Jó reggelt Mindenkinek!
Tegnap a nagy autó-üldözés miatt már nem tudtam jönni, ezért lemaradt:
Nagyon boldog,és még sok születés és névnapot kívánok az ünnepelteknek.
Fibi!
Jajjjjj dehogy lennék én tanácsadó! Ha megfigyelitek, ugyanolyan anya, nej, nőci vagyok, mint ti, hasonló gondokkal. Egyszerűen csak leírtam a tapasztalataimat. És remélem senki nem érzi úgy, hogy az észt osztom. Sose tenném. Viszont örülök, ha sikerül a gondolataimat úgy megfogalmazni, hogy az jól esik néhányótoknak, esetleg segít picit.
Pocak

Ugye kicsit derül az ég? Képzeld! Tegnap délután az M7-en hazafelé tartva leszakadt az ég alja, de csak kb 20 másodpercre, és közben sütött a Nap. És olyant láttam, mint még soha: DUPLA teljes ív szivárványt. Egymás mellett voltak, mint a fóliasátor tartórúdjai. Gyönyörű volt, és eszembe jutottál. Sajnos fényképező nem volt nálam, csak a szívemmel képezhettem.
És Balu nagyon jófej kis kópé! Isten éltesse.
Ja, és csak mert forintálisan nem keresel pénzt, ugye nem gondolod, hogy nem teszel semmit a családotok pénzügyeiért? Gondolj bele: beosztod a meglévőt, spórolsz. Arról nem is beszélve, hogy takarítasz. Nálunk a szomszédasszonyhoz jön egy hölgy hetente 5000 pénzért takarítani. Az egy hónapban 20000 Ft. Aztán főzöl. Mennyivel "olcsóbb" lenne rendelni. És ami a legfontosabb: vagy a gyermekeidnek. Ezt pedig nem konvertálnám át. Biztos tudjátok miért. Hogy ezt minden (legtöbb) asszony megteszi? Igen. Legyünk is rá büszkék! Ne csak a fizetési cetlinkre.
Lindi! Kicsit (nagyon) irígy vagyok. Jópofa dolog ilyen spontánnak lenni. Sajnos nekem ez sose ment igazán. Sokat gondolkodtam, miért nem. És olyan jó, ha az embert barátok veszik körül. És amiért még csodállak, az a TV-mentesség. ÚÚÚÚÚÚtálom, hogy elveszi az időt, agysejteket, képelőerőt. Mégis nézem (ennyit az önuralomról), és sajnos a gyerkőim is szeretik. Komoly harc a korlát, amiket szabok nekik. Lánykád édes szavait jegyzeteled? Mi vettük videóval (sajna csak Zsófinál, mert addigra volt kameriánk), Bencénél magnóval a gügyörészést. Mert oké, hogy emlékszünk, de hallani!!!!!!!
Aplopó! Ancsi! Ha már így rákérdeztél. Te mire is gondoltál?

Na nem csigázlak. (Columbo, Hetedik menyország - ezt pl a fiam nézhette néha, Helyszínelők, Dr. House, Vészhelyzet) Nagyjából ennyi. A lényeg, hogy videóra veszem, mert elkezdődnek az esti "program" alatt, és később nézem meg.
Vica! Tündérke fiad van. Gratulálok hozzá. És a 15 ml-ből lesz 20, aztán 25, és 30-40-50. Nem kis dolog ez. Nagyon szép babázást. Annnnnnnnyira jó most neked! De ezt te is tudod.
Indi!

Hát a végtagjaid nem kímélnek! Vigyázz magadra, és pihengess, élvezd őkópéságát! Aki pont olyan dolgokat csinál, mint Lorci. Tegnap elkezdte felfedezni a kezét. Az autóban ültünk, és egyszercsak összefogta, és figyelgette, hogy ebből kettő van. Hihetetlen meló volt. Utáltam, hogy mennyit megyünk az autó miatt, de ezekért a pillanatokért (és a szivárványért) mégis megérte. ha itthon pörgök, és nem tétlenkedem az ülésen, talán észre sem vettem volna.
És még mindig nincs autónk!!!!! Ki tud eladó Picasso-t? Olyant,ami nincs agyonkarcolva, kutya által szétkarmolva, vagy 130000 km-t futott. Ja és a piaci árnak megfelel. És ezek a megkímélt autók. csak használt autót ne vegyen az ember lánya. És akkor még ott a félsz, hogy törött, csak jól megycsinálták, vagy a motorral van gond, csak nem értünk hozzá. Végem van! Új autót ide. (meg pénzt rá)
Den! Van több ötletem, de ami talán a közeljövőben megvalósítható, az a pályázatírás. Ugyanis hivatalosan pályázatos referensként dolgoztam. Nagyon élveztem, és úgy tűnt testhezálló is a téma. És nem csak írni, hanem a nyerteseket elkísérni a finanszírozás során. Ez az, amiben szerintem hiány van, és szép, sokrétű, hálás feladat. Csak ehhez elég ismertté kell tenni magam, tudjátok: minden a kapcsolatokon... Én meg nem vagyok egy teperős alkat. Meglátjuk. A nagyoknak -egyenlőre

- nem is akarnék versenytársa lenni.
Votiv! Ez a homeos tudomány annyira jó. Komolyan nekem, mintha kínaiul beszélnél, de jó lenne többet tudni róla, mert a szavaitokból úgy tűnik, hogy beválik. Ráadásul én is szeretem a természetes dolgokat. A gyógyszereket sem veszem be legtöbbször. Ezért sokáig vagyok beteg, mert úgy gondolom, majd a szervezetem megoldja. Szegény. Be kellene segíteni neki. Csak nem tudom, nálunk van-*e, és ki, aki foglalkozik homeopátiával. Majd utána kell nézni. És mi az az alkati szer? (szégyenlet, de ezt SEM tudom)
Zuz! Igen a cetlizés.

Tudom én.
És, ha egyszer lesz autóm, és valaki Pest határánál beül mellém, és elnavigál, vagy -sávokra lebontva- leírja pontosan, hogy merre menjek, mikor, hol, a Jóisten sem ment meg tőle titeket, hogy találkozzunk. Vegyétek fenyegetésnek.
És a derüről: anno a szüleim dönthettek. Belemerülnek a sajnálkozásba, szomorúságba, vagy megküzdenek vele. Nekem nem volt választásom. Csináltam velük. Az ő érdemük. És a szuperbölcsszexi páromé.

Ilyen háttérrel könnyű. és most már úgy vagyok, hogy én leróttam a magamét a sorsnak, már csak jó jöhet. (micsoda egyezkedési alap, gondoljatok bele!)
Ismét nem lettem kevés, de szerettem volna mostmár válaszolni is nektek.
Zsu