A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Lányok!
Edit, Enikő, Móni, Ági!
Köszönöm az infókat, sokat segítettek!
Ha valami még eszetekbe jut, szívesen veszem! :lol:

Cseppek!
Az én férjem sajnos nem tud jönni a szülésfelkészítőkre, mert a munkája nem engedi, bár szülni jön velem! :wink:
Nagyon jó lenne, ha együtt mennénk, majd egyeztetünk!
Nekem "van" szülésznőm, engem megnyugtat.Már be is mutattak minket egymásnak.Szerintem kérdezd meg az orvosodat is!
Mindjárt írok privátot is!

Szép napot Mindenkinek!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Köszönöm a hozzászólásokat. Akinek még valami eszébe jut, nyugodtan irja meg, folyamatosan olvaslak benneteket!
Csibe!
A levelet megkaptam, elolvastam. Majd egyeztetünk!
Kati
cseppek

Sziasztok!

Enikő, a szabadkai piacon vannak jó gyerekcipők szerinted? Mert annak idején gyerekruhákat láttunk, amikor kint jártunk felnőttcuccért, de nem emlékszem, hogy cipők voltak -e.

Csibe: A hálós bugyi tényleg nagyon jó!!! És nem is drága, nagyon megéri! ((nem is tudtam, hogy fel lehet íratni!)) Kórházba még (bocs, ha már valaki írta valamelyiket): cicikenőcs (Garmastan), evőeszköz, bögre, textilpelus, babának kesztyű meg ruhák...

Cseppek: mi is fiút szerettünk volna, de mostmár egyáltalán nem bánom, hogy csajszi... :D

Ti beadattátok a bárányhimlő elleni szurit? Én most dilemmázok... :roll:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Cseppek!
A hétvégén voltatok vásárba? Azért kérdezem, mert vasárnap meg voltunk lőve, hogy vásárba akarunk menni, de az internet szerint nem volt sehol. :( Vagy mégis?

A másik! Sándorfalván milyen piac van? Azért kérdezem, mert mi Szatymazon lakunk, és hát ugye Sándorfalva nincs túl messze. Ha jó piac van, akkor egyszer átmennénk szétnézni.

Köszi!!

Enikő!
Neked is köszi a cipős infókat. Sajnos hamarosan venni kell valamilyet, mert itt az esős évszak!!! :cry:

Puszi.
Zita

Kép
zitaa

Norus!

Szerintem elég akkor beadatnod, ha közösségbe fogod járatni a gyereket. Bölcsi, ovi. Elvileg ugye ott kaphatja el. Szerintem.. De ezt akinek nagyobb a gyereke, biztos jobban tudja.

Zita

Kép
zitaa

Sziasztok!

Zitaa!
Vásárban Mezőtúton voltunk, Túri vásárnak hivják, egy évben egyszer van (volt). Nem olyan, mint a dorozsmai meg a mórahalmi, meg a kisteleki, hanem inkább olyan "búcsús" stilusú sok-sok ruhával, meg kézművessel.
A sándorfalvi piac változó. Elméletileg csütörtökön meg vasárnap van a piactéren. Ha nincs sehol vásár a környéken vasárnap elég nagy szokott lenni, ha viszont van, akkor a csütörtökit érdemes megnézni, akkor jobb a felhozatal. A kastélykert mellett van. Kb 3-4 helyen vannak gyerekrucik, ha sokan vannak kinn az árusok közül. Időben olyan 8-10 óra közötti elfoglaltságot jelent, előtte és utána.
Kati
cseppek

Sziasztok!

Enikő, jobbulást Violának és Daninak! :) Én is hasonló véleményen vagyok, egy pasi mindennél rosszabb, mikor beteg! :lol:

Bibi! Enikő megelőzött a hírrel, de azért megerősítem, szept. 6-án lesz az első babaúszás. Mi a 10 órásra fogunk menni, vagyis ezt tervezem, de Dénes még bekavarhat! :)

Kinga, Exi! Dénesnél 4 hónaposan kezdődött a fogzás, 7 hónaposan jött ki az első foga. Ráadásul rendesen szenvedett is vele, drukk, hogy a ti manóitok könnyebben megússzák!

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

A fiú vagy lány témához:
Én nagyon kislányt szerettem volna, tuti biztos voltam benne, hogy csak lányom lehet, erre fiam lett és most már annyira ki vagyok békülve a kukisokkal, hogy azt találtam mondani apának, teljesen meg leszek elégedve, ha a második is majd fiú lesz! :) A párom azt hitte félrebeszélek, ő is tudott a lánymániámról. :lol: Pocakosok, nekem mindig azt mondták, hogy mindegy mit szeretnél, mikor megszületik és átöleled, tök mindegy mi van a lába között! Én némileg kételkedtem benne, de ahogy megláttam Dénest, bizony beláttam, hogy így van! :lol:

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Seri

Köszi de szerencsére megoldódott a tejcsi probléma.Nagyon szépen köszönöm a segítséged. :wink:

Kép
Kép
zitacicu2

Seri

Köszi de szerencsére megoldódott a tejcsi probléma.Nagyon szépen köszönöm a segítséged. :wink:

Kép
Kép
zitacicu2

Enikő!
Mostmár mindent értek. :lol: :wink:
E.
szilde
Szeged

Ceniko

Jobbulást a kis betegnek.Bizony elég jól elvagyunk a papával és tényleg bármikor rábizhatom a kicsiket is meg a nagyot is bár nem egyszerre.Férjed hogy van????

Csibe!!
Nem kizárt hogy ismerik egymást a férjek...Régóta mociztok??Bátor vagy én nem mertem felülni rá amikor terhes voltam csak integettem a rakpartról amikor épp Erdélybe ment a banda. :roll:

Na kezdödik az ária....mi is fogzunk ezerrel.Dupla sirás. :lol: :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Üdv!

Zsuzsi, eddig Peti jól bírja, ill. néha bömbizik esténként kajcsi helyett, de az nem hiszem, hogy ettől van.

Fiú-lány témához: mi már a 16. héttől tudtuk, hogy Petink lesz, aminek a férjem örült a legjobban. Én úgy érzem, hogy másodszorra is az lesz. :) Már annyira megszoktam, hogy van lógója, hogy furcsa volt látni a bnőm kislányának punciját. :D

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő,mi 5-6 év korkülönbségat terv. a gyerekek között,nekem az 1 kicsi,másik pici nem nagyon jönn be!
Meg ráadásul min.méren voltam bajelentve,így p.... pénzt :evil: kapok,és előtte vissza kell mennem dolgozni!!

Enikő,Zsuzsi ,köszi az infórmációkat a babúszásról!! :D

Csibe,hogy telik az idő!!!! :D

Én a Barnit nagyon lánynak vártam,de mostmár el nem tudnám képzelni hogy ő lánynak született volna!! :)

Zsuzsi írtam neked mailt!! :D

Kép
bibi226

Sziasztok!!
Ma kellett volna Pestre vinnem Violámat a Korai Fejlesztőbe,de kénytelen voltam lemondani, mert még mindig ramatyul van!
A kötőhártyagyuszi miatt...... :cry: :cry: Olyan kis elesett a kis szivem :(:( :cry:

Bogimat mama elvitte vasárnap, hogy ovikezdés előtt nehogy Ő is elkapja ezt a makacs vírusos szart -már bocs-! :evil: :cry:

Apánk már jobban van, ma volt a varratszedés, pénteken már megy dolgozni, nem marad itthon táppénzen, mert ha maradna felkopna az állunk! :?

Bibi: Akkor már most írasd be Barnit bölcsibe, hogy tutira legyen hely! Én nagyon megszívtam, májusba már beirattam, azzal, hogy agusztusba már hozom beszokni és szeptembertől munkába állok. De agusztus hóelején amikor bementem a bölcsibe közölték, hogy csak októberbe de inkább november végétől vihetem szoktatni a gyereket!!! :shock: Engem meg decemberbe sehova nem fognak felvenni dolgozni, mert az a vendéglátóiparban holtszezon egészen tavaszig! Úgyhogy voltam egy fajta mérges gondolhatod :evil: Ezért mindenkinek azt tanácsolom, hogy minél hamarabb akár 1 évvel a bölcsibe adás előtt várólásitára kell vetetni a gyereket, hogy tuti legyen helye...... :shock: Lassan már terhesen be kell íratni, nem tudom mit képzelnek :? :shock: :(

Zitacicu: Nagyon nagy mákod van nagyapával, szuperpapi :wink: :lol:

Norus: Nem tudom ezer éve nem voltam a piacon! De szeptemberbe hó elején kimegyünk bevásárolni, ovikezdés Boginak, apának zokni hegyek :) egyebek! Szétnézek!! Kinek mi kell? Miket nézzek meg????? :wink: :lol:
Sportcipők (kamuNike,kamiAdidas.stb) ilyenek tuti vannak! Hogy jó minőségű őszi-téli lábbelik vannak-e azt nemtom. Megnézem;)

Pussszka:)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Üdv!

Aki Pampers 3-as vagy 4-es pelust használ, van két pontgyűjtő füzetem, nekem nem fog kelleni, ha kell valakinek, szóljon!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Nóra!
Ezt a Garmastan-t hol lehet venni?
Mit értesz ruha alatt a babának?Amikor hozzuk haza, vagy egyébként is legyen nálam saját ruhája?Tényleg mit adnak rá?
A saját sapit és kesztyűt már mondtátok, de vigyek mást is?

Zita!
Ha rakpartra jártok akkor biztos ismerjük egymást! :lol:

Bibi!
Most nekem valahogy megállt az idő, nem akarnak a napok telni.Kicsit hajtanám már előre az időt.Itthon is mindent megcsináltam.

Fiú,lány téma!
Én is azt mondtam az elején, hogy 100%, hogy lányom lesz(arra vágytam nagyon), aztán amikor mondták, hogy fiú kb. 5 percre elszonytyolodtam, de ennyi.Tudjátok a lényeg, hogy egészséges legyen! :lol:
Apa megígérte, hogy a másodiknál rágyúr és lányt csinál! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe

Járunk a rakpartra.Mármint mostanában nem de amúgy igen :lol: :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Bocsi :oops: most egy jó ideje csak olvastalak benneteket, de most egy ideig még azt se fogom tudni:( HOlnaptól nincs netünk itt Zsombón, és az új lakásban sem lesz azonnal. De ahogy bekötig jelentkezni fogok:)

Addig is kerüljön el benneteket és a lurkókat minden betegség, A pocakosoknak meg minden jót és szépet:)

csibe te egy héttel idősebb pocakos vagy a hugomnál, ő most 33 hetes:)

Na legyetek jók:)

Pusz

Zsu és a törpök:)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Üdv!

Csibe, más ruci szerintem nem kell, én ugyan vittem sapit és kesztyűt, de mi átkerültünk a gyerekkórházba, ott meg állandóan üzemi hőfok volt, nem kellett...
A kesztyűt pedig csak tényleg akkor adják rá, ha karmolássza magát, habár Peti is kaparta a pofiját, de annak ellenére, hogy szép körmöcskéi voltak, sebe sosem volt, arra az utóbbi időben szokott rá, de most már arra is képes, hogy a levágott körmeivel kaparja ki az arcát. :D

Ja, tegnap kimaradt, hogy délelőtt mehettem a nőgyógyimhoz, mert felfáztam, és hirtelen jött a sűrű pisilés, és nem kellett vadászni benne a vörösvértesteket...antibiotikumos kúra, 3 rugó. Mindegy, csak hasson.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok Lányok,

lenne egy kérésem: aki Liberot és Pamperst használ és nincs szüksége Liberonál a kivágható baba- és nyuszifigurákra, Pampersnél pedig a Midi 3 és Maxi 4-es méret Óriás- (64/54 db) és Jumbo csomag (88-90/74-76 db-os) vonalkódokra, nagyon megköszönnénk, ha nem dobnátok ki, mert mi szívesen elfogadnánk, hogy kiegészítsük a sajátunkat.

Ha van valakinek felesleges légyszi szóljatok és elmegyünk érte.

Köszi:

Mónika

Csibe,

ruha alatt a hazahozós ruhát értik, s azt elég, ha beviszi a férjed mielőtt jöttök haza. Bent rugdalózó volt a babákon és egy huzatos takaróba vannak bebugyolálva, mintha pólya lenne.
vesm

Szaisztok!

Enikő, minden érdekel, ami gyerekcucc. Kamusportcipő is, de téli bőrbakancs is. Apa zoknijai nálunk is mind onnan származnak, de eléggé le vannak már lakva, úgyhogy abból nekünk is kell egy hegy. :D Meg pulcsi, cipő, dzseki... Mi szept. végén tervezünk menni, hogy már legyenek téli motyók a kínálatban.

Csibe: szerintem bármelyik gyógyszertárban. Gyógynövényes kence, nekem a szülésznők ajánlották, hogy kenjem vele az egész cicit, rögtön miután megszületett a baba, állítólag jó az ellen, hogy begyulladjon a tejbelövelléskor. Hát én kentem lelkesen, és hálistennek nem volt semmi fájdalom, gyulladás (persze lehet, hogy egyszerűen szerencsém volt, és enélkül se lett volna), ártani nem árt. Miután hazajöttünk, már csak a mellbimbómat kentem vele, amikor szétszopizta Marcsi.

Ruha: amiben haza lehet hozni. Amíg bent vagytok, adnak rá ruhát, szerintem ez mindenütt így van. Magyarul ezt nem is kell bevinned, elég akkorra, amikor hozzátok ki a pcit. Kesztyűcskét meg satyit viszont nem adnak mindenütt, pl. mi se kaptunk (bár nem is kellett szerencsére, meleg volt és nem karmolta magát), de sógornőm se kapott a kettes kórházban, pedig az ő babája karmolta magát. Ahol én szültem (Orosháza), ott kisingbe és pólyába öltöztetik a babákat.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem! Meg tudnátok mondani, hogy mi a címe pontosan a védőnőszolgálatnak Szegeden? Tegnap, a műtét előtt pár órával döntöttünk úgy, hogy mégis megtartjuk a babát. Ma vagyok 11+3, tehát most rohannom kéne ezerrel a védőnőhöz, hogy vegyen vért, megcsinálja a 11 hetes UH-t, és megkapjam a kiskömyvemet. Ha valaki tud segíteni, kérnék szépen egy telefonszámot is, és ha tudjátok, írjátok meg kérlek, hogy mikor van rendelés, illetve mikor lehet menni? Be kell jelentkezni, vagy csak spontán odamegyek, és egyszercsak sorra kerülök?
Na és miután ezt mind leírtam, mégegy kérdés. :) Szerintetek nem a helyi védőnőhöz kellene mennem? Merthogy én makói vagyok, de az orvosom Szegedi, és ott is fogok szülni...a makói egészségügyet inkább nagyívben elkerülném dokistól, védőnőstől együtt! Tehát ez így jogilag oké, ha Szegedre megyek? A dokim tegnap oda irányított, bár sztem szegénynek szerintem eszébe sem jutott hirtelen abban a nagy kavarodásban, hogy én nem is vagyok szegedi. Na mind1, előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)
Vendég

Szia Kisördög!

Gratula a babához! :)
Szerintem a lakóhelyed szerinti védőnőhöz kell járnod, mivel szülés után is ő foglalkozik a babával! Nincs szabad védőnő választás, területileg meg van határozva kihez tartozol. Makón kell érdeklődnöd!
Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Kisördög!

Nem tudom nálatok hogy működik a rendszer, de sándorfalvi lévén 2 védőnőhöz járok. Először a szegediekhez kellett mennem, előzetes időpont alapján, amit a 574-419-es számon kapsz. Ők utalgatnak mindenfelé, ők adták ki a kiskönyvet. A Vasas Szent Péterben vannak, Tehesdiagniosztika ajtó mögött, ami az utcáról nyilik. Utána, amikor a kiskönyv megvolt jelentkeztem be a körzeti védőnőmhöz itt a városban.

Üdv, Kati
cseppek

Sziasztok!

Köszönöm újra az infókat! :lol:
Én is úgy gondoltam, hogy a hazahozós ruhát majd apuci behozza!

Zita!
Privátban nem írnád meg, hogy hívják a férjed, ill. milyen motorja van?Meséltem rólatok a férjemnek és nagyon kíváncsi,mert biztos ismerjük egymást! :lol:

Pusza

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Üdv!

Kisördög, nekem (szegedi vagyok) a körzetes védőnő adta ki a kiskönyvet, és csak ennek a birtokában mehettem a Vasas Szt. Péter utcába. De ha betelefonálsz, ott eligazítanak, hogy mit és hol kapsz meg!

Ági

Ui. Jó döntés volt!

Ági és
KépKép
exdeus

Kisördög!
Remélem nem késő még, Áginak igaza van. Forditva volt a dolog, a sándorfalvi védőnő adta a könyvet és úgy mentem a Vasasba. Bocs.
Kati
cseppek

Üdv!

Enikő, a múltkor nagyon érdekelt: ma lemértem házilag kb. 7100 g és 65 cm.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Zita!
Írtam privit, de muszáj kiegészítenem,mert miután elolvastam a prividet, felhívtam a férjemet és elmondtam, hogy bejött a tippje és hozzátette, hogy annak idején tőletek vette meg a Suzukiját! :lol:
Na, ugye, hogy kicsi a világ!!!!!!!!
Mondtam neki, hogy Ti is biztos jót fogtok rötyögni! :lol:
Pusza

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Ági: Basszus bazi nagy :lol: :lol: :lol:

csajok van egy hintánk amit már nem használunk! Ajtófélfára rakható, vagy rúdra vagy mittomén.......
Cam márkájú......

3000 ft

képek: Kép

Kép

Ha valakit érdekel írjon privit;)
Pussssz

ceniko
Szeged

A hinta elkelt csajok :wink:

ceniko
Szeged

Zita.

Vásárok azok úgy alakulnak,hogy
- első vasárnap Kisteleken
-második szombat Kiskunfélegyháza
-második vasárnap Dorozsma
-harmadik vasárnap Mórahalom

Ezt onnét tudom,hogy mi vásározunk.Régen még én is Sándorfalván laktam,de már jó 3 éve Szegeden lakunk.

Most megyek ,mert este jöttünk haza Horvátországból és még pakolok.

Késöbb jövök.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Mi is este értünk haza a nyaralásból, Zalakaroson voltunk 7 éjszakát ott aludtunk, meg 1-et Pesten. Nagyon jó volt, bár az idő pocsék volt, 1 napot tudtunk strandolni sajnos csak, de azt Gréti rettentő élvezte. Sajnos arról nincsenek képeink, mert nem mertük a fényképezőt kivinni a strandra, úgy voltunk vele hogy majd a második alkalommal visszük, de nem volt második alkalom a hülye idő miatt :( Aztán most hogy hazaértünk hétágra süt a nap :(
De jó volt, sokat kirándulgattunk, pihentünk....

Kriszta: Én már nagyjából elpakoltam, mi este 11-kor értünk haza, de kb. 1 hétre való mosnivaló van :D

Zita: Ciciban cipőket nem tudom mennyibe kerülnek, de Gabici azt mondta nekem, hogy Szabadkán üzletben drágábbak a cipők mint Szegeden. Nem tudom, mi nem néztük, én a Bartók téren vettem Gréti eddigi egyetlen szandálját. A Cserepesen nézd meg esetleg ha erre jártok, az utolsó soron vannak Asso cipők a Kengurus srácokhoz közel, azok is olyanok mint a Siesta cipők csak olcsóbbak. Amúgy azt hiszem a Marco cipőboltokban is árulnak Asso cipőket, pl. a Plázában lévő cipőboltban vagy a Feketesas utcában. Csak a piacon olcsóbb. És állítólag tényleg jó minőségűek, én azt hiszem olyan őszi cipőt fogok venni Grétinek, ha találok jót. Most egy Siesta szandálja van, május elején vettük, még jó rá. 19-es :) Kis lábon jár a lányunk :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Szia Bea.

Mi este 20 óra 20-kor értünk haza.Zalakarosra ment az a család is akik velünk együtt nyaraltak Trogírban.alattunk laktak a apartmanban.Volt 1 mozgáskorlátozott fiuk.Ők még pénteken elindultak ,mi csak szombaton.Nagyon gyönyörű helyen voltunk.Első 2 napot a Plitvicei Jezerónál töltöttük.FANTASZTIKUS!!!Gyönyörű és ez nem kifejezés!Szombaton úgy volt,hogy Zadar alá megyünk,de meggondoltuk magunkat és lementünk Trogírba.Ott szálltak alacsonyan a nagy utasszállító gépek.A szállásunknál ott volt a strand,mármint a tenger.Nagyon drága minden ,de mi vittünk sok kaját meg főztem mindíg.Általában 4 szer drágább minden.Ott az idő aránylag jó volt ,jól lebarnultam.

Cipőt mi is a Bartók Téren vettünk 19-es méretűt Siestát 8300-ért.Vannak jó cipők a neten is.A cipoexpress.hu-n.Kilehet fogni olcsó cipőt.Ti Szegeden merre laktok?Mi a T-com toronynál lakunk.

Megyek.

Majd még jövök.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Kriszta: Gréti cipője 6800 pénz volt, egyszínű, semmi minta....amin volt 1x1 mm-es hímzés az már 2000-el drágább....
Akkor ti is itt laktok a közelünkben, mi a Média Markt mögött lakunk a 9-es troli végállomásához közel.
Laknak errefelé páran :)

Horvátország drága, eddig is tudtam, de hogy ennyire??!?!!? Elkeserítettél :(
A Plitvicei tavak gyönyörűek, és én Horvátországot is imádom, és már nagyon vágyok oda.....de majd ha nyerünk a lottón :) (nem lottózunk)
Amúgy Zalakaros is nagyon helyes kis városka, gyönyörű virágok mindenhol, kedves emberek, barátságos árak....most voltam először ott, de szerintem megyünk még :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Köszi a cipős és a vásárral kapcsolatos informáciokat.
A Kisteleki vásárba voltunk ma kint. Hát szerintem nagyobb volt mint a Cserepes. Ott aztán tényleg volt minden. Csak a babakocsival, és egy örökmozgó gyerekkel nem nagyon lehetett nézgelődni. Legközelebb itthon hagyjuk a Márkot.

Asso cipőt néztünk a Cserepesen,6800 Ft-ért voltak az őszi cipők. A www.szegedcenter.hu/cipo oldalon meg lehet nézni a választékot.
Én végül vettem a Centrumba a Márknak 4000 Ft-ért egy cipőt. Magasszáru, talpbetétes, bőr, olajzöld-drapp szinű.És kínai. De szerintem tavaszra már kinővi, mert az áprilisban vett Siesta szandiból is lassan kilóg a lábujja.

Kriszta!
Mivel vásároztok, ha nem titok??

Jó éjt Mindenkinek.
Zita

Kép
zitaa

Sziasztok!!

Csajok keresek Boginak játékbabakocsit tartozákokkal, ilyen komolyabbra gondolok.Nem ilyen tecsó gazdaságosra, mert olyanunk van és 2 nap alatt leamortizálódott.... :?
Ha láttok valahol lécci riadóztassatok! Sürgős lenne :oops:

Kösziiiiiiiiiiiiiiiii
E

ceniko
Szeged

Enikő!
Én úgy emlékszem,hogy a Makkosházi Abc-vel szembeni gombában mintha láttam volna,itt nálunk a Kínaiban is dereng,de nem vagyok benne biztos.
Ami tuti biztos,hogy itt a babaneten volt egy hírdetés,és minden babacucc extra minőségben miniben volt nekik!!!!
Megpróbálom megkeresni...
Vagy aki előbb megtalálja... :lol: :wink:
E.
szilde
Szeged

Sajnos eddig nem találtam meg az oldalt.
A babakocsi.lap.hu-n lehet,hogy érdemes böngészni....Talán.:)
szilde
Szeged

Edit: Kösziköszi,de én kínait elvből nem vásárolok. Szal én be se megyek kínai üzletbe....
Tudom, hogy a cuccok 95%-ka kínai még az is amit drágább üzletben lehet venni, de ha nem muszáj akkor nem veszek.
A quelle katalógusban láttam ilyen babakocsit, 8 tartozékkal van olyan 8000 ft körül, de a quelle híres arról, hogy baromi soká szállítja le a cuccokat :( Szal ha most megrendelném talán karácsonyra ideéne..:( Én meg most szeretném még így nyár végén tudja használni az utcán....
Ha a Minimax játékbolt felé vagy Tisza parti játék nagyker felé megy esetleg valaki és megkukkolná azt nagyon megköszönném :)
A Plázában is van a Bambinóban 16 000ért :shock: Annyit azért nem adok érte! Max 7-8-at :wink:
Kösziiiiiiiiiii
Pussz
E

ceniko
Szeged

Szia Zita.

Mi nagyrészt műszaki holmival foglalkozunk.Casio óra,falravetítős óra.adapter,megmég ezernyi dolog.Megnézheted a www.mihist.extra.hu oldalon.

Enikő:a cserepesen középen,ahol rendes babakocsit is árulnak meg kerékpárt is ott találsz játék babakocsit is.

Bea:Így augusztus végén még olcsobb,képzeld el mi van fő szezonban!Nekünk 4 főre a 10 nap mindennel együtt kijött 200000 Ft-ból.Utiköltség ,kaja.nasi,ajándékok,belépők,meg minden.Nagyon jól éreztük magunkat.Szerintem jövőre is oda megyünk.Jó a szállás a bolt 2 percre volt tőlünk ugyanígy a tengerpart is.Emeleti lakást választottuk,mert gyönyörű volt a kilátás.A fejünk felett húztak el az utasszállító gépek.Szuper volt.Kár,hogy haza kellett jönnünk.

Na megyek még később benézek.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Bibi! Megkérdeztem a babaúszást, így változott a dolog: idén lehet alkalmanként is fizetni és bérletet is venni. Az alkalmankénti drágább lett, 2000 Ft, a bérlet 6000, ami 4 alkalom vagy 5, ha úgy jön ki a hónap (akkor még olcsóbbra jön ki, mint tavaly). Bejelentkezni nem kell előre, az időpont is változatlan, szerda 9 és 10 óra.

Szerintem a 2500 és 8000 Ft amit te láttál valahol a neten, a pénteki babaúszás árai. Mint kiderült, a babauszi nem a fürdő saját tanfolyama, úgy bérlik ki a medencét az úszáshoz, és más cég bérli szerdán, más pénteken.

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

.

Sziasztok!

hát itt vagyok csajok, még élek :). Remélem mindenki jol van.
Pesten voltam és Etyeken jó sokat a nagyszülőknél. Férjem azóta megjárta Kaliforniát és San Fransiscot is, ugy , de ugy irigyeltem. Öcsémnek esküvője is volt Gyöngyösön akkor a dédiknél voltunk.
Hétvégén megyünk Gyulára kikapcsolódni.
Zsófi azóta mászik, van már egy foga, szépen ül egyedül.
Holnap megyünk reggel vele vérvételre.
Majd olvasok ám vissza is.

Enikő!
Köszi a mélt :), Sajnálom Danit, végül is a rutinja meg lett? Én csütörtökön voltam vizsgázni rutinból és elsőre sikerült habár nem a szöröslábúnál voltam :).

Bea!
Milyen volt a nyarálás?
Szerintem láttalak tegnap a belvárosba dél körül Gergővel

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Terhes kismamik: Valamikor olvastam, hogy szept. 6-ra mondtátok hogy szülésre felkészítő lesz a Vasasban....2 barátnőm is babát vár, és mennek majd, és kiderült, hogy nem is akkor kezdődik, hanem 14-én 15 órakor! Legalábbis az Inci-féle. És ez tuti! Csak szólok....hátha nem tudtátok, bár lehet ti nem is erre járnátok...nem tudom....de azért ezt most így elmondtam Nektek :)

Rika: Ó, igen Halfesztiválon voltunk, szal előfordulhat hogy láttál bennünket, de akkor miért nem jöttél oda?!?! :) Gréti is ott volt valahol, apósom hurcolászta magával dicsekvésképp :) Még mi ettünk, ők elmentek csavarogni.
Rutinhoz gratulálok! Mindjárt jogsid lesz :)
Zsófit már meg sem ismerem :) Mászik meg foga...te jó ég...hogy öregszel :lol: :lol:
Majd randizhatnánk valamikor a Kodály téri játszótéren, minden nap játszóterezünk valahol.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Köszi Jégvirág az információt. Lehetséges, hogy a 14-i szülésfelkészitő, a 6-inak része, majd meglátjuk!

Csibe, te tudsz erről többet mondani? Vagy kérdezzem meg telefonon? Mindenesetre én 6-án megyek 3-ra, aztán majd lesz valami. Ott találkozunk biztosan. Miről ismerlek meg?

Kati
cseppek

Cseppek!

Semmi infóm nincs, sajnos! :(
Viszont nekem 6-án 10-re kell mennem a Vasasba a védőnőhöz! Akkor meg tudom érdeklődni, de ha rájuk telefonálsz, az is megoldás lenne! :D

Priviben elküldöm a mobilom számát, jó?

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Enikő!
Értem,szóval no Kínai.
A neten tutira márkás cuccokat árultak,csak még nem találtam meg.
De keresem..:):)
Majd nyitott szemmel járok a városban is.
E.
szilde
Szeged

http://www.padlas.hu/babakocsi.html
játék babakocsi

Itt van egy 7000-es kocsi.
E.
szilde
Szeged

szilde
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint