A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Csatlakozom Bogárhoz, legyen gyakran tali! Részemrõl a tiramisu biztosítva!Kép
JULCSI:a barátainknál hasonló a helyzet 27 év van köztük és van egy másfél éves kislányuk. Olyan szerencsések voltak, hogy elsõre összejött! De a Ti esetetekben indokolt volna legelõször is a férjedet megvizsgálni mielõtt téged teletömnek hormonokkal, bár a ciklusod túl hosszúnak tûnik. Szoktál hõmérõzni?
Virág
Virág

Lányok!
Ne nézzetek nagyon hülyének, de nem vagyok biztos benne, hogy ez a valami a mensim. Egyáltalán nem olyan, mint szokott lenni. Sõt, momentán egyáltalán semmi nincs...reggel kicsit rózsaszíneztem (nem szoktam), azóta csend van. A derekam húz kicsit, de kb. ennyi. A legjobban az borított ki, hogy múlt hónapban végre "rendes" 28 napos ciklusom volt, most meg azt hittem, visszaesek a 24 naposba. Egyenlõre nem hergelem magam amiatt, hogy mi is volt(?) ez, majd pár nap és kiderül.
Azért tessék még szorítani nekemKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Edit!

Én is sok boldogságot, és egy tündéri babucit kívánok névnapod alkalmából!

Nelli
nelli2

Szia Virag!
Igen, negy honapja merem. Tok ossze-vissza van. 36.4 es 36.8 kozott ugral. Aztan peteereskor felmegy 37-re, es ott 37.2 es 37 kozott mozog 14 napig. A ferjemet meg nem neztek, de neki mar van ket nagy fia, tehat o mukodik! Legalabbis 20 evvel ezelott mukodott.
Julcsi
Julcsi

Virág Kép
Jó, hogy mondod a férj vizsgálatát, õt is kell, de a hosszú ciklust is rendezni kell Julcsi!

Bogár Kép Miért használsz Betadinet?

Nikie
nikie

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a dicséretet.KépKép

Kis nyüszi után Nátán itthon is folytatta a "nagyon aranyos vagyok"-otKépKép, egyáltalán nem viselte meg, hogy annyian csodállták!KépKép Férfi!Kép
(Meg baba is, 5 perce tettem tisztába, erre most nyomja a pelusba a termést...Kép)

Olvasgatok ám továbbra is (csendben), ugyhogy minenki számithat a drukkraKép!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Julcsi!
Egyetértek Virággal elõször vizsgálják meg a férjedet és majd utána jössz te.

Jovika!
Akkor visszaszívtam és szorítok tovább!Kép
A beágyazódáskor is lehet pár csepp vér. Az meng pont reélis lenn a 24 napon nem gondolod?

Puszi

Andy
Andy

JulcsiKép
Nem akarlak megbántani, de ne engedd, hogy a Párod a "homokba dugja a buksiját", mert attól, hogy 20 éve egészséges gyermekeket nemzett még bármi baja lehet. Az andrológiai vizsgálat lelete kb. 4-5 hónapra ad megbízható választ. Elegendõ egyetlen megfázás vagy bármilyen gyulladás a szervezetében és már nem is tökéletes az eredménye. Kezdjétek az andrológiai vizsgálattal. Megéri hidd el és rengeteg idõt megspórolhattok ha gondot találnak Nála... Hormonszintet nézetned kéne az orvosoddal.Ha Õ nem javasolja akkor kérdezz rá bátranKép
BesztiKép
KöszönjükKép
VirágKép
JobbulástKép

Puszi: Doris
doris

Jovika!
Úgy látszik már írni sem tudok.
Azt akartam csak kérdezni hogy:+Az meg pont reális lenne a 24. napon nem gondolod?

Andy
Andy

EdiKép EdithKép NikieKép
Én is boldog névnapot kívánok Nektek!

VirágKép
Nagyon köszi a receptet és a dícséretet is.Kép

JulcsiKép
A férfiak spermaképe sajnos sok mindentõl megváltozhat, ezért nagyon fontos lenne, hogy a vizsgálatokat a férjeddel kezdjék. Reméljük, most is szuper eredménye lesz!

IldiKép
A 20. napon szerintem a progeszteront nézik.

JovikaKép
Ha máskor ilyen dolgot nem tapasztaltál, az nagyon bíztató. Drukkolok!

BogárKép
Szerintem is lehetne gyakrabban találkozni. Én arra gondoltam, hogy minden hónapban kiválasztanánk egy napot, mondjuk a hónap elsõ szerdája vagy péntekje plusz egy helyes kis kávézót vagy cukrászdát és megállapodnánk, hogy mondjuk 5-kor van találkozó. És mindig, aki tud, eljönne. E mellett persze továbbra is tartanánk nagy talikat is!
Mit szóltok?

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

ZsuzsuKép
Én pártolom az ötletetKépKép

doris

Andy: értettem elsõre isKép Hát, mittomén. Ha magamrólvan szó, már nem vagyok olyan okos kislányKép Lehet, hogy attól van (mekkora marha vagyok én), hogy poénból megemeltem tegnap a férjemet. Abban a pillanatban el is eresztettem, amikor rájöttem, hogy mit csinálok. Na, türelem rózsát terem.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Ja, tõlem is lehet gyakrabbanKép
Jovi
jovika

ZSUZSU:benne vagyok!Szóval mikor és hol?Kép
JOVI:a mi drukkunkon nem fog múlni!drukk-drukk...Kép
JULCSI:jónak tûnik a hõd, és ha jól tudtad, bocsi, de én sokáig rosszul tudtam: akciózni akkor kell mielõtt fölmegy a hõ, ilyenkor általában leesik 1-2 tizeddel. Nekem nem mindig esik le, így nehéz belõni a legjobb idõpontot, úgyhogy marad a kétnaponkénti akciózás az esélyes idõszakban.
Virág
Virág

Zsuzsu Kép
Nekem is volt régebben a 20.napon vérvétel(helytelenül), de csak akkor kell a 20.napon, ha a ciklus 28 napos. Mivel Julcsinak közel sem 28, így nem lesz korrekt az eredmény. Erazmusz szerint is. A következõ mensi elõtt 7 nappal mért eredmény a helyes. Ez biztos. Persze ha terheléses a hormonvizsgálat az mutatja ki a legpontosabban, és az már a ciklus különbözõ napjain történik, de mi az, hogy csak a 20.napon? Az hülyeség!
Nikie
nikie

JOVI:azért a férjed nem olyan aprócska ember,hogy emelgesd!Kép
Virág
Virág

Kedves Editek! Boldog névnapot kívánok én is innen a háttérbõl Nektek! Kép

Kármen! Kép
Tudod, minden stimuláció egyedi. A legtöbb esetben leállítják a normál hormontermelést fogamzásgátlóval, hogy utána a szurikra reagáljon a szervezeted, egy "alaphelyzetbõl". Nekem mindkettõ lombik elõtt volt a bp-i Kaáliban Marvelon elõtte.

Azt hiszem CatEye kérdezte, hogy mennyi "elfoglaltságot" jelent a lombikozás, bár szerintem is korai lenne még ezen gondolkodnod!!! Kép A szurikat én otthon adtam be - a hasit magamnak, a popóba pedig a férjem és közben UH-ra 2 x kellett menni stimuláció alatt. A Kaáliba meg lehet úgy oldani, hogy reggel vagy du., én így max. 1 órát késtem, bár én 8-ra járok. A leszívásra 1 teljes napot lehet számolni, a visszaültetés (napközben van általában) kb. dokira való várakozással együtt 2 óra. Ha van még esetleg kérdésed, szivesen segítek. Egyébként az összegeket nézve nekem az elsõ 50.000-be, a 2. 70.000-be került.

Doris Kép
Szorítok Neked, hogy hamar meglegyen a vizsgálatod és utána már ne is legyen szükség a lombikozásra!

Jovika, Neked is, hogy a rózsaszín a beágyazódást jelezze Kép

Puszil Mindenkit

Ányez

Éva Kép - Mi a helyzet Veled? Régen nem jelentkeztél!
Anyez

Ja, Jovika Kép
Nekem is pont így kezdõdött a mensi. Pár pötty 2 napig, aztán beindult.
Lehet beágyazódás Kép is, ha olyan idõben vagy. Drukk-drukk Kép
Nikie
nikie

ÁnyezKép
Köszi a drukkotKép Éváéknál ha jól tudom a hét vége felé indulnak be a dolgokKép Drukkolok Neki isKép
Veletek mi újság?
JoviKép
Nem mondok semmit...többet ne tégy ilyetKép

doris

Doris: a "ne tégy ilyet" a benneteket ilyesztgetésre, vagy a mensire vonatkozik? Mire leírtam, rájöttemKép

Jovi

Ígérem, nem teszek többet ilyet
jovika

JULCSI:érdemes lenne kipróbálnod szerintem is a cickafark teát, nekem is rendbeszedte a ciklusomat. Én az elsõ vérzés-mentes naptól kb. a 14.-ig iszom napi 2x2 decit.
Virág
Virág

Doris Kép
Köszi az érdeklõdést, ma vagyunk 9 hetesek és du. megyek a normál dokimhoz vizsgálatra, elsõ bejelentkezésre. Remélem, mindent rendben talál majd.
Pussz
Ányez
Anyez

Szóval, az az iLYesztgetés, az iJesztgetés.
Bocs

Jovi
jovika

Sziasztok'

Köszi a sok tanácsot, a cickafark teat kipróbálom. Szerintem most az elso honapot kiprobalom a gyogyszerekkel, ha nem lesz semmi, akkor tenyleg jon a ferjem is.
Julcsi

ÁnyezKép
Nyugi, minden rendben leszKép Vigyázz MagatokraKép
JoviKép
Természetesen az emelgetésre gondoltamKép
JulcsiKép
Jó teszed, ha kivizsgáltatod a Párod isKép

doris

LányokKép
Örülök, hogy tetszik a minitali ötlete. Akkor már csak ki kellene jelölni egy napot és egy helyet. Tud valaki egy jó kávézót, ahol sütik is vannak? (A legjobb lenne szerintem valahol a belvárosban, közlekedés szempontjából központi helyen.)

Lányok, holnap utazom megint Pozsonyba, utána meg Debrecenbe és legközelebb csak pénteken leszek, de még az se teljesen biztos. Én meg még azt hittem, hogy az új munka elõtt lesz még 2 nyugodt hetem! Na mindegy, legalább felveszem a tempót a nyári lustulás után.Kép

Egy biztos, amint netközelbe jutok, jövök.
És még ma is vagyok egy darabig.Kép

zsuzsu

ZSUZSU:én egy jó pár helyet tudok mivel a belvárosban dolgozom. Pl. Zsolnay kávézó a Taverna hotel aljában (Váci u.), Azték, ahol olyan forró csokit adnak, mint a Csokoládé c. filmben (Vörösmarty térnél) vagy a London Teaház a Ferenciek tere mögött, ahol világbajnok répatorta is van vagy a Centrál kávéház vagy a Korona szálló óriás-palacsintázója...
Virág
Virág

ZSUZSU:én egy jó pár helyet tudok mivel a belvárosban dolgozom. Pl. Zsolnay kávézó a Taverna hotel aljában (Váci u.), Azték, ahol olyan forró csokit adnak, mint a Csokoládé c. filmben (Vörösmarty térnél) vagy a London Teaház a Ferenciek tere mögött, ahol világbajnok répatorta is van vagy a Centrál kávéház vagy a Korona szálló óriás-palacsintázója...
Virág
Virág

Virág!
A Korona szálló palacsintázója tényleg nagyon jó. Fincsi palacsinták vannak.

Egy javaslatom lehet? Ne pénteke legyen ez a tali, ha benne vagytok.

Nelli
nelli2

Virág!
A Korona szálló palacsintázója tényleg nagyon jó. Fincsi palacsinták vannak.

Egy javaslatom lehet? Ne pénteke legyen ez a tali, ha benne vagytok.

Nelli
nelli2

VirágKép
Ez az Azték kávéház nekem nagyon tetszik. Láttam a filmet és szívesen kipróbálnám a csípõs csokit. Az óriás palacsintázót én is ismertem, de szerintem már bezárt (sajnos!), mert kb. 1 hónapja a nõvéremmel oda akartunk menni és csak hûlt helyét találtuk, jobban mondva egy bankot, amelyik oda költözött. A Teaház is klassz lehet ...
Lányok, szavazzunk, hová menjünk elõször? És mikor?

(Elképzeltem, ahogyan ülünk egy kávézóban, egy csapat nõ és csak úgy röpködnek a szavak: sperma, motilitás, akció... Szegény többi vendég ...Kép)

zsuzsu

ZsuzsuKép
Nekem a teaház és a kávézó is tökéletesKép Egyébként jó utat és pénteken gyere ha tudszKép

doris

Sziasztok!

Krisztinka puszil mindenkit, penteken delutan megszuletett Gergo, mind a ketten jol vannak. Csaszarozni kellett, mert Gergo nyakara volt tekeredve a koldok zsinor, meg mar a magzat viz sem volt tiszta.
Julcsi
Julcsi

Lassan úgy érzem, hogy ez a topic azért jött létre, hogy összekovácsoljunk bennünket. Ha így haladunk, elmehetnénk együtt akár már bulizni is. Irtó izgi lenne együtt a motilitással, spermákkal, akciókkal (ahogy a Zsuzsu mondta) ... hahahahahahahaha

pusz
Bogár
bogár

Sziasztok!

Szivesen megyek én is, de kérlek benneteket ne a hónap 1. és 3. péntekjén legyen mert akkor nekem burda klub van.

Puszi Marcsi
Marcsi

ZsuzsuKépKépKép Majd kitalálunk addig vmilyen kulcsszavakat valami más téma köré csoportosítva. Pl. kertészetKép
Nekem is tetszik az ötlet, de még nem tudom melyik nap lenne az ideális. Elvileg kapok a héten egy nap szabit és szerdán jön egy új lány, akit talán felvesznek "páromnak", így ha minden jól megy, jövõ héttõl visszaáll a régi rend.

Jovi

Ui: normális, ha úgy fáj a derekam, mint amikor sokat állok?
jovika

JulcsiKép
Köszönjük az infot és szívbõl gratulálok KrisztinkánakKépKép Sok-sok tejcsit kívánok NekikKép

doris

LányokKép
Tudtok valamit MJMóniról? A talira sem jött, nem is jelentkezett...mi lehet velük?

Doris
doris

JoviKép
Ez jó ötletKép

MarcsiKép
Te mindig tartogatsz valami újat. Nem is tudtam, hogy burda klubba is jársz. Akkor most már tudom, miért tudsz olyan szépen varrni.Kép

LányokKép
Búcsúzom. Pénteken jövök. (remélem)

zsuzsu

LányokKép
Ja, igen nemrég beszéltem Mónival, jól van, csak sok a munkája, meg a suli, és állandóan orvoshoz járt a múlt héten a babuci miatt. Nincs semmi baja szerencsére, valami pici szívritmus-szabálytalanságot fedeztek fel, de semmi komoly hál' Istennek. Jaj, de megijedtem amikor mondta.
Nagyon jött volna a talira, de nagyon megörült hogy gyakrabban lesz.
Nikie
nikie

Lányok! Én is boldog névnapot kívánok az Editeknek!

Ányez! és neked a 2. sikeres lett? bocs, de én nem ismerlek ennyire még. és a másik, a szurikhoz én csak ampullát kaptam ha akarnám se tudnám mivel beadni magamnak. Te honnan szereztél hozzá tût és fecskendõt? Vagy bárki vehet?
bocs, most látom te már babás vagy, ez a 2. lombiktól lett? Hány embriót tudtak visszaültetni? Nekem nov. lesz a 2. én is nagyon bizakodok. Vigyázz magatokra!!

Virág! Nekem más receptem van tiramisura, mi tejszín és zselatin nélkül csináljuk. De ezt most én is ki fogom próbálni. Köszi a receptet.

Ja és Edelweiss mindenkit üdvözöl, szerdán meglátogatom.
Lehet neki üzenni.

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok LányokKép

Egész nap el voltam úszva a munkával, és ezért nem tudtam jönni. Na meg siettem is, mert elmentem hamarabb 4-re a nõdokimhoz. Csütörtök reggel megyek be hozzá a kórházba, és idõpontot kapok a laparra. Azt mondta, hogy a ciklus végén csinálják a mûtétet a mensi elõtt, mert ha endo van akkor látszik a legjobban. Mondtam, Neki, hogy szerintem nem endom van, hanem elzáródott petevezetõim lehetnek. Azt mondta, hogy arra is a lapar a legjobb, mert akkor ott helyben megnyitják, de a HSG-tõl az Õ praxisában csak egyetlen egy letapadt petevezetõ nyílt meg, a kontraszt anyag nyomására. Most a ciklus 8. napján vagyok, tehát kb. 18 nap múlva bevonulok a laparra. Addig kiírt egy csomó vizsgálatot mellkasröntgentõl az EKG-ig mindent. Egészen feldobódtam, mert végre valami elkezdõdött, és sokat várok tõle.

A kis-talik ötletét nagyon jónak tartom, és ahhoz már csatlakoznék én is. Ha lehet légyszíves ne péntekre tegyétek, mert akkor sokszor elutazunk hétvégére. Más hétköznap este viszont bármi jó Nekem. A Liszt Ferenc téren is van egy csomó klassz hely pl. a Cafe Vian, de az Aztékot is jó ötletnek tartom.

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok, végre Köztetek lehetek Kép, ma rohangáltam, buksisimi 4 patikusnak, sirámhallgatás, közben fejben a riasztót szerveztem-köszi az ötletet, mire nem jó egy ilyen tali...Kép
Orsoly, babások és egészségeséletmódisok! Nátha ellen gyengusz homeopata szer az oscillococcinum ,és finooom.
Ja Orsoly, van másik ingatlan a nevünkön ezért nem kapjuk meg a szocpolt majd, már ha egyszer lenne gyerkõc
Editek, boldog névnapot!
Nikie, elfelejtettem kérdezni hol vagy informatikus? És szereted? Én szg-t már kizárólag felhasználóként óhajtok igénybe venni vagy úgy sem...herótom van KépIgen tuti 28 napra jött meg de én nem kerítettem feneket neki, amikor eszembejutott este délután csináltam ibrikkel, felhörpintettem, aztán éjjel szitkozódtam mert mind kipisiltem Kép1-14cn-ig ittam.
Marcsi Te színizom!! konditermek királynõje...hogy én milyen egy lusta disznó vagyok! Kép
Virág, azt a tiramisut azt hiszem még tesztelnem kell 2-3 alkalommal Kép, aztán össze is kell majd hasonlítanom Kép, szóval mikor lesz tali? Kép Jobbulást!
Jovika, Stockholmban soha nem volt Olimpia, de azért gratula a fürjednek, nagy teljesítmény ám!!! Kép
CatEye nagyon szorítunk a lapar meg a vizsgálatok miatt, kitartást hozzá, én úúúúgy utálok orvoshoz járni annyi idõ elmegy vele Kép
Szóval akármikorra is teszitek a talit, ha sûrûn lesz is megyek, csak léci csúnya rossz sütik legyenek, gusztustalanok, és a palacsinta is nézzen ki rosszul Kép
Na jó holnapot Mindenkinek, rohangálok szintúgy, este jelentekezem, hûû de hosszúra sikerültem Kép Megyek romantikázok Kevinnel, mit eszek rajta...? Puszika Hurki Kép
hurki

Sziasztok Lányok! Jó reggelt!

Ma én vagyok az elsõ!
7-kor indulunk a cég elõl Pozsonyba, de én hamarabb ideértem, sokáig gondolkodtam, mit is tehetnék hétig, aztán nagy nehezen eszembe jutott, hogy beugorhatnék a babanetre, szóval itt vagyok.Kép

CateyeKép
Te vagy az elsõ, akinek a dokija ugyanazt mondta, mint az enyém, mégpedig, hogy a HSG-t nem tartja olyan jónak és rögtön laparral kezd. Véletlenül nem Fábiánhoz jársz?Kép
A laparhoz nahy drukk. Te, én nem gondoltam volna, hogy ennyi vizsgálatot el kell végeztetni elõtte. Ugyanannyit mint egy normál mûtét elõtt. Jó, hogy mindezt leírtad, mert akkor úgy kell terveznem majd a lapar idõpontját, hogy elõtte mindezekrte ráérjek.

KármenKép
Edelweißt üdvözlöm és sokszor puszilom. Továbbra is jó egészséget kívánok neki!

LányokKép
A kistalik szerintem se pénteken legyenek, mert az már olyan hétvége féle nap. Tudom, hogy én hoztam elõ, de csak példaként. Rossz példa volt.Kép

Jajj, mindjárt hét, rohanok, puszi mindenkinek, amint tudok, jövök.
Zsuzsu
zsuzsu

LányokKép
Szép jó reggelt MindenkinekKép
KarmenKép
Légyszi mond meg Edelweisnek, hogy puszilom és szeretem és hiányzik nagyon és sokat-sokat-sokat gondolok RájukKépKép
CatEyeKép
Akkor Neked is most lesz laparodKép Nekem is... Ma derül ki a pontos idõpontja és elötte nekem is be kell mennem a korházba megcsináltatni a vizsgálatokat.
NikieKép
Örülök, hogy Móniék jól vannak. Puszilom Õket...talán lazítania kéne vagy visszavenni a tempóból...
ZsuzsuKép
Jó utatKép

doris

Sziasztok csajokKép

DorisKép
Majd írd meg, hogy mikorra kaptál idõpontot jó ? Lehet, hogy egyszerre lesz nekünk. Én már nagyon bátornak érzem magam, de azért még mindig kicsit be vagyok tojva miatta. Bár két nap az egész, és pici vágások, dehát csak mûtétként kezelik. Kérdeztem a dokitól, hogy nem lehet epidurállal csinálni, amire azt mondta, hogy a belek nem lazulnak el eléggé, csak az altatással.

ZsuzsuKép
Jó utat Neked, bár biztos már elmentél. Én nem a Fábiánhoz járok, hanem egy Istvános dokihoz. Ha nem sikerül utánna sem a baba akkor irány a Kaáli. Ezt a dokim mondta, mert Õ például nem tud genetikai összeférhetetlenségi és egyéb vizsgálatokat csinálni.

HurkiKép
Kösz a drukkot, összeszorítom a fogamat, és hajrá. Mindent a babáértKép

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

SziasztokKép

Hurki: tudom, de Õ akkor is ott nyertKép Ha má' álmodunk, álmodjunk nagyot, nem?Kép

Zsuzsu: jó utat, vigyázz magadra, meg arra jó fõnöködreKép

Doris, Cateye: izgulok értetekKép Remélem ezzel a mûtéttel minden megoldódik és jövõ karácsonykor már szép nagy babócáitok lesznek(meg persze nekünk is)Kép

Lányok: az Istvánban van andrológia? Ha vki tudná a tel.számát, legyen szíves megírniKép KöszönömKép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!

Julcsi!
Mondd meg légyszi Krisztinkának hogy puszilom és gratulálok a babához!Kép

Cateye!
Ne félj a lapartól nem fogsz érezni semmit, utána fognak csak fájni a vágások. Szerintem jobb ha alszol mert ezt epidurállal ki sem lehetne bírni. A beleket felfújják és azt csak altatásban csinálják. Hidd jobb átaludni az egészet.

Jovika!
Mi újság?

Puszi

Andy
Andy

LányokKépCatEyeKép
25.-én kell befeküdnöm a korházba és 26.-án csütörtökön lesz a mûtét. Lehetséges, hogy pénteken hazajöhetek, de azt tanácsolták úgy készüljek, hogy csak hétfõn. Elötte be kell mennem a mûtét elötti laborvizsgálatokat elvégeztetni. Köszönöm a drukkot mindenkinekKép Én is be vagyok tojingolva, de alig várom, hogy meglegyen az eredmény és remélem valami bíztatót fog mondani a dokim. Engem már rengetegszer elaltattak (sana...). Ne félj az altatástól. Lényeg, hogy éhgyomorra légy és ne stresszeld magad elötte. Ha rákészül az ember lelkileg, akkor nincs olyan rosszúl ébredés utánKép

doris

Doris: drukkolok nekedKép Sõt, ha akarod, még meg is látogatlak (itt dolgozom egy köpésre a Margittól).

Andy: semmiKép És, bocsáss meg, hogy kijavítalak, de nem a beleket, hanem a hasüreget fújják föl levegõvel (helyesebben CO2-vel) Kép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: