A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Lányok !

Szerencsére még nem aktuális, de azt akarom kérdezni a lombikos lányoktól, hogy ez a program mennyi elfoglaltságot jelent a stimulációs idõben ? Azért kérdezem, mert Nekem nagyon jó munkahelyem van, viszonylag magas keresettel, de teljes embert kíván, és nem engednének szurikra rohangálni munkaidõben. Saját magamnak nem lehet beadni a szurikat ? Inkább megtanulnám. Beavatni nem tudom a kollégákat (negatívan befolyásolná a helyzetemet), a sok hazudozás meg nem az én mûfajom. Így is az a havi egy nõgyógyász látogatás is már feltûnõ Nekik.

CatEye

Cat
Kép
cateye

LeoneKép
Erre a kérdésedre nem tudok válaszolni... MIndig is ilyen volt a ciklusod? Vagy esetleg felfázhattál és attól görcsölsz?

Puszi: Doris
doris

LEONE:szerintem is lehet, hogy valami gyulladásod van. Utána kéne járni.
Virág
Virág

Cateye!
Kívánom hogy ne is legyen szükséged a lombikra. Én egyébként már tudok magamnak a bõr alá a hasba injekciót adni. Nekem egyáltalán nem fáj, sõt kicsit hõsként tetszelgek magam elõtt. A combba izomba még nem tudom beadni magamnak, de ha muszály biztos meg tudom tanulni. Egyetlen problémát a férjem jelent, mert ha végig nézi õt fel kell locsolni. Kép Ultrahangra viszont van hogy 2 naponta kell menni. Utána meg nem stresszelném magam, otthon kéne maradni táppénzen mint Edelweiss.

Éva!
Elsõ lombik lesz. Én könnyen stimulálható voltam eddig. Remélem ezután is. Kihez jársz?

Doris!
Az ötlet tapsztalaton alapszik: hétvégén garden party volt nálunk.

Marcsi
Marcsi

Andy! igazad van, persze hogy nagyon drága, én is folyton arra gondolok mi van ha nem lesz elég rá a pénz.

Évi! Nekem az elsõ szuri utáni 10. napon szivták le. Persze eddig csak 1x voltam,hogy legközelebb hogyan reagálok nem tudni. És ez az után volt hogy elõtte fél évre szurival le volt állitva a menszeszem, vérzést sem vártak meg, egybõl elkezdtek stimulálni. Te is Gonal-F kapsz? egyiknek.

Cateye! Nekem ki kellett magamat iratnom, mert ahogy elkezdték adni a szurit 2-3 naponta Uh volt, meg intézni is kellett az altatáshoz is a vizsgálatokat, szóval ennyit nem tudtam elkéredzkedni a munkából. Igy táppénzre kellett mennem. Szóval nem a szuri miatt. Én is gondoltam otthon is be lehetne adni, de 1. a fenekembe nem tudom magamnak, mert
akkor megfeszül és fáj. A lényeg el kell lazitani (én olyankor a másik lábamra állok). A hasamba bõr alá nagyon feszitett meg csípett, hasonlóan a karban is bõr alá. Ha te magadnak v. otthon más beadja akkor nem kell a kaáliba csak ezért elmenni. De beadhajta háziorvos v. ügyelet is (õk hétvégén). Én ha csak ezért mentem akkor munka után, fél 3ra odaértem. Ezt meg tudtam oldani, csak a többi vizsgálatot nem.

Marcsi! nekem doki mondta is hogy beültetés után nem szabad felkelni csak amikor muszáj. Nem szabad dolgozni. Vagy te már elõtte értetted a táppénzt? Én is akaratam dolgozni, de egyszerüen nem tudtam megoldani. Én is könnyen stimulálható vagyok, valószinû neked sem lesz olyan drága.

Amugy Edelweiss és a baba jól vannak. Már kezd gömbölyödni.

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kedves Gitta,

kérlek tegyél be a táblázatba:

Orsi 1.c.5cn. 28-30 napos rendszeres, Budapest, 22 év

köszi

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Mi a c. és a cn.?-biztos nagyon ostobának tûnök...
Egy esti szeretkezés befolyásolja a másnap reggeli hõmérsékletet???
krisztinke
krisztinke

Jó reggelt lányokKép

Ma, a rossz idõ ellenére KépKépKép ilyen jó kedvem van (bár azt nem tudom, mitõl).
Andik: igazatok van, tényleg van két nagy lányom, örülök is nekik minden nap, de idõnként rámjön a depresszió és nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy babát akarok, most rögtönKép
Krisztinke: c.-ciklus, cn-ciklusnap. A ciklusnapot a menstruáció elsõ napjától kell számolni.
Pl. nekem ma 9c, 21cn. Így, Andi igen, jövõ héten kell izgulni miattam.

Tegnap elmentem a doktorbácsihoz. Megvizsgált, rákszûrést csinált, UH-t. Az UH-on (sajna nem a "jobb" géppel nézett, mert ott épp mást vizsgáltak) látott egy 17mm átmérõjû cisztát a jobb ovariumon (a változetosság kedvéért, mert pár éve a balon volt egy u.ekkora) és megmérte a méhnyálkahártya vastagságát (6mm). Azt mondta, hogy ez jó. Valóban jó? Ti mit mondtok?

Remélem holnapra eláll az esõ. Hogy fogunk így húst sütni?
Pedig olllllyan finomat viszek, hogy csuda és az igazi az lenne, ha nyílt tüzön tudnánk megsütniKép

Puszi mindenkinek:
Jovi, az optimacska (ma)

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

LányokKép
Szép jó reggelt mindenkinekKép
JovikaKép
Nekem a 23-24. napon 9mm-es szokott lenni a nyálkahártyám, tehát szerintem jó a 6 mm a 20. naponKép
MarcsiKép
A lombikkal kapcsolatban én is azt gondolom, hogy úgy a leghelyesebb, ahogy Edelweiss csinálta tehát azonnal táppénzre mentKép Sajnos nem minden munkahely tolerálja ezt... Mára én is benáthásodtam, remélem nem lesz rosszabb holnapig ráadásul ma még Demjén koncertre is megyünkKép Holnapra nem lesz hangomKép
LányokKép
Ti mikorra mentek holnap a bulira?

doris

Köszi Jovika!
A másik kérdést újra felteszem:az együttlét befolyásolja a reggeli hõt?
krisztinke
krisztinke

KrisztinkeKép
Nem válaszoltam, mert nem tudom...szerintem nem, de ez tudományosan nem megalapozott válaszKép

doris

Sziasztok!

DorisKép
Megmértem ma a hõmet. Sima hõmérõvel hüvelyben 37.0, digitálissal hüvelyben 36.9, digitálissal szájban 36.8. Valószínû, hogy azért ilyen magas ma szájban is, mert nem igazán tudtam aludni, óránként felébredtem és ráadásul még betegnek is érzem magam. Végül is lehet, hogy a hüvelyben mérésnél maradok, nem volt olyan vészes, mint gondoltam.

GittaKép
Tegyél be légyszi engem is a táblázatba, 14c.,23.cn Budapest, 26 év, mensi ált. 27-32 nap között. Köszi

Laura
Laura (laura2)

LauraKép
Gratulálok az "átálláshoz"Kép Látod, azért két tized az elég jelentõs különbségKép

doris

Krisztinke: én sem tudom. Szerintem nem, legalábbis én nem vettem észre.
Doris: én Virággal megyek, tõle kérdezdKép
Akkor jó, ha jóKép

Nálunk is beteg a Zuram, aminek az egyetlen pozitívuma, hogy én járok a kocsival.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok Lányok!Jó reggelt!

Szerintem jó lenne egy talis-listát csinálni és mindenki neve mellé odaírni, hogy mit visz.
Egyébként szerintetek holnap milyen idõ lesz? Tudunk vajon kint sütögetni?

DorisKép
Én Bogárral megyek és mi már fél 10-kor találkozunk az Ikeánál, szóval szerintem kezdésre ott leszünk.

Megpróbálok írni egy listát, légyszi senki ne bántódjon meg, ha elfelejtem beírni:

Edi
Doris
Marcsi - husi
Orsoly
MJMoni
Jovi
Bogár
Nikie - sajtos rolo
Virág
Hurki - üditõk
Zsuzsu - csirkemell bepácolva + almás süti

Hát gondolom jó sok név kimaradt.
Aki tudja, egészítse ki, oké?

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Zsuzsu!

Én gyümölcssalit viszek, csak akkor vinnék húst ha grilleznénk, de azt is ma kéne megvennem a belvárosban.

Doris!
Azt hiszem az emailednek csak az elsõ sora jött át.

Marcsi
Marcsi

Sziasztok!

Jovi!
Örülök hogy ma jó kedved van.KépAz optimista Jovika már jobban tetszik!Kép A cisztára mit mondott a dokid? Majd felszívódik magától?

Krisztinke!
Szerintem az esti szeretkezés nem befolyásolja a reggeli hõdet.

Lányok!
Jó talizást nektek holnapra!

Karmen!
Mondd meg Edelweisnek hogy üdvözlöm!

Puszi

Andy
Andy

Lányok! Edi!

El kellene döntenünk, hogy grillezünk e vagy sem.
Mit gondoltok?

MarcsiKép
Emil ment.

Zsuzsu
zsuzsu

Én pulyka medailont viszek. Már a fokhagymás tejben ázik este ótaKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!
DORIS:attól függ Nikie hányra jön, de kb. kilenc-negyed tízben maradtunk. Ugye NIKIE??
Aztán még felvesszük Jovit, szerintem 1/2 11-re legkésõbb ott kéne lennünk.
ZSUZSU:tiramisut és sütit hozok. Éva is jön, nem?
LÁNYOK, JELENTKEZZETEK BE AKI JÖN!!
Virág
Virág

LányokKép
Köszi a visszajelzést. Akkor megnyugodtam, mert a Párom hamar szeretne "szabadulni"KépKép Fél 11-re tuti ott leszünk, de lehet, hogy már 10-reKép
ZsuzsuKépÉN viszek salit. Én azt gondolom, hogy nem kéne grilleznünk... Nagyon kiszámíthatatlan az idõ és lehet, hogy megfagyunk... Nektek mi a véleményetek?
VirágKép
Úgy tudom Évi sajnos nem tud jönni...

doris

Andy: azt mondta, hogy majd megnézzük mégegyszer és valszeg fölszívódik magától. 4-5 éve a balon volt u.ilyen, az sem okozett panaszt, más miatt volt UH, amikor észrevették és az is felszívódott.

Tényleg jó lenne tudni, mi lesz így, ha ilyen marad az idõ. Mondjuk én nem sütném meg otthon a húst, ha nem muszáj.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Lányok!
Akkor az új, aktualizált lista:

Edi
Doris - sali
Marcsi - gyümölcssali
MJMoni
Orsoly
Nikie - sajtos rolo
Hurki - üditõk
Jovi - pulyka
Virág - tiramisu, süti
Bogár
Zsuzsu - almatorta + akkor most vigyek húst vagy ne?

EdiKép
Jelentkezz! Ha rossz idõ van, meg tudjuk valahol sütni a husikat? Ha nem, akkor tudok csinálni olyan csirketekercset, mint a múltkor.

DorisKép
Szerintem se sok esély van rá, hogy a kertben tudunk lenni.

zsuzsu

Halló Lányok

Holnap akkor tali. Már nagyon várom. Szerintem ne készüljünk kerti sütögetésre. Azt nem lehet, hogy megsütve hoznátok el?

Nikie
Nagyon örültem a tegnapi infodnak és annak is nagyon örülök, hogy érezhetõen jobb a kedved.

puszika mindenkinek holnapig
Bogár

Nekem már elkészült a joghurt tortám (1 napig még hûteni kell) és bizti fincsi lesz...
bogár

Helló lányok Kép

Virág: 9-re ott leszek.
Doris: Szerintem is rossz idõ lesz, a grillezést talán máskor.
Laura: Szájban nem érdemes mérni a hõt.

Nikie
nikie

Ja és , aki még csatlakozni szeretne hozzánk, mert még van hely az autóban, az szóljon.
bogár

LányokKép
Ha megoldható esetleg otthon kéne lesütnötök a husikat. Ha viszünk kenyérkét, akkor azzal komplett kajcsi lesz én meg viszek egy óriási adag salitKép Nos? Mit szóltok? Edinél elég nehézkes a fõzõcskézés mivel nincs kész a konyhájuk, szerintem nem kéne Õt ezzel terhelni...

doris

Sziasztok!

HOLNAP TALI!!!KépKépKép

És a lista:

Edi - tzatziki
Doris - sali
Zsuzsu - husi + almás süti
Marcsi - gyümölcssali
Orsoly - tésztasali
Moni - (suli után jön)
Virág - tiramisu, süti
Hurka - üdítõk
Bogár - joghurt torta
Nikie - sajtos roló
Jovi - husi

Itt elég pocsék idõ van, de holnapig még változhat. Ráérünk itt eldönteni mi legyen. Ha jó idõ lesz kicuccolunk, ha fázunk akkor megsütjük bent a husit. Jovi a sütõt akkor tudod hozni ugye?!

Már csak délután leszek net közelben, de mobilon elértek.

Mindenkit nagy-nagy szeretettel várok!

Puszi, Edi
edi

Edi: viszem. Ez olyan kicsi fajta melegszendvics sütõ, amin felül van a fûtõszál. Nyársra fûzött husit már sütöttünk benne, de még ilyet nem. Remélem nem lesz rá szükség.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jézusom, holnap ilyenkorra mindenkirõl lehullik a lepel..
nikie

Nikie: engem meg lehet nézni már mostKép
Az ismerjük meg egymást-ban van topic, fotókkalKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

EdiKép

Akkor az elsõ variációnál maradok és bepácolva viszem a husit.

zsuzsu

Jovika Kép Megnéztem, klassz.
A zebrafarmra se tudtam még felmenni idõ hiányában Kép

Nikie
nikie

JovikaKép

Megnéztelek Benneteket! Nagyon klassz képek. Nagyon szép Lányaid vannak! Olyan jó Neked.Kép
Hidd el, hamarosan jön a kisfiú is!

zsuzsu

Lányok! Annyira irigyellek Benneteket! Holnap találkozhattok! Milyen idõközönként van ilyen tali?
Szép idõt Nektek! Nálunk süt a nap!

Nelli
nelli2

DorisKép
Monkáról tudsz valamit? Jön a talira?

NelliKép
Néhány havonta van tali. Nincs most tábla, ezért nem tudom megnézni, hogy hol is laksz?

Zsuzsu
zsuzsu

ZsuzsuKép
Csak annyi az infom amit már korábban is írtam. Minden rendben van VelükKép Sikerült eljutnia az én orvosomhoz és nagyon elégedett volt vele. Mivel most jöttek haza ezért a rokonság szétszedi Õket és erre a hétvégére épp szüretre hívatalosak valahová vidékre. Azt ígérte, ha mégsem akkor jelentkezik de nem jelentkezett...

doris

LányokKép Köszönöm az elismerõ szavakatKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Nellcsi, rád is számítottam, gyere Te iiiis!
Nikie
nikie

Sziasztok lánykák Kép
Nagyon klassz talizást Nektek Képa következõn talán már én is ott lehetek.
Gitta, a táblából még hiányzó adataim: Budapest, 28 év

Jovika, én is vettem a bátorságot és megnéztelek titeket a fotón, nagyon helyes családod van!

Laura, én is üdvözöllek a topicban,( magam is mostanság jöttem) Lehet, hogy azért nem aludtál jól ma reggel, mert már a hõmérõzésen jártak a gondolataid Kép Én legalábbis így jártam elõször.

Ma megyek az új dokihoz, kissé ideges vagyok Kép , az ember mindíg fél, hogy hogy fogadják egy új helyen..

Mégegyszer mindenkinek klassz hétvégét (sütni fog a napocska ez tuti!! Kép)

Kriszti
krisztinap

KrisztinapKép
Számolj majd be, hogy mit mondott az orvosodKép
JoviKép
Nagyon szépek a Lányaid...néhány év múlva jócskán el lesztek foglalva az UdvarlókkalKépKépKép

doris

Sziasztok Lányok !Kép

Nagyon sajnálom, hogy nem tudok ott lenni holnap a talin, de ma már elutazunk Sopronba szüretre Kép. Remélem a következõn már ott leszek, és pocakkal.Kép

Nagyon jó szórakozást kívánok Nektek, és természetesen várom a képeket a taliról.

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Jó talizást nektek, látom nagy a készülõdés! Kép

Én is szívesen bekerülnék a táblázatba. Mikortól számoljátok a ciklust? (Láttam Laura is új itt és azt íratta be, hogy 14c. 23cn.)

Leone

KépKép
leone

Sziasztok!

Most tudtam meg a 22. napi vérvétel eredményét. Most 11,3 lett a progeszteronom. Szerintetek ez is kevés?

Kép Érezzétek jól magatokat a talin! majd drukkolok, hogy ne essen az esõ.

Laura
Laura (laura2)

Szia Laura!

Én nem vagyok nagy szakértõ, de nekem 20. napi vérvétel 13-as eredményére is azt mondta az orvos, hogy nem jó.

De Hurki javasolt egy jó helyet:
www.infertility.hu-n a gyerekekre kattintva az ujdonságok közt találsz táblicskut a hormonokra.

Ez alapján, a 13 mégis jó, úgyogy már én sem értem. Kép

Leone

KépKép
leone

Zsuzsu, Marcsi
OK KépKép. Akkor holnap.

Bogár
bogár

LauraKép
Sajnos nem tudok válaszolni a kérdésedre, mert nincs itt a hormoneredményem papírja, hogy megnézzem...
CateyeKép
Ne szomizz, a szüret sem kutyaKép
LányokKép
Én ugyan még itt vagyok 17.00-ig, de mindenkinek jó pihit és kikapcsolódást kívánok a hétvégéreKép

doris

Nikie!
Aranyos vagy, hogy hiányolsz! Anyósom névnapját kell megtartani, és nem maradhatok távol. Csak holnap lett jó neki. Képezlehetd, hogy inkább Veletek lennék!

Zsuzsu!
Budapesten lakom.

Nelli
nelli2

Sziasztok!

DoriS!
Persze, a jövõ héten és szerintem még utána is dolgozom. Mindenképpen megírom, hogy mikortól nem leszek. Nem megyek el köszönés nélkül tõletek.

Marcsi!
Mi a Budai Meddõségi Központba a Zeke adjunktushoz járunk. Nagyon jó hely. Ti hová és kihez jártok?

Kármen!

Nekem nem volt így leállítva hónapokig a ciklus, vérzés stb.
Az elsõ lombiknál elsõre nem sikerült a stimulálás, és utána 3 hétig ment a fog. gátló és utána már sikerült. Puregont és Menogont kaptam. Gonal F-t nem kaptam.

Most a második elõtt nem kell fog. gátlót szednem, így simán indul majd.

Andy!
Megkaptam és írtam emilt!

Éva
Éva

Marcsi!

Az jo neked, ha 9.45-re megyunk erted? Bocs hogy csak igy kutyafuttaban, de ket napot otthon voltam tappenzen natha urugyen (bocsi elore is, vegig fujni fogom az orromKép), most meg melohegyekKép Ja es pontos cimmel dobjal mar meg leci Marcsi, plusz utleirast is hozzal, hatha eltevedunkKép

orsoly
orsoly

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: