A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Dora,

Sok boldog szülinapot a nagylánynak!

Kép

Kép
nyhk

sam

nagyon édessek a csajok :) bogi és a sali :D tök jóó :D
tipem nincs adri is cumisüvegből issza meg a tápit :oops: de mit csináljak ha csak azt szerti de csak azt kéri abból reggel este az ágyikóba . egyébként nem is kéri csak ez a reggeli esti kell neki szerintem ez olyan cicipótlló neki ... vagyki tudja
roz23

csajok szerintetek hova lehete bevinni tesó kocsinkat akarom eladni de nem a babkocsi szervízbe, abból a psiból elegem van !!! van itt másik hasonló kecson?
roz23

Sziasztok!

Még néhány kép, hátha valaki kedvet kap... :D Kép Kép Kép

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Samchee tündériek a lányaid! Hanna és Koppány majdnem egyidősek. A kutyulkák is aranyosak.Milyen fajták? Nekem is van 3 kutyám, de csak 1-et hoztunk el Kecskemétre. Ő nagyon öreg és ráadásul beteg is. Szegénynek 2X volt agyvérzése. Egyébként ő 1 kb. 85 kg-os dog apó. Jó vele a 8.-on!
Elfelejtettem, hogy kinél láttam a játszóteraszt. :-( De nagyon jó ötlet!!!!!!! :-D Én is szeretnék valamit csinálni Koppánynak, de még nem néztem körül. Benézek majd a hobbiboltba. Szeretném én is sajátkézzel megcsinálni a berendezést. :-)
scooby-doo

Kobudo! Engem érdekelne a fotel szabásminta. Persze, ha nekem is kölcsönadod. :-) De azt is megértem, ha nem. Még nem ismerjük egymást + nemrég jelentkeztem be. :-) Úgyhogy nincs harag, ha mégsem! :-D
scooby-doo

Lányok,

Ismeritek ezt az oldalt? Most találtam, szerintem tök aranyos.

http://www.egyszervolt.hu/ret/index.html

Kép

Kép
nyhk

Van olyan köztetek akinek koraszülött lett a babája?? Engem most megijesztette, mert azt hallottam, hogy azért szültem meg olyan könnyen Koppányt, mert koraszülött lett. :-(
Egyébként tényleg könnyű volt. :-) Otthon elfolyt a magzatvíz. Gyors zuhany után elmentem a férjemért a munkahelyére, aztán vezettem még 25-30 km-t. Útközben elkezdődtek a fájások / 3 perces/ . Mire beértünk a kórházba már sűrűbben jöttek. Az adatfelvételt elhalasztottuk, mert akkor már 1 percesek voltak a fájások. Az első tolófájással meg is született. Tehát összesen a fájások kezdetétől 75 perc telt el a szülésig. :-) Bár nem volt nagyon kicsi, mert 2.85 kg és 53 cm . Szerintetek???? Eddíg reménykedtem benne, hogy én ilyen "könnyen " szülök. Mindegy, mert bármit megtennék még 1 babáért! :-)
scooby-doo

kob
már annyiszor akartam irni szoktad nézni a deko tv van egy műsor bio kertészettel foglalkoznak benne naggyon szupi ha lenne időm én is csinálnám nézd meg egyszer a müsort :)
érdemes
roz23

Sziasztok

Annyi mindent szeretnék irni, de sajna még mindig idő hiányban szenvedek, de majd talán szeptembertől mikor lányok mennek oviba.

Cukker
utolag is sok boldog névnapot kivánok Bencének. Vártam hogy hivsz kedden , de lehet hogy elfelejtetted.

Dora
Nagyon nagy gratula az 1. éves Katikának. Boldog szülinapot . Mi is nemsokára elfujjuk az első gyertyánkat .

Roz
Nagyon tuti lett a teraszotok , jho lenne nálunk is valami külön játszoszoba , mert ha lányok nálunk beindulnak akkor ott rumli van , de nagyon.

Kob
Nagyon ügyes vagy a fotellel , majd én is szeretném elkérni a mintát ha lehet , mivel töltötted meg és mennyiből jött ki ha kiváncsiskodhatok.
Ja nálatok Emese végig hallgatja már a mesét? nálunk amikor olvassuk az esti mesét akkor a nagyok hallgatják , de Kata még mászkál közben.

