Sziasztok!
Talis képek ismételten nagyon szupik lettek!!!! Én is akarok talizni!!!!!!!
Vígasztalás képpen csaptunk egy görbe napot GErgővel.
Először is, behéveztünk Pestre. Ebben már elég nagy gyakorlatunk van, mert innen csak HÉV-vel tudunk bejutni, ui. nincs délelőtt közvetlen Volánjárat Bp.-re,
csak fóti átszállással, de legkevesebb fél órákat így is várni kéne a csatlakozásra.
Így marad a hév.
Szóval az Örsön rögtön az Árkád-ban kezdtünk. Igaz, csak a hajfestékért ugrottam be, de persze a H&M és a C&A nem maradhatott ki.
Ki is néztem Gergőnek gyorsban néhány cuccost, de nem sok időm volt, mert rohantunk a munkahelyemre.
Ott vett fel ugyanis Apa, mára terveztük be Gergőnek a szülinapi ajándékok megvételét.
Már egy csomó helyen jártunk, de egy mesekönyvön kívül nem sikerült sok mindent venni.
Így célba vettük a Gulliver játéknagykert. Hát ott aztán jól bevásároltunk.
Sorolom:
TEknősbékás-építőkockás varázslat (nem tudom, minek nevezzem),
Vödrös építőkockás varázslat (kimondottan ez a jó nagy építőkockák:) ),
Hatalmas markolós traktor (nemhiába, "Parasztiában" lakunk, vagy mi fene, bár én továbbra is városi szeretnék maradni)
Mesekönyv
HINTA (amit majd a lakásban fogunk felszerelni neki)
Hűűű, és még mit is??? Most nem nagyon jut eszembe...
Aztán kifelé jövet Apa megjegyezte, hogy most már csak néhány "göncöt" kellene venni Gergőnek.
Úgyhogy erre gyorsan lecsaptam, és az Árkádba irányítottam. Gondolhatjátok, mennyire örült, hogy az M3-as mellől, mehetünk
vissza az Örsre.
De szerintem úgy volt vele, hogy jobb lenne túllenni rajta. (Úúúúúúúúúúútál vásárolni).
Úgyhogy visszamentünk az Árkád-ba, ott a H&M-ben Gergő kapott még egy béléses, gumis aljú, nagyon vagány kord gatyeszt, meg egy sapit, amit már most úúúúúúúútál.
Megpróbáltam rápróbálni még ott, de nem ment, és itthon is kapta le a fejéről.
Azt hiszem, nagy harcokat fogunk vívni sapi ügyben.
Szerettünk volna venni még Gergőnek egy kötött pulóvert is, Apa nagyon bírja a gyereken. Jelzem, csak rajta, mert saját magán nem nagyon.
De nem volt olyan, ami tetszett volna, és a mi méretünk.
Úgyhogy irány a C&A! (Ma már másodszor).
Hát ott valami tiszta felfordulás volt, és kötött pulcsik sem nagyon voltak, vagy ami volt, nem tetszett.
Úgyhogy ez még kimaradt.
Persze, aztán az összes létező cipőboltot, meg a bababoltokat is bejártuk, hogy vegyünk Gergőnek cipőt.
De hát ezt nem is részletezem, komolyan mondom, mintha a város összes kisbabájának ma akartak volna cipőt venni a szülei!
Katasztrófális volt, persze megin ami tetszett, abból nem volt méret.
Meg aztán Apa is kezdett nyűgi lenni, úgyhogy cipőt sem kapott Gergő.
Sebaj, most jól feltérképeztem újra az Árkád-ot, és jövő héten majd betámadok. Egyedül. Max. Gergővel. Csak ő meg úúútálja a próbafülkéket. Az elsőben még jól
elbohóckodik a tükörben, amíg én próbálok, de a negyedikben már dührohama van. Pasi.....
Prüntyi!
Tüncsi hogy van? Jobbulást kívánunk neki!