Maresz!
A híradó ma bemondta, hogy ezekben a napokban van a parlagfűkoncentráció csúcsa.
Biztos ezért akadtál ki
Én továbbra is tudom javasolni a Xyzal-t, én is sz@rabbul voltam ma mint előtte de még így is csa 30%-a a régi tüneteknek..
Ha ez véglegesen így maradna, én kiegyeznék...
Nyúlné!
Tali,tali,tali.....Juhéjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!
Nekem egyelőre mindkét nap jó lenne, ha hívatalosak vagyunk..
Lehet hogy anyám jön majd a keresztfiammal 1-2 napra de majd úgy intézem, hogy inkább hét vége felé..
Ja és betűről betűre azokat a homeosbogyókat szedtem terhesen, amiket Te írtál..
Nem tudom használtak-e, volt 1-2 hulla napom, a többi viszonylag gyenge volt.
Rókica!
Én már így is csodálom, hogy még bírod energiával, cérnával és stb..
Bocsi kicsit kimaradtam abból, hogy miért is nem akartad Zsuzsát rácsos ágyban altatni...de szerintem itt az ideje átértékelned a dolgot...épp azért ami illetve aki a pocidban van.
Zsuzsa már nagylány...a ketteskéhez képest, és ketteskének (is) szükésge lesz a mamijára, legalább oly mértékben mint Zsuzsának volt újszülött korában.
Szerintem nem okoz lelki sérülést a rácsos ágy, vagy igen??
Én tuti nem boldogulnék nélküle.
A visszaaltatásban meg nem tudok hiteles lenni, mert egész más a helyzet a még szopizó babáknál(szerintem), mint nálunk akik már ezer éve nem szopiznak
Egész egyszerűen még a beállítottsága is más lehet a gyerkőcnek, legalábbis én így képzelem..
Sok sikert azért...
Van már sacc a baba nemére?????????????????????
Döntöttél már szülést illetően???
Egy biztos....hogy én megint szívesen meglátogatlak majd...
Mea!
Nálunk a tea se megy...már kivagyok, hgoy 100 ml löttyöt nem tudok megitatni vele!
Én tuti nem megyek a börzére.
Prüntyi!Többiek!
Léna ma kifordult magából, alig akart enni, inni, tiszta piros a popója..pedig kenem mint állat sudoval, otkissal..
Úgy emlékszem Prüntyi nektek volt hasonló gondotok mostanában..
Lehet hogy fogzás???
Ja meg ma du esett egy hatalmasat, belecsimpaszkodott a székbe, az jól hátradőlt, rá Lénára, és jól bevágta a fejét a kőbe.., jó nagyot koppant, de nem volt eszméletlen, meg nem volt kótyagos, a kedve sem romlott el, pukli sem lett, se nem hányt, se nem hasmenése nem lett...enni meg már ebédre sem akart..
Szerintetek???
Be kellett volna vinnem a kórházba???Gondolkoztam rajta, csak hagytam időt, hogy megfigyeljem a viselkedését, hogy nincs-e mozgáskordinációs gondja vagy valami, de nem vettem észre semmit, pedig lestem.
Nagyon sajnáltam szegénykét..
M.