Fúú, de rég írtam már megint..
Gigi!
Jó nyaralást Nektek! Remélem, tényleg tudsz majd pihenni!
Oli lovag hihetetlen. Remélem legyőzte a másik lovagot.
Kicsi a bors, de erős!
Roxal!
Bizony már kevesebb, mint 2 hónap. Néha én is betojok tőle.
Aztán meg nagyon várom.
De még Melba előttem van..
Mango!
Már épp kérdezni akartam, hogy mi volt a dokinál. Szeretem az ilyen dokikat, akik nem csak vakargatják a fejüket, hanem mindent elmondanak..
Ettől még persze az övé is csak egy vélemény.
Micsoda sportos bringások vagytok ti a pároddal! Irigyellek érte. Én ugyan táncoslábú vagyok, meg mindig fontos volt a mozgás, de valahogy a sportok nem mennek.
Bár, a görkorizást elkezdtem, csak most szüneteltetem.
Pedig milyen jól néznék ki ikerbabakocsit tolva görkoriban.
Ági!
Mi is így jártunk az esküvőre jelentkezéskor.
Aztán meg jól elfelejtettük, úgyhogy majdnem nem sikerült jó időpontot szerezni.
Szóval nehogy így járjatok!!
Melba!
Húú, ne ijesztgess ilyen fájdalmakkal. Még bennt kell maradni Domának!
Holnap doki: várunk a hírekkel.
Én vigyázok magamra köszi, mert már nem is nagyon bírok semmit sem csinálni.
Inkább csak az észt osztom, de az jól megy...
Enigma!
Bár már ti is árkon-bokron túl vagytok, de szerintem sincs min aggódnod.
Én normál esetben is iszonyat sokáig pakolok. Hát még két gyerkőccel, főleg ennyi időre.
Nektek is szuper nyaralást! És pihenjetek sokat-sokat!
Szani!
Végre írtál! Hááát, én is vértezem magam erre az életre.
Kicsit még elékpzelhetetlen, de hamarabb itt lesz már, mint gondolnám...
És ha mindenre jutna időd egyszerre, akkor nagyon uncsi lenne. Akkor mire vágynál? Nem lennének céljaid...
Eper!
Dehogy végeztem a pakolással... de ez már csak így van. Most befelé pakolunk, aztán jövő héten pedig kifelé..
TÉnyleg Dudu voltál? Én is az vagyok, mármint egy d-vel, csak az a nick már foglalt volt.
És nekem is gyerekkoromból jön. Pontosabban csecsemőkoromból és valahogy a "dundi"-ból lett egy ismerősünk által.
Nagyon kövérke voltam, mint egy Michelin-baba, tiszta hurka.
Húú, elhiszem, hogy nem megy olyan könnyen a várakozás. Nekem az vált be, hogy mindig elfoglaltam magam.
Nem engedtem időt az aggódásra. Persze így is sikerült kicsit, de olyankor leültem egy csendes szobában a fotelbe és csak az tüszőcskéimre és a kiskatonákra koncentráltam és beszélgettem velük és ez megnyugtatott.
Nagyon jó esélyekkel indultok, ne feledd!
Korábban mindig arra készítettem fel magam, hogy ha nem sikerül, túléljem. De aztán váltottam, azt mondtam, hogy muszáj sikerülnie, de ha mégsem, akkor sem halok bele, majd csak lesz valahogy, megyünk tovább és kész.
Hidd el, menni fog!!!
Húú, szegények!!
Van Casco-tok a kocsira? Érdemes egyáltalán megcsináltatni?
Ez szörnyű!
Kagyló!
Ezek szerint sikerült megoldanod a vérvételt! Ügyesek vagytok!
Angie!
Szia itt is!!
Remélem, a kivizsgálások feleslegesek lesznek!!!
Ági!
A lényeg, h. jól éreztétek Magatokat! És úsztál helyettünk is a Balcsiban!
Egyébként velünk minden OK, jövő hétfőn mostmár biztos, h. költözünk.
Egyre kevesebbet bírok, de jönnek barátok, család segíteni dobozolni, szóval szép lassan haladunk.
Kicsit kificamodott a térdem, de nem komoly.
Csajok viszont nagyon jól vannak, pénteken voltunk 4D-n. Két hét alatt 500-600 grammot híztak, ugyanis 1800 grammosak voltak fejenként.
Majd elájultunk, mikor megláttuk. Szinte már nagyobbak az ilyen korú egykéknél.
Ennek ellenére szerintem nem óriás a hasam, majd lefotózom. Még mindig sokat mozognak, szóval minden ok.
Ja és ma megyek az új védőnőhöz (az új cím miatt). Telefonon elég szimpi volt. Meglátjuk élőben milyen lesz..
Mindjárt teszek képet, ha tudok.
Sok puszi mindenkinek:
réka