Kisnyuszim ma nem bírta sokáig,a f6os ébredés után már 7kor újra altattam ,mert nagyon nyüglődött!kis feje alatt meg egy maci van és nagyon aranyosan kapaaszkodik beléje!:)
Mea,
nekem is elég hullámzó a kedvem,bár nekem most egy ideje kezd normálissá válni,de több olyan időszak volt,amikor szerintem már a kóros depi határát súroltam(vagy már nem is súroltam

)én is ráfogtam a hormonokra,nekem csak nemrég jött meg először,azóta már késik is,azon gondolkodom,hogy bejelentkezem a nőgyogyimhoz egy hormonvizsgálatra smiegymásra!a bőrömet is a homeosokkal tartom kordában,de még így is messze van a régi állapottól!szóval valami tuti nem az igazi!én is jópárszor elviselhetetlen voltam/vagyok,persze az adott helyzetben úgy gondolom jogosan és nam velem van a baj.....és persze lehet,hogy nem csak velem van a gond,de ezért nem kéne teljesen kifordúlno önmagamból!
én a terhesség elött mindig megéreztem(főleg a környezetem),ha meg akart jönni,katasztrófía volt a hangulat,aztán egynapos görcsös is volt,de ezt ki lehett bírni,csak a kedvemet nem!
szülés után meg olyan volt ,mintha sokszor megjött volna
de én most tényleg úgy érzem,hogy kezdek felülemelkedni a rosszhangulatomon,sőt kifejezetten jókedvű vagyok nap,mint nap!
szóval kitartás!
ami a világban történik sokunkat kiborít,bár én nem vagyok az a nagyon világvége hangulatos,amikor egy-egy dologra jobban rávilágítanak,attól én is kivagyok!pláne Kisnyuszim óta,már a reklámok is elszomorítanak
nálad szerintem az is nagy szerepet játszik,hogy borzasztó fiatal vagy(te is és még sokan mások)

és bizony azért lelkileg is fel kel dolgozni,hogy anya lettél és nincs visszaút a bármitmegtehetőmitszámít korszakba!
nyilván nagy öröm a kis Livike,hogy ne lenne az,de legbelül annyi,de annyi érzelem,gondolat kering,hogy bizony tud fejfájást okozni!
vagy éppen egy kis depit!
de fel a fejjel,sokunkkal van így(na ne ezért érezd jobban magadat) és volt is így és meg lehet birkózni vele!
jól ki kel beszélni,jól rendbe kell tenni magadban a gondolatokat ,érzéseket és jól el kell menni nőgyogyihoz is!
na ezt tulajdonképpen magamnak is írtam!
bocsi,ha sok és összeviszza voltam!
Prüntyi,
hááááát ez a Tüncsi lááááány!megáll az ész!
képzeld,Kisnyuszim tegnap szüneteltette a járkálást!
lehet,mert nagyon nyügi volt!
Roki,

,nem,mert a járkálással együtt ül is apopóján,barátnőm szerint az még cukibba járásnaál!tényleg könyv szerint nyomja nyuszóm!önálló állásból,járásból visszahuppanva érzett rá az ülésre!
Peti képek nagyon jók!alvós
Julcsinak jobbulást!micsoda hős tényleg!gyógypuszikat a katicás popójára!
Maresz,
persze,hogy szeretettel várunk titeket is!
Ludmilla

,én mondtam!