Andi! Nagyon aranyos a csöpp fiú.
Zsófi neked is gratulálunk!
Tábla: linkben tettem fel 2006 Július 12 Szerda - 13:10 a 330 oldalon, de ezek szerint jobb, ha képként teszem fel.
Köszönöm a gratulációkat. Igazából még fel sem fogtam, hogy van egy újabb csemeténk. Nincs jellegzetes tünet (pl. hányinger stb.). Voltam Uhon, és az alapján saccolt dátum van a vonalzón.
Játék: Néha nálunk Viki szépen eljátszik egyedül, de ez még újkeletű. Leginkább rajzolni szeret. Falra, kiskönyvébe.
Pocó! Nagy lányod van már.
Reditke! Majd kérek beszámolót a nyaralásról, mert mi is tervezünk még 1 hosszabb hétvégét belföldön, de lehet, hogy jövő nyáron jutunk már csak el pihenni, és az 2 Manóval jónak ígérkezik.
Edit! Szerintem Balázs idővel visszaszokik majd a megszokott környezetbe, csak idő kérdése.
Móni! Lili is nagyra nőt már. A kukoricás kép a legjobb.
Nyaralásunk: Olaszban voltunk, Lido di Jesoloban. Éjszaki utazás kissé megviselt mindenkit. Nagyon jó volt, szép időnk volt, de nem kánikula. Voltunk Velencében és San Marninóban is. Viki szépe lebarnult. Nagyon megszerette a tengert.
Az elmúlt 3 hétben most veszem észre hogy mennyit változott Viki. A héten 3 hét szabi után újra van babaklub a kerületben. Már eljátszik egyedül, hamarabb bevon a játékba más anyukákat, mint engem.
Titanilla! Te írtad, hogy Bazsika síkit. Megnyugtatlak most már Viki is. Nagyon élvezi, ha sikíthat, és leginkább este engedi ki a hangját, mikor apa hazaér. Hiába mondjuk, hogy nem szabad, de semmi hatása. Néha mikor a fülembe torkaszakadtából síkit, akkor szívesen befognám a száját, de az is hiába.

Levi és a kukorica
Levi borotválkozik

Marci
Marci

Marci
Marci