A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok! Seriff
köszönöm ,majd felkeresem A lukács doktort,azt hiszem már említette vki a nevét.Valakivel ki kell s zedetnem,robbantsák szét ultrahanggal,nem bánom,már zavar.
Cuki
remélem jól sikerült az ebéd,hétfőn mozi?Ki kell mozdulni.Jó úgy este felé,6-7 órakor?
Borsika33

Üdvözöllek,jó hogy vannak újak,én sem túl rég vaok fent,majd szép lassan,sokan vaunk.Nekem 20 hónapos a lányom,Annának hívják,én 28 éves vaok,cukrászkodom a madaras tescoban./ Auchan /.Illetve most még nem,majd januárban kezdek ismét.De csak 4 órás műszakban

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Szia Pille!

Csak nem hogy neked is köved volt?Csak a leletek miatt kérdem.Az orvos meg nem baj ha idős vagy fiatal,a szakértelme a lényeg.Mondjuk nem egy hátrány ha fiatal és még jó képű is.Előre is köszi.Ja,ha nem akartok követ,minimum igyatok másfél liter folyadékot,akkor talán elkerülhető.Borzasztó egy vesegörcs.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Mi is megvagyunk csak annyi elfoglaltság van igy nyáron...meg a kert..... Rolling Eyes Rolling Eyes Very Happy
de mostmár szeretnék gyakrabban jönni Wink Sziasztok!

Mi is megvagyunk csak annyi elfoglaltság van igy nyáron...meg a kert..... Rolling Eyes Rolling Eyes Very Happy
de mostmár szeretnék gyakrabban jönni Wink

Scooby, borsika: üdv nektek!

Pille: nekem Janika úgy néz ki hogy nagyon ujjszopós lesz mert már 2 hónapos kora óta állandó kellék az ujjacska a szájában. Már mászni is rég tudna ha az egyik kezével nem a szájacskájában matatna mindig. Próbáltam cumit tenni neki de azt egy idő után kiveszi.... Rolling Eyes jobban örülnék ha nappal legalább cumis lenne, meg nem is akarom h annyira rákapjon, vagy már késő???? Rolling Eyes Laughing Laughing

Lina: Lilinek gratulálok, nagyon ügyes!!!! Very Happy Very Happy Ezek olyan megható pillanatok, nekünk meg tegnap négykézlábazott először Janika de már nem sok kell h elinduljon belőle…. Jó ez a 27. Wink Very Happy

Sam: átlapoztam a képeket, nagyon szépek a lányaid!! Laughing A kutyusok is aranyosak, tavaly nekünk is voltak imádtam őket, de most a babázás miatt nem voltak, hát nem is bánom….

Dóra, Kecsone: utólag is Boldog szülinapot a lányoknak!!! Smile

KépKép
erszényes

jesszus mit művelt a gép az irományommal???????? :D :D :D :D :D :D :D :D :D
erszényes

Erszényes :lol: ! Ujjszopás:sztem már nem tudsz mit tenni ellene, ha kiköpi a cumit, ne erőltesd sztem. Azt gondolom, h egy baba maga dönt, h melyik kell Neki,ill. kell-e vmelyik.

Kép
seriff

Sziasztok!

Először is ! : Kecsone, kis Katinak boldogságos 1.születésnapot! :)

A hétvégén mamáztunk, és most újra itthon.... :( Olyan jól kikapcsolódtam végre szombat este! :D Nagyon j volt. Anyu vigyázott Zsófira, miután elaltattam, mi meg barátokkal pincebuliztunk. :)

Borsika, nagyon rendes tőled, hogy jöttél segíteni nekünk. :) Én örülök! Milyen az osztályon dolgozni? mesélnél róla? Sok kicsi bébi. ÓÓÓÓÓ, engem úgy elönt a forróság, ha kicsi bébit látok. :)

Újjszopáshoz én sem tudok hozzászólni.....de én még oviba is szoptam az újjam, arra emlékszem....
a cumi használathoz csak anniyt, hogy az anya dönti el, hogy mikor adja oda neki sztem....ha nappal nem adsz a szájába cumit, akkor sztem nem kell neki. Zsófinak csak akkor adok, ha altatom, és ha már csak cumizik a cicin, akkor kiveszem, és cumit teszek be neki. Mert fáj már olyankor a cumizás cicin.... :D De ő csak altatáshoz kap cumit.

Gratulálok Lilinek Lina! Nagyon ügyes! Mindent olyan gyorsan csinálnak.... :)

Erszényke, rólatok is jó olvasni! Gyere sűrűbben ha tudsz! :)

Roz, mi van a futásunkkal? :wink:

Ágoston Hajni, madaras tesco....hahaha, apósom is így hívja. :D :) Miket cukrászkodsz?

Még vmit szerettem volna......
birolili

Sziasztok,

Pille,
szerintem erőszakkal nem lehet leszoktatni sem ujjszopásról, sem cumizásról Őket. Én is sokáig, iskolás koromig szoptam az ujjam, meg is látszik a fogaimon. A Kismamában az van, hogy a cumizásnál jobb az ujjszopás, mert az a gyerek szabályozza, hogy mikor használja, és mikor elég Neki. Biztos számít, hogy mennyire érzékeny gyerek Flóra, Kamillánál, miután abbahagyta a szopást, megmarad "nyugtatónak", hogy vagy a fülcimpámat, vagy a könyökömet birizgálja :) Szal nyugi... Azt biztos megfigyelted, hogy ha nyugisabb, nincs semmi zavar a kis életében (ovikezdés, ilyesmire gondolok), akkor kevesebbet szopja, nem? Kamilla a körmét rágta sokáig, amikor Mesi megszületett :) Na, többet nem regélek :)

Borsika,
üdv, tényleg jó a másik oldalról is valaki!

Roz,
köszi, én is hallottam a rádiót! Holnap du. jó? 3 után tudunk menni, jó?

Ez még egy régebbi kép, Emese és a fejeskáposzta! :)
Kép

Kép

Kép
kobudo

lili
én igazán rád várok :D mikor mehetünk????

kob.
teljessen tökéletes a 3 óra :D akkor várunk benneteket :)
roz23

Boriska33,

Üdv itt, én is "újnak" számítok itt, mivel sokáig én is csak olvastam a többieket.
Kapásból lenne is kérdésem, hátha tudsz válaszolni, de ha a többiek közül van valaki aki tud (már kérdeztem, de senki nem tudott válaszolni), várom.
Szóval: Mit, hogyan miért vizsgál a gyermekneurológus????

Az osztályotokon van egy szombaton született Csenge nevű kiscsaj, vigyázzatok rá, Ő Petra barátnője. :)

Szerintem is, jó lehet ott dolgozni, én is odavagyok a picikért, de gondolom van árnyoldala is, amivel nem nagyon szeretnék találkozni.

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Borsika!
Üdv köztünk, jó hogy jöttél.

Csajok!!!!

Valaki írjon nekem valami jó süti receptet!!!!!!
Úgy kívánok valamit de nem tudom kitalálni mi legyen az :lol:
Olyan rossz érzés.

Ha lehet akkor olyan recept legyen ami gyorsan készen van :D

Köszi!

samchee-kukac-freemail.hu vagy pü-be

Kép

Kép
samchee

Senki nincs itt, hogy fini receptet küldjön nekem?? :cry: :cry:

Kép

Kép
samchee

Megvaaaan a doki neve. Domján Zsolt. Fiatal és nagyon szimpi volt nekem 2002. tavaszán. Akkor nem a köveim miatt kellett mennem, hanem Flóra nyomta a vese vezetéket és pangott a vizelet, gyűltek a bacik.

Hajni, igen visszatérő vesekő. Nekem is meg kellene nézetnem, mielőtt ismét babszem nagyságúra növesztem őket észrevétlenül.

Samchee,
majd küldök, addig is nézz be ide: http://www.noklapja.hu/forumkifejt.php?forumid=82811
Remélem még nem késő :D

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Kob,
én nagyon szeretem olvasni ha regélsz :D .
Azt már látom, hogy erőszakkal, csellel nem működik a dolog. Amikor bárányhimlős volt, nem bírta szopni, mert annyira sebes volt a szája. De utána persze nem volt akadály.
Ja és közben matat is :D Ált. valakinek a nyakát, karját.
Emese végig bontotta?

Seriff,
szerintem is ők döntenek. Sajnos úgy tűnik a végéről is.

Erszényes,
örülök, hogy előkerültél. Orsi is próbálgat négykézlábra állni. Dobhatnál már képet Janikáról!

Ma voltak itt az óvónénik. Flóra jele a pillangó lesz. :) Kereshetem a mintákat.

pillle

Sziasztok bevallom kicsit féltem, hallottam hogy sokan nicsenek rólunk túl jó véleménnyel.

nyhk
a gyermekneurólugos azt vizsgálja hogy a baba a korának megfelelően fejlődik-e, mozgás, értelem, idegrendszeri, stb.
Milyen Csenge? Most sok babánk van!

Igen szertek itt dolgozni, sokszor fárasztó de sok a sikerélmény.
borsika33

birolili

Már 6 éve dolgozok itt lehet hogy valakivel már találkoztam is.
Nagyon szeretek itt dolgozni, más kórházi osztályon nem dolgoznék semmi pénzért.Itt elég sok sikerélménye van az embernek. Sokan azt gondolják hogy csak babázunk. Jó lene sokszor pont erre nincs idő! Ma is dolgoztam 12 órát. Ma 6 baba születet t , tíz hazament. Most 36 baba van erre voltunk 3-an. Na ilyenkor fársztó. De ettől még szép! Sajnos egyre több baba születik betegen! Na ez amit nem nagyon szeretek benne! Na egyenlőre ennyi ha van kérdésetek állok elébe . Ha tudok válszolok!
borsika33

Borsika,
nekem pont nem volt veletek gondom, csak az, hogy nem hoztátok le éjszakai szopira a lányomat. Illetve nem értem mitől függ, hogy lent maradnak-e a babák éjszakára vagy sem. Márc. elején senkinél sem maradt lent a babája, pedig nem hiszem, hogy egyedül én igényeltem volna. Szóval ez hogyan működik?
Voltak gyakornokok és olyan jó volt látni, hogy élvezik a babázást. A "régi" dolgozókon inkább az látszott, hogy ez csak munka számukra. Nem akarlak megbántani, csak a benyomásaimat írtam le. :)
Majd még kérdezek... :)

pillle

pille

Azt nem írtad hogy a babás szobába voltál-e vagy sem. A babásba leszoktuk vinni ababákat ha valaki kéri.A másik kórtermekeb az a baj hogy sokan vannak, és volt már abból probléma hogy az anyukákat zavarta hogy valaki éjjal szoptat, azt mondat ő azt a 4 alatt pihenni akar. Vannak olyan kolléganők akiknek érdekes a stílusuk de nem vagyunk egyformák. Nagy részének még nincs gyereke, szerintem az is sokat lendítene a dolgon.
borsika33

Borsika!

Mi tuti találkoztunk már :) A nagy lányom decemberben lesz 6 éves a kicsi pedig most 16 hónapos. Sőt ha december végén dolgozol akkor is fogunk talán találkozni. :D Igaz konkrétan nem tudom kiről van szó.
Picit mesélnél magadról?
Nagyon jó hogy csatlakoztál, sok okos tanácsot kaphatunk szopi és más ügyben is.
Na jó és természetesen nem csak babázni szoktunk.

Kép

Kép
samchee

Borsika,
bocs baba-mama szoba volt. A másikban tudom, hogy nem lehet.
Mi is biztosan találkoztunk már. Az én lányaim 4 éves és 6 hónapos. De most már tényleg mennem kell gyerekezni.

pillle

samchee

36 éves vagyok. akkor valószínű hogy találkoztunk. Nem túl magas félhosszú vörör hajam van. Babás szobába voltál? Próbáltam képet fek rakni de nem sikerült.
Kinél szültlél?
borsika33

sziasztok :)

sam
ha még kell sütireci irok be holnap
nálunk most a egy bögrés alaptésztás reci a menő, az éppen aktuális gyumivel, volt már csereszenyés, szilvás, barackos....

borsika
mi is bizti hogy találkoztunk már nekem is 3 gyerköcöm van (4 éves 2,5 éves egy 17 hónapos)
Bár valószinű hogy csak a legutolsónál találkoztunk mert ahoyg irtad is sok a beteg baba :( min a két csajom a nic-en volt.Irtad a rossz véleményt hááát... nem is tudom nekem kb 4 csecsemőssel volt gondom finioma szolva stilusuk nem jött be . De ahogy irtad nekik bizti nincs gyerekük . Viszont volt egy naggggyon pozítiv élményem. Mikor kitoltak szülés után a "folyosóra" akkor otthagyták nekem a kis tökimet ez bizti nem volt túl szabályos de én annnyira örültem.a :)nikit csak meg mutatták anno adrit meg meg sem mutatták ugy siettek vele a gyerekosztályokra( azért irok többes számot mert niki kkfházán született de utánna egyből átkerül kecsóra)
annyira sajnálom hoyg nem tudom a nevét annak nővérkének Ő utánna is olyan kedves volt többször be is jött ....

több gyerköcösök egy körkérdés tiszta depi vagyok :( tegnap a tropicarium után a csajaimat elvitte az anyós ott aludtak ma mikor hazajöttek niki szokás szerint csapott felém hagyjál nem adok puszit, visszamegyek a mamához... a szokásos módon hagytam is majd lehiggad... DE a lelkemnek ez olyan rossz Ti mit csináltok ilyenkor tudom ne vegyem fel .. ismerem már a csajomat ilyenkor de akkor is szerintetek nincs valami "ellenszer " magunknak erre mégse essen olyan rosszul ???? Hozzáteszem az apját egyből körbe ugrálta :(

a másik t. vett nekik egy ilyen bicikli utzán köthető kis "utánfutot " őszinte leszek szerintem nem ért annyi pénz másik szerintem az utcán az autók között egyáltalán nem biztonságos meg a szmog meg .... szerintetek merjem használni ????mutatok fotot milyen van vagyis egy webcimet ahol megnáézhetitek nekük egy kétszemélyes van a 2 csajnak töki meg abiciklire föl az ülésbe mondjatok véleményt www.bringababy.hu
roz23

Borsika: amióta megszületett a kisfiam én is szívesen dolgoznék babákkal, meg egy csomó gyereket szeretnék majd :D :D :D :D pedig előtte abszolút nem is gondoltam volna ilyesmit . Gondolom azért nem lehet egyszerü foglalkozás, meg tényleg szívfacsaró lehet egy beteg baba... :( :( :(

Sam: mikorra vagy pontosan kiírva?? Kicsit irigykedem a pocakosság miatt én annyira élveztem.... :D :D :D :D

Kob: nagyon cuki Emese a káposztával!!!!! :D

KépKép
erszényes

erszényes

Igen nem egyszerű, sokszor nem a babával van a gond hanem a hozzátartozókkal. A babák nem tudnak felbossazntani.
borsika33

Kép Én lennék ezt találtam
nem túl jó kép de csak ez van.
borsika33

Sam, nekem is van egy bögrés receptem,szuperegyszerű és fini.
2dl-s bögre, 4bögre liszt, 1.5bögre kristálycukor, 0.5bögre vanilíáscukor, 1bögre tejföl, 1bögre olaj, 1 zacskó sütőpor, 6tojás, gyümölcs, kb 2 tésztaszűrőnyi.Az egészet csak össze kell keverni, a gyümölcsön kívülieket robotgéppel, aztán azt már csak fakanállal hozzá. Hmm??

Borsika, üdv, bizti találkoztunk mi is tavaly májusban.

Kob, "káposztás"Emese nagyon édes! Evett is belőle? :wink:

Roz, én már láttam ilyet, hát... sztem veszélyes, max. bicikliúton tudnám elképzelni.

Pille, óh, úgy szégyellem, nekem Ő akedvenc urológusom, mégis mindig kiesik, talán azért mert eredendően sebész-és még ott találkoztam Vele először. Borzasztó kedves,, lelkiismeretes!
Pillangót hímezni, nem lesz egyzserű :wink: :lol: -persze Neked,aki olyan szép képet készített Orsinak, talán mégsem :D !

Kép
seriff

Sam, elfelejtettem 170fokon kb félóra.

Kép
seriff

Rakk a lányokról is a Kép Apa sapkájába . A nagyró nincs mert nem engedi magát fényképezni.
borsika33

Sziasztok!

Borsika!
Azt hiszem emlékszem rád!
Én Bogival voltam babás szobában. Igaz sajna nem sokáig, mert kettő nap után kértem át magam sima szobába mert akkor semmit sem aludtam még. Így a dokim Pusztai javasolta, hogy menjek ki sima szobába. Utána lett tejcsi is meg minden rendben volt.
Hannát Korányinál szültem(bár ezt kicsit bánom).
Vele nem mentem babás szobába.
A harmadik pedig dec 30-dikán érkezik.

Roz!
Várom a süti receptet.
A mama kérdésben csak annyi.
Eleinte nálunk is ez volt. Napokig nem beszélhettem a gyerekkel, mert ellenséges volt és goromba. Sok minden függ attól, hogy a gyerek milyen természet, mennyire befolyásolható.
Sokáig semmit nem mesélt, hogy mi volt, mit csináltak meg ilyenek.
Utána meguntam és rászántam magam egy össznépi beszélgetésre. Ha nem tudnak normális körülmények között viselkedni akkor nem kell unokázni.
Hiszen ezzel nem téged tesznek tönkre hanem a gyereket.
Vagyis nem tönkre teszik csak nagyon megsínyli.
Sajna igazán erre nincs olyan megoldás ami téged megvéd.
Nagyon tud fájni az amikor elutasít.
Mi sokszor leültünk Bogival beszélni erről és ez is oldotta a dolgot, meg a családi dumálás.
Egy ami jó tanács ne hagyd rá, mert ez később még rosszabb lesz.

Én nem nagyon pártolom ezt a bicikli utánfutót. Jól néz ki meg aranyos, de abban nem tudod kontrolálni mit csinál a gyerek. Meg persze éppen kipufogó magasságban van...

Erszényes!

Janikának Boldog fél évet!!!
December 30-dikára vagyok kiírva. Nagyon fura dolog de Hannával majd megőrültem már, hogy mikor lesz meg, milyen stb...
Most nincs olyan zsongás, olyan türelmetlenség.
Sokat gondolkodok rajta, hogy miért.
Neked is lehet a kispasinak tesója nem?

Ma 22+2

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Neked kulon szia Borsika! Mi nem ismerjuk egymast, de a lanyaink igen!:) Mar ujsagoltak anyukamnak, hogy lattak Katit a babaneten! :lol: Kertek, hogy tegyek az unokatesokrol is, holnap majd beteszek egy linket nekik.

Cukker, azota sem rendeltem po bodyt, de hamarosan jol jonne, mert kinotte az osszes hosszu ujju bodyt a lany. Nincs meg a szama es a weblap cime sem. Legyszi kuldd el! Koszonom!

Kob, nagyon aranyos Emese a kaposztaval!:)

Erszenyes, de jo hogy bejelentkeztel! Gyere gyakrabban!

Lina, kicsi lanyod nagyon ugyes! Gratulalok neki!

Lili, igertel kepet a bicikliulesrol! :wink: Felteszed?

Seriff, mi ujsag veletek? Sygnumek hogy vannak?

Roz, micsoda biciklis ules! Kozuton en sem mernem hasznalni, kizarolag bicikliuton.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora, igen, ígértem, bocsi, csak a fényképezőt vitte el tesóm Finnországba.... :oops: zenekarral mentek ki. Majd teszem, ha itthon lesz a gép, jó? :)
birolili

az az igazság hogy én is tökre igy gondolom hoyg nem jó ez az "izé" nekünk de t. hogy a járdán tudod használni ....
na majd meglátjuk ...

borsika :)
én is emlékszem rád :)

sam
nagyon szégyelem de ma már mérgemben azt modtam ha igy viselkedik soha többet nem nehet ki a mamához, anniyra felhúzotta viselkedével niki, adri meg csak úgy spontán oda ment ákihoz és hanyatt lökte a betonon és nézt, hoyg vergődik szegény töki . Mikor rászoltam, hoyg legalább segitse fől annyit vetett oda látod már feláll ... :x :shock:
az az igazság hoyg nagyon ritkán viszik el anyósék max 2 havonta 1szer egy estére aztán másnap vissza de úgy látszik ez is sok . Ők igazán nem tömik ökörséggel csak hát akkor csak körülötte forog a világ a mama megfőz előző nap hogy csak velük foglalkozhasson....

reci
másfél bögre liszt
1/2 bögre szóda ( valami szénsavas ásványviz )
1/2 bögre olaj
1/2 cs sütöpor
2 tojás

én a szilvást szertem a legjobban azt ugy csinálom hoyg felvágom a szilvát lecukrozom és lecsepegtetem és zsemlemorzsázom, beleszorom a sütibe sütöm . ha nagy gáztepsiben sütöd dupla adag tészta kell :)

beirom neked a csokis-meggyest ( az előbb dobtam be egy kávét ugyhoyg fel vagyok pörögve még mosgatnom kell :D :( )

25 dkg cukor
3 tojás sárgája
10 dkg vaj
1 csomag vancuk .
5 dkg darált dió ( ez ki is mardhat )
25 dkg liszt
1 cs. sütöpor
2 dl tej ( én vizzel csinálom a csajok miatt és ugy is tökkéletes )
1 ek. kakaó por
és tojás kemény habja
beleszorom a lecsepegtetet magozott megyett
ugy kel sütni mint a piskótát

és ha kihült akkor
5ek. cukorból
2 ek. kakaóból
2 ek. vizból
főzöl egy masszát mikor felforrt leveszed a tűzről és bele 1/2 csomag vaj ( ez a csokimáz nem keményre szilárdul meg kicsit inkább krémesre)
ez nállunk tuti süti

holnap én is ilyet sütök :)
roz23

Roz,
nem lehet, hogy a mami rosszat mondd rólad a lányoknak? Más különben nem tudnám elképzelni, hogy így viselkedjenek, ha újra veled lehetnek.
Flóra soha nem csinált ilyet, de szerintem nem hagynám, megbeszélném vele, hogy ez nekem rosszul esik stb.

Kb. két éves volt, amikor ott aludt Kiskőrösön. Jött haza, kérdezem mi minden történ vele. -Semmi ami elmondható!-jött a válasz :D

Seriff,
akkor ok. Nem csak a pocakom miatt volt figyelmes :) Elküldött uh-ra, mert ugye a követ sem lehetett akkor kizárni, röntgen meg nem jöhetett szóba. Az uh-s csajszi ott ujjongott, hogy babát lát. Az SZTK-ban gondolom nem sűrűn fordul elő. Nem tudod véletlenül, hogy van-e magánrendelése?

Roz,
én személy szerint nem merném használni a csodamasinát.

Borsika,
helyesek a lányaid. Kár, hogy nem nagyobb egy kicsit a kép. Te is ismerős vagy.

Samchee (mit jelent ez a név? mindig eszembe jut, hogy megkérdezem, amikor leírom :) )
Baba mocorgását érzed már? Lehet tudni, hogy kisfiú v. kislány lesz?

Én is utalgatok rá itthon, hogy szeretnék harmadik gyerkőcöt. Eddig mereven elzárkózik a másik fél :D Nem szeretne még egy lányt. Pedig én örülnék neki.

pillle

Írni sem tudok :( mond

Roz, a krémet a tetjére teszed az uccsó sütinek? Jó ez a vancuk :)

pillle

Borsika,

A lányom "barátnőjét" Mádai Csengének hívják, és szombaton született (egyébként a szomszéd kislány).

Szerintem mi is találkoztunk, ugyanis nekem elég sokat kellett a doktornőhöz feljárnom, illetve mindkét gyerköcömet állandóan vitték-hozzták. :)

Sajnos nekem is volt rossz tapasztalatom, de rájöttem, hogy kitől éremes kérdezni és kitől nem, így a legtöbb problémát elkrültem.
Egyébként idén sokkal több pozitív tapasztalatom volt mint két évvel ezelőtt.

És milyen módszerekkel vizsgál a gyerekneurológus?

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Még nem olvastam el mindent, de gyorsan Dórának és Quillnek, meg annak, akit érdekel.

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=122543 itt az akciósak vannak

http://www.kep.tar.hu/hmarti itt pedig a standard

szerintem meseszépek

Kép

Kép
cukkermáz

Ser,
igen, ették, Kamillával karöltve... Persze azért leszedtem Nekik a szebb leveleket, és megmostam. Mindent megesznek nyersen :)
Kedvenc urológus:) Ez jó!!

Pille,
:O

Roz,
háát, Nekem tetszik... Mondjuk asszem én is csak bicikliúton vagy túraúton használnám, meg biztos nem bírná minden gyerek, de szimpi. A járdán mondjuk szerintem nem is nagyon férne el, nem?

Kép

Kép
kobudo

Borsika

Én emlékszem rád, szimpi voltál. Én is úgy vettem észre, hogy a fiatal lányok olyan aranyosak voltak velünk is és a babákkal. Nekem egy középkorú nő nem volt szimpi. Mikor kérdeztem, nem is válaszolt, csak huzogatta a vállát, és pont sűrűn látom, mert erre lakhat a közelünkben a Széchenyiben. Persze nem csináltam ügyet belőle és nem vettem zokon, mert februárban rengeteg babó született, én is 3 napos császárral hazajöhettem saját felelősségre.
Mókásak a fotók a gyerkőcökkel.

Hajni

Hát most olvasom a mozit. Én meg azt hittem, h nem vagy itthon, olyan csönd volt. Miért nem kopogtattál be? Nem járok olyan sűrűn a netre, hogy időben értesüljek. :)

Erszényes

Én csak néztem, nem tudtam mi bajod lehet. :))))) Gondoltam, zenét hallgatsz és jó kedved van.

Pille

Nagyon ügyes Orsi, mert Adri idősebb és ő is próbálgatja. Mászik is közben előre, de feje közben leesik. Tolja a fejét, balettozik közben. Alig látszik, h mászik, de mindig eléri, amit akar.

Roz

Én kimutatnám, h anya szomorú. Bence nagyon apás volt, de mikor látta, hogy szomorú vagyok, odajött és megölelt.

Kob

És mi lett a káposztával? :)

Kép

Kép
cukkermáz

nyhk
olyan suta vagyok hát mi járunk /jártunk neurológiára
a Dr.Góg Erzsébethez jó szakember csak kicsit hallkan beszél :lol:
vinni kellett az össze addigi papirunkat ami volt megnézi a katona féle tornával lebegő ültetés amig kicsi baba és nem csuszik -mászik
ha már nagyobb akkor sorba kérdez mindnet meddig szoptt mikor kapott szilárdat, mit mikor csinált, mászás ülés állás.... megnézi a torkát nyirokcsomokat megtapogatja és közben kérdezi a dolgokat evéssel, értelmi és fizikai fejlődéssel kapcsolatban . És ha Ő ugy látja hoyg gond van küld tovább . Mi nikivel voltunk és utánna küldött ideggyógyászho ( dr. Bense Katalin ) hozzá most járunk még az epilepszi és az agyvérzés miatt. ( ha az ideg gyógyászhoz küld általában csinálnak eeg mert ő igazán abból tud okosággot mondani ) aztán esetleg ha evési gondok vanak küldenk vérvételre és ebből az eredményekből mond ő valmit.Minket még küldtek arc üreg -csuklo -mellkas rötgenre . mert niki nagyon sovány a korához képest . amikor az összes eredmény meg volt akkor dönti el hogy, hogyan és hova tovább ha szükséges . Esetleg tornát javasol ....

pille
nem hiszem Én inkább ahoz kötöm hogy mindent megkap én visszafogom neki a cukorkát édességet.. a diabétes gyanu miatt nem tiltom de nem is tömöm minden vacakkal . No meg ott igazán tanyán van ahol millió féle állat boci ,pipi, lovak , malacok... ami igazán bosszant még hoyg itthon szinte alig esznek ott meg szó szerint habzsolnak, itthon pl . soha nem ették meg a bundás kenyeret ott meg állítolag 2-2 szeletet is megettek és nem variálnak hoyg én most mást kérek vagy nem szertem....(vagy csak én nem tudok róla)
roz23

kob
maga funkcija kinézete.. tetszik inkább csak félek használni kint az uton vagy hogy irjam, szerintem ez olyan helyre valaó ahol turázni lehet vagy pl a széchenyiben ahol végig van bicikli út vagy legalább széles járda de itt tőlünk kimenni a városba kész katasztrófa 2 kocsma útközben a sok szakad lada amit itt túráztatnak az utcában ... olyna veszélyesnek találaom
roz23

Lina

Tudtam, még neked akartam írni. Gratulálok Lilinek! :) Várom, H Adri is másszon, és akkor összehozzuk a csajokat, oksa?

Kép

Kép
cukkermáz

sziasztok
Cukker
köszi
Ezt nézted már?

http://bobitaexpressz.hu
quill

Sziasztok!

Cukker, nagyon szépek a bodyk tényleg, de ooooolyan drágák.... :( Lehet azért én is rendelek Zsófinak szülinapjára. :)

Lányok, 1.szülinapra ti mit vettetek a gyerkőcöknek? Ser, Syg, Dora, Kecsone?

Roz, nekem nagyon tetszik ez a járgány, már én is nézegettem, csak sztem itt M.országon nem lehet olyan jól kihasználni.....futásunkat elmosta az eső. :(

Borsika, tennél fel magadról közelebbi, jobb képet? Sztem mi is találkoztunk. :) Az én lányom most két hét múlva lesz 1éves. :)
birolili

Borsika, hol dolgozik a férjed, hogy ilyen "sapkát" visel?
birolili

Sziasztok!

Tegnap irtam,de elszállt :twisted:

Sajnos most nem tudom újra irni, az egész családomon virusos bélfertőzés söpör végig. :cry: :cry: :cry:

Cukker,
nekem is kellenének body-k, rendelhetnénk együtt?
és bocs ha a multkor kissé nyomott voltam, épp egy össz. 3 órás alváson voltam túl és kicsit megkésve de Nagyon boldog névnapot kivánok Bencének!! :D

Dora, Kecsone
KIS KATÁKNAK (szintén kissé megkésve :oops: ) NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KIVÁNOK!!!! :lol: :lol:
nana09

Nana

Aranyos vagy, köszönjük a köszöntést. Ugyan már, dehogy voltál nyomott, meg tudom én, h nagyon keveset tudsz pihenni. Örültem, hogy láttam a kis Botit, remélem még máskor is összefutunk.

Persze, hogy rendelhetünk együtt. Egyébként 250-350 ft a postaköltség, de az is pénz. Megbízható a csaj, én már 3. szorra rendelek tőle. Kicsit drága, de szeretem szépben látni Adrit. Magamra most úgysem nagyon költök, meg én pl a többi babaholmit (babakocsi, ágy stb) nagyon olcsón vettem meg. Szóval én már kiválasztottam mindent, te is rendelj a Mártitól és mondd meg neki, hogy együtt kérjük, csak részletezze kinek mennyi az ár. cukker néven vagyok ott is.

quill

köszi, ezt még nem ismertem. ez talán még olcsóbb is. mártinál szeretem azt, hogy nagyon rugalmas. félrerakja amit kérek és ad még időt válogatni. kicsit drágák ezek a bodik, de most már úgyis sokkal lassabban váltanak méretet.

Kép

Kép
cukkermáz

Nana

Az jutott eszembe, hogy, ha már nem maradt akciós, akkor csak a képtárból tudsz rendelni, arra meg várni kell egy kicsit, míg elmegy értük a csaj. Én meg már két hete gyűjtögettem össze az akciósokat, így már szeretném, ha megérkeznének. De legközelebb szívesen rendelek veled együtt. Remélem nem gond. Amúgy meg nézd meg azt is, amit Quill mondott, mert alapban ott olcsóbbak.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Kecsone utólag is Nagyon Boldog 1. Szülinapot Katinak!

Cukker az allergiára hisztaminumot és allium cepat szedek,meg tegnap rászántam magam és elmentem dokihoz,sok értelme nem volt,írt föl nasonex orrsprayt meg opatanol szemcseppet,de igazándiból nem merem ezeket használni.Meg van vmi kínai gyógyteám is,de hát persze össze-vissza se kéne mindent bevenni,most ez az idő jó, már az allergia szempontjából.Te bírod még?

Lina az tök jó,hogy ti is jövőre próbálkoztok,akkor tényleg várhatjuk majd együtt a babókat :D!Lili meg nagyon ügyes!

Pille,Ser most akkor hogy hívják a jó dokit?Tényleg az volna a legjobb,ha lenne magánban.Pille és Hajny,vagy akinek még van, nektek milyen típusú követek van?Nekem is pillangó volt a jelem anno :lol: ,de rég volt!

Borsika én is üdvözölek itt!

Kob jó a kép a káposztával :lol: .

Sam nekem is Pusztai a dokim,miért váltottad le?

Roz sajnálom ezt az anyós dolgot,anyóstól én is előre tartok,folyton azt magyarázza Lencsikének,már amikor jön egyáltalán,hogy majd hú de sokat fognak rosszalkodni anya-apa meg csak bosszankodhat :shock:. Az utánfutó jól néz ki,de használni én sem nagyon merném,csak kimondott biztonságos helyen.

Nana gyors jobbulást nektek!

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok,
tényleg szépek a PO-s kombidresszek, és sok más társukkal ellentétben tényleg kiszolgálnak két gyereket. Így megérik az árukat, nekünk van olyan, amin meg sem látszik, hogy Emese a 3. aki használja. Szerencsére van elég, így már nem kell :) Az tetszik a legjobban, amelyiken a Csiga-biga... Dideki a felirat, meg amelyiken Anyuka leszek :P

Kép

Kép
kobudo

Csak gyorsan! Dettus nyugodtan használhatod az orrspray-t és a szemcseppet!(már ha a szoptatás miatt nem akartad)
Domján Zsolt és lukács Nándor is jó urológusok, D.zs talán tapasztaltabb egy picit.

Kob, olyan nekünk is van-e hol is?(dideki-s) :lol:

Lili, mi homokozót.

Kép
seriff

cukkermáz

Örülök hogy ez a véleményed. Igyekszem oda figyelni a kismamákra, és a babákra. Nem nagyképűség, álltalában sikerülni szokott.
Van egy teóriám sorozatos problémákra. Lehet hogy hülyeség mad mondjátok meg ti. Az pedig az hogy ninnsc túl jó hírünk ez adódhat abból is hogy volt valakinek, rossz élménye. DE mi van azzal aki először szül? Nekem van sok ismerősöm akiktől még meg se szült és már rossz a véleménye sok rémhírt hallott, és igy jön szülni. Ők eleve lehet hogy keresik is azokat a problémaákat és igy biztos szembesülnek vele. De ha nem nem rémisztik el őket akkor lehet hogy nem is lenne semmi gond! A mit én hallok az ismerősöktöl hogy mi megetetve viszzük le a babákat!!!! Nem tudom értetitek-e amit ebből ki akartam hozni.
borsika33

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: