A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Andy!

Azért félek, mert az elsõ lombiknál is az az elsõ stimulálás nem sikerült, csak utána a második. Attól félek, hogy esetleg most se fog elsõre sikerülni és újra kell másodszor is kezdeni a stimulálást. A fizikai fájdalmat kibírom én, de anyagilag nem tudom hogy fogom birni.

Éva
Éva

Sziasztok!

Épp most szállt el az egész eddigi hozzászólásom! Kép Kép Kép Nincs idõm újra elolvasni, hogy kinek mit akartam írni, ezért akinek gratulálni kell valami jóhoz gratulálok, akiért szorítani kell, szorítok, akinek együttérzés kell, azzal együttérzek!
Üdv az újaknak közöttünk, ne maradjatok sokáig!!! Vár a mási topic benneteket legalább 9 hónapra!!! Kép

Nem tudtam a héten jönni, ezért most dobom a táblát! Pénteken, ha lesz egy kis idõm rá, akkor küldöm a következõt, de utána majd csak 23.-a után fogom tudni felrakni! Kép

A talihoz jó idõt kívánok (meg magamnak is Kép )!!!

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Gitta
Légyszíves kijavítani a táblázaton az adataimat 8.c.4 cn.
Köszi.

Igaz, hogy nem írok de azért rendszeresen olvaslak Titeket.

Üdv mindenkinek és sok szerencsét (sok babucit).

Nina
Nina

Vanda

Nagyon sajnálom, én nagyon jól emlékszem Rád, az arcodra is, mert egy ideig a fotótok is fenn volt a zebrán. Nagyon sajnálom, nagyon nagy erõt kívánok Neked a következõkben, és ha bármilyen segítségre van szükséged, csak írj.

Bea
Bea

Akkor a már sokunk álltal kívánt friss babás táblázat! Kép

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Most jöttem vissza az irodába.
VANDA:annyira sajnálom! Várunk vissza, de inkább egyenesen a másik topicban landolj!
GITTA:kösz a táblicskut, úgy tûnik nincs kiért szorítani, mindannyian "visszaesõk" vagyunkKép
ÉVA:persze, hogy sikerülni fog! Ilyet ne is gondolj, hogy nem! Az semmit nem jelent, hogy volt az elõzõnél!!Kép
OFF:ugye ha egy napig barna mielõtt elindul a Niagara az nem utal hormonhiányra???
Virág
Virág

Éva!
Szorítok neked nagyon!KépSikerülnie kell!!!Kép
Hát mit mondjak én sem nagyon tudnám fizetni a lombikot azért gyüjtögetünk mi is ha rá kerül a sor akkor ne kelljen azt mondani az orvosnak hogy nincs rá pénzünk. Amúgy az elsõ lombik nektek mennyibe került? Milyen fizikai fájdalmakra gondolsz?

Puszi

Andy
Andy

Gitta! Hopp, úgy látom én eltüntem a táblázatból, még egy okkal több hogy besegitsek. Ahogy igértem, már van otthon net, igy át tudom venni egy ideig. Irtam neked mailt, majd légyszi olvasd el.

Vanda! Szomorúan olvastam, együttérzek veled, késõbb várunk vissza!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KARMEN:azért valld be nem bánnád, ha végleg eltûnnél a felsõ táblázatból!Kép
Virág
Virág

Laura!
Nekem sajnos nem segitett a Norcolut Kép, de ez nem jelenti azt, hogy Neked sem fog! Lehet, hogy nekem a sargatest hiany mellett mas bajom is, remelem ez hamarosan ki is derul, mert mar vizsgalgatjak a hormonjaimat.

Eva! En eppen szabin leszek, amikor kezdodik a kovetkezo lombik felkeszules Kép, ezert mar most szeretnek nagyon-nagyon sok sikert kivanni!
Arra en is kivancsi lennek, hogy anyagilag ez mennyibe kerul.

Virag! szerintem, ha csak egy napig van barna, akkor nincs gond.

Andi
andi28

ANDI:köszi!Kép
Virág
Virág

Virág! hát ez az, ha azért tüntem volna el! Remélem hamarosan az lesz az oka.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Üdv ezen a pocsék napon! Ennél rosszabb napom sose legyen, a lakásvásárlónk visszamondta nem veszi meg, a munkahelyen zûrök, mindenki hápog meg anyázik, és még a szép új bábtörlõnket is ellopták!!! Kép
Vanda, nagyon sajnálom ami apukáddal történik kitartást kívánok és sok-sok erõt, és ha bármiben segíthetünk csak szólj!
Laura, üdv köztünk , aztán gyorsan menj másik topikba a kismamák közé! Kép
Éva, bízzál az csodákat tesz, ne a rosszra gondolj mert az rögzül, mindig csak a jóra Kép
Gitta, kimaradtam a táblából! Nem mintha hiányoznék magamnak, de legalább tudnám hol tartok.Kép Apropó annyi vérem van mint még soha. Miért hiszem azt, hogy az jó ha sok vér jön? Ez a teától van?
Holnap hazaengedik a fürjemet úgy várom, hogy itthon babusgassam. Kép 2 cm-es a vágása! Szomorú tény, hogy amig ott volt egy pasi elment egyet mûtöttek holnap kettõt mûtenek, szóval nagyon sok a problémás fickó, mi meg a nõi statisztikát rontjuk, á be is fejezem mert csak károgok. Holnap már jobb kedvem lesz (azért ez a lábtörlõ ez fájt)A lakásvásárló is fáj ááááá most üvöltök mérgemben! Sziasztok véreshurka helyett mérgeshurka vagyok Kép
vereshurka

Hurki! Akkor vigyázz a héten a péntek 13-al!! Komolyan remélem sikerül eladnotok a lakást, mi is igy jártunk télen, már az elõszerzõdést is megfogalmaztam, mindenre kiterjedve, erre nem jöttek el. Legalább felhivtak volna ne várjuk õket! Férdejnek gratula a bátorságáért, azért az kellett!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szép jó reggelt mindenkinekKép
HurkiKép
Nagyon sajnálom...remélem mielöbb megoldódik a lakáseladásotokKép A Férjednek gyors felépülést kívánokKép
EdiKép
Ha lesz idõd dobsz majd egy talis listát? Már többen lemondták és meg kéne néznünk hogy áll a dolog...

Puszi: Doris
doris

Sziasztok!

Andy, Virág, Andi, Hurki!
Köszönöm a biztatást!

A fizikai fájdalmat úgy értem, hogy a sok szuri azért már egy idõ után fáj. Meg van egy szuri, ami mindig nagyon csíp. Meg a beültetés sem egy túl kellemes. De hát a babáért én mindent kibírok.

Anyagiak:
Nálunk az elsõ sikertelen stimuláció és utána a sikeres stimuláció összesen 210 ezer Ft. volt.
Most a 2. lombikhoz is már megkaptam a recepteket és megkérdeztem a gyógyszertáros nõt, ez 150 ezer Ft., de ez nem az összes adag, kb. 10 napra lesz elég. Viszont már benne van ebben az Utrogestan és a Progeszteron injekció is, amit a leszívás után kell elkezdeni.

Köszi, hogy szorítottok.
Csak az a baj, hogy ha beindul a lombik, akkor a leszívás napjához közeledve már táppénzen leszek, és akkor nem fogok már dolgozni, és így nem fogok tudni írni nektek.
De van mobilszámom, ha valakit érdekel megadhatom.

Mindent köszönök.

Virág! Egy napos mensi elõtti barnázás nem gond szerintem. Ne aggódj? Amúgy mindig így szokott lenni, hogy 1 nappal elõtte már barna?

Éva
Éva

ÉvaKép
Ne haragudj, hogy nem reagáltam a problémádra... Nagyon-nagyon drukkolok és remélem,hogy ezúttal sikeres lesz a lombikodKép Nagyon sok pénz kell a lombikhoz és fogalmam sincs mit tesz az, aki ezt nem engedheti meg magának... Mikor indul "élesben" a dolog? Én szívesen fogadom a telefonszámodatKép Megírod magánban?

doris

Sziasztok! Kép

Kármen, Hurki!
Javítalak, bocsi! Majd írok! Nem tudom mit szúrhattam el, majd pótolom!

Hurki!
Ne bosszankodj, nem tesz jót! Kép Nekünk is mondták, ne vegyünk szép lábtörlõt, mert ellopják. Én akkor nem hittem el, de látom, van, ahol igaz! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Doris!

Kb. a jövõ hét szombaton kezdõdik a stimulálás, ha pontosan jön meg.

Írtam emilt

Éva
Éva

Sziasztok Lányok!

Mostanában nincs sok idõm a munka miatt és mert sokat járkálok orvostól orvosig. Köszönöm az együttérzéseteket.

Éva nagyon szorítok neked. Kicsit elhûltem a gyógyszeráraktól, tudod nekem is kezdõdik októberben a lombikstimulációm.

Edi!
Arra gondoltam viszek jónéhány eldobható mûanyag tányért és poharat, ne kelljen neked annyit mosogatni.

Orsoly!
Hány óra fele jöttök? Rossz a csengõnk majd figyellek titeket.

Marcsi
Marcsi

Szép napot Mindenkinek!
HURKI:gondolj arra, hogy a házikótok elõl senki sem fogja többé ellopni a lábtörlõt!Drukkolok, hogy mielõbb elkeljen a lakás! Fel a fejjel!
ÉVA:nem mindig, van amikor rögtön piros és olyan is van, hogy az utsó két nap barnázik.Én azt hittem, hogy ez normális, amíg itt nem olvastam a "barna rém"-rõl.
NIKIE,JOVI:
NIKIE: szombaton, ha a Kosztolányihoz közeledsz, hívj - nekem 5 perc odaérni.
JOVI: téged akkor hívlak, ha felvettem Nikie-t. Szerintem onnan kb. 15-20 perc mire a megbeszélt helyre érünk. Jó ez így?
Virág
Virág

Éva!
Légyszi add meg nekem is a számod. Akkor majd küldök SMS-t neked. Ha a nevemre rákattintasz ott a címem.
Húúú kicsit megfagyott bennem a vér, mert akkor még gyüjtögethetünk. Én úgy tudtam 100.000 Ft körül van.

Puszi

Andy
andy

Sziasztok!Kép

Épp most jöttem a vérvételrõl, holnapra lesz meg az eredmény. Gondolom a progiszintem megint alacsony lesz, mert tegnap óta pecsételõ vérzésem van.
Köszi mendenkinek a kedves fogadtatást, még biztos jóideig maradok!
AndiKép
Én is úgy vagyok vele, ha a Norcolut nem fog segíteni, addig járok a doki nyakára amíg ki nem talál valami jobbat. Nem fogok tétlenül várni, mint eddig.

Szoktátok írni, hogy kinek mennyi a hõmérséklete. Na én is elkezdtem mérni, de csak a ciklus 7. napjától. Akkor 36.0 volt 5 napon keresztül. A 12. nap lement 35.8-ra, 13. nap 36.1 lett, 14. nap 36.4, azóta nem ment feljebb, 21. nap ment le 36.3-ra. Érdekes nem? Mondjuk lehet, hogy azért ilyen alacsony, mert hajnali 4-kor mérem digitális hõmérõvel,szájban. Ahoz már nincs erõm, hogy sima hõmérõvel és hüvelyben mérjem. Azért az emelkedés megvolt, nem? Mi a véleményetek?

Sziasztok

Laura
Laura (laura2)

LauraKép
Bocsánat, hogy ezt írom, de ne is fáraszd magad...teljesen felesleges mert így értékelhetetlen a hõmérsékleted.
AndyKép
Bizony, hihetetlen ára van a lombiknak és az elsõ 6 alkalom még támogatott is...
MarcsiKép
Ez nagyon jó ötletKép
EdiKép
Faszenet ne vigyünk vagy mivel gyújtunk majd alá?

doris

Lányok!

Sajnos nem tudok menni a talira, Anyósom bekavart. Nagyon sajnálom. Majd legközelebb!

Éva! Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a lombik. Tényleg piszok drága. Ha valaki szegény, és nem lehet gyereke, akkor esélyt se adnak hozzá. Elég igazságtalan.

Hurka! Sajnálom a lakáseladás sikertelenségét. Barátnõmék is nagyon rég próbálkoznak eladni a lakásukat, sikertelenül.

Laura! Doris nagy szakértõje a hõnek, Õ biztos segít.

Nelli
nelli2

Laura!
Lassan kihülsz már. Mindig ilyen alacsony a hõd? Én hajnali fél 5-kor mérem és 37,3 is szokott lenni ez nem attól függ. Legalább 6 óra alvás után kell mérni és mindig azonos idõben.

Doris!
Az ismerõseim akik nem tudják azok azt szokták mondani, hogy mit izgulok mert a lombik ingyen van. Fel szoktam õket világosítani hogy csak a beültetés ingyenes, de a gyógyszereket majd nekem kell megvennem és csak néznek. Igazán támogathatná a TB a gyógyikat is nem?

Andy
Andy

AndyKép
Maximálisan egyetértek veled... Szomorú, hogy a lombik "pénzkérdés" és sarkítva a dolgot csak annak lehet lombik útján gyermeke aki meg tudja azt fizetni...
NelliKép
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni, reméljük legközelebb már igenKép

Doris
doris

SziasztokKép

VIRÁG: igen, jóKép

Hurki: bosszantó és elkeserítõ tud lenni, hogy így átvert benneteket az vevõtök, de sebaj, majd jön másik, még lehet, hogy jobb áron is tudjátok eladni, hiszen a szezon most kezdõdikKép

Lányok, nem is tudom, miért, de olyan rossz kedvem van. Most abban a stádiumban vagyok, hogy már nem reménykedem abban, hogy ebben a hónapban összejön(jött) a baba. Aztán próbálom azt mondogatni magamnak, hogy a nagylányom is pont ennyi idõvel a gyógyszer abbahagyása után (ráadásul pont az év ebben a részében) sikerült. Mindegy, majd kiderül 1 hét múlva.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

DorisKép
Szerinted hol rontom el?
AndyKép
Nem tudom miért ilyen alacsony, ha napközben mérem 36,7-36.9 szokott lenni. Lehet, hogy tényleg már félholt vagyok, mert ma a vérvételen nem találták a vénámat. Vizet itattak velem, de utána is csak második szúrásra sikerült mert elsöre nem jött semmi.
ÉvaKép
Én is szorítok, hogy sikerüljön a lombik.

Laura
Laura (laura2)

Laura: hüvelyben kéne mérni, mindenképp. Egyébként meg lehet ilyen alacsony szerintem.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

LauraKép
Sajnos több helyen is... Az elsõ és legfontosabb, hogy kzárólag popsiban vagy hüvelyben érdemes mérni a másik pedig, hogy hagyományos higanyos hõmérõt kell használni. Ehhez kell társítanod az azonos idõpontot, minimum 6 óra alvás után közvetlenül ébredéskor (sem enni, sem inni, sem felkelni...stb nem szabad). Azt javaslom hogy önmagadat is meggyõzd a dologról két hétig mérd mintkét helyen. Tehát szájban digitálissal ill. azonos idõpontban hüvelyben is hagyományos hõmérõvelKép Meg fogsz lepõdni a különbségenKép Hidd el én is kipróbáltam. Hónapokig mindkét helyen mértem, de most már csak hüvelyben méricskélek.
JoviKép
Fel a fejjelKép

doris

Éva! Nem értem, nekem mindig csak 3 napi szurit irnak fel (és másoknak is) mert 2-3 naponta van UH, és úgy döntik el hogy kell-e és hogyan változtatni a szurikon.
Nekem akkor szerencsém volt, mert "csak" 45e volt a szuri, bár ha hozzáadom a többi gyógyszert akkor 55e-re jön ki.
Nekem is van olyan szuri ami nagyon csíp. A hasamba meg fáj is. Viszont ott elmúlt az évtizedes rosszullét, elájulásom ami szuráskor máskor volt. A végére teljesen megszoktam, már nézni is birtam.

Marcsi, Andy! Már többször is irtam, a gyógyszerárak a lombikhoz egyedileg változoak. 2en sem kapjul teljesen ugyanazt a kezelést, mert ha a szurik ugyanazok is nem biztos hogy ugyanannyi napig kell kapni. Igy az árak igy egyénileg változnak. Nekem a doki 70e mondott csak a szurira, tabletta nélkül és ahogy fentebb irtam "csak" 45e lett. Szóval lehet hogy nektek se kell annyit kapni. Tapasztalat annak drága, akit nehezebb stimulálni. Nekem ezzel sosem volt gondom, most is hamarabb jutottam oda hogy leszivják, mint mások akiknek pedig hamarabb kezdték a szurikat. Fel a fejjel,majd ott eldöl nektek hogy lesz!

Andy! te is rosszul tudod, a tb támogatja a gyógyszereket, csak 50%-ban. Igy is ilyen sokba kerül. De igaz van nagyobb támogatás is lehetne rajta.

Doris! Rosszul tudod, 5 ingyenes.

Nekünk szerencsénk volt, mert már tavaly dec. megtudtam hogy lombikra kell menni, de csak júliusban kezdtük, igy kicsit jobban fel tudtunk rá készülni anyagilag. Gyakorlatilag fél éve nagyon erre sporolunk.

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KarmenKép
Bocsi, akkor ez még szomorúbb...

Doris
doris

Sziasztok! Szép jó napot (bár már dél elmúlt)! :-)

Írtok valamilyen teáról, de nem találom a régebbiekben hogy pontosan mirõl is van szó.
Ha leírnátok én is megpróbálnék rásegíteni ezzel is!

Leone

KépKép
leone

Sziasztok, ma is ki vagyok bukva Kép, de már csak a munkahely miatt vagyok ideges, olyan undorító ügyfelek vannak, az ember kiteszi szívét lelkét, de az sem elég, csak üvöltöznek meg fenyegetõznek, az igazgatóság meg persze hogy nekik ad igazat, mindenki egymásra mutogat---á a szokásos undormány!Kép
A lakás remélem tényleg elmegy hamar én is azt gondolom most jön a szezon. Meg szép is jó is jó helyen is van, reménykedek ezerrel Kép
Éva, Marcsi, sok sikert a lombikhoz, bíznotok kell, ma már olyan sokat tud az orvostudomány, és mi majdnem ugyanannyit Kép, szóval fel a fejjel Kép Ki tudja atalilistát? MOst akkor hanyan leszünk, én úgy várom, addigra jobbkedvû leszek, lesz*rom a munkát is. Éva engem is érdekel a telefonszámod, de majd talin megdumáljuk!
Laura, a hõmérõzésnek tényleg csak akkor van értelme ha hüvelyben vagy popóban méred, a száj hónalj nem mérvadó, ott nekem is csak 34,5-35,8 volt a hõm, hüvelyben meg 36,3 alá sosem ment, szóval ha valamit ki akarsz olvasni belõle muszály lesz áttérned. Egyébként sokakat stresszel is a méricskélés, én nem vagyok képes tartani a 6 órát alszok elõtte, meg ugyanazon idõpontot, manapság hajnalban 2 órákat fennvagyok, ezek után ne várjak rendes eredményt. Egyébként én pár napig egyszerre mértem digitálissal meg higanyos hõmérõvel is hüvelyben, és mindig azonos értéket kaptam, úgyhogy én csak a digitálisat használom már, mert félek, hogy elalszom a higanyossal ha sokat kell rá várni, ez meg a csipogással felébreszt (meg a férjemet is Kép )
Apropó kiengedték!!! Végre itthon van, velem együtt, most fõzõcskézek, és nem megyek holnap sem dolgozni, tele van a tököm de nagyon! Mindenkinek lehet baja, elnézik ha klimaxol ha menstruál vagy csak ha szimlpán ideges, kitaláltam ezentúl én is fogok menstruálni meg klimaxolok is és kiadom a mérgemet és undok is leszek nekem miért nem szabad? Kép
Na szóval itthon van és alukál, és estére meg is nézem a sebecskéjét és olyan jó, hogy nem kell egyedül aludni. Kép
Puszik amindenkinek, elég ha a szerelmemre gondolok és nem is vagok ideges. Puszi midnekinek, még jövök! Hurki
vereshurka

HurkiKép
Ne keseredj el! Ez egy aranyszabál: "Az Üf.-nek mindig igaza van..." Persze nincs mindig igaza, de úgy kell forgatni a dolgokat, hogy úgy érezze na most aztán igaza vanKép Tudom, hogy idegtépõ... Próbálj lazítani, pihizni és örülj a PárocskádnakKép A talis listát én sem tudom.
LeoneKép
A lányok többsége palástfû+cickafark teát iszogatKép Úgy tudom 50-50%-os arányban keverik és ezt a keveréke forrázzák. 2-3 csészével nyugodtan lehet fogyasztani napontaKép
Lányok, ha nem jól írtam javítsatok mert nekem (szerencsére) még nem volt rá szükségem.

doris

DorisKépHurkiKépJoviKép
Köszi a tanácsokat, holnap reggel többféle módon megmérem.

Laura
Laura (laura2)

Pontosítok teaügyben annó úgy írták itt a lányok, hogy 1-14. napig "kell" iszogatni, nap 2 csésze 1-1 arányban cickafark-palástfû tea, 10 percig áll a forró vízben, leszûröd iszod és hûû de jót tesz. Az íze sem olyan rossz jó sok citrommal és legalább egészségesebb is leszek a citromtól! És pontosan megjött és erõs is lett és nem volt görcs. Viszont lett egy kis barna ami eddig sosem volt.
Na mindegy, a kaja fõ magától, és most 10 percet engedélyezek a férjemnek a gépnél, eddig mindig õ túrt ki engem innen,most fordult a kocka, úgy ráugranék már megdögönyözném-szorongatnám, de mint a hímestojással Kép ez jó hímestojás Kép szóval óvatosan nem olyan szeleburdin amilyen vagyok. Kép
Doris, most akkor mikortól vagy 3 mûszakos? Én van, hogy éjjel ha nem alszok beülök a gépbe, akkor cseveghetünk is Kép
Puszika Hurki
vereshurka

HurkiKép
Aranyos vagy, köszi a felajánlást a csevegésre, de egyenlõre nem tudom, hogy konkrétan mikortól küldenek el, nem tudom, hogy átmegyek-e arra területre, mert nagyon kedvezõtlenek a feltételek...egyszóval még semmit sem tudok. Addig marad a fél 8-17.00-ig otthon viszont nincs netem így csak napközben cseveghetekKép Köszi a teával kapcsolatos pontosítástKép

doris

Karmen!
Én úgy értettem hogy a gyógyszer is lehetne ingyenes nem csak a beültetés. Mert ez piszokság mert errõl én nem tehetek hogy spontán nem esek teherbe. Nincs igazam?

Hurki!
Ne mérgelõdj sajnos mindenütt vannak idegesítõ ügyfelek! Itt is van belõlük elég és mindent le kell nyelnünk!
Inkább örülj a fürjednek és babusgasd!

Jovika!
Akkor én mit mondjak én még sosem voltam terhes se. Azt se tudom egyáltalán leszek-e valaha az endo mellett.Ebben a hónapban csak UH lesz és még gyógyszert se kaptam. Én is olyan kilátástalannak érzem a helyzetem. Nem léptünk baba ügyben semmit elõre.
Amúgy a hõd hogy áll?

Puszi

Andy

Puszi
Andy

Andy: nem mérem a hõmet ebben a hónapban. A lakás-dolog miatt más gondjaim is voltak, úgy voltam vele, hogy majd, ha beköltöztünk, akkor újra kezdem. Jó lenne, ha nem lenne rá szükség, de mint már írtam, nem reménykedem. Most még a lakásnak sem tudok örülni, azzal kapcsolatban is csak az jár a fejemben, hogy hogyan fogok odajárni a felújítás alatt, amikor itt kell lennem minden átkozott napon a munkahelyemen. A baba annyi mindent megoldana, de úgy tûnik nem akar segíteni nekünk.

Jovi, aki megint depi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

LEONE:magánban elküldöm amit a teákról Nikie tett fel ide.Kép
LAURA:én digitálissal mérem hüvelyben és pontosnak tûnik. Persze csak a legdrágább, márkás digi hõmérõk megbízhatók, én egy olcsóval már megjártam!
Virág
Virág

Sziasztok Kép

Virág Kép Majd hívlak, ha a Kosztolányin vagyok.

Velem történt egysmás, majd megdumcsizzuk szombaton.
A talin sok lesz a süti, úgyhogy sajtos rolót viszek, remélem mindenki szereti.

cickafark

Nikie
nikie

JOVI,HURKI:gondoljatok a szombatra, hátha jobb kedvre derültök!Kép
Virág

NIKIE:remélem csupa jó dolog!
Virág
Virág

Sziasztok Lanyok!
Aki emlekszik meg Lorara, ma delelott beszeltem vele. Jol vannak, mar a 34. hetet tapossa. Kép Jo nagy a pocija es most mar sokat pihenget. Na, meg kezd izgulni a szules miatt.

Jovi! Ne depizz! Igaza van Andynek, neked mar ket lanyod is van. Mi pedig meg odaig sem jutottunk el, hogy lassunk egy ket csikos tesztet. Kép Gondolj erre! Es orulj a nagylanyoknak! Kép

Andi
andi28

Lányok!

Olyan nagyon aranyosak vagytok, hogy szorítotok!
Marcsi!
Szorítok neked a lombikhoz. Elsõ lesz?

Andy!
Alapban kijön 100 ezerbõl is ha elvileg nincs semmi baj. De nálam van, így többe kerül.

Laura, Nelli!

Köszi a drukkot!

Kármen!
Nekem amit most írtak fel kb. 10 napra elég. Az elsõ 6 napra meg van a napi adagok pontos leírása, az elsõ uh. meg úgyis csak a stimulálás 7. napján van. Ekkor, vagyis az elsõ uh.-n mondják meg hogy hogyan tovább. Az nem baj, hogy elõre megvetetik a szurikat. Most így 10 napi lesz meg, a stimulálás meg úgyis legalább 14 napig tart. Úgy hogy az elsõ uh után már csak azt mondják meg, hogy a meglévõ szurikból naponta hányt kapjak, meg még esetleg írnak fel, ha kevés lesz.

az elsõ napokban 4 szúrással összesen 7 ampulla lesz az adagom.

Azt én is érzem, hogy milyen nehéz összehozni a pénzt a lombikra, mivel minimálbéresek vagyunk a férjemmel, de mivel a közalkalmazottak bérét emelik, így most nekünk is valamivel több lesz.

Dorisnak már megadtam a mobilszámom, de neked is megadom Andy ha akarod. Megpróbálom.

Mindent köszönök nektek.

Éva
Éva

ÉvaKép
Drukkolunk de ugye a jövõ héten még leszel?
Andi28Kép
Hogy elrepült az idõ????!!!!! HihetetlenKép Az utolsó talin lorának olyan kis helyes pocakja volt most meg már hamarosan lebabázik... Puszilom Õt isKép

doris

Dorisz, Hurki, Nikie, Virág

köszönöm a teával kapcsolatos infókat!

Én tizenévesen ittam cickafark teát menstruációs görcsök miatt. Egyszer egy hajnalban nagyon erõs mensi görcsökkel ébredtem és anyukám csinált nekem cickafark teát, de az önmagában nagyon keserû és anyukám segíteni szeretett volna, hogy könnyebb legyen meginni, de cukor helyett sót tett bele, nem is keveset. Kép Mondhatom, kellemes meglepetés volt korán reggel! Kép

Más:
Nekem van olyan, hogy a 20 naptól nayon enyhe és tompa menstruációs jellegû fájadalmat érzek folyamatosan. Mi lehet ez?

Leone

KépKép
leone

Éva!
Köszi megkaptam az emilt. Ígérem válaszolok majd rá. Hát akkor tényleg nem lehet könnyû nektek ha a lombik ilyen drága a te esetedben.
Azért én bízok benne, hogy a 2. lombik sikeres lesz.Kép

Jovika!
Ne depizz!
Jövõ héten kell érted izgulnunk?

Puszi

Andy
Andy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: