A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!
Megjöttünk a Balatonról, nagyon jól éreztük magunkat. Igaz, én rendületlenül prüsszögtem, főleg amikor kis kirándulást tettem egy parlagfűmezőn. Tényleg érthetetelne, hogy ebben az országban nem tudnak megoldani semmit.
Julcsi élvezte a társaságot, a szabad levegőt. Kedvence az almafa, az alatt órákig tudna lebzselni, a lehullott almákat kóstolgatva.
Tegnap a vihart Révfülöpön egy pizzériában éltük át, szerencsére nem tartott soká. Ami Pesten volt, az tényleg borzasztó.

Köszönöm a hozzászólásokat Julcsi hurkáinak témájában. Ő 3300 grammal született és most 8 kiló, de picike is, 68-70 centi körül van. Olyan, mint egy kolibri, állandóan mozgásban lévő kis pindurka manó.

Olvasom, milyen ügyesek a babák, milyen sokan járnak már. Kisnyúl teperős képei tüneményesek, elképesztő igyekezettel veti magát mindenbe, amihez hozzákezd.
Julcsi sem jár még, pedig 7 hós kora óta álldogál. Remélem, mire rosszabb idő lesz, elindul, különben nem tud mit csinálni a szabadban.
Ő is inkább okosodik mostanában, sok dolgot mond már. Ma mondtam neki, hogy kap banánt, erre hangosan ismételgette, hogy mma, mma, mma, vagyis almát akar inkább. Legalábbis én igy értelmeztem:)

Annamami, Mazsi csuda helyes lett! milyen jó kis sétátok lehetett a várban Rókicával! Mehetnénk együtt a szigetre valamikor. Ugye, Andi?

Hú, Totka, Panni tortája kész kis Barbie szobor! Biztos fini volt.

Ancsi, a képek alapján nagyon jól nyaralhattatok!

And, Eszti is milyen ügyes! Majd ird meg, milyen cipőt vettél, nálunk is aktuális lesz nemsokára.

Bodza, jó utat nektek!

Julcsi a pizzériában,
Kép

a nyaralóban,
Kép

és a kocsiban:
Kép

KépKép

KépKép
majola

Nyúlné
Cicikinevetéssel most nagyon megnevettettél! :lol:
Amúgy olvasva soraidat, nem tudom milyen teremtmény a párod, de nekem Kisnyúl totál Te vagy! Ez a szakadékbaleset! Vigyázz a pici Nyuszkóra, ok? :wink: :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

És Majola!

Csak én látom így, vagy valóban teljesen megnőiesedett Julcsika pofikája? Komolyan egy kész hölgy ezeken a képeken!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Kuha!

Lelépni?????
Egy fárszt......addig fárasztalak itt titeket, amíg le nem kopik a betű a billentyűzetről... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Úgyhogy resszkessetek... :twisted: :twisted: :twisted:

Járgány...
Látod milyen bamba vagyok...csak nézem mint Rozi a moziban, hogy milyen szuper meg stb..de azt már csesztem észrevenni hogy pedálos...
Néha olyan vagyok mint egy gyerek..nézek de nem látok :evil: :lol: :lol:

Járgánycipelés...
Tééééényleg...ezt majd neked kell cipelni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hú de szenya vagyok mi? Hogy így kiröhöglek????
Hát nem irigyellek...

No de át a cipekedés után lelkiismeretfuri nélkül ehetsz +1 szerelt lompit, mivel ugye megdolgoztál érte.. :wink: :wink:

Nézem ám...milyen szerda, meg péntek..meg Mea????
Privátbuli...mi????
Én is csatlakoznék...de hát most megint fullon vagyok...
Teljes esküvői menetfelszerelést kell vennünk..Lénának, Apának, Nekem....Hétvégén lakzi meg két hét múlva megint...
Jó buli lesz...jó pénztárcaapasztó... :cry: :twisted: :twisted: :twisted:
Már szóltam apának hogy jó lenne feltölteni a hitelkártyát..mondjuk tegnapra :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

M.

Kép

Kép
megann

Benianyuuuuuuuuuu!

Figyu, Te mint gyakorlott 2 gyermekes anyuka..hogy gondolod, miért jobb a a babáinknak az utcán lévő kavics, mint a kertben lévő kavics???? :shock: :shock: :shock:
Más az íze????
Vagy????

Lénát ma nem tudtam beüldözni a kerbe..mindenáron az útcán akart maradni a murva közt :shock: :shock: :shock:

Pedig annyi kulékavics van a kertben mint egy siserehad.

M.

Kép

Kép
megann

Juci :) , köszönjük a bókot! Bár Julcsi néha egészen fickós, de inkább a viselkedése miatt, mert olyan vagány.

KépKép

KépKép
majola

Allergiások!

Nem tudom ismeritek-e, de van egy Ungentum Nasalé nevű mentolos orrkenőcs(patikata).
Ez rendberakja a papírzsepitől kidörzsölt orrunkat. :wink:

Még mindig használ a Xyzal..bár ma már vagy 2-3 papírzsepi elfogyott...de ha ez így marad..hálát adok az Istennek, meg a gégénszdokinak, ha megyek a következő havi adagért... :)

M.

Kép

Kép
megann

Majola!

Nem értem....
Miféle ülésben utazik Julcsi, hogy szinte nyugágynak tűnik???
Hogy lehet ennyire eldönteni?
Vagy csalás van a dologban???

M.

Kép

Kép
megann

Megann, sima bébihordozó, csak talán furcsa szögből fotóztam.

KépKép

KépKép
majola

Prüntyi, Juci!

privit küldtem!

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Köszönöm a szívélyes fogadtatás (akitől kaptam :)) Tegnap a nagy vihar miatt nem volt idegem leülni a gép elké, meg még a kerti sütögélés eszközeit pakolásztuk a férjemmel.

Teszek is fel képet, csak le kell kicsinyítenem, és hát bizony nem vagyok egy nagy guru, majd a holnapi napon talán segítséget kérve... :oops: Bálint már mindent eszik, tej, tojifehérje kivételével. Éjszaka is alszik. :) Szóval jó kis srácom van. :lol:

Megann

Annyira nem vagyok naprakész, bár a kockásagyúak sztoriját ismerem innen. :? Kicsit paranoiás vagy angyalom. :shock: :shock: :? És neked címeztem, mert nem értettem a felvetésed, de mindegy. És igaz, hogy más a net, mint az élőbeszéd, de akkor se kapd már fel a vizet, tényleg semmi okod rá. És nem hinném, hogy nálamnál kedvesebb, mosolygósabb csajszi vagy. :) Szóval tényleg ne döfködd itt a semmit. :lol:

Az nagyon sok szerintetek, ha egy egyéves gyerek 2-2.5 üveg bébikosztot akar megenni??? Vagy növekedésugrásnak tudjam be, hogy Bálintka most állt fel.

pá,
Virág
vadviri

Benianyu
Az orrspray nekem tényleg csodákat művelt. Ma kb. 2-szer hapciztam és ma már csak 1-szer használtam. Valószínűleg a tegnapi eső is használt.
Nyúlné
Köszi az infót, bízom benne, hogy megkíméli a nyálkahártyámat.
Thomasanne
Mi újság, így kifárasztott a kerti parti?

Kép
Kép
maresz

csak egyvalami így reggel,ajd még jövök,de erre teljesen elfelejtettem reagálni :shock: :shock: :shock:
Mea!!!!!!!!
amit Benianyu is írt,ha nincs hányás,szédülés,ájulás vagy valami szokatlan,akkor ne izgulj!
jól megijedehetett Livike,szegénykém!meg gondolom te is!
az,hogy ennyit aludt uutána:
Kisnyuszi mindig a nagy koppanásai után tud a legnagyobbakat aludni,mert az ijedség,hiszti is kifárasztja! :lol: :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

RM

Emese és MarciKépKép
nyúlné

EZ NYULAM VOLT! :oops:

Maresz,azért én is lehet kipróbálom :roll: ,legalábbis két tüszi között most úgy gondolom! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Maresz,
Megyek, megszerzem ma az orrspray-t. Éjjel legalább 40 zsepit telefújtam, viszkedett az orrom, torkom, szemem. :(

Megann,
Én a tejpépet felhigítom tejszerűvé és azt issza. Ennyi kajálás mellé nem kell egy teljes adag tejpép Daninak, szerintem.
Kavicsügyben, nem tudom mi a különbség az utcai és a kerti között, Dani biztos tudná, ő nagy szakértő. Van egy fajta, amit eszik, ami olyan "mészkő-típusú" recés. Azt mondta a barátnőm, hogy talán, mert az hasonlít legjobban a hamletra és azt szoktunk enni. :)

Zsuzsa,
Julcsi tüneményes! :) Nem is találok szavakat! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Megann!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Megkérdezhetem, hová mentek 2 hét múlva lagziba??? Mi is 2 hét múlva megyünk, Veresegyházára. Mekkora lenne már, ha összefutnánk, mi???

Mea

Lívi hogy van? Remélem, végül minden okés az ágyról való lezúgást követően...
Írj egy e-mailt, hogy neked melyik nap lenne jó, szerda vagy péntek?

Kép
kuha

Látom nem csak én vagyok korán kelő ebben a csapatban.
Benianyu
Azért azt nem mondom, hogy a szemem nem viszket, de hogy a többi tünet szinte teljesen megszünt az biztos.
Kicsit irigykedek ám rátok, akinek már lépeget a töpörödött törp manója. Tudom,tudom nem vagyunk elkésve semmiről. Én mondjuk szívem szerint a Brigi 1-2 hónapos kora között megállítottam volna egy kicsit az időt. Azt a szakaszt nagyon élveztem. Akkor még feküdt, ahova letettem, csak a cicit kérte ha éhes volt és aludt is tovább. Akkor többször volt, hogy átaludta az éjszakát is. Most? Hát az alvást inkább hagyjuk. Egyébként meg reggeltől estig meg sem áll. Szerintem naponta több kilométert megtesz mászva vagy kapaszkodva lépegetve.
Tegnap már én is vettem a Briginek Hipp-es tejpépet, este kipróbáljuk. Nálunk az a baj, hogy éjjel amikor felébred sokszor nem is eszik csak cumizik a cicin. Na erről kellene tudnom leszoktatni :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :? :?
Ötletek?

Kép
Kép
maresz

Ja, mi is megyünk két hét múlva lagziba. Ti viszitek a gyerkőcöket?

Kép
Kép
maresz

Azért a kaviccsal vigyázzatok, csak véletlenül félrenyel egy kisebbet, abból nagy-nagy baj lehet.

Körkérdés
: a rizst hogy szoktátok adni? Ha szemes, pörgös, akkor parázok, hogy félrenyeli. Ha leturmixolom, nem eszi...pedig azért az egy jó étel. Burizst szoktam adni, az olyan nyákos megföve is, de hát azért az nem jó mindenhez köretnek (igyekszem ugy fözni ,hogy az a család minden tagjának jó legyen, ne kelljen többfélét csinálni.).
Másik kérdésem: kukoricadarát (kását) szokott valaki fözni? Hogy kell megcsinálni, hogy jó legyen?

Nyúlné, hát ez az, én is ezért irtam be. Igy legyen okos az ember lánya....

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Pár kép csibész Danóról. :)
Kép így kajálok :)
Kép felmászom Beni ágyára, de lejönni még nem tudok :)
Kép kirámolom a cipőszekrényt, amíg anya nem figyel
Kép de ilyen kis ártatlan is tudok lenni :)

benianyu

Maresz, itt azért elég korán elindulnak a gyerekek :) Az átlag a 13 hó....igy ha figyelembe veszed a sok 11 hósan elindult gyereket itt a topikban, akkor hogy kijöjjön az átlag, néhánynak meg nagyon késön kell elindulnia.

Virág, szerintem nem sok a 2-3 üveg bébiétel, söt! Persze attól is függ, hogy mit eszik amugy, de egy egyévesnek (legalábbis a környezetemben levökböl kiindulva) általában már kevés egy üvegnyi kaja egy étkezésre. Ilyenkor már anyagilag is megéri fözöcskézni :)

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Kuha!

Hát összefutni bizti nem fogunk, mert mindkettő lagzi Pesten, vacsi meg Fóton lesz....
Kár..rophattunk volna egyet együtt mondjuk a rántotthús és a töltöttkápi között :wink: :lol: :lol: :lol:

Maresz!

Lagzimenetrend nálunk úgy lesz, hogy napközben velünk lesz Léna, vacsin is, utána eljövünk, hazafelé menet felvesszük anyóst, mi megfürdetjük, letesszük aludni és anyós lesz a főgyerekfelügyelő :)
Mi meg uzsgyi vissza a buliba ropni hajnalig...(én ropni...férj botlábú :( )

Benianyu!
A fehér kő na az a murva, amit Léna is jobban kedvel, mint a kulékavicsot...

Szedit!
Bizony résen kell lenni, hogy ne zabbancson kavicsokat.
Olyan kis sunyi..amikor megyünk be a házba, mindig lepucolom Lénát, és mindig sikerül neki valahogy becsempészni a házba 1-2 kavicsot..
Hogy hogy csinálja????????? :roll: :roll: :roll:

Rizs: Én csak simán megfőzöm és mivel sosem adom magában, csak valami zöldséggel, hússal, ezért utána villával összenyomom a mixet és így nincsen gond.
Gondolod hogy egy szem rizs van akkora hogy krácsoljon tőle??
Vagy kipróbáltad??
Szerencsére krácsolás nálunk a darabos ételtől csak az első 1 hétben volt.

Vadviri!

Ugye most nem kezdünk el azon versengeni hogy ki a kedvesebb, mosolygósabb... :shock: :shock: Miben mérik ezt??Decibellben?????Fabatkában??Zsákban??? :lol: :lol: :lol:

Fura hogy nem is ismersz, mégis bizton állítod, hogy Te miben vagy jobb vagy ilyenebb, olyanabb....mint én.
Én ilyet nem mertnék mondonani..hiszen nem ismerlek..
De ezek szerint Te engem igen..jó neked...

Pranoia?Nem hinném...csak már tele hócipőm a kötekedéssel..(eszembe nem jutna ilyen kérdést szegezni valakinek a 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hozzászólásomban)

Angyal??Én???Nem tudtam, de köszi hogy szólsz :P :P Lehethogy az vagyok...de max a férjemé.... :wink:

M.
:) :)

Kép

Kép
megann

Benianyu!

Még a tejpépről annyit, hogy tudod, talán emlékszel, hogy nem rajongunk a tápiért(kakaó,karamell) sem...úgyhogy szerintem Léna lefordulna az etetőszékről ha a cumisüveget tukmálnám neki reggel is :lol: :( :( :( Örülök hogy egy hete, legalább azt a 200 ml tápit megeszi 1 nap egyszer, azt is úgy, hogy elkezdem 3 kor adni, akkor megiszik valamennyit, aztán megint egy óra múlva...akkor meg a másik felét..
Szerintem inkább már csak szomjúság ellen "használja" Léna a tápit, nem főétkezésnek.

Azért a tipp nem rossz :)

M.

Kép

Kép
megann

Nyúlné!

Gratulálunk Kisnyúlnak, hogy felkötötte a nyúlcipőt!
Ismerem azt az elkerített helyet!
János kórház nekünk is megvolt már ugye, mindkét gyerekkel...

Annamami!
Két nyakláncot (az egyiket ő fűzte), egy pici pólyásbabát, egy kukoricacsuhé angyalkát, egy tükrös szívet, és egy icipici fargaott tigrist (egy kisebb kollekció van már ezekből az évek alatt).

Rokica!
Megértelek a pakolás ügyet illetően. Engem ez a téma arra a Mórickás viccre emlékeztet:
Móricka: Apu, igaz, hogy a futóversenyen cak az első három kap érmet?
Apa: igaz.
Móricka: Akkor a többiek mért futnak????

Benianyu!
Nagyon édibédi Danigombócnak van ám pofikája rendesen! Jó kis puszikat lehet elhelyezni rajta , ugye?

Majola!
Julcsi:):):)
(ez a katicásbugyi felső?)
Parlagfű :(:(:(

Szedit!
Én adok neki rendesen megfőtt rizst (gurulósat).
Vagy egy pár szemet rakok a tálcájára (mert mi sem tányérozunk, minek?),
vagy kiskanállal adom, szintén pár szemet.
Még nem volt baj (pedig én ezen a téren toppara vagyok), és nagyon szereti!

Tegnap elmentünk Lilivel a régi játszótérre és találkoztunk a az ő barinőjével és az én barinőmmel (anya-lánya). A gyerekek jól eljátszottak, mi meg egy jót dumcsiztunk. Felért egy nyugtatóval, mivel nagyon fel voltam zaklatva, tegnapelőtt éjjel kettőig nem tudtam elaludni. Na ezután a beszélgetés után azonnal eldőltem volna.

ayse

Jó reggelt!

Virág
????? azért lehetne más stílusban, de nem?

Megann
Választ megkaptad? Már mást írnék...

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Benianyu,
a képeket már küldtem a titkárnőmnek! 8) egyszer csak érkezik!de a mendegélésből még sokat nem sikerült elcsípnem,sőt!video van,de nemtom feltenni! :?
képek nagyon jók,cipősszekrénynél nagyon tudálékos valaki! :lol:
Juci,
na végre!!!!! :P
drukk anyóssal való békeprogramm!
Marci hogy halad?
és Kisnyuszival bizony nagyon kell majd vigyázni bárkire is üt majd,mert az apja pl.beleült egy hatalmas halászleves bográcsba,csoda hogy megmaradt és hogy annyira nem is látszik már az égési sérülése(a popóján :oops: ),szóval mindketten törtük-zúztuk magunkat és mindketten nagyon izgágák voltunk!anyum most mesélte,hogy a gyerekdokitól mindig nyugtatót akartak nekem szerezni,mert képtelen voltam leállni! :roll: ,szegény anyukám!ismerős a dolog! :lol:
Majola,
Julcsi tényleg nagyon csajszis lett pofira,főleg a második képen,mint egy félig távolkeleti pillangókisasszony!a vagánysága meg nyilván csak erősődni fog,még ha bombázó is lesz!ilyen popóval.....
Kisnyuszi is mélynövésü és hasonló alkatuak voltak,bár most ő elkezdett hízni(legalábbis látszólag),én ezt a maratoni alvásainak tudom be,ami eddig nem volt jellemző rá!
az meg tényleg megdöbbentő,ahogy egy gyerek egyik napról a másikra elkezd egy új dolgot és azt hihetetlen gyorsasággal fejleszti tökéletessé!még két nap telt csak el és már olyan stabilan tud vonulni,hogy csak na!
Szedit,
már sokszor írtam,hogy nekünk két gyerekorvosunk van és mindig mást ajánlanak,mondanak(na azért nem mindenben)de pont a táplálkozásban teljesen ellentétesek! :shock: de mindkettőre rábíznám a Kisnyuszim életét,ezzel azt akarom mondani,hogy nem élet-halál kérdésben különböznek szerencsére!így én se izgulok már azon,ha valamit nem úgy csinálok,ami az éppen kezembe kerülő könyvekben írva vagyon!(csak néha :lol: )

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann, válasz ment! :)

Kép

Kép
prüntyi

Megann :)
Nalunk is ugyanez van, hogy nem eszi meg a tapit. De en nem tudok meg nem is merek itt Algirban sokfelet kibrobalni.. de Te kiprobaltal mar sokfelet? Szerinted az ize nem jon be? En meg csak most kezdek probalkozni azert kerdezek, Te mar szerintem tobbmindent bevetettel. Pl milyen cumisuveget hasznalsz? Mert Davidnak ha nagy a lyuk, mert kitagitom az abaj, hogy omlik a szajaba, ha meg nem tagitom ki akkor nem jon eleg gyorsan.
Lanyok, mindenki, nalatok mibol isszak a tejcit a babak? Poharat is probaltam meg magic cupot meg mindent mindent. meg a pohar jon be legjobban, az izgi, de abbol mennyiseget meg nem tudunk inni.

Ppanna meg David
ppanna

PPanna
adj neki egy cümisüveget játszani,hátha ahogy forgatja,nézegeti már nem fog idegenkedni tőle!először ne tegyél bele semmit,aztán tegyél bele vizet és aztán lehet a tápival is próbálkozni!
nálunk a tágitás jött be,belejött a használatába már nagyon és én sokáig a kezdő egy lukasat vettem,úgyis szétcincálom!
bár após doki azt mondaná,hogy ha iszik pohárból vagy kiskanállal,akkor nem kell a cumisüveg,csak kinek van ideje egy órán keresztül etetni!
:?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!
Örülök, hogy tetszett Pannitorta!! :D (lánykámnak is) Mondjuk, gyertyát nem lehet beletenni, nincs hova. Finom is volt, úúútálom, a csömör, vajas dolgokat, így mondtam tesómnak, hogy egy szemet se bele! Erre Ő, hogy én ne dumáljak bele, maradjak az inj.tűimnél, Ő meg marad a fakanalaknál, habüstöknél, habverőknél!!
Edit
Akartam már kérdezni, nem doktornéni a foglalkozásod? :D
Megann
Kész fül-orr-gégész vagy!! :D Tényleg jó készítmény az Ung. Nasalae!!Orrvérzésnél szoktuk mi gégészek javarészt használni, de kitűnő száradt, sebes orrnyálkahártyára is!
Majola
Úgy bírom szépséges Julcsid szépséges szemeit!!
Benianyu
Annyi jó pasikákat kinéztem itt a topikban Pannimnak(na ezt hallaná kb.15év múlva!!! :D ), Danibaba is köztük van!Olyan édes!!!
Nyúlné
Képet ám a szaladgáló, járkáló Marciról!!Olyan ügyes, és szép gyermek, de tényleg!!Tudod ám, hogy "irígyellek", apósdokiért! Én alapjában tényleg paramama(ahogy Ayse mondta régen) vagyok, és szerintem tök jó, hogy az apósod gyermekgyógyász!!!
Juci
Jó hogy itt vagy, bírom az írásaidat nagyon!!Remélem, nem haragszol, de szoktam Tőled "lopni"egy-két szóhasználatot!!! :D :D Pl.mostanság előszeretettel használom a nyalifali-t, ha úgy adódik, a család meg ki van akadva, hogy honnan szettem én!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Nyúlné
Marcika jól halad. Bemászta volna az egész várat szíve szerint :lol:
Remélem Anyóssal valóban jó irányba fognak haladni a dolgok. Szívesen elfogadnék magamba a Te béketűrésedből egy adagot :oops:

Totka
Aranyos vagy. A szókincsem közkincs, bátran mazsolázzál :wink: Mire nem jó a babanet, ugye? :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Davallia
TÖLTÖTT KRUMPLI!!!!Anyumnak, és nekem az egyik nagy kedvenc!!Panninak mindegy, a répafőzin kívül mindent imád, meg is látszik rajta(szerintem!)Hogy csinálod a krumplit?
Itt a tesóm, és nem gondoltuk volna(tényleg), hogy rákattantok a tortira!!!!!!!
Azt mondta(de közben láttátok volna azt az önelégült pofiját! :D ), hogy kép alapján minden valamirevaló cukrász tud ilyet készíteni.Venni kell hozzá egy Barbie-babát(mert az nem ehető, csak a rucija), a babának össze kell fogni alufóliával a lábikóit, és sütheti rá a piskótát, a díszítés már a cukrászra van bízva.Elég munkaigényes.

Viszont egy totál más kérdésben szeretnék Tőletek segítséget, infókat kérni!
Szeptemberben, ha megyünk lakodáréba, szoktunk vinni főleg a gyerőcöknek ajándékokat(nem túl drágát).Van egy 6 hetes Manócska, egy 4 éves kislány, és egy 12 éves kiskamasz fiú. A picurkának, és a kislánynak kitaláltuk, DE A KISKAMASZNAK FOGALMUNK, DE FOGALMUNK nincs!! :oops: :oops: :( Hálás lennék, ha adnátok ötleteket!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Nyulne :)

Koszi a tanacsokat. Elmeletben en is ugy voltam vele, hoyg akar ki is hagyhatjuk a cumisuveget, de tenyleg le a kalappal azelott, aki ket deci tejet kanallal vagy poharbol megetet a babaval!! :)
Vizet amugy iszik az egyik cumisuvegbol, es ma abba beletettem a tejet, el is kezdte szepen inni, aztan kiengedte a szajabol. es attoltottem poharba abbol is ivott egy kortyot, aztan elkezdte fujni a levegot es bugyborekolt a tejjel. Szoval az angol kiralynohoz egy ideig meg nem megyunk vacsira :)
Koszi a tippeket!

Ppanna es David
ppanna

PPanna :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Csajok, sikerült ezt a sz.r aláírást végre Thomasanne segítségével megcsinálnom. Jujj, de szupi.

Kép
Kép
maresz

Kép
Kisnyuszi jellegzetes szájtartása

Kép
biztonsági ülés

Kép
Fanni csiklandozza az ÜLŐ Kisnyuszi tappancsát

Kép
ezt vettük a Várban

Kép
szájböngyörgetés és nem körömlakkszárítás

Kép
két kézzel

Kép
az egyetlen kép,ami Kisnyuszi önnálóságát bizonyítja Fanni mamája
kezével:))) ( :oops: :oops: :oops: aláírás: Fanni mamája)

Kép
félúton megakadva az ágylemászásban,mert jött egy rotyi

Kép
tudálékos könyvtáros

Kép
nagyon barna szemek

Kép
nagyon kék szemek

Kép
Fanni teljesen kész volt ettől a játéktól

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Itt vagyok, ragyogok!! :D
Kicsit fáradtan ugyan, mert pénteken csajbuli volt, kicsit későn (vagy inkább korán) sikerült hazaérnem, aztán szombaton kerti parti, ami szintén hajnalig tartott. Hiába már nem vagyok fiatal, sokáig tart egy-egy ilyen bulit kipihenni. Kb. így nézek ki: :shock:
Mindent elolvastam, de sajna szita aggyal nem tudok reagálni. :oops:

Benianyu
Majd ha ráérsz kijavítanál a tábliban, idősebb lettem egy évvel! :oops:

Maresz
Örülök, hogy sikerült!!

Amíg Tomi alszik feldobok egy pár képet, ha azután is durmol, akkor jövök még...
Kép Kép Kép

Kép
Kép
thomasanne

Juci!

Reggel 8óra 8kor jött egy üzid, arra gondoltál??
Azóta nem jött más!

Nyúlné!
Képsorozat megint cuki..no meg a kis bartnő...a kékszem... :P akárcsak Léna

Ppanna!

Hát igen jól megjártuk már a tápikálváriát..igazából fogalmam sincs hogy miért is nem komálta/komálja annyira. Nem olyan rossz ám az ízük.Lehet hogy nem fogja szeretni a tejet.Kár lenne, mert mi kartonszámra isszuk férjjel együtt, férj elmegy focizni-hazajön-hopp le egy liter tej!
Én általában Chicco cumisüveget használtam, meg Aventet, és mindig követtem a cumisdobozokon található infót..azaz hogy egy likú X hónapos kortól...2 likú X+y hós kortól...
Jelenleg 4 likú aventesből issza léna a vizet(na azt nem, attól csak prüszköl :lol: ), a teát(csak csínnyán), meg gyümilét(na abból aztán hektoliter számra)
És egy 3likú Disneysből a tápit, de már én is megreparáltam a lyukakat, mert én elég béna vagyok és sokszor csomósra sikeredik a tápi, és eltömíti a pici lukakat...Meg ugye a jobb minőségű(Pl humana) 9 hós kortól ajánlott 3-as tápi már azért jóval sűrűbb mint az 1-es tápi
Mondjuk mostmár Léna rásegít a 2 db fogával, ha szorulás van a likakban.
Itatópohár, sima pohár stb szóba se jöhet nálunk..azt hiszem azért mert ugye szinte 2 hós korától rendszeres a tápipótlás és hozzászokott nagyon a cumihoz.
Nem tudom lehet hogy nagy hülyeséget mondok, de lehet hogy nektek tényleg érdemes lenne kihagyni a cumisüveget és mondjuk itatópohárból próbálni, mert ugye nektek sokáig szopi volt/van.
Bár tudom könnyű ezt így mondani...amikor néha bepróbálkozok én is a pohárral, meg az itatóval, idegrohamot kapok hogy mit művel a kisasszony vele..
Tegnap épp kirúgta a kezemből a poharat anyámnál, amikor anyunak demonstráltam, hogy mennyire nem megy ez nekünk..szerencse csak víz volt benne :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Apropó TEJPÉP!

Láttátok?
Már a DM nek is van saját BABYLOVE-os tejpépe..és csak 399 ft!
Ma akartam venni, hát csak a nuku üres polc volt az Árkádban.
Viszont volt 800 ft-os hipp-hopp!!!!
Kipróbálnám milyen a dm-s..úgyhogy résen leszek..

Ja igen...és az INTERSPARBAN bébinadrág 499 ft...
Tegnap óta 3 intersparban jártam, és 2 -ben már egy db sem volt, az árkádban még volt 4 db. abból egyet megvettem.
Plüss naci, nagyon cuki, 35%pamut, 65%polyester, de azt hiszem hogy a kavicsozóba, meg a kövön csúszni mászni pont jó lesz.
Egy nőcit kérdeztem, azt mondta, elvileg még kell hogy kapjanak...2 nap alatt elhordták az összeset!

Na ennyit az árhíradóról :lol: :lol:

Találtam Lénának elküvői rucit a H&M-ben, szép kordbársony kantáros ruci, barnát néztem, gondoltam rózsaszín hosszúújjúval, fehér haisnyával, fehér szandival nem banyás, ugye???
Szerintetek????

M.

Kép

Kép
megann

Ha már nagyon untok, szólajtok a lányomnak, hogy keljen föl.....már 1,5 órája alszik a kocsiban....az árkádból hazafelé elaludt!
Ritka hogy ennyit aludjon...úgyhogy erre most jól ráfásztatok..

Na jó nem beszélgetek itt magamban...

M:

Kép

Kép
megann

Ha már nagyon untok, szólajtok a lányomnak, hogy keljen föl.....már 1,5 órája alszik a kocsiban....az árkádból hazafelé elaludt!
Ritka hogy ennyit aludjon...úgyhogy erre most jól ráfáztatok..

Na jó nem beszélgetek itt magamban...

M:

Kép

Kép
megann

Megann!
Én nagyon szeretem a rózsaszínt barnával!!!!

Totka!

Ezt az origón találtam:

Instant állatok - Hangya Szafari

Élet lesz az asztalodon anélkül, hogy az állatok bármilyen kellemetlenséget okoznának. Mert azt láthatod, amit eddig soha: hogyan építik a járataikat a föld alatt.

ÁRA: 7.100.-

Kép is volt hozzá, egy lapos akváriumban építkeznek a hangyák.

Na jó, ez félig csak vicc volt.
Van egy Geomax nevű építőjáték, mágneses elven alapul, golyók, ill. pálcikák alkotják. Még a felnőttek is jól elszórakoznak vele, ráadásul fejleszthető a kjészlet. Asszem nem olcsó mulatság amúgy. De vannak kisebb kezdőcsomagok is.

Ez a korosztály amúgy nagyon elhanyagolt, emlékszem rá még a húgom idejéből.

A könyv is jó ajándék lehet, ha vmi ritkább példányt vesz az ember, akkor nagy az esély, hogy nincs meg. De ha megtartod a blokkot még ki is cserélheti másikra.

ayse

Thomasanne
Tomi képek nagyon jók. Az elsőn iszonyú édes, ahogy átszellemült tekintettel babrálja a zsinórt.
Nálunk megint nagy vihar volt, de hála istennek kb. 10 perc alatt elvonult. Remélem mindenki ép bőrrel megúszta. Apa épp motorral tart hazafele. Ő valószínűleg nagyon elázik. :D :) :(

Kép
Kép
maresz

Most csak gyorsban jövök, egy szóra, később majd bővebben.

De:

Megann!

Én annyira szeretném csajosan/bájos kislányosan öltöztetni a gyerekemet, de mivel fiam van... :) :) :)

ÉN is nagyon szeretem a barnát a rózsaszínnel, de mindenképp menj el a C&A-ba is!
Szerintem a Westendben van a legjobb, én ma a Pólusban voltam, valami átrendezés miatt elég gyér volt a felhozatal, DE, legutóbb Dunakeszin a Buy-Way-es C&A-ban láttam egy fantasztikus, rózsaszín, világosszürke összeállítást. Hát mit mondjak, majdnem elalléltam, annyira szép volt.
Szóval nézd meg, mindeképpen több helyen is szerintem, mert fantasztikusan szép darabok vannak.

Na,csak ezt akartam, később jövök.

(Ja, összefutottam a Pólusban Prüntyiékkel ; Tüncsike szerintem hatalmasat nőtt, és szokás szerint nagyon édes volt! )

Kép
kuha

Sziasztok!

Megjöttünk a telekről mi is, pontosabban csak én, mert a fiúk anyunál vannak. :D Holnap reggel hozza őket haza, úgyhogy ma egy romantikus esténk lesz Gabival. :)
Tegnap is lett volna, csak egész nap filmet forgatott és csak 10-re ért haza. :( Szerencsére nem gyakoriak az ilyen esetek, de persze mindig akkor van, amikor kettesben lehetnénk.

Szombaton a csillaghegyi strandon voltunk, találkoztunk Benianyuékkal is. Tök jót dumáltunk, addig a kicsik aludtak a babakocsiban, Beni meg Nolcsi ott fürcsiztek körülöttünk. :)
Vasárnap pihenős nap volt, a fiúk medencéztek a kertben, mi meg olvasgattunk.

Babák nagyon szépek, nem is emelnék ki senkit, mivel visszaolvasni is alig bírtam, nem is jegyeztem meg mindenkit. Nehogy sértődés legyen! :wink:

Én is mindjárt teszek fel képeket a hétvégéről.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Leon egyedül eszi a szedret
Kép Kép

Utána fürcsizés-kicsit killerkedek is
Kép Kép

Ha nem adtok valamit még enni, megeszem a medencét
Kép

Nolcsi megkönyörül Leonon, ad egy szőlőszemet
Kép

Ilyen büszke rá
Kép

Közösen rosszalkodunk a vízben
Kép Kép

Testvéri szeretet
Kép Kép

Fürdés után édes a pihenés
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

juj Barbi,de jó képek a srácokról!!!!!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Emese!
Mennyi idő alatt szállították ki Marci tologtós járművét?
És szereti, érdemes megvenni?
Nagyon gondolkozom rajta Leon szülinapjára.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Emese!
Köszi :D
Mennyi idő alatt szállították ki Marci tologtós járművét?
És szereti, érdemes megvenni?
Nagyon gondolkozom rajta Leon szülinapjára.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: