A nadrág is lehet nagyon elegáns
lolla
13+3
2002.09.12 12:44
, vagyis a véralvadás szenved csorbát. 2002.09.12 13:03
2002.09.12 13:15
Aztán a forró gõztõl meg felpuhult újra... de a frottir is! Szóval, ha másért nem vasal az ember bébiruhát, hát azért,hogy puhább legyen a gyerkõcnek!
Egyszeri vizsgálatból sajnos nem lehet tökéletesen megállapitani, mert mi van, ha a laborosok mikroszkópja nem volt megfelelõen tisztitva és azért, vagy bármi közrejátszhatott. Szóval ha ellenõrzés után is ott van a fehérje akkor semjelent semmit önmagában, de a dokidnak fokozottan kell Téged figyelnie. Ugyanis, ha e mellé még társul erõs ödéma (vizesedsz), és magas vérnyomás az toxémiára utaló jel lehet. Ajánlom figyelmedbe az Anyaságon belül a TERHESSÉGI TOXÉMIA topikot.
Vizeletmintát tiszta üvegbe vigyél és mielõtt pisilsz mosd meg ott alul és a vizelet elejét engedd bele a WC-be és a végét is. Csak a közésõ részt (középsugaras vizelet) add le!
akkor sokat mondok
Egyébként itt a babaneten elég gyorsan szalad az idõ ahhoz képest!
Mi lesz még itt?!
2002.09.12 13:37
2002.09.12 14:01
2002.09.12 14:07
), es meg most is galyazok, van egy csomo munkam.

), azota mindenki mar megint tul nagynak tartja a pocimat. 
Tegnap meg sotet szerelesben mindenki kicsinyelte... 
Baromi jofej kollegaim vannak, mi?
A 28-a ugy latszik, nepszeru idopont, mi is aznap megyunk egy baratunk eskuvojere.
Szerintem barmiben mesz, csini leszel. Szokasokat, meg hagyomanyt nem kell figyelembe venni ruha-ugyileg.
2002.09.12 14:10
2002.09.12 14:15
2002.09.12 14:41
én nem aggódom

engem még nem piszkál senki, de ha ilyen dömpingben lehet számitani rá, tuti nyelvet fogok nyújtogatni
és akkor még finom voltam ... Kinek mi köze ahhoz, hogy mekkora az a pocak? Most akkor minden kopaszodó kollégának megjegyezhetnénk, hogy "Jé, múlt héten mintha több hajad lett volna!!!"?! Másnak: "Nahát, eddig észre se vettem, milyen szörös az orrod lika!" vagy "Úgy tünik, a múltkori blúzodban kevésbé látszott, hogy ennyire ráncos a nyakad!"
micsoda tapintatlanság!
2002.09.12 14:51
. Azt álmodtam, hogy el kell utaznod, és én vigyázok a lakásodra és a kutyidra, és viszem sétálni a parkba, meg ilyesmi.
2002.09.12 15:02
. És lehet, hogy én is otromba és esetlen megjegyzéseket tettem. Csak úgy belülrõl jött, hogy kell valamit mondani. Lehet, hogy a kolegák is ezért viselkednek hülyén, bocsássatok meg nekik. 2002.09.12 15:07

2002.09.12 15:21

Viszont általában, ha egy doki azt mondja, hogy látok a lába között valamit, az rendszerint fiút jelent.(Majd szüléskor kiderül jól látott-e és nem csak kosz volt a szemüvegén.
)
2002.09.12 15:47
Móninak is ajánlottam és neki is használt ua. a mg. Valószinüleg több szivodik fel ebbõl mint a többibõl, de nem tudom, nem akarok butaságot mondani!
2002.09.12 15:53
), es olyanokat hallgatok, hogy "en meg a 6. honapban is a regi farmeromat hordtam" stb. meg hasonlo ertelmes beszolasokat. En buszke vagyok a pocimra, csak attol felek, talan nem is a babatol no ilyen utemben, hanem a hajtol...

2002.09.12 16:12
biztosan nagyon szép leszel
én meg hat kilót hiztam (a 16.héten mérték, de másik mérlegen, mint azelött
)
dehát másképp ugyan hová férne el a babóka?! Növesszek inkább púpot, oszt hordjam abban?!
2002.09.12 16:12
2002.09.12 16:50
)) 2002.09.12 16:51
2002.09.12 17:29
2002.09.12 17:29
Megnyugtato szavakat varok, hogy nem is olyan rossz az a vizonto jegy, ki lehet vele jonni, vagy valami hasonlo....
2002.09.12 17:30
))) 2002.09.12 17:40

2002.09.12 18:33
2002.09.12 18:47

Nem szabad öblitõt használni és ezt én is tudom, és nem is öblitõztem ki a babaruhákat, csak véletlen odaíródott
Nem tudom mi járt a fejemben pont akkor
Reggel anyós beállitott 2 db kakaóscsigával, hogy hozta a kismaminak a reggelit
Most meg hamburgereztem és benyomtam egy csésze fagyikát is
Majd lemegy, elhatározás kérdése. 2002.09.12 20:49
. Az osztályfônököm is ott volt, megcsodálta a pocakomat, és azt mondta: "nahát, neked mindegy, hogy menyasszony vagy, vagy kismama, mindkettônek gyönyör? vagy!" (Két éve az esküvômön is ott volt, és nagyon megcsodált.) És ez annyira, de annyira jól esett, hogy el sem tudom mondani, de majdnem elsírtam magam.
2002.09.12 21:44
) Szóval útközben jutott eszembe, hogy még Zsuzsinak nem válaszoltam, pedig akartam...
Hogy lehet, hogy csak rossz tulajdonságokat írjanak egy jegyrõl? Én Vízöntõ vagyok, és megmondom õszintén, bár nem nagyon hiszek ebben az egészben, de igen jólesik a lelkemnek, hogy épp Vízöntõnek nevezhetem magam 

. Amiket én olvastam róla, annak kb. 50%-a illik rám. Szerintem különben nagyon jókat szoktak írni a Vízöntõkrõl, állítólag nagyon érdekes emberek, eredeti egyéniségek, különlegesek. (Én nem érzem magam annak, szerintem egész "normális" vagyok
) Egy kicsit makacsak állítólag... De semmiképp sem mondanám, hogy egy Vízöntõ gyerek rosszabb lenne, mint egy Halak, vagy egy Bak, vagy mondjuk egy Skorpió... Persze úgyis nagyrészt aszerint fog alakulni a gyereked, amit tõled, tõletek lát.
2002.09.12 21:55
!)Ennek ellenére nem tartottam rossz ötletnek amit írt régebben valaki, hogy neki jót tett ez a locsolgatás. De nem ismerem sem ezeket a cuccokat, sem azt nem tudom, hogyan kezelik a sebet. Ezért kérdeztem, hogy vajon tényleg jót tesz-e neki, vagy esetleg csak valami fantasztikus fertötlenítöt mosnék le vele (amit a mosdások után ráraknak) stb... Mondjuk én úgy gondolnám, hogy ami jólesik, az nem-igen lehet rossz, de így látatlanban fogalmam sincs róla, hogy vegyek-e vagy nem. (Vagy esetleg kórháza válogatja az ellátást???) 2002.09.12 22:05
/, de igy utolag azt mondom, egyreszt odabenn van a legjobb helyen, fejlodjon csak, amennyit lehet, masreszt olyan joooo volt, amikor mocorgott odabenn, rugdosott, egyaltalan, jo kismamanak lenni. Napersze Anyanak megjobb, de az hosszu project
2002.09.12 23:43
. Virágcsokrom is csak azért volt, mert hozta az egyik tanu, egyébként meg színes lufihegyekkel próbáltam átvonulni minden ajtón... Ezzel csak azt akarom mondani, hogy mindenképpen olyan ruhában esküdj amiben jól érzed magad! Ha habosat szeretnél, hát abban, ne hagyd hogy belebeszéljen a divat vagy a család! 

Ja, egyébként az anyu meg nagyon hiányzik, de hát hiába, ö 1350 km-re lakik, míg anyósomék 5 percre gyalog. Anyu épp az ellentéte, ö akkor segít ha kérem és nem traktál a fárasztó hülyeségekkel. De hát még a páromnak sem akarom mondani, elég gondja van amúgy is, miért kezdjem én is, hogy valami bajom van az anyjával? Szóval ma is szegény anyukámat hívtam a panaszáradatommal, és olyan jól esett, hogy közbekotyogás és sipítozás nélkül is végighallgatott az ö nyugodt modorában!!! Hú, de kipanaszkodtam magam! Bocs, de ezt ki kellett írjam magamból, ugyanis utólag döbbentem rá, hogy a legutóbbi hozzászólásom alkalmával Neked írtam ugyan, de az a saját túlcsordult lelkivilágomból fakadt. Akkor Neked pedig kitartást a párod családjához, állj is a sarkadra ahogy anyukád mondja nagyon bölcsen, majd ök alkalmazkodnak, hisz ez a rendje a dolgoknak. És most ünnepélyesen kijelentem, hogy eldugulok végre és a sarkamra állok én is!

Kordában tartani talán kevésbé, de ha hagyják egy vízöntönek hogy álmodozzon egy kicsit, meg nem röhögnek a szemébe azzal, hogy az idealizmusa óriási naivitásra vall, akkor kenyérre lehet kenni! De komolyan. Egyébként mindketten nyugodtak vagyunk, nyitottak mindenféle újdonságra (értelmesre értelmetlenre egyaránt!). Pöszmötölni szeretünk mindketten: engem egy nagy doboz legóval vagy rajzlapphegyekkel be lehetett csukni napokra a szobába, apu is mindig valami kütyüt bütyköl. Viszont inkább lelkesedünk, de hogy ki is tartsunk, külsö motivációra lehet szükség (anyuka-feladat). Óriási igazságérzetünk van és ha valami a meggyözödésünk, amellet nagyon nyakasan kiállunk. (Ilyenkor hatnak azért észérvek, csak kicsit talán lassabban, mert az agyig a szíven keresztül vezet az út...) Amit feljebb Áginak írtam (esküvö), az a horoszkópok szerint illik egy vízöntöhöz.
Még a barátnöm apjáról tudom, hogy vízöntö, ö is nagyon nyugis. Ha követed, hogy "ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYNI", akkor semmi bajod nem lesz a vízöntö gyerekeddel (csak nem szabad feleslegesen nyaggatni). Képzeld, én meg attól tartok, hogy a lányom valószínüleg skorpió lesz! Mert számomra mindig az jelentette a félelmetes jegyet. Anyuval nemrég megállapítottuk, hogy tán ezért volt sok félreértés köztünk: ö skorpió. De már mondtam is neki, ha nem értem mi nyomja az unokája lelkét, majd felhívom és ö megmondja
. Most már érdekel, hogy TE melyik jegyben születtél!
2002.09.13 05:50
2002.09.13 07:50

2002.09.13 08:13
))) 2002.09.13 08:23

(itt speciel esik az esö)
eléggé önfejü, álmodozó, kissé szeszélyes, nagy függetlenségvággyal megáldva
viszont barátságos, vidám, optimista, némi müvészi visszérrel

Apukája viszont Szüz, úgyhogy ök jól kijönnek majd.
De a gyümi bezzeg csupa egészség!
)
!!!2002.09.13 08:35
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint