A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

h....e babanet :evil: :evil: :twisted:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

1 hét talán
Kisnyúl szereti,de azért most hanyagolva van minden,hogy járni tanul
:)
szerintem megérte

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Barbi, Nyúlné, nagyon édesek a fiúk!!!!!!!!!!!!

Kuha, köszi :wink:

Kép

Kép
prüntyi

Nyúlné,
Körömlakkszárító Kisnyúl (bocs, de tényleg olyan, nagyon vicces) zabálnivaló újra és újra! :)
És a kis Fannilány is nagyon helyes! Milyen nagy már ő is! :)

Thomasanne,
Tomi is nagyon édes. Ez a porszívó zsinórja? A szájába is veszi? Mert én már vettem ki Dani szájából porszívózsinórt. :(
Bulizás :)

Megann,
Mi próbáltunk Babylove-os tejpépet, de Daninak nem ízlett. Nekünk felírja a doktor néni a Milupa HA tejpépet, receptre 550 pénz. Úgy még egész korrekt ár. Főleg, hogy elég hamar elfogy nálunk egy doboz. Ráadásul, ami fontos, hogy nagyon jó minőség!
Én nem vennék 65% poliészter cuccot még játszóra sem, nagyon műanyag, szerintem. :( Akkor már inkább turis pamutot.
Osztom Kuha véleményét, szerintem is nagyon jó a rózsaszín világosszürkével. :)

Kuha,
Én is voltam ma a Pólusban, Beninek vettem ajándékot a szülinapjára. Holnap után lesz! Kár, hogy nem futottunk össze, megcsodálhattam volna Gergőt. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Az előbb lemaradt. :(
Ayse, Nyúlné, Totka
Nagyon köszönjük a bókokat kicsit tudálékos, de nagyon puszilgatni Danigombóc nevében. :)

benianyu

Benianyu!

Nem is tudtam, hogy tejpépből is van receptes...
Bocsi, nálatok van tejallergiás..nem emlékszem, hogy írad volna :oops: :oops:
Vagy csak Te kéred direkte a HA-s változatot?

Nadrág: Mostmár mindegy...napi 3 szori átöltözéssel kb max 2-3 órát lesz benne Léna, úgyhogy nagy baj nem lehet a műszálból.
Remélem :)

Maresz!
Képzeld Zuglóban 6 körül volt nagy zuhi, és utána rögtön DUPLA SZIVÁRVÁNY!!!!!!!
Ilyet még sosem láttam, tök szép volt. :P

Barbi!

Szederfalós kép cuki! :P

M.
Na aztán a Danobiuson bemondták, hogy megint a vasárnapihoz hasonló vihar közelít, erre gyorsan berongyoltunk az IKEA parkolóba. Úgyhogy mi megúsztuk...

Nyúlné!
Akkor most jól pórul jártál mi?Alighogy megvetted a járgányt elindult Marci.

Ruha!
Rózsaszín lett fehérrel... :? :? :?
Többet nem viszem férjet magammal..olyan vaskalapos..semmi trendibe nincs benne :? :?
Lebeszélt a barnáról.. :?
Pedig úgy tetszett...

Viszont:

Kuha!
Képzeld a C&A-ban olyan édi farmerruhát vettem Lénának narancssárga garbóval volt és ha jól emlékszem 2990.- volt.
De valami haláli édi, majd jól elfényképezem Lénát benne!
Olyan cuki!

Kép

Kép
megann

A vad motoros:
Kép

(Nem tud ám még motorozni, de tetszik neki ücsörögni rajta)

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Pár mondat:
Elkezdődött a ház felújítása, átalakítása. Jó sokat kell rohangálni, szervezni. Tegnap kiütöttek egy csomó falat, de ezután már csak az építés van. Szept. 2-án költözünk. Ivinek meg 1-én már tanítás.
Szép lesz, ha elkészül. Majd tarthatunk talit ott is.

Kincsi lassan 11,5 hónapos. Masszívan feláll és ácsorog. Ha a kapaszkodik az ágyba akkor gyors, mint a csik.
Most jön 3 foga, így 8 lesz.
Ma vettem egy nagykerekű lengyel bkocsit, mert Váchartyánban nem a legjobb az utcánkban az út. Így viszont simán lehet ezt használni.

Barbi tündériek a srácok.

Kisnyúl most is elragadó :)

Tomi is nagyon aranyos.

Ennyire futotta, mert leesek a fáradtságtól, így inkább megyek zuhizni.

Puszi

Kriszta,Kincső

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Egy pár kép a hétvégéről.

Na, esik még az eső?
Kép
Jujj, de élvezem én a ...... apa nyakában a lovacskázást.
Kép
Anya, én is segítek jó?
Kép
Apa, ezek itt női dolgok.

Kép

Kép
Kép
maresz

Megann
Léna nagyon lazán üli meg azt a járgányt. Biztos, hogy nem vadmotoros? És azok a világító kék szemek :lol: :roll: :lol:

Kép
Kép
maresz

:evil: :evil: :evil:
elmentem a tescoba bevásárolni és alényeg nem volt!!!!!
se Szentkirályi,se olyan dobozos tej(kartonnal)amit mi iszunk,se HohesC(kartonnal),amit mi iszunk,se olyan porszívózsák,ami nekünk kell! :evil: :evil: :evil:
a fenébe!jó a többit megvettem,deazt a környékeen lévő kisboltba is megvehettem volna egy séta keretében Kisnyulammal!asszem úgy bepipultam,hogy holnap megrendelem a GRobyval és kész! :twisted: :twisted: :twisted:

:roll: :P amúgy kellemes éjszakát mindenki másnak! :lol:

Thomasanne,
pont Fanni mamájánál voltam,amikor néztük a képeidet és olyan szép lett a parkettás,mint egy barnamacis képeslap! :P nagyon helyes fiú ez a Tomi gyerek!
Megann,
vadmotorosLéna csúcs! 8)
és :wink:
ja és szerintem azért pórul nem jártam,mert fog ő vele játszani,csak most minden pillanatában a mendegélést gyakorolja!de azért pakolgat a tárolósdobozában,bárpultnak használja,már ültettük rá és húztuk az utcán(élvzte),tologatja.....csak most nagyon elfoglalt! :lol:
BKriszta,
jesszus,de ari lehet Kincső te meg egy fránya képet nem dobsz fel nekünk?????ne mááááár!
KINCSŐT AKARUNK!!!!!!!!édes fürtökkel!ugye nem vágtátok le?
:twisted: csak azért!!!!
Maresz,
végre belőletek is többet látunk már!
női dolgok,mi?! :lol: :lol: :lol:
Benianyu:)
és Fanni nagyon nő és nagyon szőke bombázó már!és sikongat magas cén és gurulgat,meg kúszogat,meg vigyorog állandóan!nagyon csajszis!

na mentem aludni,nekem is itt az ideje,de így legelább elszált a mérgem!
ja és képzeljétek,a párom nővére,aki ikerterhes,most volt a 32.heti :shock: :shock: :shock: UH-n és a két huligán együtt annyit nyom majdnem,mint Kisnyúl születésekor! :shock: :shock: :shock:
kezd izgulni,hogy mekkorák is lesznek azok ott ketten! :lol:
jaj,de várom már,hogy megszülessenek,olyan viccesek lesznek! :P

na jó éjt mindenkinek!de főleg tünés az ágyba nekem!pá!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

No íme pár kép, de ezek is 2 hetesek lassan.

Kincsi csucsukál a földön, április óta nem alszik az ágyában. Kép Kép Kép Kép

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Szép jó reggelt!

Csak gyors bekukk, de látom már kivetette az ágy a jónépet...
Engem Léna vetett ki :? ,reggel 6 kor :? :?

Nyúlné!
Na látod ezért (is) rühellem én a Tescot, na nem mintha a többi jobb lenne.
Ami jó szerintem mostanában az az Interspar, mindig nagyon szép husija van és a zöldség is tűrhető, pékárúból meg kész arzenál van.
Csak sajna nekem eljutni igen bajos, mert legközelebb az Árkádban van, és nem tudok Lénával mit csinálni egyedül.
Babakocsiba nem tehetem, mert akkor hogy tolom a kocsit, meg ki is mászik belőle egy idő után :evil: , a bevásárlókocsiba sem tehetem, mert onnan is kimászik egy idő után :evil: :evil: .Mondjuk mindig próbálom lekenyerezni egy kis rágcsálnivalóval, de egy idő után már nem megy...
Na meg ha az Árkádba megyek, akkor a lábam önálló életre kel :evil: és folyton valami ruhaüzletbe vezérel... :P :P .

Képzeljétek, kellemesen csalódtam.

Hétvégén voltunk Bricostore-ban és akartam venni Lénának dekorfüggönyt és már nem volt annyi mennyiség és felírták a nevem, telcsiszámom, hogy még lesz belőle és szólnak.
Gondoltam, ááááhhh a francokat...jobb kézzel bal váll fölött eldobják a cetlit..
Erre tegnap telefonált egy kedves nőci, hogy megjött az anyag, itt a cetlim, mehetek!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vannak még csodák! :P :P

Kuha!

Itt a kép a tegnapi C&A-s ruciról.Szerintem haláli.
Monjuk 86osat vettem és egy kissé még nagy, de nem bírtam otthagyni, és kicsit már nem akartam venni.

Kép

A folt a rucin már a mi művünk.Remélem :roll:

M.

Kép

Kép
megann

LÁNYOK!!!!

Ma de.10-kor talzunk a Margitszigeten egy kis sétára,akinek van kedve/ideje csatlakozzon!
Ott lesz:

Duda
Majola
Barbi
Sildike
és én.....eddig......

pussz
annamami

Megann :)

Nagyon csini ruci! :wink:
annamami

Sziasztok!
Ayse
Hangya Szafari :D :D :D Nem tudom, nem nagyon jutottam előre, de ha nem lesz jobb, marad a könyv. Ez a szlovák lagzi, úgyhogy kicserélni nem igazán tudnak majd. De köszi!
Nyúlné
Csak ismételni tudom önmagam:édi-bédi Marcid van!!!!!!Fanni baby is helyes csajszika ám, nem győz majd a fiatalúr válogatni a jobbnál-jobb csajszik közül! :D : :D :D
Barbi
Srácok arik, nem is tudom, lehet, hogy már nem is lesz igazi jó pancsolásra való napsütés, jól tettétek, hogy kihasználtátok a hétvégi meleget!
Thomasanne
Tomid olyan vagány, nagyfiú!!Látom, Nektek is van ám plüss állatállomány!Pannimnak is van rengeteg, de nem igazán érdekli, most a kedvence; szétberhelt egy babának a lábát, és most azt rágja, hurcolja mindenhová!! :D :D
Megann
Igazán csajos mocitok van!!Nagyon szép a ruci is, megmutatod a lakodalmis Léna ruhát is?(tudod, mi is megyünk, bár szept.-ben lehet nadrág kell már a csajszimnak)

Egyébként nagyon irígyellek ám Benneteket a rengeteg bevásárlóközpontokért!!!Végül szeretünk itt falun élni, de ha valamit venni akarunk, irány a "nagyváros", ha meg valami extrát szeretnénk, akkor vagy Békéscsabára, vagy Szegedre kell mennünk, ami kb.60km.! :D Ti meg csak kimentek......!Választék is gondolom, az 1000x nagyobb, mint itt.Na jó, ne panaszkodjak annyit!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Csajok!

Nem tudtok valami jó cipőáruházat, cipődiszkontot ahol csini alkalmi cipőket is lehet kapni és nem horror áron??

Az új őszi modellek 20.000-be kerülnek.
Na ennyit azért nem szeretnék adni most tűsarkúért..tekintve hogy a játszótérre nem a legpraktikusabb viselet!

Egyébként nekem meg ez hiányzik...az öltözködés...amíg ugye munkába jártam, addig szép szoknyák,vasalt nadrágok, fölsők, blúzkák, kis retikül, csini topánka...

Mostmeg.......fentiek közül egy sem jó rám....és egyébként is laposcipő meg játszónadrág :? :? és ugye minden vegyek drágát, meg szépet, amikor a homokozóban úgysem látja senki :( :?
Valahogy úgy érzem azért hogy a nőiességem csorbult...
Ti nem éreztek ilyesmit???

M.

Kép

Kép
megann

Ja és van még egy elmélkedésem..

Hogy a tejpépet meddig adjuk a gyerekeinknek?
Mert mondjuk ki is írta hogy jön a 8. foga a gyereknek..
Na szóval akinek már van sok fogicája, az talán már szívesebben is használja..
Viszont Lénámnak, akinek még mindig csak 2 van, na annak azért a rágás nehezebben megy,(bár tudom az ínyüket is használják), mint a sokfogúaknak.

Ja...Lénának tetszett a DM-es tejpép is..bár megint követelte a sajtdarabkát.. :)
Lénának tökmindegy mit eszik, még a vasszöget is megenné, egyáltalán nem válogatós.Szerencsére :P

M.

Kép

Kép
megann

Totka!

Majd lefotózom a lagzisrucit is, ok?? :wink:

Város-falu téma:
Úgy veszem ki, hogy ti saját akaratotokból laktok falun, ugye?
Beköltöznél nagyvárosba, pl Budapestre??

M.

Kép

Kép
megann

Megann
Hááááát, a fene se tudja!! :) Én még csak-csak, nagyon imádom a nyüzsit, de a férjem nagyon nem szereti Bp-t!Oda járt egyetemre, és kiábrándult belőle.Pedig Ő városi gyermek, én tőzsgyökeres falusi vagyok!De azért lehetne itt is mondjuk Árkád......

KépKép

Hajni&Panna
totka

Jaj, még azt elfelejtettem, hogy a nőcis, tűsarkús dolgokban én max. egyetértek Veled!!Ezért is jó, ha kimozdulunk valamerre, ahová csinin fel lehet az anyuciknak is öltözni!Szép frizura, kisminkelt pofi, stb..

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kriszta! :P :P :P
nagyon angyali ez lány még mindig!és micsoda frizura!
földön alvás,mármint hogy csak ott?????az ágyban nem akar?nagyon jó fej! :lol:
Megann,
nagyon dögös a ruci!
A Tesconál minden jobban van felszerelve :? ,de csak ez volt nyitva este! :?
Annamami és többiek,jó sétát!!!!
itthon van apjuk és ilyenkor közös program egész nap!
most alszanak a srácok,közösen! :lol:
Totka,köszike! :wink:
a sok hülye bevásáró központért meg ne irigyelj minket,mert szörnyű,hogy az ember a napjait tudja ott eltölteni feleslegesen és hasztalanul bezárva,tömegben,zajban!
én sokkal jobban szeretem a kis boltokat és azis kár,hogy nálunk nem divat a sok apró,cuki boltocska,ahova az ember célirányosan mehet és ismerik és barátságosak és egyszerűen jó!vannak néhányan,de nagyon kevés és ritka!
meglenne mindenkinek a kedvenc sajt,kenyér,hús,csoki,virág,tea,fűszer,hal, és még sorolhatnám boltja!
egyszer voltam Párizsba és ott tele van ilyen boltokkal!a kedvencem egy rózsa bolt volt,amit már az utca végén kiszagoltál,a bejárat elötti résztelevolt szórva szirmokkal,kőtálkákban illatozott a rózsavíz szirmokkal,mécsesekkel és bent meg telis tele volt gyönyörű,illatos rózsákal és szirmokkal!káprázatos volt!
a kakao boltról ne is beszéljünk! :shock: :roll: :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

:P :P :P
sikerült feltennem az első felvételt Kisnyuszimról!persze közreműködik Fanni mamája és a háttérben megfigyelhető Fanni kúszás technikája is! 8)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ez volt a második nap,hogy egyedül járt!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!

Kisnyúl haláli! Csak nézem milyen ügyes! Önállóan áll fel? Vagy még kapaszkodik és úgy indul el?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nyúlné
Csatlakozom Rokicához, csak ámulok, hogy milyen ügyi Marcid van!!Apa indította el a videót amit felraktál( :oops: :oops: :oops: ), és Ő is el volt ájulva, kérdezte is, hogy Panni mikor fog ilyet csinálni??

Akarom kérdezni, Ti hogy szólítjátok Magatokat a babáknak?
Erre mifelénk mindenki anyának, és apának, mama, mami, papa, papi nállunk az a nagyszülő.Olyan furi volt, mikor először hallottam!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Nyúlné! :)

Óriási gratula Kisnyuszak!!!!! :D
Nagyon ügyi a kis manó :)

Lenne egy pár hami kérdésem:

- már ehetnek nagyjából mindent gyerekeink most, hogy 1 évesek lesznek?
- nektek hogy esznek egy nap és hogy alakul ált. a napotok?

Nálunk napirend + evés a köv. egy nap:

7 -körül ébredés, egyből 260 ml tápszer(3-as)

10 - körül gyümi evés, utána alvás kb. 11-kor

13- ebéd-főzelék

16- joghurt vagy kefír

17-alvás(mostanában sajnos csak ekkor hajlandó aludni megint )

19- fürcsi , tápi 260 ml és alvás 1/2 8-kor

Általában 260 ml folyadékot iszik meg még külön egy nap.

(sajnos nem sima víz, hanem instant teából tszek egy picike kanállal az íze végett bele)

Lívi ált. 11-kor alszik 1 órát utána meg délután 5-kor 1 órát

Sajnso nem jön össze még az 1x alvás ebéd után.

Alig akar 5-kor elaludni, de akkor már nyafi.

egyébként a 11-es lesz a nagy alvása szerintem az 1 órájával :D

Mea
mea

Jaj még valami, Lívike cumisüvegből iszik még mindig.
És nem is igen hajlandó magától inni belőle

Elég kényelmes a kisasszony, mindent oda kell neki adni.

De a kölesgolyókat legalább eszi két marokkal magától!!!!! :D

Meg kenyeret, kiflivéget stb.

Nektek isznak már pohárból?

Mea
mea

Sziasztok lányok,

Háááát én is csak ámulok, hogy Tüncsi napról napra ügyesebben jár! Már majdnem úgy mint kisnyúl! :wink: :lol: Nagyon jó a videó, el tudod mondani hogy sikerült feltenni?

Mea, pohárból még nem iszik, viszont pohárból szívószállal azt inkább! :lol: Ma megint alig evett Tüncsike, vacsira sem igazán...este te már nem is adsz neki csak tápit? Ami mennyiségi kaja nálatok az a tápi és a főzelék?

Kép

Kép
prüntyi

Kép
egy kicsit rákattantunk a fogmosásra!:)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Helló!

Nyúlné!
Én is megnéztem :)
Édes egy pofa :) :) :)
Olyan hihetetlen, hogy a kis kaméleon így jákál fel s alá..
Ezek szerint nem felejtette el egyik napról a másikra hogy hogyan kell.

Léna is tett ám ma 2 kicsi lépéskét..de ahogy Te mondanád, olyan beszari módon :lol: :lol: , kezei az égbe, egyensúlyozva..imbolyogva..de nagyon édi volt..
Majd én is résen leszek hogy fel tudjam venni.

Figyelem az évszázad poénja!
Férjnek küldtem sms-t este, hogy ha jön haza hozzon 1 zellert, 1 karalábét, 1 csomag fehérrépát(gyökér) a bableveshez.
Na férj hazajön, karalábé nem volt :? , és látom hogy a gyökérnek le van kaszabolva a zöldje, a petrus :shock: :shock: :shock:
Ordítok férjért, aki épp szöszölt a kertben, hogy ugyanmá jöjjön be, osz mondja már el hogy hová tűnt a zöld,..
Hát a köcsög zöldséges :evil: :evil: , mivel látta férjen hogy sms-ből ovassa a vásárlólistát, megkérdzte hogy levágja e a zöldjét. Erre meg férj, akiről lerítt hogy tök analfabéta, rávágta hogy persze, vágja le... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ja és ezek után rá akart sózni férjre egy csokor fonnyadt petrezselymet, de nem tudta, mert férj mutogatott az sms-re hogy az nincs a listában :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintetetek???? :roll: :roll: :roll:
Ja férj 32 éves!!!!!!!!!! :roll: :roll: :shock: :shock:

Még nagylelkű hogy meghagyta a zeller zöldjét....

Mea!
Ennyit iszik Livike???
Hát.... az én Lénám siralmas, amióta megpróbálom lepattintani a gyümölcsléről szinte 1 deci tea fogy egész nap.
Reggel 150ml tápi a tejpépbe, meg a 200 ml tápi du...aztán slusz...
Térjek vissza a gyümilére???

Pohár:hi-hi..épp írtam hogy 2 napja rúgta ki Léna utoljár a kezemből..katasztrófa..nem is erőltetem annyira..ordít tőle..
Az itatópohártól is..Csak a cumisüveg jöhet szóba.

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Nyúlné :) Kisnyúl nagyon ügyes, nagy gratula a sétához! Megzabálom, olyan édesen totyog :lol: Hihetetlen, hogy egy nap van közöttük Gergővel, de nála még nyoma sincs, hogy el akarna indulni :)

Pussz!
Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Anyira jóóóóóó volt ma a szigeten...... :D

Nyúlné:)
Kisnyuszidat meg kell zabbantani,amilyen magabiztosan söpör!!!! :lol:
ÉÉÉÉÉÉÉDI NA!!!!! :D :D :D

Jucc:)
Jó,hogy jöttél,már hiányoztál.
Klassz,hogy ilyen jól érezték magukat a fiúk a tengernél.:)
Szerettem volna már régen kérdezni,hogy mikor nálatok járzunk nem hagytunk ott egy piros és narancssárga ruhás plüss egérkét,ami tul.képpen egy csörgő és Mazsi kedvence,de sajnos elvesztettük,de nem emlékszem,hogy hol.... :oops: :cry: :oops: :cry:
Annyira béna vagyok,benned van az utsó reményem,hátha nálatok..........megnéznéd?
Köszi.:)

Azért nem írok többet,mert két napja úgy mászkálok,hogy csak a bal kezem van kimanikűrözve. :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:
A másikra nem volt időm. :oops:
Most tűzök és befejezem. :wink:

Puszi.

Megann:)
Szenyó zöldsége. :evil:
annamami

Sziasztok!
Remélem mindenkinél minden rendben, bár visszaolvasni nem tudok.

Teszek fel pár képet az én kis krokodilomról, aki éppen ma egy éves...
Kép
Kép
Kép
Kép
nem tudom miért ilyen sz.rok a képeim... olyan undi :( .

Mindenkinek jó éjt...

Ja, és Benianyu, Beninek nagyon boldog 5. szülinapot!

Kati
Vendég

Kicsi Kornélnak nagyon boldog első szülinapot!!!

Annamami :) Köszi. Sajnos nincs semmiféle ismeretlen játék nálunk, nem tudok jó hírrel szolgálni az egérkéről :( Nincs is hasonló egérkénk, pedig, Nektek adnám, ha lenne / annyira nem férünk a játékoktól, hogy csak na.../

Lányok! Nem tudja valaki véletlenül Cinka telszámát? Olyan régen nem jelentkezett, hogy én már aggódom. Emilre nem reagál, remélem, csak a netje nem jó.

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Annamami!
Nálam van az egérke! :) A költözéskor néztem, hogy ez meg kié lehet, gondoltam is, hogy biztos a nálamtalin maradt ott, de mindig elfelejtettem irni. BOOOCS!:oops: :oops: :oops: Most aztán feltétlenül találkoznunk kell a közeljövőben. :wink:

Nyulné!
Fantasztikus a kis duracell nyuszid, megzabálom annyira ügyes. És a jellegzetes csücsöritős képét meg legszivesebben összevissza pusszantanám. :lol: Fannicsajszi meg szupergyönyörűséges.:)

Totka!
Köszi a hiányolást :), de egész nap rengeteget rohangálok a most kezdődő épitkezés miatt, este meg miután Maja 1O körül elalszik, olvasgatom a fórumot , de irni mar ált. nincs energiám. De imádom olvasni, meg nagyon fontos is nekem, csak a helyzet az, hogy nem vagyok egy kifejezetten grafomán tipus (enyhén szólva utálllok irni:evil: :oops: ), a személyes kapcsolatok és a szóbeliség sokkal inkább az én zsánerem, úgyhogy ez lehet az oka, hogy viszonylag keveset irok. :? Na de a lényeg, hogy a képeket láttam, nagyon szépek vagytok családilag és az a torta valóban egy műalkotás (ezt annak ellenére komolyan mondom, hogy én nem gyarapitom a barbiebaba kedvelők táborát. :wink: Nagyon tehetséges a tesód. :)

És imadtam a dugóevő szépfiút:D , a szerdresképű pancsolós törökbasát :D (és ahogy Nolcsi ölelgeti az nagyon megható :oops: ),a nagyonhuncutmosolyú vadmotorost :D, a nőegylet oszlopos kis tagját :D , a fürtüs tündérkét :D, a világ legédesebb fogkefe reklámját:D és persze a szülinapos nagyfiút. :D
BOLDOG SZÜLINAPOT KORNÉL! :D

Jucc!
Jó téged is ujra látni. :) Sajna nem tudom Cinka számát, de már én is gondoltam rá, meg hogy mennyire el van tűnve. :(

Cinka!
Jelentkezz!!! :) :) :)

Most mennem kell, mert mindjárt éjfél és az azt jelenti, hogy apjuk már megin egy évvel öregebb lesz, és én ilyenkor éjfél után egy percel mindig jól körülugrálom és megszeretgetem, meg jól meg is ajándékozom meg még .... :wink:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

:P :P :P
köszönjük a dicséreteket!nagyon fura így látni nyulamat,eegész nap :shock: így nézem! :P
Roki,
még nem áll fel önnálóan.de mintha azt térdelésből fogja megcsinálni úgy,mint valami orosz néptánclépés,mert amikor a leborulós-imádkozós gyakorlatát végzi megpróbál felugrani talpra :shock: :shock: :shock: és szerintem nemsokára össze is hozza,na akkor egyenesen viszem az orosz táncosokhoz! :lol: ,arról nem is beszálve,hogy anyumnál van egy nagy tálcsa kavics,ami fölé szokott álni és egyik kezével kapaszkodik a lábaival meg elkezd egy helyben taposni,de azt úgy,mint az Ír táncosok :lol: :lol: :lol: fetrengünk a röhögéstől ilyenkor(is)
én nem tudom,de azt hiszem nagyon gyorsan kell majd találnom Kisnyuszinak valami energia levezető dolgot és az biztos,hogy nem a golf vagy a sakk lesz! :lol:
Totka,
nálunk én a mama ,de inkább a mami,mamiiiii vagyok,nagyNyúl meg ugye a papa,papi,papiiiiiii
nagyszülők: anyumékat már az unokahugik elnevezték Ludusnak(Ludmilla) és Bandusnak(András) szerintem ez ránk is ránkragad majd!párom apja lehet nagypapa néven fog futni,de lehet valami neki is ki lesz találva,pláne hogy én Somló papának hívom :oops: ,felesége ,akit én főleg a fiatalsága miatt nem tudok lenagyizni(amúgy imádom,nagyon ari nő)gondolom akkor Zsuzsa mama lesz!
de mit tudom én!
Mea,
napirendszerségünk:
5-6körül ébredés-220tápi
8-9-10körül alvás,régebben ez is tápit jelentett,most kis banánt,kiflit ilysmit
ebéd kb.11-12(alvásától függ)főzelék vagy tápi,attól függ mit tudok beletolni az arcába,mostanában megint eszi a főztömet)
2-3-4körül alvás,elötte vagy utána kis gyümi vagy köles,vagy kifli,szóval valami
8tól etetés,altatás,ami tápit jelent!
üvegeset abszolút nem eszik,a püréket is hanyagoljuk és a tápit is próbálom folyamatosan elhagyni!
és végre nem prüszköl,ahogy közelítek a szájához,így megy is az etetés!

én már nagyon várom,hogy 1éves legyen és kaphasson tejes,tojásos,lisztes(azt eddig is azért) dolgokat!

inni csőrösből iszik,de meghúzza az üveget is,azon vagyok,hogy poharasok legyünk! :roll:
Prüntyi,
Tüncsi popót feltolva áll fel,ugye?
én a www.photobucket.com -on regisztráltam és oda tettem fel,majd egyszerűen áthúztam a címet ide!ez így értehető :roll: ?
fogmosás:
pedig utálta a fogrémet,amit apjuk az ujjára kenve próbált megszoktatni Kisnyuszimmal,de a fogkeféink nagyon tetszenek neki,pláne ha berregnek és kiszipkázt a fogkrémet
:? ,már bekészítettük az ő fogkeféjét,hogy mégis inkább azt szivogassa! :lol:
Jucc,
:D ,ej ráérünk még!
Nemesek,
krokodilodnak BOLDOG BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!
torta?ajándék?parti?képek?
amiket feltettél azok is jók és nagyon jó kis husiban van az öregfiú!
Beninek is BOLDOG 5.SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!
ő mit kapott?
Majácska APUKÁJÁNAK IS BOLDOG SZÜLINAPOT! :wink:

nemtom kit hagytam ki,majd visszanézek,de nyulam ébredezik(ma meglepően sokáig alukált)

és egy kérdés:
jövő héten tali nálam?????????csak a péntek nem jó

mentem

Emese és MarciKépKép
nyúlné

és akkor legalább(mert gondolom jön Cleo és mamája is)személyesen ápolhatja a kapcsolatait! :wink: :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

nem,Maja és mamája,de persze jöhet a nagyi is :oops: :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

BENINEK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!!!

THOMASANNÉNAK IS BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!!
(utólag is :oops: )

ayse

KORNÉLKÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!

Prüntyi!

Főzelék nálunk a nagy hami, meg a joghurt délután.
Ennyi. Ezenkívűl este, reggel tápszer.
Meg a gyümi délelőtt.
Ő nem eszik 2x főzit, egyelőre elég neki így is.
Ha már nem lesz,akkor esti tápit leváltjuk valamire.

Megann, Nyúlné Prüntyi!
köszönöm az infokat :wink:

Mindenkinek szép napot, mi sajnos náthásak lettünk mindketten :(

Mea
mea

Megann!

:) Állítólag ez sem sok, amennyit Lívi iszik :?

De én adok 1 picike teáskanállal teaport(Milupát) a vízbe.
így nem édes szinte semmenyire de megissza.
Meg a agyümilevet is hígítom.

Próbáld ki hátha Lénank is bejön így!

Mea
mea

Kuha! :)

Sajnálom, hogy nem jött össze megint, de nem szeretném ha véletlenül elkapnátok tőlünk ezt a fránya betegséget.... :(
De ha jól leszünk megyünk mindenféleképpen!!!!
Majd csavizunk egy jót! :)

Mea
mea

Valaki aki Újpesten vagy a környékén lakik!!! :)

Jártatok már a SIESTA OUTLETBEN STOP SHOPBAN???

Milyen?

Mea
mea

Még valami:

Ki megy a börzére 2-án???????

Mea
mea

KORNÉL!

ISTEN ÉLTESSEN AZ ELSŐ SZÜLINAPODON!!!

ayse

Megann!

Megértem, amit a nőiességről írtál, én is átmentem rajta, sőt másodszorra úgy érzem, még egy szinttel lejjebb kerültem.

A munkábajárás majd segít. Még úgyis vagy harminc évig kell.....

ayse

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni.

Nem tudjuk mit csináljunk Zsuzsa éjjeli ébredéseivel. Még mindig ébred 1-2-szer éjjel, de a különbség az, hogy mostanában 1-2 órát fenn is van. Ha David megy be hozzá, sír. Hol csak nyafizik, hol torka szakadtából üvölt. Ha én megyek be hozzá, akkor egy ideig jó, mert szopizik, de nem alszik rajta vissza, és egy idő után már fáj. Akkor lecsatolom, akkor nekem is ordít. Ma éjféltől egyig volt ez a program, aztán 5kor végérvényesen felébredt mikor egy félóra "szopizás" után leszedtem a mellemről.

Már arra is gondoltam, összeszereljük a kiságyat és visszaszoktatom. Ha velünk is sír, akkor egyedül is sírhat, nem tökmindegy? Csak egy akkora visszafejlődésnek élném meg ha most, két héttel az első szülinapja előtt kéne visszarakni rácsos ágyba. (Most egy matracon alszik a földön. Amiről lemászik és jön értünk ha nem vagyunk elég fürgék mikor éjjel kurjant.)

Szerintetek?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica!

Lili négy éves elmúlt, amikor átköltözött a rácsoságyából a kiságyába és egyidejűleg a saját szobájába. Jó ez szélsőség, de nem találok benne semmi kivetnivalót, ha egy egyéves baba még rácsos ágyban alszik. Szívemből ellenzem a sírni hagyós módszert, nem is alkalmazom, mert ANdris a szopi után elalszik. De ez az az eset, amikor megpróbálnám. Két-három naptól még biztosan nem keletkeznek maradandó sérülések a lelkében, és állítólag akkorra már eredményt lehet elérni.

ayse

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: