Sziasztok!
Dora, borzalmas lehetett!......

Én csak olvastam róla itt a neten, de ez elképesztő......
Nemsokára szülinapoztok? Jaj, de jó!!!!!!!! Mi is nagyon várjuk már a Zsófi babáét.
Kecsoné Katikájának is vmikor most lesz, ugye? Jól emlékszem? Talán 26-án, ugye?
Ser, nagyon édes Hanna....én sem fogok túlzottan örülni, ha pancsolni fog Zsófi.....pedig így tanulja meg ugyebár.....
Lina, ez elég félelmetesnek hangzik, hogy csak kötelekkel tudsz lejutni....

Nem tudom, hogy lennék-e olyan bátor.....és mi kell ahhoz, hogy ide lemehess? Gondolom nem mindenki jut le....vagyis mehet le....a lejutás.....remélem én lejutnék.
Lilinek tényleg jó nagy haja van.
Scooby-doo, a Konzervgyári menza Békéscsaba felé van. Az aluljáró után. A Lidl-el mejdnem szemben van. Az tudod, hogy hol van? De ha felhívod őket, és megmondod, hogy kiszállítást szeretnél kérni, akkor ha beleesik a körzetükbe, ki is viszik nektek! Ezt ők tudják megmondani. Én meg azt hittem, hogy egy másfél éves mellett több ideje lesz már az anyának....takarítani, főzni....én most is úgy takarítok, ha apa itthon van, vagy ha anyukám, vagy nővérem eljön játszani arra az időre Zsófira.....
Kattic, gyere többször, ha tudsz! Mit dolgozol már?
Nyhk, nagyon aranyos ez a kép!

Nekem is van olyan, ahol a dédire mosolyog nagyon a bébim.

Dédi boldog is volt tőle.
Nagyon szép a ké, ami a két gyerkőcödről készült! Tényéleg mekkora haja van Ádámnak. Nagyon ritka az ilyen haj, fiúknak, nem? Vagy butaságot kérdeztem....
Ser, Dora, ott kölcsönöztük a bicikliket. Lehetett. Bár gyerekülést vittem, nem szeretem hátul, Zsófi sem szerette, csak nem tudtuk felszerelni, mert ez az ülés, a miénk, csak aluvázas biciklikre jó. Így maradt az ottani gyerekülés, ami hátul volt. De végig csak a cipzárját rágta Zsófi egész úton, aztán amikor megunta, akkor meg nyafogott hátul. Elöl semmi baja nem szokott lenni Zsófinak, sőt énekel is hozzá.

Na nem baj, sokáig elvolt a cipzárjával.
Dettus, jó, hogy jelentkeztél! Már akartam kérdezni, hogy mi lett a fürdőmacival? Találtatok? Vetettek?
Pille, nagyon ügyes Orsi!

El is hiszem, hogy kint vagytok a levegőn...mi is ott lennénk, ha ki lehetne használni az udvarunkat.....de sajnos nagyon rossz...nincs egy darab árnyékunk sem.....pedig Zsófi imád kint mászni. Na, bent is.

És áll fel mindenhol ahol csak tud.
Képzeljétek, megáll már tök sokáig egyedül. Olyan aranyos. Elengedi a kezünket, és ácsorog. Persze, ha észbe kap, akkor lecsüccsen. És nagyon szépen le is ül. Persz borulások vannak, ha egyik helyről a másikra akar menni...mint tegnap, és nem érte el ....nagyot borult szegénykém. Nagyon sajnáltam. Dehát balesetek mindig vannak, lesznek.