog aludni! Ebben van igazság, de nem egy 7-8 hósnál-szerintem. Mi 1 évesen kezdtük el, egyrészt, mert annyira kimerített már a terhesség mellett az éjszakázás, másrészt, mert akkor éreztem rá érettnek Bazsót, és tényleg így is volt. Én ennyi idősen még picinek találtam ehhez! Azt meg végképp, hogy kimenjek a szobából, és hagyjam sírni! Úgyhogy egy másik könyvet vettem alapu, ami zerint nem szabad magára hagyni. És nekünk bejött!
A Kismama szerint későbbi alvási problémákat, sőt lelki sérülést okozhatunk ezzel a brutál módszerel! Ez persze nem azt jelenti, hpgy ne vágj bele, nem akarlak lebszélni, csak azért írtam le, mert mi is átmentünk ezen, és én kb 2 hónapi nem alvás után jutottam idáig, mint Te. Tudom, hogy nagyon nehéz

, de akkor se igyál annyit
Fibi!
Tegnap este olvastam a Kismamában a cikkekre beküldött válaszokat! Nme lettem okosabb

De tök jó, hogy bekerültél!!!
Katus!
Akkor utólag is boldog jubilálást!!!!
Recca!
Benke nagyon édes!!!!! Bazsó is állandóan a ruháskosárba akar ülni