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok!

Dora, boldogságos szülinapot Katinak!!

Roz, szuper a gyerekbirodalom. Olyan mint egy igazi ovi :)

Scooby-doo,
szegény kutyus. :( Le tudsz vele menni? Vagy már nem igényli?
Koppány születése szerintem nem azért volt könnyű, mert korábban jött. Inkább adottság kérdése szerintem. Flórám időre jött, 2,7 kg. és 50 cm szóval kisebb volt, mint a Te villám fiad, mégis 30 óra hosszat küzdöttünk.

Kecsoné,
jó látni téged is! Édes Kata :D

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Én Bíró dokinál születtem. Lehet, hogy annál akiről írtok? :)
Nemesnél szült sógornőm 3 gyemeket. Ő meg volt vele elégedve. Szerintem szakmailag ott van csak a stítusa :roll:

pillle

Samchee, jók a kajcsis képek. Szépen eszik Hanna.

pillle

Sziasztok!

Koszonjuk a koszonteseket, aranyosak vagytok!
Nagyszeru napunk volt, kimentunk harmasban a Tropicariumba (az allatkertbe szerettem volna menni, de nagyon logott az eso laba).

Ime az egyeves Katababa:
Kép
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora, mi is utólag is nagyon Sok Boldog Születésnapot Kívánunk Kata babának! :) :) :)
Nagyon szép a kishölgy! És a torta is mennyeinek néz ki. Te készíttted? Melyik recept? Most már agyban én is készülök. :)
birolili

Scooby-doo,

Csatlakozom Pille véleményéhez, ez szerintem is adottság. Mindkét gyerköcöm két órán belül megszületett, pedig 3450g és 3750g-al születtek a 40. héten. A gyors szülés hátránya az volt, hogy sok vért veszítettem. :(

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Mennyit írtatok tegnap is... :D

Dóra,
utólag sok boldog szülinapot kívánunk mi is Katikának.

Scooby,
a méretek alapján még csak kis súlyúnak se számít Koppány. Én három óra alatt szültem meg a 4 kilós lányomat, arra is azt mondták, hogy gyors. Másnap nem is tudtam jó sokáig felállni, mert leesett a rekeszizmom, és volt egy kis idő, mire rájöttek, hogy ezért nem kapok levegőt, ha felállok.

Mikor Lilit szültem, a szobatársam a Nemes betege volt. Szakmailag.... nem tudok róla nyilatkozni, de az biztos, hogy mikor bejött a szobába, megkérdezte tőlem is, hogy hogy vagyok, megnézte Lilit is, nem csak a másik babát, sőt, volt már vagy fél éves Lili, mikor az Auchanban a sorban előttem állt, és előre ő rámköszönt. Igaz ugye csak néhány perceket találkoztunk, de nem tűnt fel, hogy van valami gond a stílusával.

Ja, akit érdekel: jöttek 8 hónapos tésztás bio bébiételek is apuék üzletébe, és a 220 g-ost is 170 Ft-ért adják. Elvileg már van lista is, hogy milyenek vannak, csak ottfelejtettem náluk. Ezekben van 4 hónapos tésztás is, mivel német gyártmány. Ott egész máshogy vannak a bébiételek, nem tudom, más lehet ott a gyakorlat, de mikor kint voltunk a HIPP-ek is mindent korábban adnak, négy hónaposak ott már a husisok.

Na meg tegnap voltunk az Auchanba, jött jó sok hosszúújjú body, meg 2700 Ft a 6*70 db-os Nivea popsitörlő.

Ma megyünk Pestre T-Com olimpiára, ez az első év, hogy nem kézizem (jó, tavaly nagy pocakkal se tettem :D ), de azért bulinak nem rossz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Dora utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT A PINDÚRNAK! :D

Pillle! Nyhk! Köszi! Most egy kicsit megnyugodtam! :lol: Reménykedtem benne, hogy tényleg adottság. Egyébként én is sok vért vesztettem, és 4 órát töltöttem a megfigyelőben, mert kb 2 órával a szülés után elájultam 1 pillanatra. :? Én 1 dokinőnél szültem ajkán, de nincs róla jó véleményem. Lekezelő volt és durva. Mondjuk vénát is varrt, de csak fele volt felszívódó tehát varratszedésnél is megkínzott kicsit. :cry:

Pillle a 30 óra nagyon kimerítő lehetett. :cry: Minden tiszteletem a tiéd, hogy kibírtad. Én úgy érzem, hogy nem bírtam volna ki. :? Egyébként a kutyust 3X-4X leviszem sétálni. Mondjuk rövid séták és nem tudom mi lenne velünk, ha nem lenne lift. :( Koppányt nagyon szereti. Állandóan szemmeltartja. :lol:
scooby-doo

Linacska!

Jól megnőtt a kislányod a pocidban! :D Ijesztő lehetett, hogy nem kaptál levegőt ha felálltál. Engem érdekelne a bébiétel, mert ha utazunk akkor egyszerűbb azt elvinni. + ha valami nem ízlik neki amit főzök :( akkor is készételt adok neki. Hol van pontosan a bolt ?
scooby-doo

Sziasztok!

Sam, cumisüveg témában nem vagyo otthon. Egyik lánynál sem használtam/használom. Éjszakai ivásról kb. két és fél évesen szokott le Flóra.

Scooby-doo,
olyan nincs, hogy nem bírja ki az ember. Annak a gyereknek ki kell jönnie. Nem? :) A végén már vákuummal segítettek, annyira kész voltam. :( Látom a gyors menetnek is megvan a maga hátránya.
Mutatsz képet Koppányról?

Lina,
jó szórakozást! Hozzátápláláshoz még nem áll rá az agyam. Majd, ha elkezdjük úgyis kérdezek. Boltot már néztem, de autóból nem tudtam beazonosítani.

Nekem meg az a gondom, hogy Flórát nem tudom leszoktatni az ujjszopásról. :( Mindig megígéri, hogy leszokik ha megszületik a kistesó, ha költözünk, ha szülinapja lesz stb. De persze nem. Orsi is szopja. Gondolhatjátok, milyen cuppogás hallatszik elalvásnál a kisszobából :lol:
Volt valaki hasonló cipőben?

pillle

Pille!

Nem nagyon tudok tanácsot adni újszopizás témában mert nekem szerencsére egyik lány sem szopizta/zza.
Valahol ez megnyugtatja őt és ezért teszi. Esetleg nem tudjátok kiváltani mással? Alvó állat, pléd....
Vagy nagyon drasztikus módszer a "kence". Nálunk muszály volt bevetni, mert Bogi tökig rágta már a körmeit. Sajna nála ez lelki alapon van és időszakos. A válás a magyarázat rá.
Amit mi használunk az jó újjszopás ellen is leszoktatni. Daumexol a neve.
Nem tudom segített e .

pussz

És ma 22 :D

Kép

Kép
samchee

sziasztok

Üdv Scooby doo...

Sam
Utólag is gratulálok!

Dora
Boldog szülinapot Katának

Cukker
Utólag is boldog névnapot Bencének

Nagyon aranyosak a babák a képeken...és hogy nőnek..Zsombi is már elmúlt 8 hónapos és most született!

Kob
Tök jó a fotel..sajnos nálunkmár nem férne el egy ilyen...:(

Lina
nem kaptál levegőt? Én is hasonló helyzetben voltam..de senki nem foglalkozott vele..mondjuk fel tudtam állni..meg menni is tudtam...de úgy éreztem leszakad a tüdőm, meg ziháltam...azt mondták majd elmúlik :)
közben meg járkáltam a 4.-ről le és fel...bár olykor elkaptam a liftest is! :D
A bolt hol is van pontosan?

Most du babamentes napom lesz...szakdolgozatot írom. :roll: így az apja elviszi itthonról egy kicsit.
Zsombi nagyon eleven...mindenhová feláll, mindenhová bebújik, nyitogatja a fiókokat, meg megtámadja a virágokat. :D
Nincs ötletetek véletlenül, hogy a virágokról hogyan lehetne "leszoktatni?"
Na megyek...elkészítem az úti csomagot!
quill

sziasztok

köszönjük szépen a köszöntéseket, aranyosak vagytok
holnap tartjuk a családnak együtt adriéval is, mert az övé is hamarosan itt lesz

katának nagyon sok boldog szülinapot kívánunk adrival együtt, mert ő is gépel

kecsóné

ne haragudj, én nem felejtettelek el, csak én úgy gondoltam, h akkor hívlak, ha megyek. ha mégsem így mondtam mégegyszer bocsi, de harisnyák majd mindenképpen kellenek

sajnos nincs időm jönni, csak nagyjából olvasgatok és főleg a képeket nézegetem, amik olyan szépek

eléggé összejöttek a dolgok, folyton megyünk, mert apa szabin volt, gondolom majd szept-től helyreáll a rend
na meg adri is nagyon rossz alvó lett. folyton felébred éjjel, főleg 1-ig. én meg az allergia miatt, ahogy kipattan a szemem, elkezdek tüsszögni, bedugul az orrom. ha 4-5 órát tudok aludni az már nagyon jónak számít. nincs gyógyszer rá így szopi mellett

múltkor találkoztam nanával és botival, jó volt látni, h békésen szundizott

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Pillle! Az igaz, hogy annak a picúrnak ki kell jönni, de nem mindegy, hogy hogyan. :D Azalatt a 75 perc alatt azt hittem, hogy ott halok meg. Ezért mondtam, hogy lehet nem bírtam volna ki a 30 órát. :lol:
Koppányról teszek fel képet, de valószínű csak a jövő hónapban, mert most 1 hónapra 200 MB -al rendelkezem, és már jócskán a végén járok. Jövő hónapban bekötik a vezetékes netet, az már korlátlan lesz. :lol:
scooby-doo

Sziasztok!

Koszonom az elado hazakkal kapcsolatos infokat, kedvesek vagytok! :)
Ugy nez ki, sikerult a hollandfaluban talalnunk egy hazat. Hetfotol intezzuk az szerzodeshez szukseges dolgokat. :D
Ser, Afonya utcabol szerdan vartunk telefont, azota sem hivott... (ez a 4 szam, nem amit te megadtal).
Ha minden igaz, akkor szept. 30-an koltozunk be! :lol:

Nagyon jok a kepek! :D

Pille, en is lassan haladok es rengeteg minta van, amit meg szeretnek csinalni. Csak az a baj, hogy csapongok, mindig masba akarok belefogni. :roll:
30 oras vajudas? Jaj! :shock:

Scooby, a magzatviz elfolyastol szamitva 6 oran belul meg volt Katikam (elso fajastol 3 es fel orara) es napra pontosan jott!
Mostmar sejtem miert Scooby a neved! :lol: Nekunk is van kutyank, egy 3 eves mopszlany.

Roz, nagyon jo lett a gyerekek szobaja!

Most csak ennyi. Jo hetveget mindenkinek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Sam édesek a lányok :D ,és persze a kutyusok is!Én nagyon szeretem az állatokat,csak hát emeletes házba meg baba mellé most sajna nem lehet.Pedig Lencike nagyon szereti nézni a kutyákat meg a cicusokat is :lol: .

Dora gyönyörű a kis ünnepelt és guszta a tortája is!Megkérdezhetem melyik házat veszitek ott?Mert anyós is ott árulja és most mondták,hogy lett rá vevő,csak nem ti vagytok?

Cukker én is ugyanígy szenvedek ezzel a rohadt allergiával,már borzasztóan unom.Most homeós bogyókat szedek rá.

Kecsoné nagyon édes Kata is!

Lina jó mulatást nektek!

Quill kitartást!

Nem tudnátok nekem egy megbízható,rendes,lelkiismeretes urológust ajánlani?Fontos lenne,még ha fizetős is,nem baj,csak nekem kellenne és hát akikhez eddig a kórházban volt szerencsém...Légyszi,ha tudtok segítsetek!

Kép Kép

Kép
dettus

Dettus!

Most lehet hogy butát kérdezek, de milyen gond van? Mire kell az urulógus?

Kép

Kép
samchee

Sam,dehogy kérdezel butát,azért kell,mert veseköves vagyok és mielőtt belekezdünk az újabb babaprojektbe (persze még nem most,majd jövőre vmikor :D ) mindenképp rendbe szeretném tenni,tehát kideríteni mitől van,eltávolítani ami van,stb.Mert sajna komoly problámákat okozott már terhesség alatt is meg most nem rég is.

Kép Kép

Kép
dettus

Dettus

Te is szenvedsz? Jaj. :( Nem használnak a bogyók? Miket szedsz? Én most nem szedek semmit, csak calcium sandosz pezsgő tabletta, néha orrspray, és orrlámpa, de nem tudom, hogy most nem használnak, vagy ezek nélkül még rosszabb lenne. Engem egész nap kínoz és a szememen is nagyon látszik. Két fekete bőrönd van a szemem alatt.

Dóra

Akartam még írni, hogy nagyon tetszik a torta, nagyon ötletes.

Kép

Kép
cukkermáz

A biobolt a Március 15 utcán van, 1/E a házszám. Életvíz van kiírva a boltra. Pí vizet árulnak többek közt, ezért is a név. Az az a ház, amelyikben Syg lakott, ha így többet mond valakinek.

Quill,
hajnal egykor szültem, hétkor próbáltam felkelni, nem ment, elszédültem. Aztán rájöttünk, hogy előző nap dél óta nem ettem, mondták, hogy behozzák a reggelit, és majd utána. Na megettem, próbáltunk 8-kor is felkelni, az ülésig semmi gond nem volt, nem éreztem rosszul magam, és ahogy felálltam, néhány másodperc múlva már szédültem is, és sötétült minden. Vissza az egész. 9-kor lehozták Lilit, mondtam, hogy tán nem kellene otthagyni, mert valamiért nem tudok felkelni. 11-kor jött a vizit, és a Bíró jött rá, hogy ez lehet a baj, mert ugye amíg ülök, addig tartódik a rekeszizom, ha felállok, akkor nem, és hogy olyan gyorsan jött ki Lili, hogy nem volt ideje visszahúzódni. Szláva hozott haskötőt, és utána már jó lett, du. 3-kor már ott tudták hagyni a lányomat, és estére semmi gond nem volt.

Dettus,
akkor jövőre majd együtt várjuk a tesót, jó? :D Jövő nyárra tervezzük mi is.

Pille,
a kislány, akivel ma együtt voltunk októberben lesz öt éves, és szopja az ujját. Oviban, bárhol, szinte nem ujjszopós kép nincs is róla. Ma fogtam a kezét, és a hüvelykujját már nem is hajlította rá a kezemre, azt tartotta. Két fogát is szétnyomta. Két évesen kórházban volt, egy hétig ki volt merevítve a keze a branül miatt, anyja már örült, hogy hátha elfelejti, de nem. Ahogy levették a merevítést, már kapta is be. Nem nagyon lehet vele mit tenni, legalábbis nekik sem sikerül.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szia Scooby!Meg mindenki.Nekem is kora szülésem volt,a 36-dik héten szültem.Elmentem délután 4-kor a dokihoz ellenőrzésre,és azt mondta szülünk,4 ujjnyira ki voltam tágulva,még hazamentem busszal,telcsiztem páromnak,hogy jöjjön értem,majd elmentünk Szabadszállásra,és megrepesztette a burkot a doki.Onnantól kezdve jöttek kemény fájások,és 2 óra múlva megszületett Anna nevű lányom,2kg 75-tel,45 cm-rel.Ma 20 hónapos ,rendesen utolérte a hasonló korú gyerekeket,tökéletesen fejlődik.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok,

szülés:
szerintem is adottság, Kamilláról azt hittem, a kis súly (2690-nel született a 38. héten) miatt született gyorsan, Emese majd 1 kilóval született, a kórházba érkezés után 3/4 órával megszületett :)
Szal nyugi!

Fotel,
szívesen odaadom mindenkinek a szabásmintát, de ha nem baj, nem az eredetit, inkább átmásolom, így Titeket sem sürget az idő, jó? Majd írjatok, ha lehet pü-t, hogy kinek, mikor kell, és megbeszéljük.
Egyébként nem is tudom, ki kérdezte, a Nikecell gyártja a belevalót, polisztirol gyöngy, olyan, mintha a humgarocell táblát morzsoltad volna szét. 6 kg kell bele, 1000 ft körül van az ára kilónként. Az anyag meg a szabásminta 4 ezer volt még, tehát így 10 ezerből jött ki. Sokkal többe kerül készen, tehát végülis nem olcsó, de én már nagyon vágytam rá, ez a szülinapi ajándékom is :) ;)

Dóra,
utolag is boldog szülinapot Katinak, örülök, hogy összejött a ház! Akkor nem is kell anyóshoz költözni?
Kép
Szépek a szülinapi képek is!

Kecsone,
neeem, persze nem hallgatja végig Mesi a mesét, inkább csak odaül, aztán már el. Mindig be akarja csukni a könyvet, így elég nehéz mesélni :)

Pille,
hát, sajna már nem igazán játszanak el a lányok jól egymással, Kamillának van pedig Emese-mentes polca, ez talán javított a helyzeten, de sokszor most is kicsukja a szobából szegényt, aki eközben csapkodja az ajtót :) Nálatok még nincs ilyen, ugye? Olyan idősen, mint Orsi, nálunk is élő-babázás volt ;)

Kép

Kép
kobudo

Szia Hajny!

Akkor Te is hasonló helyzetben voltál mint én. Csak nekem nem repesztettek burkot. Szerencsére ezek a babák hamar utolérik a normál időre született társaikat. Nem indulnak hátránnyal.:-D Koppány 17 hónapos lesz 5.-én, de magasabb a társainál /állítólag/. Az egyik barátnőm a 33. héten szült, de ő nagyon sokat és sokáig szenvedett. Sokáig bennt is voltak a koraszülött osztályon :-(
scooby-doo

Sziasztok!

Samchee,
F. akkor szopja az ujját főleg, ha fáradt. Tudom, hogy nyugtatja magát, közben bújik is. :D Körömlakkot már én is kipróbáltam, leszopogatja a kis fakír, pedig szörnyű íze van. :? Rongyi, állatka sosem kellett neki.

Kob,
nem, nálunk még nincs kicsukás :D .De tudom, hogy eljön majd az az idő is.

Dora remélem ez a ház most már tényleg összejön. Szép tortát készítettél. Kata milyen kis fegyelmezetten nézett a fényképezőgépbe. :)

pillle

Kecsoné,

nagyon boldog első szülinapot a kis Katának! Remélem jól emlékszem és tényleg ma van :).

Pille,
én ezért voltam mindig inkább a cumi híve, bár úgy is a gyerek választ. Nálunk szerencsére a fiúknak a cumi kellett, amit aztán háromévesen szépen el is hagytak. De Eszternek nem kell a cumi és néha ő is szopja egy kicsit az ujját. Remélem azért nem szokik rá nagyon, mert az ujjszopásról téyleg nehéz leszoktatni, mindig kéznél van.

Dóra,
klassz, hogy összejött végre :) a házvásárlás.
balim

Sziasztok!Szeretnék kérni egy kis információt!Egy urológust keresek,aki jó orvos,sajnos nem ismerem őket.Anna születése után mentő vitt kórházba,görcsölt a derekam.Kiderült van egy kis ékszerem,vesekő.De nem csináltak velem semmit,mondván majd kijön magától,aztán már 20 hónapja várom távozását.Semmi,sőt néha még fáj is.Visszamentem az urológiára,de csak azt hajtogatják,majd kijön.Ismer valaki egy maszek jó urológust?Senkit nem ismerek,remélem más nem jár ilyen cipőben.Köszi ,ha tudtok segíteni. :)

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kecsóné! Boldog szülinapot Katádnak!

Kép
seriff

Mindkét Katanak Boldog Szulinapot.

Dora szoritunk hogy osszejojjon a haz...

Erdekes, hogy most merult fel ez a cumisuveg ujjszopas tema. Mert en is pont most akartam kerdezni toletek. Nalunk ugy hat hos korban abbahagytak a cicizest. Reggel es este cumisuvegbol kapjak a tapit. A doktorneni azt modta, hogy majd maguktol elutasitjak ezt a maradek ket tapit, de eddig ennek semmi jelle, sot ugy latom hogíy meg egy honappja ha egyszer egyszer kimaradt a reggeli tapi nem volt semmi ,de most mar kovetelik, szoval minha egyre jobban ragaszkodnanak hozza. Ti mit tudtok errol? Attol tartok hogy ebben a korban rogzodnek erosen a szokasok (pl. lefekves elott uveg tapi) es ugy hozzaszoknak majd, hogy nehez lesz lebeszelni oket. Talan meg most kellene elhagynom a dolgot, vaghy atterni poharra, szivoszalra. Vagy hagyjam ahogy van? Mit gondoltok? Ugyanez a cumival, felek hogy ha tul soka varok, egyre nehezebb lesz leszokni. Most mar csak az agyban kapjak meg vagy ha nagyon faradta, de itthonrol nem visszuke el, igy szoktak meg es nem is keresik...

Pille,
Ujjszopas eleg gaz. En tapasztalatbol tudom, mert sokaig szoptam az ujjamat, es mar anyuek mindent megprobaltak, de ugye a kezet nem lehet "eldugni" a gyereknek, es kesobb mar cikizis a kozossegben. Majd csak kinovik... Mast nem nagyon tehetsz, talan egyszer majd salyat megunk erzik, hogy ciki es akkorr..
Igazabol en annira rettegtem, hogy ujjszoposak lesznek, hogy ezert adtam nekik cumit, persze arrol ugyanugy le kell szoktatni oket :cry: Egyebkenmt az eros szoporeflex orokletes dolog, nalunk a csaladban nagyon sok gyerek szopta az ujjat, foleg lanyok. Panka mar egy naposan szopta, nem gyoztem atszoktatni a cumira....
Bocsi hogy hosszu voltam
mvirag

Lina,
Nekem is kellett haskoto. En ugyan nem ajultam el, de a hatalmasra kitagult hasam "kiurult". Es a szerveim a "legures terben" lebegtek. Akarhanyszor felalltam a holyagon es az osszes belso szervem "leesett" es iszonyatos fajdalamim voltak :cry: Szoval eleg gaz tud lenni ez a dolog... Azt hittem soha nem all helyre, de most mar tobbe kevesbe rendben van a dolog, csak meg a hasizmimat kellene kicsit felfejleszteni....
Tud valaki olyan hasizom gyakorlatot ami a derekat meg a gerincet nem terheli?

Hu most latom, hogy milyen szomenesem van ma :shock: Bocsi :oops:
mvirag

Kecsone!!!!

KATÁNAK NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!

Kép

Kép
samchee

Isten eltesse sokaig Katat es az anyukajat!
Boldog elso szulinapot kivanunk!
Dori es Kati
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Szasztok! Régóta figyellek benneteket! Talán most sikerült a registráció! Magamról csak annyi 3 lányom van 16. 10, és 7 évesek. Csecsemő ápoló vagyok az újszülött osztályon már lassan 6 éve. Azért jelentkeztem be hátha tudok a kérdésitekre választ adni.[/img]
borsika33

Sziasztok

Hajni

Szegény :( én nem tudok dokit, de asszem ez tényleg így van, h ki kell jönnie, igyál sokat.

Katának nagyon sok boldog szülinapot kívánok! :)

Borsika

Szia, nagyon szuper, hogy jöttél, aranyos vagy.

Dóra

Te szoktál még rendelni PO-ós bodikat? Nézted mostanában az oldalt? Egyre szebbek vannak. Imádom őket. Szokott lenni akció is.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Kecsone,
sok boldog születésnapot kívánunk Katának!!!

Ma nálunk is nagy nap volt: elmentünk megköszönteni a dédszülőket szülinap-névnap ürügyén, és pont mikor köszöntöttük őket, még ültem Lilivel a fűben, és a vállamba kapaszkodva felállt. Úgyhogy ez meg Lili ajándéka volt, hogy pont a dédimamáéknál sikerült. Sőt, rögtön az egyik kezét el is engedte. Úgy látszik, nálunk ez a 27-e a nyerő. Április 27: hasrafordulás, július 27: mászás, és most augusztus 27 a felállás :D

Mvirág,
azért az ájulásig én sem jutottam el, gyorsan leültem mindig, na meg előbb-utóbb rájöttem, hogy ha alulról tartom, akkor egész jól kapok levegőt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Cukker
Te honnan rendeled a PO-s bodykat?
köszi
quill

Sziasztok!

Lina, Virág,
köszi a hozzászólásokat. Nálunk a családban senki! nem szopta az ujját. Szerintem is el kell jönnie egy pontnak, amikor már maga szeretné abbahagyni. Én nem eröltettem a cumit, mert láttam a környezetemben olyat, hogy 3-4 évesen még lógott a szájából. Éjjel nappal. Meg az ugye játék közben is ott lehet a szájában, mert a keze szabad.
Nem tudom van-e köze hozzá, hogy Flóra extra érzékeny, bújós, lelkizős csajszi. Kis rákom rák aszcendenssel. :)

Virág, tápi, cumisüveg elhagyás nem volt soha aktuális nálunk. A többiek biztosan tudnak ötletet adni.

Hajni, Dettus,
urulógus Papp Péter, asszem a Vágó u-ban van rendelője. De van egy fiatal doki, aki nekem nagyon szimpi volt, de nem ugrik be a neve. Csak az SZTK-ban találkoztam vele, megnézem a leleteimet, hogy hívják.

Dettus, jó mosolyogtam, amikor olvastam, hogy szeretnéd rendberakatni a vesédet az újabb baba előtt. :) Nem azért mert vicces, hanem mert én ugyanígy indultam neki. Tudtam, hogy megint van vesekövem, elmentem a másik Papp dokihoz (Bagoly u.), hogy rakjuk rendbe. Mondta, menjek vissza, amikor tudom, hogy mikor érek rá a zúzásra. Visszamentem, de már azzal a hírrel, hogy már nincs idő kivenni, mert beköltözött a baba :) Onnantól kezdve már csak drukkoltunk, hogy ne görcsöljön be terhesség, szülés alatt.

Borsika,
köszi a lehetőséget! :D

pillle

Kecsóné,
boldog szülinapot Katának!! :D

Quill,
miről írod a szakdolit? Jó, hogy újra jelentkeztél!
Virág kérdés :? Flóra ellen csak az elpakolás segített.

pillle

Pille, Lukács dr? Vagy Járomi P? Utóbbi már Angliában háziorvos.

Virág, sztem próbáld a poharat, szívószálat, hátha tetszeni fog Neki, hiszen újdonság,és olyan vicces-legalábbis Hanna mindig kajánul vigyorog-azon keresztül inni.

Ujjszopás, cumi leszoktatás nálunk szerencsére egyik sincs.

Pille, sztem türelem, és Flóra magától hagyja majd abba.

Quill, még régen írtuk, h a virágokra, vagyis a cserépre szúnyogháló,és így a földjét nem bírja kiszedegetni,na persze a levelét tépkedheti, mi is elpakoltuk a virágokat inkább.

Lina, gratulálunk Lilinek!

Kép
seriff

sziasztok :)

borsika
üdv itt köztünk :)

kob
irtam mailt :
hallotam ma gong rádióban hogy még van pardicsomlé a kutatóban 130 ft /liter (mi már hoztunk )

kecsoné
naggggyon sok boldog szülinapot kicsi katának :)

lina
nagyon ügyi lili
roz23

Sziasztok! Seriff
köszönöm ,majd felkeresem A lukács doktort,azt hiszem már említette vki a nevét.Valakivel ki kell s zedetnem,robbantsák szét ultrahanggal,nem bánom,már zavar.
Cuki
remélem jól sikerült az ebéd,hétfőn mozi?Ki kell mozdulni.Jó úgy este felé,6-7 órakor?
Borsika33

Üdvözöllek,jó hogy vannak újak,én sem túl rég vaok fent,majd szép lassan,sokan vaunk.Nekem 20 hónapos a lányom,Annának hívják,én 28 éves vaok,cukrászkodom a madaras tescoban./ Auchan /.Illetve most még nem,majd januárban kezdek ismét.De csak 4 órás műszakban

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: