2002.09.05 19:54
2002.09.05 20:23
Tegnap még semmi, mára meg elõtört. És egy nyikkanás nélkül!!! A bal alsó ínyén kb 3 mm hosszan és 1 mm magasan látszik a fogacska , míg a jobb alsó ínyen 1 mm hosszan és semennyi magasan látható
Egyébként tök véletlenül bekapta az ujjamat (biztos azt hitte, hogy az övé) és akkor éreztem a kis recéket
Belekukkantok, hát virít a fehér fogacska
Én olyan boldog vagyok. Nemsokára veszek neki fogkefét
Negyed órán át bírta
Ott szurkolt az egész család, és amikor végleg eldõlt -kifáradt gondolom- akkorákat sikított,visitott, fennhangon kacagott örömébe, hogy könnybe lábadt a szemem és majdnem elsírtam magam.Piszok büszke voltam rá!!!! 2002.09.05 21:15
. 2002.09.06 19:40

2002.09.07 21:10
Én most próbálom leszoktatni. Vacsira ma is gyümölcsöt adtam, de egy idõ után elkezdett sírni. Már mindent kipróbáltam, semmi változás, de aztán kiderült, hogy kenyérhéj kellene neki.
2002.09.08 12:41
!!!! Annyira, de annyira akartuk, hogy minden követ megmozgatva végül sikerült pénzt szereznünk. Igaz teljesen eladósodunk egy jó idõre, annyi a havi törlesztõ-részlet, de sikerült! Úgy örülök! Már kész vannak az utak és a kocsibeállók, úgyhogy a minap meg is szemléltük a szerzeményt
!
, merte egy ágyban alszom a gyerkõcökkel – hogy a picuri belealszik a szopiba, vagy az orrát odanyomja a cicihez és már szunyókál is, azt is nagyon bírja ha a homlokát puszilgatom. Jázminnak meg a kezét simogatom egy 5 percig, aztán õ is alszik. 2002.09.08 19:08
2002.09.08 20:44
! Ciki, nem ciki, én is nézem Nagytesót! Még mindig jobb, mint mondjuk az Esmeralda vagy a Jago vagy mi a fene.... Egyébként anyukám szidta a legjobban, aztán 3 napja ki se lehet robbantani a szobából ha a BB megy
Ezt azért megszenvedte. Egész nap alig evett. Meg tegnap sem fogadott el tápszeren kívül mást! Úgy sajnálom szegényt! Az nem gáz, hogy egyszerre jön ki mindkét foga? Én már valahogy nem emlékszem, hogy nálam, hogy volt!
2002.09.08 21:12
2002.09.08 21:18
2002.09.08 21:27
2002.09.09 11:55
Egyetlen egyszer sem használták, mert nem fért át a baba lába a lukon
Jó,ugyi?De mi se nagyon használjuk. Nincs hova. Ha boltba megyünk beteszem a babakocsiba, ha autóval megyünk akkor meg a hordozóban csücsükél!
Ti milyet használtok?
Meg nagy a tálcája! Ez már így kapásból 30 ezer nem?
2002.09.09 13:55
Szó se róla mi is megszenvedjük ezeket a fránya fogakat
Nem tudom mi lesz a fölsõ kettõnél!!
Könnyen takarítható és Lili is szeret benne ülni, de csak evésre használjuk!
Ezek szerint te is szoktál varrni a Burda-ból? Én is nagy "amatõr" varrónõ vagyok
(bocsi hogy így le amatõrözlek!!) Most egy jó kis kismamanadrág szabásmintát keresek, de még nem találtam! Nem tudsz véletlenül? 2002.09.09 13:56
Küldd el mégeccer, lécciiiii!kiss_lara@yahoo.com 2002.09.09 15:07

Amúgy ha Bogi nem alszik el most az evések közben, szvsz nem fog késõbb sem.
Ja, Cumi nálunk is harap. Harap és vigyorog. Goldolja, látod én is tudok már ilyet csinálni. Korábban is volt 1-2 próbálkozása, de most megint visszajött. Nem tudom miért? Na, majd meglátjuk mi lesz ennek a vége.
2002.09.09 19:54
Mig terhes voltam, vettem 1 csomo anyagot jazminnak, amit lassan meg kellene varrni, mert csak fel metereket vettem.
2002.09.09 22:24
2002.09.10 10:06
, szerintem még nem nött ki a felsö meccök melletti két fog, a férjem elnézte talán.. 2002.09.10 21:23
2002.09.10 21:51
2002.09.11 14:47
De ma sonkáskenyeret fog kapni!
Meg még Banitáét sem, pedig már totál üres a mailboxom
2002.09.11 16:07
Képzelhetitek mennyire fájhat neki!Amikor felsír, odamegyek az ágyához, elkezdem simogatni és ha nem hagyja abba rövid idõn belül, akkor kiemelem (de Õ közben alszik) Na akkor felébred! Lemegyünk a konyhába, a hûtõbe van a fogzási gél, bekenem a kis ínyét, adok neki egy kis teát, büfizik és visszateszem aludni! Ezt eljátszuk legalább 4szer egy éjszaka. Úgy sajnálom
Tessék elgondolkozni rajta, hogy hol legyen a jövõ heti tali! Na jó, még van rá 5 napotok, de keddig szóljatok, mert addig leszünk netközelben!
Mostmár nagykorú...
2002.09.11 16:39
Bocsika 2002.09.11 16:59
Ajánlom mindenkinek! Lili nem annyira értékelte a dolgot, legközelebb nélküle is megpróbálok elmenni! 2002.09.11 17:59
! Tomi egyébként szeret benne. A mellszívó most nagyüzemet tart, tudod a KRESZ oktatás miatt muszáj fejni a mit a mamák adnak oda babókának, úgyhogy sajna nem tudom eladni. Nem baj?
. Nekünk Peg Perego etetõszékünk van, elég drága volt (30 ezer), de nagyon jó.
), képzeld már megvannak az utak, mi több a kocsibeállónk is
!
! 2002.09.11 20:52
2002.09.11 20:52
Jazmin allandoan felall. Mivel ulni nem tud, igy csak az en segitsegemmel tud lefekudni. Ezt csinaljuk kb haromnegyed oraig, persze sir amikor lerakom. Jol kifarad, odaadom neki a maradek tapot kb fel 9 korul es elalszik nagy nehezen. Kulonben olyan edi, hogy felall halozsakban, es pont a tetejenel van a szaja. Ragja persze. Felig kijott a masik fogoja is Jazminnak. 2002.09.12 21:13
Most már akkor sosem fog hozzám bújva elaludni? 2002.09.13 09:36
Nagyon szereti! Ha 2x adnék neki naponta az sok lenne? Sajna már vége a barackszezonnak, csak alma van és ezért vezettük be a babánt. Almát naponat 2-3-at megeszik egy kis plazmakekszszel. Viszont aggódom kicsit, mert a babán is meg az alma is hasfogó.Félek nehogy ne tudjon, vagy csak nagy nehézségek közepette, kakilni. Hallottam, hogy egy kis frissen facsart narancslevet kell csöpögtetni a reszelt almára, hogy "kiegyenlítse" a hasfogóságot!
Na ezt jó megaszontam
Szerintetek nem lesz gond? Egyszer már adtam neki narancslevet, de fájt tõle a pocakja.
Igaz, hogy akkor többet adtam (1 kis üveges narancsitalt) most meg csak pár csöppre gondoltam! Mi a véleményetek?
?????????
Mondta, hogy egy kicsit szabály ellenes, mert a 30. hét körülig le kell adnia a klinika igazgatójánál a "privát" szüléseket! De nem volt gond belõle. Amikor lementem a szülészetre az ügyeletes szülésznõ felhívta, hogy jöjjön be mert szülünk. 10 perc múlva ott volt és egész végig csak és kizárólag velem foglalkozott! Nagyon rendes volt, mindig mosolyog, beszélt hozzám egy hullámhosszon voltunk. De lehet, hogy azért mert olyan idõs mint én! '78-as! Olan furcsa volt magázni.Aztán megkért, hogy tegezõdjünk inkább, mert az személyesebb
Nekem elég hosszú volt a szülésem, így nagyon-nagyon jól esett, hogy volt kire támaszkodnom! Lelkileg eszméletlen sokat segített! És amikor a csecsemõosztályon voltunk, minden nap ha ügyelt, bejött megnézett, hogy vagyunk, megmutatta hogy kell fejni, hogy kell helyesen mellretenni a babát...stb.És nem csak nekem segített, hanem a másik 2 kismamának is, akikkel egy szobában voltunk! Le a kalappal elõtte. Legközelebb is nála szeretnék majd szülni. Azóta is tarjuk a kapcsolatot, mindig érdeklõdik babóról, küldöm neki az smst hogy ha történik valami említésre méltó! Jövõ 7 szombaton is megyünk ba hozzá
Akkor lesz nappalos
lagzi lesz, és azt mondta a võlegény, hogy lesz egy gyereksátor is, meg az egész házukat átalakították bébi megõrzõvé
az egész piciknek. Jó ugye?
Na kíváncsi vagyok! Képzeljétek 2 évig tervezték, szervezték a lagzit, hogy minden tökéletes legyen!!! És a legborzasztóbb, hogy a vasárnapi rádiós szívküldi kivánságmûsorba, egész nap nekik küldték a nótákat, és a võlegény nagymamája annyira beleélte magát, hogy rosszul lett és most haldoklik!
Ez azért elég gáz! És most azért imádkoznak, meg ne haljon a lagzi elõtt.Bírja ki vasárnapig!
90 éves
2002.09.13 10:06
2002.09.13 11:55
Még azt nem tudom (bár már valaki írta), hogy a dokinak is tudnia kell róla, hogy te fogadtál ilyet? És hogy kell vele közölni? Nekem a Gellén János Prof. Dr. a nõgyógyászom és bár meg vagyok vele elégedve szakmailag, de azért tartok tõle! Vélemény?
Végül is ez az élet rendje
Tiszta buták vagyunk mi anyukák, nem!?
2002.09.13 12:04
2002.09.13 17:54
2002.09.13 22:14
2002.09.14 20:56
is tolr, de az mar elmult. 2002.09.15 19:45
Nemsokára majd megtanul leülni is. De szerintem már ez sem rossz.
De legalább nem kel fel hajnalban cicizni. Mondjuk ha tényleg szopizna ilyenkor, nem lenne semmi gond, de az kicsit fárasztó, amikor fél 5-tõl 7-ig nyammog a cicin, elalszik, de ha kiesik, akkor ordít. Na, remélem, holnap már jobb lesz. 2002.09.15 20:03
Remélem azért ez jó irányba fog alakulni nála. Sokx rá szoktunk szólni, ha orr lecibálásással vagy "arcmasszázzsal" fejezi ki a szeretetét, de szvsz még nem tudja annyira kordinálni magát. Szerintetek mit lehetne még tenni ennek érdekében? Volt vki hasonló cipõben nagyobb gyerekesek? Van vmi ötletetek? 

2002.09.15 21:35
2002.09.16 10:19
Ügyiiiii!! 
Jót táncoltunk! A Józsival nagyon jót lehet mulatni
A kaja meg valami fenséges volt! Máktortát vittünk. Itt az a szokás, hogy minden vendég-család- visz magával tortát a lagziba, vacsi után a pincérek kihordják, minden család eszik a saját tortájából, majd ami megmarad hazahozzák. Így most 1 hétig mák tortát fogunk enni
2002.09.16 22:08
2002.09.17 07:08