A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Minden beteg babócának és beteg anyukának jobbulást kívánunk.
Engem még mindig ez a fránya allergia gyötör, bár most az időjárás miatt jobb egy kicsit. Tudom, ez senkit sem vigasztal.
Szedit
Én etyeki csajszi vagyok, anyuék és tesómék még mindig ott laknak. Szeretem azt a falut, jó nyugis. Volt. A filmstúdió miatt megőrültek az emberek. Ti merre felé laktok, ha nem titok? Egyszer találkozhatnánk is. :P :roll:

Kép
Kép
maresz

Sziasztok!

Kuha!
De jó nektek, hogy utaztok! Biztos jót tesz majd egy kis kikapcsolódás! :)
Nagyon vagány Gergő gatyója! :D

Hajni!
Mi szólít a tesód Totkának? :roll:

Barbi!
Tényleg nem semmi, mennyi rucija van a fiúknak. Sikerült már valamin túladni? Pont mikor feltetted a hirdetést, a b.szobán voltam, így ott is olvastam! :D

Ma voltunk tanácsadáson. Nati 9300gr és 76cm. Hát, ő sem triplázott.
Képzeljétek, kint van neki két oldalon egy-egy kisörlője. Valszeg ezért volt nyűgöseb éjszakánként és talán a megfázás is ennek tudható be. De annyira rendes kismanóm van, ehhez képest nem is nyűgösködik! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Nyúlné,
Hol vagy? Minden oké? Így kifárasztottunk titeket? Képek?

Kuha,
Nagyon jók a cuccok, amit Gergőnek vettetek! Kár, hogy a (csíkos!!!) sapka kicsi lett!

Zsuzsa,
Julcsikának jobbulást!

Rokica,
Neked is!

And,
Mi is szívesen csatlakozunk a talira! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Gyors bekukk.

Lenne két praktikus kérdésem:

1. Mikortól nem kell forralni a babáknak a cspvizet/ásványvizet?

2. Ismertek valamilyen hatékony sütőtisztítási módszert?
Mister Muscle megvolt, nem tetszett. A sütőhöz adtak tisztítószert, de az sem vált be. Még leginkább a Cif súrolószer. De nem elég hatékony.
Egyéb ötlet?

ayse

Ayse
Panna 8.5hónapos korától kap ásványvizet, én sose forralom fel.
Nyúlné
Én is hiányollak, úgy mint Benianyu!!Máskor tali után elérasztottál bennünket a szupibbnál szupibb képekkel!Jól vagytok?Gyere már no!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

sziasztok!

hát nekem ma pocsék napom volt, de hála apukámnak és a kis tündérkémnek, kibírtam. csajok, nekem utoljára terhesség előtt fájt így hasam menses kapcsán :( komolyan nem bírtam állva megmaradni, mindig le kellett gugolni, nehogy elájuljak. persze folyadékhiányos is voltam. ittam kamillateát, az rendbe tett, amennyire lehetett, addig apu játszott az Esztivel (még jó, hogy ma nála voltunk), aztán meg Eszti nyugiban nézegette velem a vadiúj általam kreált fényképes könyvecskéjét! már ezért megérte megcsinálni :) amint jobban lettem, mintha megérezte volna, már tepert ezerrel.

ma beszéltem anyukámmal. jól leszidott, hogy nagyon szigorú napirendünknek kellene lenni, és tartsam a járókában egy órára, ha sír, zárjam magamra a konyhaajtót. kérdeztem, hogy velünk is ezt csináltad? de pont akkor le kellett tenni a telefont...
ez kicsit drákóinak tűnik, de azért úgy érzem sok dologban igaza volt. igyekszem végiggondolni és összeszedni magam.

Tali: mindenkit nagyon-nagy szeretettel várunk!! Barbi, persze nagyon hiányoznak a csapatból a fiúk, de természetesen nagyon örülök, ha jössz nélkülük is! elférni sztem el fogunk férni, viszont a lakás biztonsága hagy némi kívánnivalót maga után, de azért igyekszem addig legalább a gyufát nem a legalsó fiókban hagyni :)

Ayse: elvileg egy éves korig forralt vizet kell, hogy kapjanak. én sem tartom be, de azért többnapos ásványvizet már adok neki, inkább nyitok új palackot, úgyis megiszom a többit.
sütőtisztításra felsoroltakon kívűli tippem nincs :(

mindig elfelejtem megkérdezni, ti adjátok még a d-vitamint? ugye egy éves korig kell adni?

KépKép
KépKép
and

sziasztok! :P :P :P
ari vagy Benianyu,de ennyitől még nem fekszem ki,bár.... :lol:
köszi a hiányolást csajok,szóval semmi vészes,csak apa stabin van ma és holnap és így próbálok nem itt ülni!
képeket majd küldöm,de lehet csak pénteken!
majd jövök és bocsi

és olyan,de olyan jó ám,hogy ilyen jól éreztétek magatokat és,hogy a főztöm is ízlett!
Püntyi,
szegény Tüncsi,de nem is gondoltam,hogy nem teszed be a hűtőbe! :shock: ,remélem azért már jól vagytok
gyógypuszit minden betegnek és simapuszit mindenki másnak!!!!!! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ja és még annyi,hogy egyre több kincsem van! :lol: :lol: :lol:
van ,ha jól emlékszem micimacis tányérom és kanalam,esőzsák vagy köppeny,a régiek is maradtak Edit :wink: és ANNAMAMI!te nagyon rafkós vagy,a sósat még itt kipakoltad a tatyidból,az édeset meg a kocsiban!micsoda huligánság már ez!
mást nem láttam,de az is lehet,hogy igen csak nem tűnt fel!majd viszem Andékhez és ott hagyom ,hogy ő vigyázzon rá,mert ti tuti megint mindent elfelejtetek hazavinni! :lol:
na pá

Emese és MarciKépKép
nyúlné

And!

Én anyukám is ilyen, állandóan próbál meggyőzni, hogy Zsuzsát kiságyhoz és járókához kéne szoktatnom mielőtt jön a kistesó. Egyelőre maradunk a nagy ágynál és a "dühöngőnél", az a kihabtapizott szoba. Inkább veszek az ajtókra rácsot, és a szobában hagyom minthogy most járókát vegyek.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki!

Akkor ez azt jelenti, hogy ott áll összeszerelve a kiságy..és nincs is benne Zsuzsa, csak ott kerülgetitek és gyönyörködtök benne???

Kuha!
Ígérem hogy szept végénél hamarabb nem lesz tali :wink:

Barbapapa!

Olvastam a másikban, hogy voltál egy szupi játékboltba..nem tudtam kihámozni a címet.
Segítenél, hogy hol is van??

Egyébként veletek kapcsolatban nagy lelkifurim van, mert Nolcsiról valahogy 1 képet sem csináltam pedig annyira de annyira kedves volt hozzám.
Odajött egy csomószor, finoman megérintett hogy figyeljek rá, mindig hozott valami játékot....
Mindig ilyen kis finom????
Remélem lesz még alkalmam pótolni a hiányosságot..és remélem megbocsátod!
Nolcsinak mikor indul az ovi???

M.

Kép

Kép
megann

Megann:

Pontosan.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki!

Mondhatok valamit??
Ha nem is drasztikusan de anyukádnak igaza lehet..
Meg fogsz őrülni ha jön a kistesó..(legalábbis én így képzelem, ha mondjuk 4-6 hónap múlva lenne Lénának kistesója..

Anyum meg csak röhög rajtam, hogy milyen látványosan kivagyok néha Léna utáni futkosásban, pedig csak 1 gyerkőc van... :lol:
Kérdezi mindig, hogy mi lesz ha 3 lesz :shock: :shock: :shock:
Hogy honnan veszi ezt a 3-at azt nem tudom, mert mi mindig 2-ről beszéltünk...
Bár ha mondjuk a ketteske fiúcska lenne, lehet még bepróbálkoznék harmadjára is egy kislány reményében... :wink:
Mi már csak ilyen lánypártiak vagyunk, ugye :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Róki!

Mondjuk képzeld el, hogy egyedül vagy otthon, Te békésen szoptatod ketteskét, aki nagy élvezettel mondjuk 20-30 percig is elnyammog..(vagy még tovább) és Zsuzsa eközben szabadon ólálkodik, betámad ezt azt...belemászik ebbe abba..mondjuk nem fogad szót neked és meg kell szakítanod ketteske lakomáját mert mondjuk Zsuzsa épp bemászott a sütőbe..vagy épp a háztartási létra tetején táncol.

Bocsi én nem erőszakoskodni akarok...csak végigfutott az agyamon hogy pl Léna mikre képes 1-2 perc alatt amíg esetleg nem pont rá figyelek és ő csak ólálkodik, vagy épp nem vagyok mobilizálható mert pl a főtt tésztát szűröm le..ami ugye nem sok idő....

M.

Kép

Kép
megann

Ja és még valami eszembe jutott...

Ha majd esetleges tényleg rájössz, hogy ez így nem megy, és kényszermegoldásként akkor fogod majd csak Zsuzsát járókáztatni, kiságyaztatni, amikor ketteske már ott lesz..lehet hogy Zsuzsa talán majd magában összekapcsolja Ketteskét és a kiságyban járókában való raboskodást(amit nyilván útálni fog)..Ugye érted mire célzok???

M

Kép

Kép
megann

Ayse
Lehet kapni hideg zsíroldót. Én régen azzal szedtem le az odaégett cuccokat a sütőről. Csak vigyázz, nagyon-nagyon büdös.
Az ásványvizet én sem forraltam soha, de bontott üvegből másnap már nem adok a Briginek.

Kép
Kép
maresz

Sziasztok!

Nagyon jók a talis képek, jó kis buli lehetett. Én már sokkal jobban vagyok és úgy néz ki Maja is megúszta. :) Ma jót sétáltunk Mankával és Jackkel, annyira édesek voltak a törpék, fogdosták egymás kezét és dumáltak egymásnak. :D

And!
Köszi a meghivást, főleg hogy most itt lakunk a Blahánál (ahonnan a villamos is indul :D ), de a jövő héten már kezdődik a suli és hétfőn, szerdán és csütörtökön óráim vannak, igy nem tudunk menni. :( Pedig milyen jó lett volna, meg szivesen megcsodáltam volna a szupi kis képeskönyvet is, amit Esztinek gyártottál, nagyon tetszik az ötlet. :)

Annamami!
Mi legyen egérke sorsa? Esetleg szigetelés valamikor mostanában? :)

Ayse!
1. Én a szentkirályit sosem forraltam.
2. Szupertuti sütőtisztitó: Well Done St. Moritz hidegzsiroldó. :)

Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok lányok!

Ayse!Örülök a reklámnak :lol: ,de főleg annak,hogy tettszettek a rucik.
Kérünk képeket!!!Főleg Lili hippis kabijáról. :P

Barbi! Legközelebb szeptember végén lesz egy nagyobb kupac,akkor várlak téged is. És persze mindenki mást akit érdekel.

Duda! Köszönjük a repülőt,igazán nem kellett volna. Andris nagyon csípi,sokat brümmög és az igaziakra is rögtön felfigyel. Primo-nk nem volt még,csak egy kishajó ami sípol a vízben.
Örülök,hogy bevállt a tolóka,elnézést,hogy kicsit szottyosan adtuk oda. :oops: Használjátok amíg jól esik.

Kép
flocika

Jó esteét Mindenkinek! :D

Hajni! :lol:
Pörköltet csinálunk tarhonyával, kovi ubival, meg őszibarack levest. Gabi anyuja csinálja a tortát, meg sütit. Jóóóó nagy buli lesz, jön egy csomó rokon.

Andi!
Igen, voltak már itt, vittek is el, de van egy csaj, akit érdekel az egész........Ma küldtem neki képeket és nagyon tetszik neki. Szerintem nem fogja mindet megvenni, most küldtem el a listát neki és azért a végösszeg horror. :oops:
Persze a darab árak nagyon kevesek, csakhát ugye nagyon sok ruha van..........

And!
Oké, ha nem lesz más progim, feltétlenül csatlakozom én is! :D

Róki!
Mondjuk Nolcsi nem mérvadó, mert elég nyugis gyerek, de vele nem volt semmi probléma, amikor megszületett Leon. ott játszott mellettem, vagy nézta, hogy szopizik az öcsi. Járókát már akkor rég nem használta, 10 hónapos kora után üvöltött benne.
Szóval a járókát szerintem kikerülheted, főleg hogy szerintem Zsuzsa se tolerálná, ha te szoptatod a kicsit, ő meg be van zárva a járókába. Eleinte úgyis ott lesz melletted és nézi (jobb esetben :D ) a történéseket. Nehogy ő is valamiből kimaradjon.
A kiságy viszont még megvan Nolcsinak is, egyelőre nem is tervezem, hogy nagy ágyat veszünk neki. Sokkal jobban alszik benne, szereti is nagyon, biztonságot ad neki.

Megann!
Nem baj, majd legközelebb csinálsz képeket :lol:
Bécs mellett a HUMA nevezetű bevásárlóközpontban volt a játékbolt.
Nolcsi egyébként alapjáraton ilyen kedves, jó kisfiú, persze azért ő is tud hisztizni. de vadulni nem szokott, Leont se bántotta szinte soha.
Oviba majd csak jövő szeptemberben megy, még csak 2,5 éves lesz októberben. :D

Flocika!
Köszi, mennék, mert a nagyobb fiamnak kellenének főleg őszi-téli nadrágok, kardigánok.98-104-es méret. Légyszi esetleg szólj előre is, akkor megbeszéljük.
Esetleg jöhet a mél címemre is: krich.barbara@chello.hu

Na megyek alukálni, mert már jó késő van.
Pusztok!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!

2,5 éves??????????:shock: :shock: :shock:
Hihetetlen, simán azt gondoltam hogy most szeptemberben tuti megy :) Szép nagy gyerek, és nagyon értelmes :)

Szülinapi zsúr! :?:
Pöri a szülinapi zsúrra lesz???
Mi is ezen morfondírozunk....hogy Léna 1 éves bulija hogy legyen..

Férj kérdezte:
Akarsz sütni főzni egész nap???

Én kérdeztem:
Akarsz 3 napon keresztül velem a piacon és a hipermarketekben bevásárolni előtte???

Összenéztünk és jót röhögtünk hogy úgy néz ki eldőlt a kérdés...valószínű megint Zöldfa vendéglő lesz...
1 évben 1-2 szer kibírjuk....

Vagy B variánsként én is főzök 3 kg pörköltöt..és slussz(de arra anyós biztos húzná a száját hogy CSAK????)

Vagy csakis teadélután tortázással...
(Na ezen meg végképp húzná a száját.... és megint beállítana nekem egy vagon sült-rántott hússal..ami enyhén megalázó a házigazdáknak)

Cleo!

Tanulás építkezés +Maja :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?:
Klónoztad magad???
Hogy fogod csinálni????

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Azt hittem több időm lesz, de csak nagyon lassan érem utól magam:(

Örülök, hogy visszanyerte a topik, eredeti formáját:)

Egyik nap regisztráltam magam az Iwiw-re.
Kerestem egy lányt és ráakadtam Rokicára.
Ismerősként megjelöltem és megnéztem az ismerőseit (Rokica! utólag bocsi).
A Babaneteseket, akiket felismertem, sorban felvettem és írtam üzit (majdnem mindenkinek ugyanazt másoltam be).

Utólag kérek Bocsánatot, aki nem kérte vagy esetleg megharagudott!

ABC sorrendben haladtam, nem kit szeretek jobban sorrendben.
Sok mindnekinek nem is tudom/tudtam a valódi nevét.

Például köztudott, hogy Megannt IS!!! Nagyon Csípem, de nem tudom, hogy fent van-e és, hogy milyen néven.
Mondjuk Rokicáét tudom, de nem őt keresetem:)

Szóval, nem akartam ekkora port felkavarni, mert rendesen kikaptam, pedig nem akartam az illető lelkébe gázolni.

Remélem, mindenki jól van!
A Szülinaposoknak BOLDOG SZÜLINAPOT!
Jönnek sorban majd, a képeket én is várom és meg fogom nézni.
Feltennék egy képet, a sorrendről, mert vitás lett valaki számára.
Sajnos nem túl éles, de ki lehet nagytani. Kép

Utána egy Erhard képet, hogy Őt ne felejtsétek el :wink:
Nem tehet a gyerek róla, hogy milyen az anyja:))

Puszi!
Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Angelani, én nem értem, amit irtál :shock:

Barbi, jó kis menü lesz...de megenném most a pörit. Nem ér kismamák előtt ilyenekről irni :)

KépKép

KépKép
majola

Erhard :lol:

Kiflievés:
Kép

Jóllakva:)
Kép

Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Drága Majola!

Először is, aki Köszöntött és nem utasított vissza, annak KÖSZÖNÖM!

Valaki zokon vette, hogy ismerősnek jelöltem és én jóhiszeműen, kedvesen írtam neki.
Közölte, hogy miért írtam neki, főleg elsőnek (tizen akárhányadiknak írtam neki), pedig nem csíp és én másokat sokkal jobban szeretek nála.
Ennyi.

Ezért írtam, hogy NEM szeretet sorrendben ismertem fel bárkit is.

Tényleg, úgy érzem, hogy ha bármit teszek, bármit írok, azzal mindig megsértek valakit.

Eszem ágában sincs a légynek sem áratni (pedig azok pofátlanok tudnak lenni).

Mindig, védekeznem, bizonygatnom kell ( NEM neked szól).

Nem lehet túllépni már a vitákon?
Engem vádoltak meg mindenfélével és még én kérjek mindig bocsánatot.

Azt hiszem valóban felesleges koptatni a "számat" (betűket).

Azért aki fogadja!
Puszi!
Sziasztok!
A&E

Kép
angelani

Mielőtt megint topicvitára kerül a sor. Én voltam az, aki nem értette pontosan, hogy Angelani miért jelölte meg őt az IWIW-en elsőként.
Ő is és én is tudjuk, hogy nem vagyunk igazán jó kapcsolatban, nem árulok zsákba macskát én nem szeretem a stílulást. De mivel ez egy nyitott fórum, az írogat, aki szeretne, gondoltam elférünk egymás mellett.
Mikor reggel megláttam a jelölését, én voltam a második (ott van zárójelben a név mellett, hogy hány ismerőse van valakinek, azóta biztosan felvett még néhányat) és a nevem "L" betűvel kezdődik, így nem valószínű, hogy abc sorrendben engem talált meg. Írtam neki egy levelet, direkt nem hoztam nyilvánosságra, hogy furcsa lánynak tartom és nem értem, hogy miért engem jelölt meg elsőnek. Én azokkal az emberekkel szoktam magánban levelezni, akikkel jó viszonyban vagyok.
Gondoltam, hogy nem fogja jól érinteni és az sem lep meg, hogy nyilvánosságra hozta.
Angelani,
Te betegesen feltűnési viszketekségben és kisebbségi komplexusban szenvedsz. Engem nem érdekel, ha most megtámadnak a többiek, én általában egész jóban vagyok mindenkivel és egész kevesen tudnak kihozni a sodromból, de a sunyiságot nagyon utálom!!!!!!!!!!! És ez nem az első eset. Állandóan ellent mondasz magadnak, de amíg nem rólam van szó, addig el sem olvasom. Ezt már nem hagyom én sem szó nélkül!!!!

benianyu

Megann!

Igen, a pöri a szülinapi bulira lesz. :D
Nálunk a család nem igazán étterem párti, szóval mi mindig családi körben ünnepelünk. Mondjuk nálunk mindig ki van osztva, ki mit csinál.
Most is ugye a tortát, sütit Gabi anyukája vállalta, a többiben meg segít a nagyim is.
Azt én se vállalnám, hogy sütök-főzök az egész famíliára. :D
Szóval tök megértem, hogy neked sincs kedved.

Zsuzsa!
Írtam pü-t. :D

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Tüncsi ma elkezdett köhögni :( még nem vészes, de egyértelmű, hogy valami baci/vírus miatt (LÁZA NINCS), és mondanom sem kell szörnyű éjszaka volt a mostani ...nem tudom mitől, de óránként felsírt, és sokszor percekig forgolódott nyöszörgött és sírdogált (pedig mellettem aludt a nagy ágyban, direkt, hogy nyugodt legyen), majd hajal 1 kor ugyan ezt az követte, hogy még fel is ült, majd beverte kicsit a buciját az ágyba, és olyan sírásba kezdett, hogy nem hagyta abba jó 5-10 percig, apja sem én sem tudtuk vígasztalni, majd (félve nehogy sírógörcsöt kapjon) bevittem a fürdőbe és hidegvízzel átmostam a fejét, arcát, tarkóját...ott még sírt, de utána 1-2 percre rá lenyugodott :( majd végre visszaaludt, és úgy láttam, hogy rosszakat is álmodik...kb 2 óránként felsírt :(
HOGY MI A FÉSZKES FENE LEHET EZ???? CSINÁLHAT ILYET EGY FOG?

Kép

Kép
prüntyi

Megann!
Egyébként most nézem, hogy a Nolcsi szalagján (nem tudom, mi a neve, ami az aláírás alatt van :lol: :oops: ) ott van a pontos kora. :lol: :lol:
Ma 2 éves, 4 hónapos, 2 hetes.......... :lol:
De nehogy megsértődj, én is most látom, hogy ott a pontos kora.......

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Prüntyi,
Sajnálom, hogy Tündike ilyen beteg lett! Szerintem, ez már nem a fogzás tünete, inkább valami vírus bújkál benne. Nem hívod ki a dokit? Remélem, hamar jobban lesz!

benianyu

Benianyu, még nem...de ha rosszabbodik, akkor mindenképp!

Kép

Kép
prüntyi

MEA nyitottál egy Verőcei topicot, írtak neked oda! Nézzél be!

Kép

Kép
prüntyi

Angelani,
Még egy szó IWIW ügyben. Látom én is a listán, hogy nem én vagyok az első, akinek írtál, csak miután ezt éjjel tetted, mikor én reggel 7-kor olvastam, még nem igazolt vissza senki, emiatt gondoltam, hogy az első vagyok. Én egész kultúrált üzenetben válaszoltam neked vissza és az bosszant, de nagyon, hogy miért kell ezt nyilvánosságra hozni. Írtál nekem ugyan privát választ, kettőt is, de azt már nem vártad meg, hogy reagáljak, rögtön kiteregetted a szennyest. Jellemző. Miért? Hogy engem is letámadjanak? Az neked jó lenne? Részemől a téma lezárva.

benianyu

Benianyu!

Rokicánál néztem mindenkit, és igenis ABC sorrendben vannak az emberek (nála is).
Mint olvashattad előző napokban regisztráltam és amíg más vissza nem igazol, addig csak mondjuk 1 ismerős van, aki meghívott.
Most mára már több lett ( éppen 12), akik sorban visszaigazoltak, ahogy oda beléptek. Még 5 emberre várok jelenleg.
Ha te lettél volna a huszadik, aki belép és visszaigazol, akkor nem másodiknak látod magad, hanem, hogy van már 19 ismerősöm.

Nem üldözési mánia, már nincs kisebbségi komplexusom sem, főleg nem feltűnési viszketekség, mert úúúútálom a feltünést, mindig szeretek háttérbe lenni, utálom ha fotóznak.....de érdekes, mert mi nem igazán vitáztunk, de nem érdekel.

Sajnos még Erhardal sincs közös fotónk, talán kettő + esetleg talis fotón.

Bocs, lányok!
Nem jövök többet, hogy ne legyen vita, mert nekem annyi bajom van már az életben, nem kell nekem ez, nincs időm arra, hogy állandóan magamat védjem.

Aki ismeri az Iwiw-et, tudja, hogy milyen sorrendben vannak ott a dolgok.
Hiába nemrég regeltem a mostani nevemmel, ismerem, de egyszer már töröltem magam, megváltozott a nevem....

Sziasztok!

Kép
angelani

Hülye babanet olyan lassú volt délelőtt, hogy nem is volt türelmem...pedig ezt a képet fel akartam tenni:

Trendi Léna barnában:
Kép

Barbi!
Én tényleg bamba liba vagyok :(
Tényleg ott van..bár megmondom neked őszintén..hogy nem szoktam nézegetni a csíkokat..sőt a magam részéről azon gondolkodtam, hogy az én csíkomat le is veszem...mert pl tegnap este is részletekben mondtam, íram le a közölnivalómat, és utána visszanézve úgy ítéltem meg hogy narancssárgárba borult az oldal és egy "kicsit" sok lehet belőlem, pláne a nagy széles virító csíkommal azaz Léna csíkjával...

Kaja:
Tök egyetértek...egy pörit még én is bevállalok magamtól..azt még én is meg tudom csinálni..de sajnos nálunk tényleg nem elég ennyi.....legalábbis anyós részéről...mert ő mindig vagy 3 fajta húst csinál+levest meg stb...ezért nála mindig csak 2-3 felé van ebéd, mert még reggel 10 kor a Tescóba van :lol: :lol:
Aztán egész nap főz, majd mosogat, és mire kész van, addigra indulunk haza Lénával, aztán meg sérelmezi hogy ő még nem is unokázott....
Egyik családtag sem úgy néz ki ám..mintha éhen akarna halni..egy pöri épp elég lenne...

M.

Kép

Kép
megann

Angelani,
Nem kell a műsértődés!!! Bár abban nagyon jó vagy!!! Ne ilyen témákkal gyere a babanetre, hanem babás témával, azért van!!!
Én meg pláne nem fogok elmenni a vita miatt.

benianyu

Megann,
Nagyon trendi Léna barnában! Jól áll neki! Pedig tudod, hogy én nem szeretem a barnát! :)

benianyu

Megann!
Csak nem h&m-es Léna dzsekije???? :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Prüntyi!

:( :( Szegény Tüncsre rájár a rúd!
Tudod írtam, hogy Léna is 4-5ször kelt éjszaka 4-5 napig...mire pár napja rábukkantam az új fogra...
Szóval én azt gondolom hogy a sokszori kelés, felsírás lehet fogtól...mert Léna azóta alszik rendesen...csak a szokásos hajnali felkuvikkolása van jelen néha.

KÉPZELJÉTEK EGYÉBKÉNT, LÉNA ELINDULT....DE NEM ÁM ÚGY MINT KISNYÚL...MEGPRÓBÁLOM FELTENNI...KÉSZ RÖHEJ...

M.

Kép

Kép
megann

Barbi!

De bizony! :wink:
Igazából ez egy melegítőfölső, de még születésekor kapta ajándékba egyik barátunktól egy rózsaszín nadrággal.
Ausztriából való :wink:
M

Kép

Kép
megann

Flocika!

A következő rucivásárra mi is bejelentkeznénk! Nekünk 74-80-as őszi-téli kislány ruhák kellenek, és abból minden... nadrág, pulcsi, body, anorákos felsők, sapik, stb.

Megann:

Az egyik szoba kifejezetten játszónak van berendezve, nincs benne semmi más csak habtapi, egy pár kimustrált kanapé meg Zsuzsa játékai. A saját szobája nyílik belőle, csak rácsot kéne venni a többi ajtóra, mert bezárni ide se nagyon szeretem. Ha megjön kistesó, szerintem itt fogunk trónolni mindannyian, Zsuzsa szabadon garázdálkodhat amíg én szoptatok.

Barbapapa:

Szívemből remélem, hogy ha már Zsuzsa nem is, de legalább a kistesó jó nyugis baba lesz! :)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki!

Tudod nem akadékoskodni akarok(Isten lássa lelkem), de mi van ha ketteske is igényelni fogja a maratoni szopikat(komfortszopi) ahogy Zsusza is tette jó párszor???

Engem csak tényleg az érdekel hogy nem félsz-e, meg hogy hogyan is csinálják mások..hátha tanulok én is valamit :wink:

Benianyu!
Írtam neked egy mailt :oops:
Barna:Apa is pont ezt állapította meg, hogy milyen jól áll neki...
Csak néztem hogy apának feltűnt Léna öltözéke :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Most ezen felbuzdulva kinéztem szintén H&M-ben barna nacit, rózsaszín övvel... :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok.

Nagyjából visszaolvastam és a szülinapi témához szólnék hozzá.
Mi jövőhét vasárnap tartjuk Melinek,itt Emődön anyukáméknál.Remélem jó idő lesz,mert kintre tervezzük a partit.
Én úgy gondoltam,hogy hideg kaják lesznek:fasirt,rántott husi,tészta-virsli-franciasaláta,töltött csirkecomb,fogpiszkálóra tűzdelt falatkák.Szóval valami ilyesmik.
Már van egy csomó diszünk amivel fel lesz diszitve a terasz és vettem micimackós partimeghivókat amiket szétküldök a családnak!!Leszünk vagy 20-an.Tök jó!Én úgy várom már.
Lehet,hogy két tortája lesz Melinek,mert ugye 11-én van a szülinapja 15-én meg a névnapja és lehet,hogy azt is megtartjuk.Bár ez igy elég rosszul jön ki,hogy egyszerre letudjuk,de mégegyszer mindenkit összehivni képtelenség.
Na mindegy,azért szűk családi körben persze a névnapját is megtartjuk.

Tüncsikének jobbulást!!

Ja és kibújt Melinek a 8.foga.Nehéz menet volt.Az összessel nem szenvedett ennyit mint ezzel! :?

Minden babának nagy puszi!!

ancsi26

Megann,
Válaszoltam. :) :wink:

benianyu

Képzeljétek, ma vittem Julcsit kontrollra, és még mindig csak 7,9 kiló (két hete 8 volt, 4 hete 7,7, de ez valószinűleg a mérleg hibája). A doktornéni csodálkozott, mert szerinte nagyon jól néz ki, de azért újabb két hét múlva is be kell mutatnom. Percentilisben (And, ezt te tudod jól!) a súlya 10, vagyis kicsinyke, de azt mondta, 3-tól kritikus. Azért furcsállom, mert tényleg semmi baja, és most már "csak" háromszor kakil egy nap.
A magasságát viszont átlagosnak találták, pedig elég picurka.
Na mindegy, egyelőre nem aggódom, mert tényleg szépen eszik, és szemmel láthatóan husi is, bár a mérleg nem ezt mutatja.

KépKép

KépKép
majola

Megann:

Mondjuk az én fejemben egy csomó ilyen "mi lesz ha..." létezik. Mi lesz, ha pont egymást felváltva alszanak, akkor én mikor? Mi lesz ha Zsuzsa is akkor kér enni mikor a picit szoptatni/pelenkázni/öltöztetni kéne? Mi lesz ha egyszerre kakilnak be? Mi lesz ha a játszótéren Zsuzsa szalad ki a kapun, a pici meg ordít a babakocsijában? Tuti lesz ezer ilyen helyzet, hogy a két gyerek egyszerre akar valamit, és meg kell tanulniuk kölcsönösen, hogy nem mindig az ő bajuk van az első helyen, magyarul hogy van hogy várni kell.

Bocs, mostjöttek computert szerelni.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica,
Szépen mind a hárman bele fogtok szokni a napi helyzetekbe. Nem lesz semmi gond. A másodikok jobban bírják amúgy is a gyűrődést. Én nem egyszer szoptattam Danit a játszótéren, hogy ne kelljen Benivel hazarohanni. Ha otthon voltunk, akkor amíg Dani szopizott általában meséltem Beninek, vagy vetítettem, hogy közben tudjak vele is foglakozni. Igaz Zsuzsa sokkal kisebb Beninél, de biztosan hamar összeszoktok. Bár te valószinüleg kevesebbet fogsz sajnos aludni.

benianyu

Totka!

Lilinek nagyon viszket a torka az allergia miatt. Ugyan gyulladásra írtad, de próba-cseresznye alapon elkészítettem a csodalöttyöt neki és tényleg csodát tett!!!!
tegnap fogmosás után kapta, azóta nem panaszkodott!!!
KÖSZIKÖSZIKÖSZI!!!!!
AZ orrfolyásra nincs valami tuti tipped? Sterimart kap.

Cleo!
Köszi a szupi zsíroldó-tippet!
Meg szabad kérdezni, hogy mit tanulsz?

Megann!Gyönyörű Léna, csodacsini a kabát!
Amikor küldöd az üzit, kitörölheted az aláírás hozzáadását és akkor az aktuális üzenet végén nem narancssárgulsz be!

Lányok, vessetek meg, de nem csinálok különösebb hajcihőt Andris szülinapjából. Ő még úgysem érti. Persze lesz torta+nagymami, nagypapi, ajándék. De nem gebedek bele. Majd ha nagyobb lesz (mint Lili).
Persze lehet, hogy a férjem mégiscsak eldumcsizza a pappal a keresztelőt és akkor ereszd el a hajamat.

ayse

Ayse!

Én is így vagyok a szülinappal valahogy..

Azt hiszem hogy a felhajtással még ráérünk...igazából ez csak egy ok arra hogy összejöjjön a család....éppen ezért nem is akarok nagy zabát..
Sajnos férjem családjában az a módi, hogy minden névnapot, szülinapot, pirosbetűs ünnepet, meg sátrasat is...a hold kelését meg a nap lenyugvását is ünnepi zabálással lehet csak megünnepelni... :evil: :(

A Karácsonyt is azóta nem szeretem :cry: :cry: , mert egy véget nem érő erőszakoskodás, hogy maradjunk még és együnk még...
Ha lehetne 23-ám elutaznék... :cry:

És valami Isteni jel lehet, hogy idénre kaptunk meghívást síelős-wellnessezős karácsonyi-szilveszteri telelésre Ausztirában..
De már férj egyből lemondta, hogy azt nem lehet, hogy ugye mi máshol karácsonyozzunk.... :cry: :cry: :cry: :cry:

Hová tűntek szerény és egyben szegény, de boldog, bejgliillatú Karácsonyok, amiket gyerekként megszoktam............. :( :( :( :(
Soha nem lesz talán már olyan.... :cry: :cry: :cry: :cry:

Róki!

Soha nem leszek olyan bátor mint Te :( :) :oops:

M.

Kép

Kép
megann

Benianyu!

Írtam privit!

ayse

Benianyunak küldtem két adag fotót!kinek még? :roll: :oops:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!

Én szívesen felajánlanám de múltkor se tudtam előcsalni a képeket... :cry:

Azért adj egy mailcímet, dobok rá egy mailt(itthoni) ami nagy befogadóképességű!

M.

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: