Sziasztok Kismamik!
Tegnap egész jól voltam, pedig beiratkoztam, segítettem fõzni és este csináltam meggyes muffint is. Szóval elégedett voltam az életemmel, de az már biztos, hogy kedden nézetek hüvelyváladékot, nehogy amiatt legyenek a gondok. A múltkor nézte a doki, de akkor minden OK-s volt.
Persze elõtte, míg a kórházban feküdtem azért összeszedtem egy ksi gombát, de azt azonnal meg is éreztem és kértem rá Candibene kúppot, ami 3 nap alatt rendbe rakott.
Heni, koszi az infot, de amíg nem nagyon muszály nem szeretnék antibiotikumot szedni, inkább vmi kúppot.
Norkini,
gratula a babóca mozgásához, ugye milyen jó érzés. Aztán majd nem ijedezz, ha nem érzed mindig, mert egyrészt sokat alszik, pihen, másrészt ilyenkor még van hova elbújnia és az is lehet, hogy bele rugdos. Néha én is izgulok, ha nem olyan aktív, de utána mindig bepótolja.

Manó2,
gratula a varrógéphez. Ne izgulj nem nehéz varrni, csak vmi könnyû dologgal kezd. Én 13évesen kezdtem el nyáron a szünetben szintén egymagam, vettem kilós anyagot és varrtam vagy 5 bermudát, aminek egyenes szára és gumis dereka volt. Aztán vettem egy olyan könyvet, amiben benne vannak a fortélyok, hogyan varrjuk svédzsebet, cipzárt, gomblukat, gallért és szép lassan kipróbáltam õket. Persze születtek olyan darabok is, amik technikailag szuperek lettek, de az anyagok nem tetszett, így sosem vettem fel, azokat az anyagokat viszont nem sajnáltam szétvágni, varrni. Utána pedig, mikor már tudtam mit-hogyan, elkezdtem méterárúboltban szisztematikusan egy bizonyos dologhoz anyagot keresni. És ez azóta is így van, szinte már kórosan.

: Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy nyugodtan vágj bele!
Aki mer, az nyer! Zsuzsi,
ügyi vagy, hogy sikerült kicserélned az ajtót. Az viszont vérlázító, hogy egy kismamát hagynak ilyen nehezeket emelni. A Billy könyvespolc nekem is tetszik, de baromi nehéz én az egyik sarkát sem merném megemelni.
Köszi, köszi, köszi a sok infót babaápolás terén. Olyan jó érzés mindig ilyeneket olvasni. Nekem csak egy barátnõm van aki babázik, tõle tudok kérdezni, az anyukám/anyósom nagyon régen szült és párom növére is már 8éve, szóval kicsit minden más azóta.Ugyhogy nagyon örülök, amikor ilyenekról írsz.
Sajnos az egonos szerver behalt, ezért nem tudom, hogy megjött-e a leveled. Ha nem túl nagy kérés elküldenéd erre a címre is :
timeak_k@hdsnet.hu . Elõre is nagyon köszi, jöhet bármilyen mennyiségben. Annyi csak, hogy ezt a címet nem nagyon használom, úgyhogy egyébként a másik él, csak sajna most nem mûködik.
Csipkebogyó,
képzeld, tegnap nézegetem a szeptemberi Kismama újságot és milyen hirdetést látok benne? A Mamut2-es UH-ét, jót nevettem. Ha elõbb nekilátok böngészni(használt babhordozó és pelekázó után kutatok), biztos fel se figyeltem volna rá.
Zulu, nem rémisztettél meg, a kórházban és is sok szörnyû esettel találkoztam, de szerencsére a + volt a több. Amiüta terhes vagyok mindig voltak kilóméterkövek, ahol megálltam, ezért aztán az elsõ 18hétben nem is igen tudtam elvezni, hogy terhes vagyok, talán csan egy-egy napra. Most viszont már nagyon bizakodó vagyok és remélem, hogy minden rendben lesz, de azért megnézetem a hüvelyváladékot, inkább egy felesleges vizsgálat, mint egy vetélés.
A tanulással kapcsolatban, talán jobb is, hogy így döntöttél, én ugyan 7héttel mögötted járok, de így is izgi lesz ez az év. Tegnap megkaptuk az órarendet, egészen dec.18-ig van suli és már jan.8-án újra. Elvileg jan.26. szülök, de ki tudja, és ugye decembertõl van vizsgaidõszak is, úgyhogy nagyon bele kell húznom a tanulásba. Kicsit aggódok, hogy lesz, na meg utána is, hiszen a babát nem akarom magammal vinni, a párom dolgozik hétköznap és suliban van szombaton, ami azért vicces, mert nekem szerda+csüt. van órám 17-20.00-ig vagy szombaton 9-15.00-ig. A szombat kiesett, marad a hetkoznap, de hogy fog 4re hazaérni(Újpalota) Budáról az nagy kérdés még!
Sasha,

zöld pelus, de jó! Nem mondom tudsz élni. Micamackó azért sárga maradt vagy õ is beszinezõdött?
Nagyon izgi a dolog, úgy várom mr én is,hogy lássam a pocaklakódat! Vigyázz magadra és jól mondja a párod szarj bele a házimunkába, majd amíg bennt vagy õ megcsinálja, hoy szép és tiszta lakásba menj haza.
Most megyek, rakok egy kis rendet, mert este jön a párom nõvére a férjével, nem bánnám, ha nem lenne ekkora kupi.
Pussza,
Timici
21+2