Jó reggelt mindenkinek!!
Tegnap voltam dokinál,igaz sokat vártam,de most kivételesen tök jó fej volt a Sipos doki.A szakmai részében ezeleőtt sem találtam kivetnivalót,csak mindig olyan flegma volt,vagy sietett vagy valami.
Szóval ő is kislányt mondtott, mostmár másodjára is ezt halljuk,remélem nem alakul másképp,mert már nagyon ráálltam,hogy két kislányos anyuka vagyok/leszek.
JUBE! örülök,hogy segíthettem.én is oda fogok járni kismama jógára,szerdánként reggel..Szeptember 4től ugyanis Mandula lányom oviba megy(halleluja,halleleuja...)magányosan telnek majd napjaim,így egy kicsit lesz időm foglalkozni magammal.
BEA! ha van kedved velem tarthatsz,együtt röhögni mégiscsak jobb,mint egyedül
Apropo,hízás:Mikor Mandulát vártam,úgy híztam 20 kilót,hogy dolgoztam,tornáztam a 7.hónapig(aerobikot).Igaz ettem,de nem zabáltam.Nos,ezek után elgondolkodtam,hogy vajon mit kéne még csinálnom,hogy az ideális súlynövekedést kövessem..mert kétségtelen könnyebb 5-6-7-10 kilóval összesen,mint 20-szal.
Aggódtam egy kicsit,hogy nem fogom leadni,de szülés után 3 hónappal már "csak 6" kiló volt rajtam,aminek leadására nem tettem erőfeszítéseket,csak tavaly nyáron,akor viszont pikk-pakk leadtam.Sőt soványabb lettem,mint Manka előtt(58 kg,az 171 cm-hez,az nem rossz,szerintem)
A második gyereknél már rutinosan hízok

,nem mondom,hogy nem zavar,mikor mások ennyit se híznak egész terhesség alatt,de elfogadtam ,hogy ez van..illetve nem teszek semmit ellene,hogy ne így legyen,diétázhatnék(a védőnő,mindig beírja,nagy kerek betűkkel,hogyv DIÉTA),de annyira nem érdekel.Tudom,hogy leadható, le is tudom adni.
Szóval Bea,ne stresszeld magad,majd lemegy.Illetve örülök,hogy megnyugtatott az én,szerintem nem ritka példám..Mert azért csinálnék egy országos felmérést,hogy a nők nagy része terhesség alatt mennyit hízik..Csináld ahogy jólesik, a szakirodalom meg azér van,hogy egy idő után jót nevessünk rajta.
Andi! Az én lányom is jobban szerette az egyik cicimet,sőt a mai napig,mikor simogatni támad kedve,csak a jobb cicimet simizi
Üdv ILDI35-nek és GYÖRGYINEK! Valamelyikőtökkel egyidőben szülök,tán györgyi?mikorra vagy kiírva?
Szép napot mindenkinek,durca